Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tiah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To předsouvání brady přes tyč a kulatý vršek zad je excelentní technika shybu.

Naposledy upravil Tiah dne ne prosinec 04, 2016 6:54 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navrhujem aby si to skusal zatial sam. Ked po mesiaci zistis ze niesi stale schopny ten zhyb spravit, mozes zacat aplikovat rozne voodoo a ine hadie oleje. Medzicasom vykrmj prasiatko pre pavla a ked bude plne, rozbi a chod sa nadrbat s kamosmi. V tej dobe uz najskor aj tak spravis aspon 3 zhyby hehe
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiah napsal:
To předsouvání brady přes tyč a kulatý vršek zad je excelentní technika shybu.

Muzu poprosit o video tvych shybu?
Tiah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprosit ti nikdo zakázat nemůže, takže určitě můžeš. Koukni se na předchozí stránku, kdy jsem posílal odkaz. Já to nejsem, ale jedu to prakticky stejně.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiah napsal:
Poprosit ti nikdo zakázat nemůže, takže určitě můžeš. Koukni se na předchozí stránku, kdy jsem posílal odkaz. Já to nejsem, ale jedu to prakticky stejně.

To myslíš vážně cos teď napsal? Aha...
Tiah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se ti nezdá? Nekoukáš na jinej odkaz? Dělají snad ta děvčata ve videu výš kvalitnější shyby než týpek tady?
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já reagoval na tenhle nesmysl

Já to nejsem, ale jedu to prakticky stejně.

Předně, ty holky dělají tzv. taktický shyb na rovné hrazdě a dělají ho moc pěkně. Sám mám doma podobnou, takže mám přehled o metodice, která předchází tomu, aby udělala svůj první shyb. A pak druhý. A pak v sériích. Ty očividně netušíš, že něco takového existuje, meleš svoje hlouposti a polemizuješ tu s lidmi, kteří se v dané problematice velmi dobře orientují, trénují jiné lidi a mají výsledky.

A když tě poprosím, abys tedy ukázal že víš o čem mluvíš, ideálně na sobě, abych viděl, jak při tom shybu dokážeš zapojit široký sval zádový (protože většina fitness kulohlavů je u toho kulatých jak když pes sere a tahá to rukama), tak vyplodíš asi nejvíc idiotskou věc, co kdy na tomhle fóru byla a nenapsal ji Rando. Gratuluji a posílám bludišťáka.
ygg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když to tady tak čtu, tak tímhle stylem zakládá nebožtík Tyrš Sokol ještě dneska, a to i to je otázka, protože by se určitě dozvěděl, že nemá dost nastudováno a hlavně má jít na kurs:-).

Přemík z toho asi radost nemá, ale už jsem se u nějakého topicu takhle nebavil. ...
Tiah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si asi nepřečetl pravidla fóra, kde se zřejmě píše, že svoje názory na techniku cviků musím automaticky doplnit o důkaz, který spočívá v provedení daného cviku mou osobou. Nevím kdes na takovou kravinu přišel. Celou dobu se tu bavím o tom, že shyby cvičím pro procvičení širokýho svalu zádovýho a jestli jsou tyhle manévry s hlavou tak vysoko nad tyčí pro to samý. A docela si odporuje tvrzení, že někdo rozumí shybům když zároveň učí to telecí předsouvání brady, pozdravuj krční páteř. A názory o tom, co nebo spíš kdo je idiotský, si schovej jinam.

Autorovi tématu se omlouvám za spamování logu.
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Když to tady tak čtu, tak tímhle stylem zakládá nebožtík Tyrš Sokol ještě dneska, a to i to je otázka, protože by se určitě dozvěděl, že nemá dost nastudováno a hlavně má jít na kurs:-).

Že zrovna zmiňuješ Tyrše, který učil lidi se hýbat...

Ty naprosto ignoruješ fakt, že cvičit se dá špatně. Když budeš cvičit špatně už od začátku, je to velmi dobrý předpoklad nemít výsledky, nebo se zranit, důsledkem čehož cvičit přestaneš, protože to nebude přinášet kýžený výsledek. My se jen snažíme o tom, aby využil toho, že začíná cvičit, tak ať od začátku cvičí dobře.

Víš ty jak špatně se "odnaučují" zažité pohybové vzorce, které jsou špatné? Místní fyzioterapeuti by mi dali jistě za pravdu. Navíc je mladý, když do toho šlápne a bude cvičit (a jíst) chytře, má možnost mít skvělé výsledky a koníček, který mu vydrží mnohem déle, než do příštího léta.

BTW: Co je špatného na tom, že se mají lidé vzdělávat? Na řidičák také potřebuješ autoškolu, tak proč ne na cvičení? Navíc jak se chceš hýbat, když se nebudeš umět hýbat? Stačí se podívat kolem sebe, jak to v běžném fitku vypadá...
classic

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiah napsal:
Jsem si asi nepřečetl pravidla fóra, kde se zřejmě píše, že svoje názory na techniku cviků musím automaticky doplnit o důkaz, který spočívá v provedení daného cviku mou osobou.

Ukázaná platí...víc k tomu není co dodat. Ale věřím, že za klávesnicí to vypadá lépe, než na hrazdě.
Tiah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:37 pm, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Olejnas .... argumentuji tím a tak, že fakt dělat vědu i z takových trivialit, jako je přitáhnutí se k větvi, tak dodnes řeším, jestli jsem si vzal na trénink správný trencle a pořád sedím doma.

Nikdo tu nic nikdy nepsal o tom, že je jedno zda se cvičí dobře či špatně. Ale udělat shyb fakt není něco, na co by člověk potřeboval pět kursů a tři trenéry s plnou složkou certifikátů. Je opravdu neskutečné, co z toho někteří zde dokáží udělat. Nehledě na to, že nic jako univerzální svatý grál "jak správně cvičit" neexistuje.

Teda, ne dokud by mne to nezačalo živit, to bych rázem o jednom věděl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: