A kebyže natrafím na milovníčku semena takého rázu, že jej to ray za mesiac nestačí a silou mocou chce viac, môj problém to nebude.
a to som si fakt myslel ze best of uz bolo
Myslel som raz za mesiac prehltnúť (a na to je nevyhnutné to, o čom sa tu bavíme), nie raz za mesiac mať sex. Ale možno si to pochopil tak, ako som to myslel.
A tak mi napadá,tým pádom žena nasaje kopec energie a zinku z chlapa? Čiže jej to naopak vyhovuje?
To mam podporovat energeticke a zivinove upiratvo na ukor svojho zdravia? To sa radsej nastavim tak, aby v takom pripade (keby sme si ina velmi vyhovovi a chceli spolu ostat) jej dovolil milenca na "upirstvo"... To by vsak musela byt pre mna velmi hodnotna...
To mam podporovat energeticke a zivinove upiratvo na ukor svojho zdravia? To sa radsej nastavim tak, aby v takom pripade (keby sme si ina velmi vyhovovi a chceli spolu ostat) jej dovolil milenca na "upirstvo"... To by vsak musela byt pre mna velmi hodnotna...
Tak to je masakr Já teda onen fakt, když mě baba vysaje, za upírství nepovažuju, ale abych přihodil i něco smysluplného, tak ono ve finále "psychický efekt" sexu, orgazmů, nebo upířího vysávání ti dá dle mně daleko víc než držet v tomhle půst. Nemyslíš? Ale ty máš asi hodnoty nastavený jinak, když tu píšeš o tom, že by jsi jí dovolil milence na upírství
Tak to je masakr Já teda onen fakt, když mě baba vysaje, za upírství nepovažuju, ale abych přihodil i něco smysluplného, tak ono ve finále "psychický efekt" sexu, orgazmů, nebo upířího vysávání ti dá dle mně daleko víc než držet v tomhle půst. Nemyslíš? Ale ty máš asi hodnoty nastavený jinak, když tu píšeš o tom, že by jsi jí dovolil milence na upírství
Vždy som bol "vysokovnímavý" ku svojmu telu. Už v 15-tich rokoch (či skôr ?) sa mi zdalo divné, prečo po orgazme cítim veci úplne inak, ako pred orgazmom. Povedal som si, že sa mi páči tá zdravá nadržanosť (ktorá nikdy nesmeruje k chuti "vyš*kať" nejakú "na tvrdo"), konštantná, a nie meniaca sa ako sínusoida. Navyše, keď som začal sexuálne žiť, vedel som si sex užiť natoľko, že potreba orgazmu počas sexu u mňa v podstate úplne opadla, takže väčšinou keď mám počas sexu orgazmus, tak nie preto, že by som ho tak šialene chcel, ale preto, že mi je to v podstate viac-menej jedno, navyše keď to má byť len raz za mesiac, maximálne raz za mesiac. Po orgazme sa vždy cítim ako zbavený nejakej duševnej kvality, hoci len na pár dní. A tak isto nie som fanúšik žien, ktoré idú do sexu v prvom rade za účelom orgazmu... Ja mávam sex (skôr to volám erotika) z iných dôvodov. A, možno "paradoxne", pri erotike/sexe sa ešte viac utlmuje moja potreba orgazmovať. Keď však už pri sexe orgazmujem (veľmi zriedka), "stonám" tak nahlas (prirodzene), že to musia počuť všetci susedia okolo mňa.... Mne je to ale fuk, je to len niekoľko krát do roka a nikdy nie v noci
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru