|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Tiah napsal: | Jsem si asi nepřečetl pravidla fóra, kde se zřejmě píše, že svoje názory na techniku cviků musím automaticky doplnit o důkaz, který spočívá v provedení daného cviku mou osobou. Nevím kdes na takovou kravinu přišel. Celou dobu se tu bavím o tom, že shyby cvičím pro procvičení širokýho svalu zádovýho a jestli jsou tyhle manévry s hlavou tak vysoko nad tyčí pro to samý. A docela si odporuje tvrzení, že někdo rozumí shybům když zároveň učí to telecí předsouvání brady, pozdravuj krční páteř. A názory o tom, co nebo spíš kdo je idiotský, si schovej jinam.
Autorovi tématu se omlouvám za spamování logu. |
no myslim, ze kdyz nekdo po nekom chce, aby neco predvedl, tak je spis schudnejsi cesta, poslat ho dopr.. nez postnou video borce a pak rict...delam to taky tak
at predsouvani brady...nebudes tomu verit, ale nekdy se mze stat, ze ti nekdo neuzna shyb (jako vykonostni cvik) bez toho, ze by jsi nedostal bradu fyzicky nad tyc (ne, nad uroven nestaci, vazne musi byt nad ni), je to stejne jako treba provedeni seduledu
je proste jasne definovani provedeni a ty muzes nesouhlasit, muzes polemizovat, ale je to tak vsechno co muzes
takze i sam za sebe, natocil by jsi mi prosim tvoji serii shybu, nemusis moc, staci deset, bez tricka, at se podivam na zapojeni sirokeho svalu zadoveho?
dekuji
klidne do zprav, pokud se stydis
a pokud nechecs, rekni to na rovinu, nechci dalsi video typka, co to dela jako ty, dekuju _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 9:40 pm Předmět: |
|
|
ach jaj, kde sme sa to dopracovali, volakedy ani banany nemuseli mat spravne zakrivenie, romovia este boli cigani a aj na na konar sa dalo vyliezt bez toho aby musela najprv zasadnut na svojom XXVIII zjazde certifikavana umelecko-vedna komisia na posudenie prveho panenskeho zhybu, proste vsetko bolo tak nejak jednoduhsie hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiah
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak teda podle tvý rady: Jdi do prdele!
Jste jak navedený. Může vám bejt jedno, jestli dělám kipping pull ups nebo shyby jako ten chlap na videu. Na tom nezáleží, protože nikde nepíšu, že já dělám shyby lepší než vy všichni tady. Ptal jsem se jen, v čem jsou shyby na fotce u kluků a pak na videu u slečen přínosný oproti těm, co dělá člověk ve videu, který jsem poslal já. Celou dobu se bavím o tréninku ve fitku, nepíšu nic o soutěži, tak nevim proč jí zmiňuješ ty.  Kulacení zad a předsouvání brady jsou u shybů podle mě chyby a rozhodně by se podle mě neměly prezentovat jako typ shybů, který by se měl provádět ve fitku. To je z mý strany vše, žádný moje videa sem, ani tobě do PM, posílat nebudu. Hodnotím obecně dva odlišný typy shybů, nikde nepíšu nic o tom, že tu srovnávám konkrétní podobu mých shybů. Snad už je to pochopitelný i pro pomalejší publikum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:03 pm Předmět: |
|
|
Shyby jsou nebezpečné téma :D to vám povím
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 5:26 am Předmět: |
|
|
| Tiah napsal: | Tak teda podle tvý rady: Jdi do prdele!
Jste jak navedený. Může vám bejt jedno, jestli dělám kipping pull ups nebo shyby jako ten chlap na videu. Na tom nezáleží, protože nikde nepíšu, že já dělám shyby lepší než vy všichni tady. Ptal jsem se jen, v čem jsou shyby na fotce u kluků a pak na videu u slečen přínosný oproti těm, co dělá člověk ve videu, který jsem poslal já. Celou dobu se bavím o tréninku ve fitku, nepíšu nic o soutěži, tak nevim proč jí zmiňuješ ty. Kulacení zad a předsouvání brady jsou u shybů podle mě chyby a rozhodně by se podle mě neměly prezentovat jako typ shybů, který by se měl provádět ve fitku. To je z mý strany vše, žádný moje videa sem, ani tobě do PM, posílat nebudu. Hodnotím obecně dva odlišný typy shybů, nikde nepíšu nic o tom, že tu srovnávám konkrétní podobu mých shybů. Snad už je to pochopitelný i pro pomalejší publikum. |
Vidíš, a mně zase přijde shyb, co dělají holky (tedy taktický shyb v duté gymnastické pozici) v pořádku a jako naprostý paskvil mi přijde to, cos postnul na videu ty.
A jsme u toho - at si každej vybere, jakej shyb chce dělat a jak se ho chce učit. Možností tu zaznělo dost. A pro pořádek - kdyby si někdo z těch, co kritizujou "potřebu drahýho instruktora pro něco tak banálního jako shyb" dal tu práci a proklikal se na videa ze seriálu Školy síly, viděl by, že tam nikdo po nikom za výukovou metodu žádný peníze nechce. Bylo by to zřejmější, kdyby sem postnul Pavel přímo odkaz a možná by tam pak i ti největší rejpalové klikli..jenže to by se tu na něj zase sesypali, že tu dělá reklamu svojí škole. A krom toho, Pavel nikde nepsal, že když to nepoješ podle něj, nikdy neuděláš shyb. Jen popsal to, co má ověřené. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiah
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 6:55 am Předmět: |
|
|
Takže třeba stahovat horní kladku mám tak, že budu při stažení kladky k hrudníku předsouvat bradu přes tyč a kulatit horní záda? A bez mírnýho záklonu, budu sedět jak prkno? Ono vlastně všechny cviky na záda se cvičí tak, že při max kontrakci svalů je začneš kulatit.  A ty ramena co se jim sunou dopředu ve vrchní pozici, krása...  Mírný záklon kvůli lepšímu zapojení zádovýho svalstva je podle videa taky mýtus, co?  No nic, každý si budem cvičit to, co nám připadá správné.
Naposledy upravil Tiah dne po prosinec 05, 2016 6:57 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 5:59 pm Předmět: |
|
|
5. 12. 2016
Dnes není nálada na cvíčo. Nebo spíš energie.
Shyby
4x8 s dopomocí
Dips s dopomocí
4x8
V neděli jdu na startovací seminář do Arény. Docela se těším :D Fakt že jo!
Snad Olejnas pochopí, že já se nevymlouvám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
Mam z tebe radost, synu :)
PS: Pak urcite napis svoje dojmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Tiah napsal: | | Takže třeba stahovat horní kladku mám tak, že budu při stažení kladky k hrudníku předsouvat bradu přes tyč a kulatit horní záda? A bez mírnýho záklonu, budu sedět jak prkno? Ono vlastně všechny cviky na záda se cvičí tak, že při max kontrakci svalů je začneš kulatit. *a06* A ty ramena co se jim sunou dopředu ve vrchní pozici, krása... *a20* Mírný záklon kvůli lepšímu zapojení zádovýho svalstva je podle videa taky mýtus, co? *a20* No nic, každý si budem cvičit to, co nám připadá správné. *a01* |
Mně se teda nelíbí ani jeden borec mimo pana Macka na té fotce co sem dával, hlavně jejich pozice ramen. Očividně nemají dost síly na to aby takhle "vysoko" shyb dělali správně (a nebo to prostě neumí), bolí mě z toho ramena jen to vidím. A ty ženy na videích? Sice hezký, že se tam přitáhnou, ale to je tak všechno, hezkou techniku tam fakt nevidím :)
A ne, video svých shybů sem dávat nebudu, nepotřebuji nikomu nic dokazovat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 7:47 pm Předmět: |
|
|
Ajajaj .... tos neměl!!!
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 7:58 pm Předmět: |
|
|
Pánové, POZORNĚ ČÍST!!!
Když už se tu hádáte, tak by bylo super, kdybyste ukázali ten svůj shyb, jak ho provádíte. Fotky Vás nebo videa jinejch borců jsou bezpředmětná :D Chci tu vidět konečně ten široký sval zádový!
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 8:20 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 8:23 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 8:26 pm Předmět: |
|
|
Kdo je Mr. Macek? :D A chci videa, ne fotky ;). Ovšem jen slušný videa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|