přesně tak jak píše Peťka, prostě bychom vůbec měli přestat shybovat, pokud nemáme na to zaplatit toho jediného, který to umí.... že je nám některým úplně fuk, jestli záda rostou nebo rostou, a shybujeme proto, že nás to prostě baví, to je taky špatně...
Trochu se tu točíte v kruhu :-)
Jeden tvrdí, že taktický shyb je blbý provedení shybu, protože z něj nerostou záda (a kladka se taky cvičí jinak..), druhej, že je mu vlastně úplně fuk, jestli ty záda rostou nebo ne, protože jde prostě o radost ze shybování..a taky se shodnete na tom, že tady někdo psal, že jako jediný umí shyb..přestože ten někdo jen popsal fungující metodu, jak se shyb naučit....
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
na foru o kulturistice a cvičení bych čekal reakci:
hele stav se za mnou do posilky, naučím tě zadarmo a rád, jak se to dělá.
zatím čtu jenom zaplať zaplať, u nás to umíme nejlíp, u nás tě naučíme shyb jaký svět neviděl, atd atd atd
V neděli jdu na startovací seminář do Arény. Docela se těším :D Fakt že jo!
Snad Olejnas pochopí, že já se nevymlouvám :D
Palec hore, uprimne.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Trochu se tu točíte v kruhu :-)
Jeden tvrdí, že taktický shyb je blbý provedení shybu, protože z něj nerostou záda (a kladka se taky cvičí jinak..), druhej, že je mu vlastně úplně fuk, jestli ty záda rostou nebo ne, protože jde prostě o radost ze shybování..a taky se shodnete na tom, že tady někdo psal, že jako jediný umí shyb..přestože ten někdo jen popsal fungující metodu, jak se shyb naučit....
Já nikde nepsal, že z toho "taktickýho" shybu nerostou záda. A taktický se mu říká proč? Jde snad o taktiku, jak si kvůli bolavé krční páteři v pokročilém věku vzpomenout na to, jak blbě sme cvičili shyby?
Petka, pamatam si tvoju fotku na ktorej si mala cca 10% telesneho tuku (ak to bolo menej, tak sa ospravedlnujem). Svaly si mala na chrbate aj vtedy a bolo to bez zhybov a bez pana Macka. Snad nam nechces tvrdit, ze zhyby spravili nieco naviac v porovnanim s tym, s cim si si presla pri sutaznej priprave .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
..přestože ten někdo jen popsal fungující metodu, jak se shyb naučit....
Jednu z mnoha ..... pro někoho lepší, pro někoho stejnou, pro někoho možná i horší nežli jiné. Jak už to tak na světě bývá:-). Jinak ale tenhle topic jede moc pěkně, to už tu dlouho nebylo, jak za starejch časů:-))).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Petka, pamatam si tvoju fotku na ktorej si mala cca 10% telesneho tuku (ak to bolo menej, tak sa ospravedlnujem). Svaly si mala na chrbate aj vtedy a bolo to bez zhybov a bez pana Macka. Snad nam nechces tvrdit, ze zhyby spravili nieco naviac v porovnanim s tym, s cim si si presla pri sutaznej priprave .
Jsem ráda, že to zmiňuješ. Doba 13, 14 let zpátky. Opravdu to funguje tak,že když máš jednou nějaký svaly, máš je už vždycky? BTW, moje soutěžní příprava tenkrát spočívala v tom, že jsem měla 4-6 tréninků v posilovně týdně, okolo 8 hodin kardia týdně a k tomu neuvěřitelnej hlad :-) Dneska cvičím doma, mám hrazdu a 3 kettlebells, sem tam si zajdu pro radost zatahat někam do posilovny. Nevážím ani neodměřuju jídlo.
V celý týhle debatě šlo nejdřív o shyby a pak o to sesypat se na někoho, kdo prostě jen poradil. Protože to je tady zvykem.
A když už se ptáš - shyby a pan Macek (resp. v začátku jeho žena Justys a cvičení v jejím gymu) udělaly navíc to, že jsem objevila i jiný způsob cvičení. Teda krom toho, že mi za pár týdnů bude 50 a citím se fyzicky fakt dost v pohodě. Když nad tím tak přemýšlím, líp, než před těmi X lety. Ale to je samozřejmě neměřitelný, subjektivní pocit.
..přestože ten někdo jen popsal fungující metodu, jak se shyb naučit....
Jednu z mnoha ..... pro někoho lepší, pro někoho stejnou, pro někoho možná i horší nežli jiné. Jak už to tak na světě bývá:-). Jinak ale tenhle topic jede moc pěkně, to už tu dlouho nebylo, jak za starejch časů:-))).
Měl by sis založit log, jestli ti to chybí...a kdybys náhodou moc necvičil, to nevadí, rejpat ta klidně můžeš do ostatních i tak.
Nebo vyprávět o tom, že za tvých mladých časů... (doplň cokoliv k nějakému aktuálnímu tématu)
Necvičí symetricky! Při každém opakování se přitahuje víc na levou stranu! To není perfektní shyb
A teď vážně, udělal šest shybů, neuvěřitelný výkon, možná supershybů, na které běžný smrtelník nikdy nedosáhne...
Hulkie, mas pravdu ty disbalance se nejlepe projevi prave u takovych cviku, proto si to natacim, abych to videl, protoze jako opice i ja se ucim pozorovanim. Jinak netvrdim, ze to jsou supershyby, dle meho to jsou relativne slusne shyby na siroko a ze jich je sest? Protoze je cvicim v sestkach po sesti s minutou a pul nastupy (to pipani v pozadi), s moji bw to uplne bohate staci :)
tak sorry, já myslel, že je to Mackovo video.
ty disbalance jsou úplně normální, nic, co by mně asi nutilo přemýšlet nad tím, že bych zabíral jednou stranou míň nebo víc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru