|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
Ustinov, je to fotomontaz. V skutocnosti ide o fototapetu a ty na nej len lezis. Je mi luto, toto ti nevyslo _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 6:38 pm Předmět: |
|
|
neee, to bylo
na Makarske
a ano, neni to uplne aktualni, ale mesic stare
no, kdybych sehnal nekoho, kdo ma telefon s kamerou a zaroven misto, kde sviti svetlo a nebude nikomu vadit, ze si sundam tricko, tak to i natocim, ale bohuzel _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 6:48 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 7:12 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že těžší to má těžší :D 80 kg činka je stejně tak lehčí než 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 7:26 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 7:28 pm Předmět: |
|
|
chceš něco vědět? Novorozeně neudělá ani jeden shyb ;) Čímž se potvrzuje tvé pravidlo, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 7:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Větší váha, těžší shyb. Více to zjednodušit neumím. Pokud vážíš 80 kilo, zavěs si k pasu 20 kilo a pověz mi jak to šlo. Kdybych nebyl unavený, namaloval bych ti to... |
Lenze ty mas mat usposobenu silu na svoju vahu....TAK TO MA BYT. Takze nic take, ze "vacsia BW = tazsi zhyb. Potom ma byt pre tazsich tazsi aj drep, MT. Ale najvyssie vahovky na to dvihaju najviac, tak neviem o co tocis... Proste bludy.
Inak k tym tvojim zhybom, sekol som sa, v pripade, ze ich das aspon 20. Inak nie. Lebo ja slaby ich dam 12-13.
Kolko davas MT, benc a drep ?
Naposledy upravil Trubens dne út prosinec 06, 2016 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | | Délka končetin, upnutí svalů, TUT? Kam se tahle diskuse dostala. |
... Aha, tak to urob 20 kategorii v trojboji pre 20 ucastnikov, aj ked vsetci dvadsiati budu mat presne rovnaku hmotnost a vek, akurat nebudu mat rovnake pakove pomery koncatin, trupu, atd :D....
Naposledy upravil Trubens dne út prosinec 06, 2016 8:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:14 pm Předmět: |
|
|
Proč by měl být můj log zničený? Naopak.
A když už se tu hecuje ve výkonech, tak jak chceš.
MT - 2,5 BW (245KG)
Dřep - 200KG
Bench - 150 KG
Jinak můj dnešní trénink:
6. 12. 2016
Shyby s dopomocí
4x5 - široký úchop, malá podpora
Dips
4x8 - již natažené nohy! :D za chvíli už budou úplný.
Tak nějak mě baví jen tyhle cviky :D aspoň teď.
Těším se na neděli a seminář v Aréně.
Bude ze mě silný muž :D snad
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
Přemík : Svoju vahu dvihnes na hrazde LEN (!!!) 5x, ale hlavne, ze mrtvy tah mas 2,5 nasobok BW, drep dvojnasobok BW a bencpres 1,5 nasobok BW... To by som s tebou radsej nemenil... Pri takej sile na zakladne cviky s cinkou by sa tam hodilo NAJMENEJ 30 opakovani na hrazde, neprerusovane, v plnom rozsahu a bez cheatingu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | Člověče :D Člověče :D |
to je blb, jemu to nevysvetlis. Ze pri mt napr. zapajas nohy a pri zhyboch je to mrtva vaha, to ho ani nenapadne. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | to je blb, jemu to nevysvetlis. Ze pri mt napr. zapajas nohy a pri zhyboch je to mrtva vaha, to ho ani nenapadne. |
To jsem nemyslel. Jen jsem tu častokrát poukazoval na to, že začínám cvičit. Řeším trable každého greenhorna a s činkama ani necvičím.
A vzhledem k tomu, že tu psal víckrát a občas ho tu neměl někdo rád, tak jsem si projel jeho všeobecné příspěvky do Ronnie diskuze. Musel jsem si z něj vystřelit :D
Mystifikoval jsem ho.
Takové váhy nezvedám. Jen nemám rád, když se někdo vytahuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|