Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
classic

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2016 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
classic

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2016 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Přemík

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2016 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si to sice nemyslím, ale budiž.
Trubens

PříspěvekZaslal: út prosinec 06, 2016 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Přemík napsal:
Člověče :D Člověče :D

to je blb, jemu to nevysvetlis. Ze pri mt napr. zapajas nohy a pri zhyboch je to mrtva vaha, to ho ani nenapadne.

Keby mi to nenapadlo, ty pablb, tak mu poviem, nech si da na opasok 150kg v kotucoch a tak nech urobi zhyb... Ved nikto nehovori, aby daval na pritahy na hrazde tolko, kolko na mrtvolu (na MT dava 250kg 1 opakovanie, 100kg BW "z mrtva" + 150kg kotuce je kvazi 250kg). Len nech tam nie je az taky nepomer...
speedy

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Preco si sa vycenzuroval classic? Som sa tesil na 3 nove stranky pobavenicka a nakoniec som to preklikal rychlejsie ako panic prvy krat v akcii.

Ked je tu taka tema o zhyboch. Teoreticky: zhyb - cim sirsi uchop tym lepsie pre sirku zad? Alebo to je mytus? Ja to totiz nezistim bo mne sa to nabaluje na seba a vypada to dost divne ked som v klude pretoze mam celkom uzke ramena. Prakticky rozsah ruk = vyska. Vzdy som tuzil rozprestriet kridla ako Bruce Lee a odletiet
Petey

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trubens napsal:
Petey napsal:
Přemík napsal:
Člověče :D Člověče :D

to je blb, jemu to nevysvetlis. Ze pri mt napr. zapajas nohy a pri zhyboch je to mrtva vaha, to ho ani nenapadne.

Keby mi to nenapadlo, ty pablb, tak mu poviem, nech si da na opasok 150kg v kotucoch a tak nech urobi zhyb... Ved nikto nehovori, aby daval na pritahy na hrazde tolko, kolko na mrtvolu (na MT dava 250kg 1 opakovanie, 100kg BW "z mrtva" + 150kg kotuce je kvazi 250kg). Len nech tam nie je az taky nepomer...

nedava, ani to nechapes ze si z teba robi srandu ty klamarsky blb a decarabasovi si sa aspon ospravedlnil?
Přemík

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je na mě?
Petey

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ne, to je na nasho najkrajsieho orgazmistu ktory odmieta ejakulovat
Přemík

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem pár jeho tezí a je sice pravda, že to má hodně ujetý :D Ale slyšel jsem o sportovci, který byl na náročném soustředění a když se vrátil tak se svou přítelkyni strávil 2 dny v posteli a nakonec z toho vzniklo přetrénování :D
Grimley

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale žena tohohle sportovce se určitě pravidelně sprchovala a dotyčnej sportovec dozajista ani Nepil vlastní moč.... jinak by se nepřetrenoval
Přemík

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to slyšel od kamaráda :D nevím, jestli to byla pravda.
Tiah

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

speedy napsal:
Preco si sa vycenzuroval classic? Som sa tesil na 3 nove stranky pobavenicka a nakoniec som to preklikal rychlejsie ako panic prvy krat v akcii.

Ked je tu taka tema o zhyboch. Teoreticky: zhyb - cim sirsi uchop tym lepsie pre sirku zad? Alebo to je mytus? Ja to totiz nezistim bo mne sa to nabaluje na seba a vypada to dost divne ked som v klude pretoze mam celkom uzke ramena. Prakticky rozsah ruk = vyska. Vzdy som tuzil rozprestriet kridla ako Bruce Lee a odletiet

Ahoj. Ve vícero článcích jsem četl, že to s tou šířkou úchopu není třeba nějak moc přehánět a že šírší úchop se automaticky nerovná lepší procvičení a zapojení zad. Naopak, když je úchop hodně široký, tak spíš zabírají ruce. Mně vyhovuje šířka ramen + 2 šířky pěsti na každý straně k tomu...ne že bych si to měřil, ale asi nějak tak to bude.
Přemík

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. 12. 2016

Dnešní trénink moc pěkný

Goblet dřepy
4x8 + činka

Shyby s dopomocí
4x8 - nedržím se tyče ale ručníku

dips o židli
4x8 - natažené nohy. Vidím to do Vánoc :D

plank

45 s a 35 s

Už mi volali z Arény ohledně potvrzení účasti! Potvrdil jsem.
PMKB5

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad šířka úchopu atd.: Shyby milují variabilitu - nadhmat, podhmat, kladivový, mixovaný, bezpalcový úchop, s palcem přes, širší, užší, na hrazdě, na kruzích, v "duté pozici", bodybuilderský, bez zátěže, se zátěží, s různým umístěním zátěže, atd. Mnoho lidí si na shybech odpálí lokty, ramena, apod., variabilita je spolu s dobrou technikou jedním z klíčů ke zdraví a síle.
Přemík

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2016 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lokty a ramena si zničí kvůli přetížení nebo kvůli špatnému provedení?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Čistě cvičení s vlastní váhou - Přemík Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: