|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 4:32 pm Předmět: |
|
|
gesag: můj benč stojí za pikaču - možná proto, že ho necvičím? Když už jsi u toho, je mj. jedním z plánovaných liftů po dokončení aktuálního programu. 2,5xBW na DL (předchozí cíl) splněno mám, 1,5x na BP ne - "někdy".
Pokračuj s radostí v invektivách - člověk otupí, neřeší. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 4:33 pm Předmět: |
|
|
Guru Jara: no, vidis, a ja taky swing necvicim. Tak to jsme na tom stejne, akorat ze tenhle argumentacni faul sis dovolil ty. Diky za informace o cilech, me to sice nezajima, ale nekdo se urcite najde.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 4:37 pm Předmět: |
|
|
Možná se argument týkal SAID, možná se týkal tvrzení, že máváním s 17 kg kabelkou sílu ani kondici nevybuduješ, možná se týkal toho, že každý někde začínal (tak jako třeba v BP jen s osou), a možná je to úplně jedno. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 4:38 pm Předmět: |
|
|
A mozna ses do toho zase zamotal a tak to radsi zahrajes do autu  zapracuj na tom, tohle si pravej sifu nemuze dovolit!
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 4:59 pm Předmět: |
|
|
PMK začínal jsi se cvičením s KB, nebo jsi základ vybudoval nějakým sportem popř. činkami? Za mne nejde cvičit jen s KB jelikož se jedná o jednostrannou zátěž a ten kluk podle všeho nemá ani pořádně zpevněné vzprimovače. Měl by dle mého začít více komplexně a ne se začít zaměřovat na jeden druh cvičení.
Myslím, že do začátku je asi nejlepší TRX jelikož jede se svou váhou, k tomu hrazdy atd.. Prostě streetworkout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:02 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Možná se argument týkal SAID, možná se týkal tvrzení, že máváním s 17 kg kabelkou sílu ani kondici nevybuduješ, možná se týkal toho, že každý někde začínal (tak jako třeba v BP jen s osou), a možná je to úplně jedno. |
Pavle, ty sis svůj mrtvý tah vybudoval swingem? Ty řeči o přenosnosti do jiných sportů jsou fascinující, to velká činka ani jednoručka neumí. V tom je KB unikátní.
Ruku na srdce, doporučil bys to co předvádíš na tom videu k vybudování síly a svalů? Podle mně je to naprosto unikání pohyb, pohazování těžkým závažím s přidřepáváním. Pro mně je to stejně unikátní a přínosné jako Popshoitovo zapažování v předklonu. Jestli to dokážu? Ani jedno, ani druhé, doznávám
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:05 pm Předmět: |
|
|
Pokud Pavla napadne pridat jeste vrcholnou kontrakci, bude k nezastaveni.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:20 pm Předmět: |
|
|
A takto (vid prispevky gesaga a hulkieho), damy a pani, vyzeraju slovne vyrony anonymnych ludi ktori v zivote h*vno dokazali, proti chlapovi ktory trenuje najlepsich a s najlepsimi. Holt, PM, to je cena za uspech, uzivaj si ju! :D _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:24 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | trenuje najlepsich a s najlepsimi |
A ze jsem tak smelej, koho?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
| gesag napsal: | | cohen999 napsal: | | trenuje najlepsich a s najlepsimi |
A ze jsem tak smelej, koho? | UFG _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:40 pm Předmět: |
|
|
aha, takzes zase kecal  ok, staci rict.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 5:51 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | A takto (vid prispevky gesaga a hulkieho), damy a pani, vyzeraju slovne vyrony anonymnych ludi ktori v zivote h*vno dokazali, proti chlapovi ktory trenuje najlepsich a s najlepsimi. Holt, PM, to je cena za uspech, uzivaj si ju! :D |
Kdyz skonci argumenty, nastupuji blitky. Kolik lifteru, vzperacu a kulturistu trenuje PM? To jsou lide, kteri jsou na silovem treningu zavisli. Fighteri a spol jsou na druhe koleji z meho pohledu...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | cohen999 napsal: | | A takto (vid prispevky gesaga a hulkieho), damy a pani, vyzeraju slovne vyrony anonymnych ludi ktori v zivote h*vno dokazali, proti chlapovi ktory trenuje najlepsich a s najlepsimi. Holt, PM, to je cena za uspech, uzivaj si ju! :D |
Kdyz skonci argumenty, nastupuji blitky. Kolik lifteru, vzperacu a kulturistu trenuje PM? To jsou lide, kteri jsou na silovem treningu zavisli. Fighteri a spol jsou na druhe koleji z meho pohledu... |
Kolik z těch, kteří tady začínají cvičit, budou lifteři, vzpěrači a kulturisti? Tím myslím kolik jich tímhle bude v horizontu roku, dvou?
Do specializovanýho tréninku lifterů, kulturistů nebo vzpěračů se Pavel nemontuje. Ale u všech sportovců je něco jako všeobecná silová příprava, ten základ, na kterým se pak staví. A tohle je to, v čem je Pavel hodně dobrej a co učí. A tenhle základ je prostě užitečnej pro každýho začátečníka..nebo pro každýho kondičáka (to není posměšný pojmenování, ani označení pro kondičního kulturisty, nýbrž někoho, kdo chce prostě normálně fungovat, být v kondici atd..)
Abychom tedy nezapomněli, v jakém logu jsme - je Přemík lifter, vzpěrač nebo kulturista? Je to začátečník, pro kterýho jsou prostě ty - podle tebe směšný - cviky vhodný. A nikdo neříká, že u nich zůstane navěky. Třeba jo, třeba ne. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 6:25 pm Předmět: |
|
|
Aha, takze nejdriv musim rok cvicit s KB, a az pak muzu vlizt do drepovaciho stojanu.
A ja furt co delam spatne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 6:27 pm Předmět: |
|
|
Já mám pocit, že vás na těch kurzech učí Macek manipulaci a demagogii.
Sám je v ní přeborník, takže se opravdu učí nejlepší od těch nejlepších.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|