|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 6:43 pm Předmět: |
|
|
Narazil jsem na FB na stránku vegetariánů, maj podobnou rétoriku
Každopádně jestli Přemíkovi není líto prachů za všechny možný kurzy, certifikáty, medaile, odznáčky, a knížky o tom, jak cvičit, tak jen houšť a ať se mu daří, v opačným případě, jestli není úplný ucho, stačí za pětikilo koupit permici do fitka a začít :) - stejně tak, jako začala velká spousta lidí před přemíkem :) ...
O běhání záměrně nepíšu, protože to taky není jen tak a petka by tu mohla rozjet potřebu návštěvy kurzu na správnou techniku běhu....
Peace a ať to roste každýmu jak chce a co chce :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:07 pm Předmět: |
|
|
| gesag napsal: | Aha, takze nejdriv musim rok cvicit s KB, a az pak muzu vlizt do drepovaciho stojanu.
A ja furt co delam spatne. |
Ukaz mi prosim te tvuj drep, klidne jen s nalozenym tvym bw. Drzku si tu otviras, jak kdybys byl prinejmensim Jirka Orsag...
@Grimley: Ze ty mas potrebu takove veci psat. Kam si to s tim tvym petikilem dotahl ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | gesag napsal: | Aha, takze nejdriv musim rok cvicit s KB, a az pak muzu vlizt do drepovaciho stojanu.
Ukaz mi prosim te tvuj drep, klidne jen s nalozenym tvym bw. Drzku si tu otviras, jak kdybys byl prinejmensim Jirka Orsag...
@Grimley: Ze ty mas potrebu takove veci psat. Kam si to s tim tvym petikilem dotahl ty? |
Psal jsem tu, že jsem byl v poslední době línej a neměl motivaci :) když jsem cvičil, myslím, že silově jsem došel docela daleko :) ... možná jsem už dospěl a zjistil, že člověk nemusí žít jen posilkou aby byl štastnej a hlavně úspěšnej....ale myslím, že jsem toho za svejch cca 11 let co cvičím vyzkoušel tolik, že dokážu začínajícímu borcovi poradit, co je lepší a železná koule s nutností investovat do všemožnejch školení to opravdu není :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:19 pm Předmět: |
|
|
Když už jsme u toho urážení, tak bych taky chtěl něco svobodně urazit, neboť ve škole mi to nedovolují a doma pro změnu zakazují.
Vadí mi lidi, kteří držkujou a nadávaj někomu, kdo začíná.
Vadí mi lidi, kteří uráží cíle někoho jinýho.
Vadí mi lidi, co maj špatný názory.
Odsuzuju suplementy, které podporují růst svalů.
Vadí mi lidi, kteří odsuzují mou maličkost.
Vadí mi lidi, kteří odsuzují cvičení s vlastní váhou, s kettlebelss, s činkama atd.
A nejvíc mi vadí lidé, kteří neustále všem říkají, jak jim něco vadí. Třeba soudruh Gesag je na to odborník.
Jinak jsem v poho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:22 pm Předmět: |
|
|
A jestli přemík není troll, tak já se jdu regnout na mimibazar, protože tam už to je mnohem serioznější v tom případě _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Přemík
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
Promiň Grimley, že ti nenaslouchám a dělám všechno špatně.....Ale teď jsem poblázněn Kettlebells a shybama
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | Promiň Grimley, že ti nenaslouchám a dělám všechno špatně.....Ale teď jsem poblázněn Kettlebells a shybama |
v klidu, jsem na tvoji strane
kazdy mame neco, kazdemu jde neco jineho
mohl bych jenovat jednoho, co cely rok nebyl ve fitku a cvicil doma swingy se 42 jednoruckou a pak zatahl s prehledem 190 na mrtvolu a jenom krucek od 200
kasli na ty, co te zrazuji od tveho cile, cvic si, jak sam uznas za vhodne a dokud se budes zlepovat, jed si podle sebe
ale mel by sis stanovit, co je pro tebe zlepseni a v jakem horizontu: napriklad kazdy mesic zkousej maximalnku ve shybech,a v dalsich castech kde ses chtel zlepsit
dokud budes pridavat opakovani na swingu, je to taky zlepseni, az to nepujde, typuju nekde kolem dvaceti swingu, zvedni vahu KTB _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiah
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | Vadí mi lidi, co maj špatný názory. |
Jelikož studuju na filosofický fakultě, nedá mi se nezeptat, co to přesně jsou ty "špatný názory" a kdo posoudí, že jsou "špatný"? Myslím, že to je stejně tak daleko od tématu, jako ostatní věci tady, tak se na mě prosím nezlob za spam.
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | gesag napsal: | Aha, takze nejdriv musim rok cvicit s KB, a az pak muzu vlizt do drepovaciho stojanu.
@Grimley: Ze ty mas potrebu takove veci psat. Kam si to s tim tvym petikilem dotahl ty? |
Ukaz mi prosim svoji prdel. Drzku si budu otvirat, kde budu chtit :-*
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Přemík napsal: | | Promiň Grimley, že ti nenaslouchám a dělám všechno špatně.....Ale teď jsem poblázněn Kettlebells a shybama |
v klidu, jsem na tvoji strane
kazdy mame neco, kazdemu jde neco jineho
mohl bych jenovat jednoho, co cely rok nebyl ve fitku a cvicil doma swingy se 42 jednoruckou a pak zatahl s prehledem 190 na mrtvolu a jenom krucek od 200
kasli na ty, co te zrazuji od tveho cile, cvic si, jak sam uznas za vhodne a dokud se budes zlepovat, jed si podle sebe
ale mel by sis stanovit, co je pro tebe zlepseni a v jakem horizontu: napriklad kazdy mesic zkousej maximalnku ve shybech,a v dalsich castech kde ses chtel zlepsit
dokud budes pridavat opakovani na swingu, je to taky zlepseni, az to nepujde, typuju nekde kolem dvaceti swingu, zvedni vahu KTB |
já jsem první tah v životě dělal po dvou letech cvičení. přečetl jsem si v kulturistickém časopisu, že kulturisté mrtvý tah nedělají, jenom s nataženýma nohama pro hamstringy. po dvou letech jsem dřepoval tuším 160x5 a mízerně 170x1-2 opakování. zkoušeli jsme mrtvolu a já napoprvé zatáhnul sumem 170 kg. z toho jsem vyvodil, že mrtvolu cvičit nemusím, že to jde úplně samo a stejně to k ničemu není. a necvičil jsem ji dalších x let.
z toho vyvozuju, že nějaké to cvičení má vždycky sekundární vliv na výkonnost v jiném cviku. ten borec, co celý rok swingoval nikdy předtím necvičil mrtvý tah?
radit někomu, aby se soustředil na jeden cvik, který zatěžuje prdel a spodní záda a celkem nic moc jiného je scestné. nezáleží na tom, že bude cvičit s KB nebo to bude dělat s jednoručkou jako v tom videu. podstatné je, že bude zatěžovat jednu až dvě svalové skupiny, zbytek jenom staticky nebo sekundárně. kdybych mu poradil cvičit jenom dřepy, byl bych stejný tupoun. potřebuješ přibrat po celém těle, nejenom na prdeli...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 8:52 pm Předmět: |
|
|
Swing ti dá tak hrozně moc. Dá ti silnou prdel, dá ti silný břicho (a určitě ne jen sekundárně), silný záda a úchop. Zároveň je jedním z nejlepších cviků pro naučení tenze.
Ale to mimochodem i mrtvej tah, farmářská chůze, TGU a další.. Kdybych cvičil minimalisticky a prostě si musel vybrat pouze dva cviky, swing by určitě byl jedním ze cviků, o kterých bych přemýšlel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Swing ti dá tak hrozně moc. Dá ti silnou prdel, dá ti silný břicho (a určitě ne jen sekundárně), silný záda a úchop. Zároveň je jedním z nejlepších cviků pro naučení tenze.
Ale to mimochodem i mrtvej tah, farmářská chůze, TGU a další.. Kdybych cvičil minimalisticky a prostě si musel vybrat pouze dva cviky, swing by určitě byl jedním ze cviků, o kterých bych přemýšlel. |
Z čeho budeš mít silnější prdel, z hlubokého dřepu a mrtvého tahu, nebo ze swingu? Kde se zatěžuje břicho víc, při čelním dřepu nebo při swingu? Spodní záda, zabírají víc při mrtvole nebo při swingu?
Z mojeho okolí mně napadá Raptor, kterého jsem v životě neviděl swingovat, ale dřepovat a tahat ke 300 kg jo...
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 9:03 pm Předmět: |
|
|
Asi si myslel rippera hehe ale ano, mozno swinguje tajne v kupelke kde ho nikto nevidi strasne baliky a drepy&mrtvoly ma iba ako lahky rehab :D
Anyway, kb neni zla vec ale naco sa obmedzovat len tym? Najlepsie je skusat si swingy, drepy, mrtvoly aj prvky street workoutu, len samozrejme vsetko s mierou. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út prosinec 20, 2016 9:04 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Moocha napsal: | Swing ti dá tak hrozně moc. Dá ti silnou prdel, dá ti silný břicho (a určitě ne jen sekundárně), silný záda a úchop. Zároveň je jedním z nejlepších cviků pro naučení tenze.
Ale to mimochodem i mrtvej tah, farmářská chůze, TGU a další.. Kdybych cvičil minimalisticky a prostě si musel vybrat pouze dva cviky, swing by určitě byl jedním ze cviků, o kterých bych přemýšlel. |
Z čeho budeš mít silnější prdel, z hlubokého dřepu a mrtvého tahu, nebo ze swingu? Kde se zatěžuje břicho víc, při čelním dřepu nebo při swingu? Spodní záda, zabírají víc při mrtvole nebo při swingu?
Z mojeho okolí mně napadá Raptor, kterého jsem v životě neviděl swingovat, ale dřepovat a tahat ke 300 kg jo... |
Tyjo, tady je nějak útočno :)
Mimochodem dřep a mrtvý tah by se do mého minimalisticko tréninkového slosování dostaly taky. Kde se co víc zatěžuje je dost relativní, to ti fakt nepovím. Podle mě jde spíš o to, jak ty svaly zapojuješ ty a to už s váhou tolik souviset nemusí, právě kvůli tomu učení se tenzi. (mimochodem, nedávno jsem na semináři učil kluka, co dřepuje ke dvěma stům, zatínat prdel.)
K 300kg mrtvole a dřepu se určitě neproswinguješ. Ale ani neprobenčuješ. Je to důvod nedělat benč? Swing má v tréninku svoje místo a je to šikovnej cvik, větší věda v tom není.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|