vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 19, 2016 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. prosince 2016, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, dietíme

MOBILITA cca 25 minut

Dřepy: (high bar, hluboké)
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
5x 140 kg, 1. pracovní, opasek, RPE 8-9
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg
5x 140 kg, 5. pracovní
nebylo to lehké, ale musím už trochu zabrat, ať se do toho zas dostanu.

Military press:
5x 60 kg, 1. pracovní
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg, 5. pracovní
na osmičky nebyla šťáva, taky mám nevím-zase-odkdy natažené levé předloktí a omezuje to.

Mrtvé tahy SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, 1. pracovní, nadhmat, první a poslední, která mi sedla
3x 140 kg, nesedl úchop
2x 140 kg, ani teď
1x 140 kg, teď už jsem to vůbec neudržel
5x 140 kg, 5. pracovní, střídavě, nedalo se svítit
chtěl jsem technicky s lehčí váhou, ale nepovedlo se k tomu srovnat.

*** MACHINES ***

Motýlek:
10x 70 kg
10x 70 kg
10x 70 kg

Zádostroj spodní:
10x 60 kg
10x 70 kg
10x 70 kg

Prsostroj:
10x 84 kg
10x 84 kg
10x 84 kg

Zádostroj horní:
10x 60 kg
10x 60 kg
10x 60 kg

Zákopky:
10x 70 kg, každá noha
10x 70 kg
10x 70 kg

Břichostroj:
10x 20 kg
10x 30 kg
10x 40 kg, ladil jsem, jak se zapřít

Čas ve fitku: 2:00

Váhovka: 93.4 kg, čas předvánoční... v sobotu jsme venku trochu promrzli, tak se pak večer svařovalo :)

minulý pátek jsem byl po týdnu off cvičit, dal jsem normální objem tréninku a ještě dnes to bylo poznat... chvíli vynechám a tělo hned zleniví. budu se to snažit vracet zpátky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2017 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. ledna 2017 , pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák

MOBILITA cca 25 minut

5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, 1. pracovní
5x 120 kg
5x 120 kg, 3. pracovní
plánoval jsem pět sérií, Magumi že stačí tři, je to pravda, z tří budeme stejně rozlámaní jako z pěti :)

Bench-press: (střední)
5x 20 kg
5x 50 kg
5x 80 kg
5x 100 kg, 1. pracovní
5x 100 kg
5x 100 kg, 3. pracovní

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg, nadhmat
5x 140 kg, 1. pracovní, zámek, na dotek
5x 140 kg, 2. pracovní, s pokládáním
5x 140 kg, 3. pracovní, na dotek

Trénink: 40 minut

Váhovka: 93.5 kg

trénink podle plánu a Magumi byl na stejné vlně :) od Mikulášské akce jsem stihl pouze 3 tréninky, z toho poslední před byl dvěma týdny, síla v čudu, všechno bude bolet, naštěstí mám moudrého Mága, který s tím počítá, ve středu dáme 4 pracovní, v pátek 5, doplňky už nebudou potřeba... během dvou týdnů pak běžná zátěž.

životospráva přes svátky byla na půl mizerná, na půl jsem se hlídal, váhovka naštěstí moc neulítla, ale tuku je pořád hodně, od nového roku sice končím s dietou, zařadím sacharidy, ale budu se snažit o mírný kalorický deficit, aby šel tuk postupně dolů. počítám, že teď něco málo přiberu, ale sacharidy mi dělají dobře a až se váha ustálí, tak zase budu sledovat progress, aby to nebylo na úkor síly do nového cyklu.

zdravotně ještě bohužel není vše v pořádku, i když přes prosinec bylo hodně odpočinku, budu se snažit doléčovat "za běhu":
1. levé žebro naražené před pěti týdny, kdy jsem při military "padl za vlast" na zarážku - pořád je tam podlitina, pořád to mírně omezuje, ale to je menší problém, protože za 3-5 týdnů by to mělo být ready.
2. levé předloktí - větší problém, v různé intenzitě se vrací už rok, přes svátky jsem se pročetl až k tomu, že se to blíží definici "tenisový loket". že takový pojem existuje, jsem samozřejmě věděl, ale vůbec ne, jaké má příznaky :) vyzkoušel jsem tedy:
a) pokrčit ruku a vytočit dlaň nahoru - bolest na vnějším předloktí, to je ono.
b) zvednout kotouč obouruč - bolest v předloktí. v mém případě pak alternativně zvedání dítěte obouruč, což dělám často - aktuálně má naše cácorka něco přes 16 kg a i takhle málo stačí, abych se buď soustředil na techniku a nebo si vypomohl tím, že jí pod paží nechytnu rukou, ale pomůžu si loktem. prostě lazar :/
c) natažení prostředníku proti odporu - to mi nic nedělá, takže to asi tenisový loket nebude :/
pořídím si na loket nějakou ortézu či bandáž, aby se s tím dalo trénovat a omezím zátěž - třeba dnešní široký benč tomu vadil, tak jsem přešel na střední.

cíle pro letošní rok - podobně, jako se u software udává min. a doporučená konfigurace hw, tak si stanovím následující:
min. - alespoň jeden osobák z velké trojky, což by mělo být dřep 195, benč 145, tah 225.
doporučené - zlepšení celé velké trojky alespoň: dřep 200, benč 145, tah 230.
pokud by se nepovedl ani min. cíl, tak bych mohl zvážit jiný sport... třeba golf ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 02, 2017 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tak bych mohl zvážit jiný sport... třeba golf ;)

Jo a uženieš si pre zmenu golfový lakeť

Vitajte obaja Men in black späť, už sa teším na zápisky.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. ledna 2017, středa

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 2. zotavovací trénink

MOBILITA cca 25 minut

Bulharské dřepy:
5x s velkou osou, na každou nohu
pokusy s 50 kg velkou osou, nešloto
5x 10 kg, jednoručky, na každou nohu
8x 10 kg, 1. pracovní
8x 10 kg
8x 10 kg
8x 10 kg
8x 10 kg, 5. pracovní
velmi dobrý cvik na balanc... který zatím nemám :) s velkou osou se špatně vyvažovalo, tak jsme přešli na jednoručky, kde už to šlo lépe, ale stejně jsem většinou dvakrát-jednou za sérii šel na obě nohy, jak jsem ztratil balanc :) desítky jednoručky úplně stačily, aby se lépe vyvažovalo, i tak toho stehna měla dost, zvláště hamstringy. časem chci jezdit série v kuse a jednoručkama bych se rád dostal ke 30.

CG bench-press: (cca 40 cm)
8x 20 kg
8x 50 kg
5x 70 kg
8x 90 kg, 1. pracovní, touch n go
8x 90 kg
8x 90 kg
8x 90 kg, 4. pracovní
na tlaky ve stoje jsem se ještě necítil, tak jsem navrhnul úzký benč, dobrá pumpa, akorát levé předloktí se ozývalo a když jsem se chtěl zapřít nohama, tak se pěkně klepaly z těch bulharů :)

Rumunské tahy: (koukám dnes nějaký Balkán :D)
8x 90 kg, 1. pracovní, nadhmat
8x 90 kg
8x 90 kg
8x 90 kg, 4. pracovní
dynamicky, technicky, hamstringy po dnešku na kaši :)

Trénink: 1:10

Váhovka: 92.7 kg

středeční lehčí trénink - to má být - odpočinkové cviky, které pošetří klouby i svaly a zapojí také jiné svalové skupiny - hlavně stabilizační systém :) což bude dokonáno až ještě místo benče dáme tlaky ve stoje. z pondělka mě ještě mírně bolely nohy - což jsem čekal - a po dnešku jsem zvědavý, jak bude v pátek, protože byl problém si i ve stoje navléct ponožky, jak se nohy klepaly :D v pátek jsou v plánu čelňáčky, to budu rád, když půjde pětky se stovkou a od příštího týdne přidáme na objemu.
spekounP

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bulhaři jsou dobrý cvik, akorát já mám u nich problém, že dostávám křeče do tý zadní nohy, která necvičí a je zapřená o lavičku
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 04, 2017 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Bulhaři jsou dobrý cvik, akorát já mám u nich problém, že dostávám křeče do tý zadní nohy, která necvičí a je zapřená o lavičku

tak buď ji tolik nenamáhám nebo stačí rozcvičení před tréninkem, ale zatím musím zaklepat, že křeče nejsou.

větší problém je stabilita - jít na jedné noze kontrolovaně dolů a udržet těžiště pod chodidlem, je zatím akrobacie. tak snad to přijde.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 06, 2017 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6. ledna 2017, pátek , TŘI KRÁLOVÉ

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 3. zotavovací trénink

MOBILITA cca 20 minut

Čelní dřepy:
5x osa + 5x klokov
5x osa + 5x klokov
5x 50 kg
5x 80 kg
5x 100 kg, 1. pracovní, těžší, než jsem čekal :/
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg, 4. pracovní, poslední stopka
5x 100 kg, 5. pracovní, poslední dlouhá stopka
tak jsem čekal, jak to půjde lehce... a nešlo. snažil jsem se dynamicky, ale bude potřeba zase nabrat sílu.

Military press:
5x 60 kg, 1. pracovní, RPE 8
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg, 4. pracovní, RPE 9.5
5x 60 kg, 5. pracovní
těžklo to a postupně ten výkon začalo sabotovat levé předloktí. asi se mu ten cvik nelíbí :/ Magumi krásně striktně jak socha :)

Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg, nadhmat
5x 100 kg,
3x 140 kg, 1. pracovní, zámek, touch n go, stejně mi to vypadlo, a čtvrté už jsem po přechycení nezved :/
3x 140 kg, 2. pracovní, totéž... neudržím to, zesláb i úchop
5x 140 kg, 3. pracovní, trhačky a... dal jsem zadek výše, činka vyletěla a já znovu objevil kolo :D
5x 140 kg
12x 140 kg, 5. pracovní, furt touch n go, potvrzeno, se správným setupem to lítá, pak už jsem to neudýchal
navzdory tomu, že mi sumo nejde a odepsal jsem ho, tak jsem měl chuť ho s lehkou váhou potrénovat. nešlo to až do třetí série, kdy jsem znovu objevil svatý grál sumistů... teď ho zase do příště nezapomenout ;) pořád si z klasiky moc zadřepávám, pak se snažím zabrat a není jaksi čím... když dám zadek výš, tak mám sice v setupu ramena před osou, protože špatná mobilita, ale jak jdu na první záběr, tak se snažím to upravit, padám dozadu, jdu do záběru a činka je tak o čtyřicet kilo lehčí. druhé a další opakování už jsou jednodušší, protože pokládám osu ve správném setupu.

Trénink: 50 minut

Váhovka: 93.5 kg, večer pořádná večeře, ráno snídaně... dobře se mi teď cvičí :)

před tréninkem jsme se akorát s Magumim sešli v šatně, tak jsme se vzájemně ujistili, že hamstringy jsou totál-kaput z těch středečních bulharů :D ještě v tu středu jsem měl problém kdykoliv se ohnout, nohy se klepaly, no a ve čtvrtek jsem je cítil, kudy jsem chodil, dnes už lepší, ale zrušili jsme je pěkně. a to jsem cvičil se symbolickou váhou, zatímco Magumi si naložil ;) už se těším na příští středu! na dnešní trénink jsme je naštěstí rozbýbali, musejí si zvykat.

pomalu plánujeme první objemovou fázi cyklu, Magumi plánuje, mně by se líbil stabilní počet pracovních sérií a pracovat s váhou, opáčkama, intenzitou, ale zřejmě budeme přidávat, ni krok zpět ;)

po ránu bylo kolem -8, ale nefoukalo, tak pohoda, zítra ráno přepovídají normální předpovědi kolem -12, ale moje nová norská Klara v mobilu mi hlásí -17. tak jsem zvědavý, nakolik se trefí ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. ledna 2017, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 2. zotavovací týden

MOBILITA cca 20 minut

5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
8x 120 kg, 1. pracovní, opasek, těžké, malá dynamika... takže jako obvykle :/
8x 120 kg
8x 120 kg
8x 120 kg
8x 120 kg
8x 120 kg, 6. pracovní, ale od třetí se to rozdřepovalo, RPE 7
tak jsem zase čekal, že to bude lehčí... ale něco jsme oddřepovali, tak příště zas líp.

Bench-press:
5x osa
5x 50 kg
5x 80 kg
6x 100 kg, 1. pracovní, kdyby to šlo, dal bych osmičku... ale nešloto
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg
6x 100 kg, 5. pracovní, RPE 9
na osmičky to při tom počtu pracovních sérií a tempu, které máme - nástupy tak do dvou minut - nevypadalo, tak jsem dal aspoň šestky, jde to pomalu, ale jde to.

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg, nadhmat
8x 140 kg, 1. pracovní, střídavý, touch n go
8x 140 kg
8x 140 kg
8x 140 kg, 4. pracovní, šlo to, RPE 7
Magumimu se sice moc nechtělo, ale já chci s těma tahama trochu pohnout, tak jsme dali lehčí váhu a ať to lítá.

Trénink: 1:10

Váhovka: 93.5 kg, jím poctivě, je fajn, že se to zatím drží +/- 93, opasek na 3. dírku dopnu... teď už jen ta síla.

fajn trénink, odsejpalo to, něco železa jsme přemístili... po holkách (basket/volej?) jsem moc nekoukal, trenér tam své svěřence trénoval furt stejně blbě, lidí chodí docela dost, snad to přejde... Magumi už má připravený anti-stresový tréninkový program, tak jsem zvědavý, jak bude fungovat, sice jsem měl přání, abychom se vešli do 1:30 h tréninku, ale tohle Magumi nekomentuje :D

ps: dnes jsem vyhrál super skříňku - neměla "záda", tak mi pak Magumi přihrál drátěné ramínko, které jsem transformoval na dlouhý drát s okem a spoza skříně jsem pak tahal a lovil skoro všechno včetně opasku - ten šel blbě - trhaček apod. vyrobený porichtung jsem tam pak zanechal pro případ, že si někdo další nevšimne ;)

Naposledy upravil vlk# dne po červen 05, 2017 12:41 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No šup šup, neviem sa dočkať, kedy to zase rozbehnete. To zas bude fukot, že budeme všetci len závidieť

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 09, 2017 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
No šup šup, neviem sa dočkať, kedy to zase rozbehnete. To zas bude fukot, že budeme všetci len závidieť

"šup, šup" už to nejde... není nám třicet u sebe to vidím tak, že se budu "rozbiehat" ještě do konce ledna, ale naštěstí to neva, Magumi už má kostru zbrusu nového, auto-regulačního, objemově-devastačního, přirozeně-every-training-new-pr-čního programu

teda až se rozbehneme.

ale když vidím, co tam teď vyvádíš, tak už mě začínají bolet kolena a studuji nabídku bandáží

v pátek 13. si dáme poslední zahřívací trénink... pokud to přežijeme, tak zkusíme v pondělí první kolo.
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2017 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11. ledna 2017, středa , ranní teplota -15 °C

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, 2. zotavovací týden

MOBILITA 25 minut

Bulharské dřepy:
8x 17,5 kg, 1. pracovní, jedno.ručky, na každou nohu
8x 17,5 kg
8x 17,5 kg
8x 17,5 kg
8x 17,5 kg, 5. pracovní, prý ještě jednu
8x 17,5 kg, 6. pracovní, prý ještě jednu
8x 17,5 kg, 7. pracovní, konečně stačilo :)
gluteusy kaput, ještě před začátkem mě bolela stehna z pondělka, to v průběhu přešlo :) a dokonce jsem už dal pár séríí čistých, bez vykročení ;)

CG bench-press: (cca 40 cm)
5x osa
5x 50 kg
5x 70 kg
8x 90 kg, 1. pracovní, dynamicky, bez stopek nahoře
8x 90 kg
8x 90 kg
8x 90 kg
8x 90 kg, 5. pracovní, po šestém už stopky nahoře
váha dobrá, lítalo to pěkně, levé předloktí jsem pošetřil, i když svoje dostalo, ale zase si namohl pravé rameno... ale tím dobrým způsobem, v přední části, když se položí ruka na břicho a loket se vytočí dopředu, tak se na přední části ramena objeví takový svalík - jméno neznám, tak kolem je to bolestivé na pohmat, asi úpony, ale to se vstřebá, horší je když bolí rameno vně a vzadu, to už vím, že je nahouby, tak to musím zaklepat ;)

Rumunské tahy:
8x 100 kg, 1. pracovní, nadhmat, snažil jsem se pořádně zapojit hamstringy
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg, 5. pracovní, a prý ještě jednu
8x 100 kg, 6. pracovní, stačilo, uff :)
váha dobrá, hezky to lítalo, po dnešku bude opět tuším nejlepší poloha sed nebo leh :)

Trénink: 1:20

Váhovka: 93.1 kg, sacharidů dostatek, večer jsem se napucnul, je fajn, že váha drží, i když špeky dolů nejdou :/

dobrý trénink, něco jsme přidali, vše šlo hezky v tempu, žádná selhání ani epické výkony, žádné velké pauzy a čas na vykecávání... zase dorazily basket/volej-balistky :) ta jedna by tak byla pro Carabase - fakt vysoká a svým způsobem pohledná ;) "trenér" je tam trápil angličákama, 6 minut v kuse, v závěru to už byl boj o život :) taky tam byla jedna malá slečna, kterou už jsem jednou jistil na benči, chodí sama, dře poctivě, ale zasloužila by si trenéra... zrovna tam dělala hi-bar dřepy, ale low-bar způsobem, v jednu chvíli už Magumi startoval, aby ji zachránil přes over-head-throw... taková nepříliš oblíbená disciplína ;) vypadá to, že těla si opět po vánocích - v mém případě po celém prosinci, zvykají na zátěž.

a na úplný závěr bych si vypůjčil hlášku kolegy MOOGa, když jsme vycházeli z fitka...

MOOG napsal:
Nějak se mi podlamují habrůvky
MOOG

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2017 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po minulých nožkách jsem nedal hořčík a křeče v obou kvadrácích způsobily parádní kleknutí přímo před mojí drahou, a to jsem ji ani nežádal o ruku (zatím )
Včera už jsem to raději suplementačně jistil
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2017 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13. ledna 2017, pátek a doteď jsem to datum nevěděl, než jsem ho zapsal...

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, závěrečný trénink 2. zotavovacího týdne

MOBILITA 25 minut

Čelní dřepy:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní, opasek
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg, 5. pracovní, prý to ještě půjde
8x 100 kg, 6. pracovní, tak prý to nebyl dobrý nápad :D
8x 100 kg, 7. pracovní, a stačilo, RPE 7
příjemná pumpa bez větších přestávek, opasek toho dost vyžehlil, většina sérií byla drejpr-style aneb ať už je to za mnou :)

Military press:
5x 60 kg, 1. pracovní, RPE 7-8
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg
5x 60 kg, 7. pracovní, RPE 9.5
užší úchop, lokty dopředu, prakticky jsem eliminovat bolest předloktí, ale zase už u pátého opáčka docházela síla :)

Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg, nadhmat
8x 140 kg, 1. pracovní, trhačky, touch n go
8x 140 kg
8x 140 kg
8x 140 kg
8x 140 kg, 5. pracovní
trefil jsem setup z minulého týdne, fakt musím mít boky hodně nahoře, aby to první opakování vylítlo, dnes tedy s příjemnou rezervou, zkoušel jsem i pokládat, ale jak ta činka třískne, tak nedokážu udržet svaly v napětí, takže jsem raději odjel nějakou práci, byť jen na dotek. samozřejmě kardio, takže jsem funěl jak lokotka a bez větších pauz jsme se s Magumim střídali. bolgi je teda frajer, když vidím, co tam teď na sumu vyrábí :)

Trénink: 1:20

Váhovka: 94.2 kg, opustil jsem zónu +/-93, ale opasek zatím na 3. dírku, tak snad nabírám čistou hmotu :D

příjemný trénink v přepočtu na kalorie nebo kilowatty :D tento týden jsme si vyzkoušeli nějaké ty osmičky a příští týden už rozjedeme cyklus, ale ten první týden bude spíše oťukávací, ať si vyzkoušíme systém.

ve fitku dnes nikdo nový... ultra-maratonka je fakt kost-šlacha-a-kůže, klidně by mohla závodit v ultra-light dětské kategorii 42- a s přehledem by to tam válcovala :) pak tam byl jeden cross-fiťák, který skákal přes švihadlo - nevýhoda byla, že ten oblouk zabíral půl uličky a... že skákal tak rychle, že to švihadlo nebylo vidět :D no s velkým štěstím se nikomu nic nestalo. a jinak... je tam teď dost plno, tak čekáme, jestli to opadne.

MOOG napsal:
Po minulých nožkách jsem nedal hořčík a křeče v obou kvadrácích způsobily parádní kleknutí přímo před mojí drahou, a to jsem ji ani nežádal o ruku

křeče zatím nejsou, ale hamstringy rozbité fest, tak si ten hořčík zapíšu, kdyby mě potkalo podobné vyznání
spekounP

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2017 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkně si dáváte s Magumim ty čelňáky, já je zkoušel minulý týden po dlouhé době a byl to hnus strašnej (otlačený ramínka, nemohl jsem dýchat a dalších tisíc homo-problémů)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2017 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
pěkně si dáváte s Magumim ty čelňáky, já je zkoušel minulý týden po dlouhé době a byl to hnus strašnej (otlačený ramínka, nemohl jsem dýchat a dalších tisíc homo-problémů)

jaký ramínka? :D když už tak klíční kosti, trochu, a na dýchání je nejlepší nezavalit si krk :D

pomalu teď přidáváme plyn a není to s žádnou velkou rezervou - alespoň u mě - protože jak jsem vypustil ten prosinec (neúmyslně), tak šla síla doprčic. ale čelňáky budou pouze páteční doplněk, takže to asi moc vysoko nedotáhneme ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: