Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2017 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg výskoky z drepu
1x3x120kg
1x3x140kg belt ON
1x1x150kg
1x1x160kg
2x6x170kg tu ma obmedzoval hamstring
2x4x170kg tu už ma obmedzoval hamstring aj chrbát
1x6x150kg

Legpress 10-10-10:
4x210kg

Superset
Predkopávanie:

4x15x40kg
+
Zakopávanie:

4x15x40kg

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
4x10x80kg

Superset
Lýtka vsede:

4x15x40kg
+
Protismerné kladky - lano:

4x10x15kg

Predpažovanie do kríža s kotúčom:
4x10x5kg z nudy

Hodnotenie tréningu: Po sobote drepové zlepšenie Hamstring sa trochu umúdril, hoci som ho stále cítil. Trochu to ťahalo a tak som pri drepe musel experimentovať s hĺbkou, než som sa na to vysral a proste skákal do drepu ako vždy a riskoval som, že si urvem hamstring, ktorý mi vyletí spod elasťákov a omotá sa mi okolo krku
Prvé dve šestky so 170 super, potom trochu došla para, plus sa ozval spodný chrbát po mŕtvolách a hneď to šlo ťažšie a bol som rád za zhrbené štvorky. Ale aj tak som tuším celkom spokojný, nedá sa ísť stále naplno, hoci by som si to prial viac ako vaňu plnú Nutelly. Na záver som zhodil na detských 150 a trochu to pumpol, nech mám pocit, že som nahnal do nožiek trošku krvi.
Zľahka som pokračoval mojím trojštvrťovým legpressom 10-10-10. Pálenie skvelé, nohy ako balóny, superset prekopávania a zakopávanie mi labky dokončil a bolo hotovo, mohol som sa už len plaziť a rúčkovať, nič iné mi neostávalo. Vlastne by som bol skvelý Sparťan!
Bench press len čisto pumpa, takisto aj nejaké tie protismerky a predpažovačky. Nikam som sa nehnal, úplná pohoda. Beztak som bol z drepov rozbitý a bench som ani neskúšal dávať nejak ťažší, nemalo by to význam.

Keď som sa rozcvičoval so 100kou na drepoch, prišiel za mnou jeden chlapčisko, že si teda dávam. A ja že hej, ale že len taká rozcvička. Tak vraj, že keď som taký frajer, nech si s tým dám výskoky z drepu. Tak som si uchechtol, dal som ich šesť s úsmevom a chlapec už len smutne sedel na schodoch a pozeral

Rasputin na mňa neustále zazerá Asi mu vždy zaberiem stojan presne vtedy, keď by chcel konečne robiť drepy on. Inak si to neviem vysvetliť Ale dnes nemal svoju vlnenú čiapočku, možno mu len bola kosa a tak mi závidel, že som bol teplo oblečený (ako že mi nebola zima, nie že som oblečený ako teploš. Tak sa obliekam len do práce.).

Žiadna pozerateľná legína sa nekonala (ak nerátam mňa) a tak som bol trochu smutný. Pobavila len zrzavá bacuľa, ktorá robila výpady a nenávistne zírala na Funkčných chlapcov, ktorí sa jej plietli pod nohy, keď kradli vybavenie fitka, hoci mohli ísť inou cestou, stačilo sa pozrieť okolo seba a nebyť úplný debil. Potom rezignovane pozrela na mňa a pokrútila hlavou a prevrátila oči, aby vyjadrila zmar a sklamanie, že aj takíto dreváci chodia do gymu. Veľmi chápavo som od vyčerpania slintal na zakopávaciu lavičku, o ktorú som sa pridržiaval, kým som drtil zadné stehná.

Ja zajtra:

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 01, 2017 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudníček a trochu chrbty a málinko aj bicáky

a ramená

Bench press:
1x10x60kg
1x6x70kg
1x5x100kg
1x3x110kg
1x3x120kg
1x3x130kg
1x1x140kg
1x5x120kg
1x10x100kg

Incline tlaky v MP:
3x8x90kg jak pán
1x7x90kg jak princeznička

Superset
Chest press:

4x10x80kg
+
Príťahy s oporou hrudníka:

4x15x102kg

Protismerky - laná:
4x12x15kg

Predpažovanie krížom JČ:
4x10x10kg

Biceps - kladka:
4x10x55kg

Biceps - kotúč:
4x10x5kg preciťovačky

Klokov vsede v MP 10-10-10:
4x50kg

Hodnotenie tréningu: Miš maš chaos šalát tréning.
Po dlhšom čase som usekol opakovania na benchi a dobré to bolo. Potešilo, že nejaká tá sila ostala, hoci to zas nebol žiaden rekord. Nehovoriac o tom, že sme so Štúrom šli ozaj na striedačku, len sa poprehadzovali kotúče a už jeden ľahal a tlakoval a druhý motivoval. Čiže pauzy ozaj minimálne, aspoň na moje lenivé pomery. Na záver pekná pumpička so stovkou, ale u na konci ozaj vytrápená
Inak prekrvenie hrudníka dnes veľmi dobré, každý jeden cvik sadol parádne, po dlllhom dlhom čase velikánska spokojnosť s tým, ako som odcvičil kozy a nevedel som sa vynadívať do zrkadla a tak som chodil po fitku a posmeľoval neznámych ľudí, nech si ma ohmatajú.
Dokonca som si celkom užíval aj mega slow motion bicepsy, žily som mal od ramien až po nechty (na nohách), bicáky napumpované, až skoro vydržali aj 10 minút po tréningu, než beznádejne spľasli ako vykojené poprsie dvanásťnásobnej matky z nigérijskej osady.
Masaker ultradeluxe bol 10-10-10 klokov Hovorím si, ok, váha je pre deti, skúsim to, čo ma baví na legpresse, či ma to zabaví aj na ramená... Nooo... nenudil som sa ani sekundu, to je fakt Prvá desiatka pekné poctivé opakovania, pri desaťsekundovom držaní už som sa klepal ako Hitlerova ľavačka na konci 1944, posledných desať tlakov bolo v rozsahu asi sedem milimetrov, ale ramená horeli preukrutne Fajne, spokojný som.

Po tréningu som sa cítil nadupaný jak závodné auto, tak som povedal Sorayi, nech ma odfotí, tak mi urobila sériu tragikomických rozmazaných uvoľnených homofotiek, pár selfie s kamoškou a jednu single selfie s našpúlenou papuľou, tak ma nasrala a všetko som to zmazal a vy ste tak prišli o nádhernú fotodokumentáciu môjho NEprogresu a svalového NErozvoja. A o jej kačaciu držku.

V gyme dnes nejaká porucha vodovodov, takže tiekli len hrdzavé splašky, ktoré vyzerali ako žlté chcanky, radostne som si spomenul na labužníka Randa a predstavil si, ako si s rozkošou uchlipkáva svoj stredný prúd. Márne sa pokúšam prísť na to, prečo v Afrike pri nedostatku vody nechlemtajú moč, boli by zdraví, žili dlho a nepociťovali by nedostatok. Vlastne rovnako to majú so zdravým pôstom a tamojším hladomorom. Beriem, že na maláriu žiadnu fintu Rando nemá, ale zvyšok by im celkom pokryl...

Ako som spomínal, dnes som bil partiu so Štúrom, čo-to som mu pomohol aj povysvetľoval, celkom sa tešil, hecol som ho do maxka na benchi. Nikdy predtým nedal 90 kilo, dnes až trikrát. Mám na ľudí dobrý vplyv. Som ako Matka Tereza fitness, Gandhi powerliftingu a Svätý Peter benchpressu.

Jo, Žula... Žula dnes kalila svoj oceľový zadok sériami legpressov a drepov a zakopávaní a hip thrusterov a ďalších epických cvikov, takže Funkční chlapci, Štúr aj úplne neznámi chlapci sa čas od času zastavili a dívali sa na ňu ako sa v romantických filmoch zamilované dvojice dívajú na západ slnka. Ja som sa snažil ovládať, ale pár momentiek som si navždy vryl do mentálnej onanobanky a využijem ich, keď budem doma sám s kokosovým olejom.

soraya-ardente

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2017 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2017 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jéje.

Magumi

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2017 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Turakam

PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2017 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a je to....tam
decarabas

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2017 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát, málinko nohy a celkom dosť ramená

Sumo deadlift:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x5x140kg
1x4x160kg
1x3x170kg
1x2x190kg belt ON
1x1x200kg
1x1x205kg
1x1x210kg
1x1x205kg
1x1x200kg
1x2x190kg
1x3x170kg
1x4x160kg
1x5x140kg
a vybavené

Superset
Zhyby:

4x6xCarabas
+
Pazhyby:

4x6xCarabas

Superset
T-tyč v predklone na sposob pendlay rows:

4x10x40kg
+
Priťahovanie kladky zhora k brade:

4x10x50kg

Čelné drepy:
1x6x20kg
1x5x60kg
4x5x100kg belt ON

Military press z rámu:
1x5x60kg
1x3x70kg
1x3x75kg
1x1x80kg
3x1x85kg
4x8x60kg

Superset
Upažovanie v stoji s JČ:

4x10x12,5kg
+
Upažovanie v predklone s JČ:

4x10x12,5kg

Extra klokov s olymp. osou:
4x20x20kg

Hodnotenie tréningu: Nooo, ako pozerám na ten zápis, nebolo toho zas tak málo
Od rána sa mi veľmi nechcelo, vonku je hnusne a hmlisto, všade sa roztápa sneh, na každom kroku blato a hnus a vôbec doma to vyzerá tak nejak lepšie a pohodlnejšie, dá sa ležať na gauči a jesť a... ale som sa už dohodol s Vadikom a tak sa šlo.
Mŕtvolu som dnes poňal takto pyramídovo, lebo som proste mal chuť. Nie je za tým žiaden plán ani idea, proste sa mi nechcelo robiť 5ky či 6ky so 180, tak som to vzal takto. Pauzy inak krátke, Vadik má nový opasok s pákovou prackou, tak sa hooodne tešil a do každej série sa hrnul, no a tak som musel aj ja Na 200kg som ho odpojil, takže mám pár sérii voči nemu náskok Obvinil ma, že ho zosmiešňujem a je to pravda, ale to som mu nemohol priznať... Aj tak som mu to priznal, samozrejme.
Zvyšok chrbta sme preleteli rýchlo, samý superset a fakt som mal dojem, že som to precvičil pekne, hoci váhy už sme mali fakt rozumne nižšie. Dlane mám zdreté ako keby som vyhonil strúhadlo na syr, ale to sa poddá.
Čelné drepy som zaradil, lebo už neviem, čo so sebou Aspoň som pochopil, prečo som to už tak hrozne dlho nerobil. Nohy z tých pussy váh ani nezaberajú, ale stred, ramená, ruky, všetko bolí ako hovädo a je to nepohodlné Tak zas to môžem s čistým svedomím nechať tak
Na záver som rozmlátil ramená v slušnom tempe, takže veľmi dobrý pocit. Vždy sa tak teším, keď dobre pocvičím ramená a aj tak ich mám široké ako desaťročné podvyživené dievčatko, ktoré kvôli astme pozerá doma rozprávky.

Ako som spomínal, Vadik má nový opasok, tak žiari radosťou, aj keď sa mi zdá, že bez neho ťahá krajšie, ale čo sa dá robiť Pri zhyboch už mal tiež zošmirgľované dlane, tak trošíčku fňukal Ale radoval sa, že dobre zamakal chrbát a že sa mu krútila hlava a bolo zasa zle.

K dnešnej Žule len toľko: Ach. A MILF ako bonus.

Inak fitko narvané, ako by som ani nečakal v sobotu večer. Hovorím si, kurva, kde sú všetci tí opíjajúci sa mladíci, čo nemajú nič lepšie na práci, len rozkopávať smetné koše a rozbíjať zastávky??? Cestou z gymu som sa zastavil v obchode po tvaroh a kokosový olej (pôvodne som napísal kokotový a hrozne sa tu sám v prázdnom byte smial...) a nejakí zasrani si kupovali pár džúsov a fľašu vodky, tak mi odľahlo, ž je všetko, ako má byť.

Jo a včera šermbal, chudák Soraya hrala proti mne a zas prehrala

decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2017 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a hrudík

Rozcvička asi dvanásť hodín, kým som rozhýbal svoje zombie telo.

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x110kg
1x3x140kg belt on
1x1x160kg
2x7x170kg PR
2x5x170kg

Legpress 10-15-10:
4x210kg

Glute ham raises:
4x10

Tlaky s JČ:
1x10x22,5kg
4x10x35kg

Ľadovanie nožičiek dobrých desať minút

Hodnotenie tréningu: To fakt som toho urobil tak málo? Nezabudol som si niečo zapísať? Asi nie, ale cítil som sa, akoby tam toho bolo dvojnásobne.
Dooobre to šlo. Hodne potešil drobný drepový osobáčik. Dve sedmičky so 170 kilami mi urobili radosť Trúfam si povedať, že v prvej boli ešte rezervy na jedno-dve vydreté opakovania. Dúfam, že to ešte chvíľku pôjde, než nabehnem na nejaký seriózny program a skúsim vykresať nejaký ozajstný silový ako keby progres. Po tých sedmičkách už som začal tuhnúť, tak som tam poslal len dve päťky, dopohody. Zároveň ma hodne potešilo, že som vôbec netrpel na spodný chrbát po sobotných mŕtvolách a držal som pompéznu techniku.
Legpress už tak klasicky - nie plný rozsah, ale nohy neustále pod napätím, žalúdok už miestami mal čo robiť, aby ostal pekne v brušku a udržal v sebe obed. Aby som dorazil aj hamstringy, tak zopár sérii GHR, dlho som to nerobil a cítil som to úplne mega, kŕče do zadku aj šuniek. Z nôh som vyrobil zaujímavý paradox, keď som mal neodbytný pocit, že stojím na dvoch chvejúcich sa chlpatých sopľoch, zároveň však boli tuhé, akoby ich vykresal Gepetto zo storočného dubu.
No a na záver len tak šup šup pim pam nejaké pumpovacie tlaky s jednoručkami
Celkovo dobrý tréning, už keď šli drepy tak dobre, naladilo ma to pozitívne a zvyšok som si užíval.

Ale fitko nechutne plné, vzduch vydýchaný, neboli už voľné skrinky, všade sa motali hromady bezprizorných ľudí, otvoril som skrinku (keď som sa k jednej dostal), z nej vypadol zabudnutý udusený Funkčný chlapec, na rotopede šliapali ľudia vo dvojiciach, každý mal jeden pedál, protismerné kladky si podelili tak, že každý ťahal jednu a tretí to manažoval, proteín sa pil hromadne cez slamky z jedného pohára, keď bol niekto sám na stroji, organizovali sa protesty a defenestrácie... Divočina.
Našťastie sa to potom preriedilo a zástupy starých tiet, mladých výrastkov aj pupkatých chlapíkov v strednom veku s uterákom cez rameno tiahli do šatní, kde z bojlera vydrbali všetku teplú vodu, takže bežným pravidelným návštevníkom odľahlo.
Potom sa ale zase podlaha zlovestne rozochvela dupotom mnohých nožičiek veľkosti 46 a na scénu vtrhli nedozierne zástupy pubertálnych vysokých chudých kučeravých Funkčných chlapcov, vybavených výrazným akné a obdarených riedkymi zakrútenými chĺpkami pod nosom, ktorí ako hladné mravce odnášali vybavenie posilky do ich funkčnej jaskynky. Tam skončili všetky činky do desať kíl, veslovací trenažér, švihadlo aj medicimbal (ten ľahší), plastový pohár s vodou a jedny rukavice veľkosti S. Zabijaci!

Jooo...

Vyhral som v "Najdi a vyhraj" knižku o príprave na súťaž od Freimena, už budem aj ja chytrý a môžem vám poradiť, keby dačo!

Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po únor 06, 2017 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda drep!
Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2017 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásně ti to jde. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Dave1913

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2017 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečný číslo! To bych tam nezarval ani s bandážema

Právě jsem si všiml žes vyhrál. Knížku mám, tak jsem nehlasoval, ale doufám, že přezdívku Savickase nikdo nezná a vyhraju fajnový almond butter!
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2017 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík borci, ale je to stále také nejaké... Nemám pocit, že by to bol nejaký nadpriemer s mojou BW. Mňa osobák stále poteší tak na 15 minút a potom ma hneď naserie, že som taký slabý smutný chlapček.

Ideál by bol tak 10 opakovaní so 170, ale na to som asi ešte nedorástol Tak hádam časom.
Ešte tak zo dva týždne sa pokúsim tlačiť to do opakovaní a potom nasadím zas každotýždenné prihadzovanie po 2,5kila a uberanie opakovaní (čo sa týka veľkej trojky). A prípadne zas budem točiť aj nejaké videá tých sérií, teraz sa mi s tým nechce srať, keď je to nad 6 opakovaní - potrebujem skôr niekoho za sebou, než kameramana.
Pretože idem skôr do minicyklu, než seriózneho programu, tak mi bude stačiť posunúť maxko po 5 kg na každý cvik, čokoľvek nad 5kg budem brať ako mega úspech. Otázne ovšem je, ako sa mi podarí dodržať kontinuálny progres.

Na knižku som zvedavý, kulturista zo mňa asi nebude, ale aspoň sa podozvedám niečo nové. A hlavne som asi prvýkrát v živote niečo vyhral - myslené losovaním a nie tým, že som behal, skákal, počítal alebo nejak inak sa o tú výhru pričinil.

vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2017 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

krásné sedmičky... skvěle Ti to teď dřepuje, když to budeš posouvat, tak to půjde hodně vysoko ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2017 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cicky a chrbty a bicáky, lebo bicák forever

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x7x120kg dorovnané PR a bola rezerva. Škoda, že som nešiel, myslel som, že už 7 je PR
3x5x120kg s rezervou
1x11x100kg

Incline v MP:
4x8x90kg lážo plážo

Chest press:
4x10x80kg

Superset
Protismerky zhora lano:

4x10x20kg
+
Predpažovanie s JČ krížom:

4x10x10kg

Príťahy v predklone s položením na rám:
4x10x80kg

Superset
Bicák kladka lano:

4x10x50kg
+
Bicák s oskou:

4x10x20kg

Nejaký ľahký tricák

Hodnotenie tréningu: Júj no parádička. Ako som písal vyššie, dorovnal som PR na benchi, ale škoda, že som si nepamätal, že sedem som už dal Mohol som napáliť osem a teraz sa radovať. Nevadí, zjavne kreatín začal baviť, lebo sila, takže to dobehnem inokedy
Keď som prišiel, zrada, Štúr už benchoval. Tak som ho nechal a trochu sa rozcvičoval, ale medzitým si na lavičku ľahol taký tučný týpek a jeho extra kostnatá kočka (chcel som to napísať nejak diplomatickejšie, ale bolo by to zbytočné plytvanie slovami a nebolo by to dosť výstižné). Teda, nie naraz, striedali sa. O to dlhšie im to teda trvalo, lebo prekladali kotúče, aby borec mohol tlačiť 40 a kočka 22,5 kilo. V pauzách si navzájom jedli tváre. Keď sa už moc ocucávali, tak som vykročil, aby som im zrušil to elektrizujúce erotické dusno a popohnal ich dokončiť benchovačku, pretože som cynický netvor, čo za vrchol romantiky považuje highfive po dobrej fajke, ale to vzájomné slintanie si po ksichtoch bola vlastne oslava dokončeného benchpressu, takže nebolo treba robiť rozruch a spratali sa sami.
Po tom benchovacom skororekorde som pokračoval už len 5kami, ale s veľkými rezervami, ozaj som sa dnes cítil bezva a dobre to šlo. Štúr mi aspoň dobiehal pomôcť, takže som mal aj spottera trošku.
Incline tlaky veget pohodka, to lietalo, že som sa skoro prevrátil s celým multipressom. Pravdepodobne by som zapučil nejakého Funkčného chlapčeka, odnášajúceho plastové jednoručky, tragicky by zahynul pod náložou kotúčov tesne predtým, než mu zostúpili semenníky.
Chest press som robil na stroji vedľa Žuly, ale dnes na ňu robil dojem Sparťan a nechcel som mu robiť cockblock, tak som ju viacmenej odignoroval. A na zadok som jej aj tak nevidel, lebo ho Sparťan zakrýval rukami, ba i inými časťami tela, podľa toho, ako veľmi sa na ňu lepil. Takže toto dnes otrava, ale tak zaslúži si chlapec za všetko to rúčkovanie, plazenie sa, všakovaké poskakovanie a bolestivo zarezané elasťáky.
Kde som to...
Aha, chrbát! Bolo to niečo ako pendlay rows, ale nebol som úplne rovnobežne so zemou, mal som činku položenú na ráme, takže taký mutant cvik, ale precítené ako piercing bradavky hrdzavou tupou zicherkou.
Na záver pumpovačky na ruky, ale skôr snaha o techniku ako o váhu. Píšem snaha, nie, že sa podarilo V konečnom dôsledku som nemal techniku a ešte som ošulil aj váhy
Štúr dnes extra zhovorčivý, ale väčšinu času som mal slúchadlá a tak som len prikyvoval a usmieval sa a on mal radosť.

vlk#

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2017 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
dorovnal som PR na benchi, ale škoda, že som si nepamätal, že sedem som už dal

to já si pamätám... protože máš +1 navíc a jak tak čtu, bude to brzo ještě více

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: