|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Larisa
|
Zaslal: út únor 07, 2017 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Olafekk napsal: | No hele, v úvodním příspěvku sis psala o jakékoliv rady, já ti napsal konkrétní jídelníček, jak s ním naložíš je na tobě.
Garantuju ti, ale, že když budeš vstávat v 10, dáš si 40g vloček, pak si dáš v menze řízek a k večeři chleba s máslem a šunkou tak nezhubneš ani kdyby ses modlila k mayským bohům.
Hezký den |
Já vím a taky děkuju za každou radu, ale prostě takový jídelníček za den nesním, je to pro mě hodně. Večeře stejná jako oběd a pak ještě tvaroh, to si nedokážu představit a nevím teda jestli bych to po tom začla hubnout. A nikde tady nepadla řeč o řízku a o chlebu s máslem
Ale děkuju! Hezký zbytek večera
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frybis
|
Zaslal: út únor 07, 2017 9:05 pm Předmět: |
|
|
Je toho pro tebe dle tvých slov "hodně"
To logicky znamená, že jíš "méně" než to, co doporučil Olaf
Po Olafovu doporučeném jídle by jsi ale zhubla (pravděpodobně)
suma sumárum, někdy je potřeba jíst víc = rozběhne se metabolismus
Já si kdysi posral svůj metabolismus natolik, že jsem skoro nejedl, ale přibíral stále tuk. Dobrý, že? Řešením bylo začít jíst víc, ale kvalitní věci ve správný čas. Pak tělo nemá důvod šetřit. A pak začne tělo házet tuk pryč.
Jinak tím, že bydlíš na kolejích, máš celkem výhodu. Sporák a mikrovlnku máš poměrně blízko od školy, takže během mezer mezi hodinama si můžeš jít navařit, stejně tak před ráno před školou a máš to čerstvý.
Další věc je ta finanční no, moje navrhovaná možnost?
Nemáš náhodou přístup na koleje VUT Fakulty Informatiky v Brně?? Běž se za klukama podívat, ti 5-7 let žijí ze dvou surovin, a to jsou čínský polívky a Starobrno Tradiční.
A jak jsou štíhlí
|
|
| nahoru |
|
 |
Larisa
|
Zaslal: út únor 07, 2017 9:20 pm Předmět: |
|
|
Zkusím tedy rozdělit jídlo do 5 porcí, ale nemůžu si denně dovolit na oběd i večeři maso. Jasně snídaně jsou na koleji v pohodě, ale obědy jsou horší, protože takovou velkou pauzu mezi hodinama nemám, abych stihla navařit a dojet zpátky do školy :D Neřekla bych, že přibírám tuk, prostě jsem od určitého věku stejná +-2kg a ne a ne to změnit.
Jo tak takoví jsou i nás
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: st únor 08, 2017 7:31 am Předmět: |
|
|
a není to nakonec v pořádku?
čínský polívky a Starobrno _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 08, 2017 9:18 am Předmět: Re: Těžké váhy a hubnutí |
|
|
| Larisa napsal: | Ahoj!
Chtěla bych poradit, jelikož ve svém okolí nemám lidi, kteří se o takové téma zajímají.
Je možné shodit přebytečný tuk pouze tréninkem 4x týdně s těžkými váhami + 25 minut kardio pa páse s vysokým incline (15)? Někdo tvrdí že jo, někdo že ne, jak to tedy je? Měřím 165, vážím 61kg a většina tuku se mi ukládá do spodní části těla což je dáno geneticky a velmi těžko se mi ento tuk shazuje. Nemůže se stát, že takto ještě více zmohutním?
V jídle se vyhýbám fastfoodům a stravování v restauracích apod. Sem tam si dopřeju sladkost, po hlavním jídle, když je chuť nevydržitelná. Stravuji se tak, abych byla schopná to udržet dlouhodobě. Snídaně vločky+ovoce, oběd kuřecí nebo vepřové maso, vejce a různé přílohy (rýže,brambor,..), svačina jogurt nebo ovoce, večeře tmavý chléb šunka, sýr nebo vejce a zelenina. Je to příčina proč mi nejde váha dolů?
Můj hlavní cíl je shodit přebytečný tuk a vytvarovat postavu.
Jelikož jsem začátečník budu ráda za jakékoliv rady. Díky |
Těžké váhy u mně osobně povzbuzují chuť do jídla. A kardio ještě o trochu víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olafekk

|
Zaslal: st únor 08, 2017 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Larisa napsal: | | Olafekk napsal: | No hele, v úvodním příspěvku sis psala o jakékoliv rady, já ti napsal konkrétní jídelníček, jak s ním naložíš je na tobě.
Garantuju ti, ale, že když budeš vstávat v 10, dáš si 40g vloček, pak si dáš v menze řízek a k večeři chleba s máslem a šunkou tak nezhubneš ani kdyby ses modlila k mayským bohům.
Hezký den |
Já vím a taky děkuju za každou radu, ale prostě takový jídelníček za den nesním, je to pro mě hodně. Večeře stejná jako oběd a pak ještě tvaroh, to si nedokážu představit a nevím teda jestli bych to po tom začla hubnout. A nikde tady nepadla řeč o řízku a o chlebu s máslem
Ale děkuju! Hezký zbytek večera |
Jak můžeš vědět, že nesníš po večeři tvaroh když nevíš jak velká ta večeře ani bude? Nenapsal sem tam gramáž, představ si pod tím třeba 100g kuřecích prsou a 70g rýže, nebo 100g brambor.
Víš jak taková porce vůbec vypadá na talíři? Zasytí tě to asi jako dva párky a když se najíš v 7-8 a tvaroh si dáš před spaním v 10 tak nevěřím tomu, že bys to nezvládla.
Ve finále by si za ten den snědla 2 vejce, nějaký vločky, 200g kuřete, 150g brambor, balení sýru, rohlík, tvaroh.. cena cca 110kč, těžko se najíst za méně, když už mluvíš o tom, že na to nemáš.
Celé je to prostě otázkou priorit a jestli jsi přesvědčená, že chceš se sebou něco dělat, chceš aby to mělo výsledky a aby čas a práce kterou do toho investuješ někam vedla tak to musíš dělat co nejefektivněji a tedy nejlépe.
Samozřejmě to jde dělat i napůl, sama zjistíš kam to povede.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|