Seeya - trham, nadhadzujem, placem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 174, 175, 176  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Seeya - trham, nadhadzujem, placem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Seeya - trham, nadhadzujem, placem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2017 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Seeya +2kg

konečně zase budeš strong-man ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
seeya

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2017 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

military:
5x20
5x40
3x50
3x60
2x70
2x80
2x80
2x80
2x80
2x80
2x80
7x70
7x60

mrtvola sumo:
5x60
5x80
5x100
5x120
5x140

zhyby:
10xbw
10xbw

pritahy hornej kladky unilat:
2 serie na kazdu

multipres ramena:
3 serie

rozpazky:
3 serie

vyvesenie:
2x30s

Posledne tazsie militarko, nabuduce zresetujem na 65, uz to bolo tazke, ale zasa nie uplne na krv. Pracovne serie s poctivymi niekolkosekundovymi stopkami (posledne 2 serie niesu pracovne)
Mrtvola po dlhej dobe sumo,trochu som posteloval techniku s dorazom na zapojenie latisimmov, siel som to dost nauzko..prijemne, tiez nic na krv.
Vsimol som si ze stabilizacia lopatiek nejak zlenivela, mal by som sa na to na chvilu sustredit.

vlk..staci ked budem znova man :D ,78 ked som sa vracal z behania fakt neni bohvie co, suseda sa pytala zeny ci som nejak ochorel. Teraz vyzeram zdravsie a som aj silnejsi.
seeya

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2017 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep lb:
5x60
5x80
3x100
3x115
3x127
8x140
12x115

Bench wg:
8x40
5x60
3x80
5x3x95 tretiu seriu skusmo stopky

Predny drep:
4x5x60

Jc na sikmej:
5x12
5x22
5x32
8x42
6x42

Lytka:
3 serie

Zhyby:
3 serie

Biceps jc:
2 serie

Bruchostroj:
3 serie

Na drepoch som sa hecol na 8x140 ale kvalitativne slabsie. Kolena lietali a setup horsi ako byval. Napriek tomu som rad pretoze som zastavil upadok a vobec..bez kreatinu super :D
Predne drepy to je vzdy hrozne trapenie, velmi tazko sa mi do toho zrovnava, jednoznacne velka slabina. Keby sa mi to podarilo trochu zlepsit, urcite by som to pocitil aj na normalnych drepoch.
Jc na sikmej, vzhladom na fakt ze ramena dostali pred dvoma dnami slusnu sodu tak silovo...no povedzme, ale vyrazne pocitujem ze ulietavaju lopatky. Mal by som supnut par serii typu T3 na stabilizaciu do kazdeho treningu.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2017 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Predne drepy to je vzdy hrozne trapenie, velmi tazko sa mi do toho zrovnava, jednoznacne velka slabina. Keby sa mi to podarilo trochu zlepsit, urcite by som to pocitil aj na normalnych drepoch.

takhle přímý přenos bych tam neviděl, ale cvik je to dobrý na zpevnění těla.

a 8x140 je výborné, zvláště když "nesypeš" :D
seeya

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2017 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako sme sa bavili, svalova sila by mala byt aspon zhruba v nejakych pomeroch aby sa potom jednotlive partie navzajom "nebrzdili". A pri takomto zaostavani by to mohlo podla mna par kil hodit aj k normalnemu drepu. Nevravim ze balik, ale vies ze tu na drepoch nahanam doslova kazdych 10 deka :D
Tak ci onak skusim to nejak znova zacat zaradovat ako sekundarny cvik. V najhorsom z toho bude len dobry pocit heh.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2017 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Ako sme sa bavili, svalova sila by mala byt aspon zhruba v nejakych pomeroch aby sa potom jednotlive partie navzajom "nebrzdili".

to je pravda, čelňáky Ti asi budou stačit kolem 75 % zadních... vůbec je teď necvičíme, tak jsem zvědavý, jak na tom padneme až zase začneme :D
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2017 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak čelné drepy sú najmä o kvadoch, bruchu a hornom chrbte. Váhami by si sa mal pohybovať vraj okolo 80-85% back squatu, čo však v praxi asi málokto zvláda. Slabé podvozky máme
seeya

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2017 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

85% je scifi ale aj konzervativnejsich 75% vychadza ze by som mal dat na celnak 120kg. Aktualne som niekde medzi 90 a 100 takze tak.
seeya

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2017 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Military:
5x5x60

Mrtvola klasika:
4x2x160

Multipress ramena:
4 serie

Hyperky:
4 serie

Zhyby:
3x10

Ext rotacie kladka:
3 serie na kazdu

Dekompresia aka pasivny vis:
2x30sec

Chcem teraz chvilu kombinovat (drep + bench) a (mrtvolu + military) tak ze jeden cvik zacne intenzitou a druhy objemom. Dalsi treningsa oba konce posunu, dalsi trening sa znova posunu az nakoniec prvy cvik skonci objemom a druhy intenzitou...asi som to ultra hotentotsky vysvetlil:DD
Pomozem si aj prilepinovou tabulkou, to sa tyka hlavne benchu a military. Mrtvolu vzhladom na liecebny proces podseknuta.

Military velmi slusna rychlost, som spokojny. Mrtvola by na taku pidivahu mohla byt aj lahsia ale co uz. Tretiu seriu som pre kontrolu natocil. Celkom to citim ze som ju dost vypustal ale na tom sa zatial nic menit nebude.

Stravu drzim dost slusne. Vlastne neviem ci som sa niekedy takto staral, asi ani nie.
Ranajky psenova kasa/vlocky + protein
Desiata mozarella/cottage/tvaroh
Obed maso ryza/zemiaky/zelenina
Olovrant cottage/mozarella
Vecera maso ryza zelenina
Pred spanim tvrdy syr/ pivo /chrumky /prosciutto cokolvek :D

V treningovy den este + dalsi proteinony shake a amino
Spolu ~130g bielkovin v netreningovy den.
seeya

PříspěvekZaslal: po únor 13, 2017 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drep lb:
5x60
5x80
3x100
5x120
3x135
5x147
12x120

bench:
4x5x85

pistols:
3x5 na kazdu

predkopy:
3 serie

zakopy 3 serie

zhyby v adapter:
5xbw
3xbw+20
3xbw+30
3xbw+40
3xbw+50
8xbw

jc na sikmej:
5x12
5x22
5x32
5x42

cickostroj:
2 serie

prijebany den, uz nech je prec
seeya

PříspěvekZaslal: st únor 15, 2017 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Military:
5x4x67.5 stopky

Mrtvola klasika
5x3x145

Zhyby nadhmat:
3x10

Goodmornings:
4 serie

Biceps jc:
2 serie

Trapezy jc:
4 serie

Tie goodmorningy to je krasny strec hamstringov, parada. Ta nasa miestna "zulova" fitneska slovami karabasa asi neni uplne cista, to fakt neni normalne jake ma ramena hehe. Zasa som mal debatu s dalsim miestnym borcom co mi priznal farbu, aj mi ukazal nejake foto po sypke...ty brdo, chce to slusne sebazaprenie nespadnut do toho ked vidim ake vysledky sa s tym daju za par drobnych dosiahnut. Je to potom taka schizma, na jednej strane som rad ze to robim pre svoje zdravie a kondiciu, na druhej strane si pripadam ako debil ze vysledky dohromady ziadne :D som s tym ale zrovnany. Ps dobry trenal.

Edit: omg 100.000 views? Heh
seeya

PříspěvekZaslal: so únor 25, 2017 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cela family sme sa vratili z lyzovacky ktora prebiehala den po dni zhruba takto: lyzovanie, lyzovanie, lyzovanie, vodne lyze, vodne lyze, aquapark (besenova - bazenovy bar nema chybu), korculovanie na lyziach.
Vsetko by to bolo skvele keby som si v prvy den nezlomil (nenalomil?) palec na lavej ruke, co sa teraz javi ako mierny hendikep. Aktualne hra opuchnuty vsetkymi farbami, dal som na to tejp. A to som planoval oprasit lezecku stenu :/
Trochu som potrenoval karving, uz sa zvladnem dotykat rukou snehu na obe strany, tie nabrusene hrany tomu tiez neublizili, je to velka sranda aj ked vacsinou ulietavam na rychlejsej jazde s menej oblucikmi, zle jazyky dokonca tvrdia ze obluciky nerobim ale to je samozrejme loz haha.
seeya

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2017 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep:
5x60
5x60
5x80
3x100
5x110
5x122
6x137
12x110

Sikmy bench multipres:
4 serie

Predny drep Bez ruk:
8x40
8x40
5x60
5x60
2x80
2x80

Pistols:
3x3 na kazdu

Jc predlaktie

Nuz, sacharidova strava sa prejavila miernou stratou sily ale to je len detail. Horsie je ze s nalomenym palcom sa nedaju normalne cvicit ani tlakove ani tahove cviky respektive je to dost nahovno. Drepy iba mierne obmedzenie, predne drepy no problemo. Asi skocim na rontgen, aj keby mi to dali do dlahy budem s tym moct cvicit zhruba polovicu cvikov bez obmedzeni takze no stress.
Znova zacnem postupne pridavat na bielkovinach.

Naposledy upravil seeya dne ne únor 26, 2017 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
cohen999

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2017 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pozeram, ze lyziarska sezona si tuto sezonu nemilosrdne vybera svoje obete... :D Ale zaklad je prezit a vratit sa domov v jednom kuse. Kritika lyziarskeho stylu je vzdy len prejavom zavisti a technickeho zaostavania. 😂
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 26, 2017 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je něco jako že dřep není dost hluboký nebo že sumo je podvod :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Seeya - trham, nadhadzujem, placem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 174, 175, 176  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: