Dřep - 5x6x60kg, předkopy, zakopy, výpony na lýtka, válení se po strojích a čtení časáku...
Děcka, já byla včera "trochu" slavit a dneska jsem byla úúúplně marná ... Sice jsem se snažila se krotit, bylo cca 4-5 panáku Lemonda a asi 2 piva, domů jsem se dostala kolem 22, takže ani žádné velké ponocování...ale já jak vůbec nejsem zvyklá pít, tak jsem byla uplně hotová , no minimálně dalšího půl roka nechcu tvrdej chlast zase vidět...
Dřepy jsem odjela silou vůle, pak trochu protažení na strojích a už jsem jen čekala než docvičí drahouš, snad zítra už bude líp, nechcu udělat ostudu ...
Fajneeee, mnohem lepší než včera ... Na Péťu U. a jeho dřepy budu myslet ještě pár dní, ale tak sranda musí být . Benče byly příjemné, nicméně hrozně nízká lavička, takže mi ujížděl zadek, když jsem se zapírala do noh...
Ale teda účast bíííídná ...
Včera jsem chtěla jet dřepy...bohužel, následky sobotní dřepovací rozcvičky pro zombíky stále ještě neodezněly, díky čemuž už 3. den mám problém slézt ze schodů, tak jsem radši dala den volno, doufajíc, že dnes už to bude ok...Nebylo, takže dneska byly na programu technické mrtvoly ... začínám té klasice veeelice pomalu přicházet na kloub, dneska jsem se naučila jakoby si přitáhnout činku a tak nějak se pod ni zasunout do výhodnější startovací polohy, do teď jsem to tahala hodně od těla a ta páka mě občas lámala...takže spokojenost ...
Dres + stopky
3x75kg - vysoký špalek
2x80kg - nízký špalek
1x80 kg - na hrudník OK
2x85kg - nízký špalek
1x85kg - na hrudník OK = OR
3x90kg - vysoký špalek
3x90kg - nízký špalek
Rozpažky na ramena s JČ (2x4kg)
5x10
Horní triceps. kladka jednoruč
4x8
Předpažování s kotoučem 10 kg
5x10
Dneska jsem šla na trénink unavená, hlava mě bolela, přes den nebyl čas na jídlo , jediná pozitivní věc, že už můžu celkem normálně chodit, takže v pátek budou dřepy . No ale nějak jsem se rozcvičila a v dresu, po tom co jsem chvilku sýčkovala, že to je hnus a že zlatá RAWka , tak jsem si střihla osobáček s 85 kg se stopkou, měla jsem to krásně pod kontrolou, pěkně plynule to šlo a ani mi to nedalo zabrat , myslím si, že 2. opak by tam bylo taky ...
. začínám té klasice veeelice pomalu přicházet na kloub, dneska jsem se naučila jakoby si přitáhnout činku a tak nějak se pod ni zasunout do výhodnější startovací polohy, do teď jsem to tahala hodně od těla a ta páka mě občas lámala...takže spokojenost ...
Přesně tohle jsem ti chtěl psát pokaždé, když jsem viděl tvé deadlifty, ale ono se to přes internet blbě vysvětluje, stejně si to každý musí doladit sám na vlastní biomechaniku. :) Je super, že jsi na to přišla.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Díky kluci, příště musím natočit video, abych viděla jak si na tom stojí/sedí zadek , abych nejásala předčasně... A jinak tu 90tku na hrudník mám v plánu vyzkoušet příští těžkej trénink, když budou dobré podmínky ...
Magumi napsal:
Přesně tohle jsem ti chtěl psát pokaždé, když jsem viděl tvé deadlifty, ale ono se to přes internet blbě vysvětluje, stejně si to každý musí doladit sám na vlastní biomechaniku. :) Je super, že jsi na to přišla.
jako já s těma mrtvolama bojuju od prvního tréninku, vždycky mi přišlo že dělám něco špatně, ale nebyla jsem schopná přijít na to co ... Ale teď když se koukám zpetně na ty videa, tak máš naprosto pravdu, akorát já jsem to tam prostě dřív neviděla ... No řekla bych, lepší pozdě nežli vůbec ....
Shyby s dopomocí
2x8 - s větší dopomocí
2x5 - s menší dopomocí
2x3 - bez dopomoci, takový zkryplený poloviční jakože shyby
Břicho
Dřepy nepříjemný, měla jsem hrozně zatuhlé nohy, a nemohla jsem se dostat do tempa ... tak jsem to trochu šetřila ... Zítra jdu oprášit svoje soutěžní taneční střevíčky, přemluvila jsem jednoho tanečníka, ať si jde se mnou zařádit na ples....těším se jak malá na Vánoce ... takže bude kardiooo ...
Ehm... a nemel by si jit spis tancit se svoji drahou polovickou ?
To by bylo super ne ?
Drahá polovička bohužel netančí, navíc má za týden MČR equip, takže si nemůže dovolit proflámovanou noc...Oproti tomu, já už mám po hlavní sézóně, a protože polovička je velice chápavá, a ví, jak jsem tanec milovala, tak mu nevadí že půjdu s kamarádem ...
Už jsme dlouho nekontrolovali formu ...Takže jedna aktuální, objemová, lifterská ...Stále si ujíždím na cukříkách a čokoládkách, ještě 3 týdny, do MČR v benčích...pak už se nebudu mít na co vymlouvat, a budu muset začít jíst jako "normální" člověk ... Summer is coming ...
Dres + stopky
3x80kg - nízký špalek
1x80kg - na hrudník OK
2x85kg - nízký špalek
1x85kg - na hrudník OK
1x90kg - nízký špalek
1x90kg - na hrudník - OR!!! tak trooošku jsem nepočkala na stopku a leeeehce se mi zvedla prdýlka, ale pšššššt , obrovská radost
2x2x90 kg - nízký špalek
RAW
2x7x50kg
Dřepy
10x20kg
8x40kg
5x60kg
5x70kg
2x3x80kg
3x90kg
4x90kg
5x90 kg
Oooo, já to prostě žeru ... Benče super, síla byla, ale té 90tce jsem moc nevěřila, ale ono to šlooooo ...Příště si trochu pohlídám zadek a bude to ještě lepší...jo a neustále mi ujíždí šlapky, vím o tom, ale jak to tak vypadá, tak jsem asi schopná si to pohlídat jen na soutěži ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru