vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2017 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
těžké, ale výživné :) kvadricepsy jako beton. tohle klidně Pajáskovi doporučím ;)

Pajásek by ty hackeny nedal, protože je slabá žena.

Jinak pěkný tahy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 27, 2017 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27. února 2017, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, MII, W2D1

MOBILITA 25 minut

Dřepy: (high-bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg
5x 150 kg, opasek, RPE 8-9
5x 160 kg, RPE 10
2x 170 kg
8x 150 kg, PR max reps hi-bar , 1. AMRAP, +1 rep.
7x 145 kg, 2. AMRAP
8x 140 kg, 3. AMRAP
dopadlo to líp, než jsem se cítil. a cítím. od včera nakřáplý od naší malé princezničky, škrábe v krku, jde to na průdušky... a to jsem tomu pář dní odolával a měl takové ty řeči "jak můžou být všichni pořád nemocní..." až došlo i na mě : ( buď s tím rychle zametu nebo zalehnu a to bych nerad. ráno, když jsem měl vstávat, tak jsem si říkal, jestli mi to stojí za to a že tak čtyři hodiny v posteli bych ještě zvládnul :) asi stojí, tak jsem vyrazil, že to rozhýbu a rozdřepuju... a jak je vidět, do nohou to ještě nedorazilo :) Magumi už dnes taky makal na plný plyn, má i při těch těžkých váhách dobrou dynamiku.

INCLINE bench-press:
5x 20 kg
5x 50 kg
8x 80 kg, 1. pracovní
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg, 5. pracovní
stačily čtyři, ale vyšlo pět... levé předloktí zlobí, i když to jedu na middle-grip, je to na dlouho :/ Magumi si postupně přihazoval kotoučky, tak si dnes polepšil :)

Pendlay rows:
8x 80 kg, 1. pracovní
8x 80 kg
8x 85 kg
8x 85 kg, 4. pracovní
opět omezovalo předloktí a to mě pak nebaví dávat do toho všechno. ale zase jsme tahali s eleiko osou a kotoučema, co jsou široké jak gumy na formuli 1, tak to bylo fajn :)

Trénink: 1:35

Váhovka: 92.4 kg, v sobotu narozeninová oslava, hodně všeho po dlouhé době, ale už mě to tak neba
vlk#

PříspěvekZaslal: st březen 01, 2017 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1. března 2017, středa

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, MII, W2D2

MOBILITA 25 minut

Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg
5x 120 kg, RPE 9-10
4x 125 kg , dorovnaný pidi-osobáček při nižší váhovce
5x 120 kg, 1. AMRAP, nešloto
7x 115 kg, 2. AMRAP
8x 110 kg, 3. AMRAP
na to, že jsem polo-nemocen - od pondělka mě to zatím nesundalo, drží se to tak na půl cesty - tak spokojenost, v závěru sérií už rapidně odcházela síla. Magumi dnes excelentně, technickou max pětku ještě s rezervou a pak se vůbec nešetřil a amrap jakože amrap a zemřít :)

co jste viděli ve fitku:
viděl jsem už různé benče, ale natažené nohy křížem... pojmenoval jsem to beach-bench :D

Rumunské tahy:
8x 100 kg, 1. pracovní, hook-grip
8x 120 kg
8x 130 kg
8x 140 kg, 4. pracovní, poslední až na zem
6x 150 kg, 5. bonusová, furt hook-grip
při první sérii jsem si v duchu zopakoval slovní zásobu anglických slovíček, která se ve škole neučí, Magumi na tom byl podobně - vypadá to na podobné tréninky :) ale ukázalo se, že ty hamstringy a vzpřimovače stačí trochu rozhýbat a půjde to.

před náma tam tahala jedna růžová slečna, sumo a ještě dobrou technikou... nechápu, že se mladá, hezká (objektivně) holka tahá ráno ve fitku SAMA s volnýma vahama místo, aby se po škole tahala s klukama :) když jsme přišli blíž - na dálku špatně vidím - tak jsem se podivil, že ji pustili do fitka, protože vstup máme až od 15, nic pro nás, zralé muže :) Magumimu tam zase další dělala břišní prostocviky na zemi... a to i s brýlemi říkal, že je pohledná... ale ta už byla regulérně 18+. koeficient miss byl dnes ve fitku vysoký, akorát my dva jsme to kazili a žádný miss dnes nebyl :)

Seated leg-press: (HS unilateral)
8x 160 kg
8x 200 kg
4x 250 kg, 1. pracovní, sedátko bylo moc blízko a tuhle váhu už jsem nedal :/
6x 250 kg, lepší
8x 250 kg, posunul jsem si sedlo a šlo to líp
8x 250 kg, 4. pracovní
když jsme přišli, tak bylo sedátko tak blízko, že bychom si tam nesedli ani s kolenama za ušima, tak jsem ho posunul tak na hranu, leg-press hluboký, ale nakonec jsem ještě přidal, abychom si sedli líp a přidali na výkonu. příště už budu vědět :) Magumi je zabiják, protože tam pumpoval ještě s 300, a na tomhle se moc cheatovat nedá - rozsah je daný a ještě se tlačí každou nohou zvlášť.

borci sebrali Marussiu (osu Marušku) na benč a na tahy přinesli obyč osu - nechápal jsem proč chtějí tahat s horší osou, ale Magumi hned uhádl - tak s Maruškou se bude benčovat... a fakt že jo, naložili tam všechny buřt kotouče, co byly k ose, ještě teplé desítky, objímky, osa opticky plná, kolem se rozjely dvě kamery a "fanánek" začal benčovat :) teda on je to jinak silný kluk, ale tohle mě pobavilo :) na čince bylo 130, měl jsem tam pak poslat Magumiho, aby ho natočili, jak s tím dá desítku :)

Trénink: 1:40

Váhovka: 92.1 kg
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3. března 2017, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, MII, W2D3

MOBILITA 25 minut

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
5x 160 kg, hook-grip, docela to šlo, ale zadýchal jsem se
5x 180 kg, střídavý, no belt, těžké jedničky, RPE 9
2x 200 kg , opasek + střídavý, bez síly a bez ambicí, aspoň to, co minule
4x 190 kg, 1. AMRAP, opasek + trhačky, to co minule
6x 180 kg, 2. AMRAP, to co minule
6x 170 kg, 3. "AMRAP", ještě jsem mohl, ale prostě jsem to/se složil :/ RPE 8
ještě nejsem fit, zhruba jako ve středu, včera to doufám peekovalo, přidala se rýma, teklo ze mě jak z vodovodu, nos odřený levnýma kapesníčkama z Tesca - hlavně, že jsou na nich Mimoni :), tak jsem rád, že jsem dal aspoň to, co minulý týden. u dvoustovky jsem se zkusil nadechnout nahoře... hlava nafouklá jak dýně s barvou dozrálého rajčete... nebyl to dobrý nápad :) Magumi po té své dlouhé a vyčerpávající rozcvičce tahal jak o závod, opět amrap jakože amrap a zemřít :)

co jste viděli v posilovně:
borka šla dřepovat, tak na osu hodila ten černý molitan a pak ho ještě omotala zeleným ručníkem... bohužel to na její čtvrt-dřepy nepomoholo, ale přítel byl spokojený, že ji může zezadu jistit :)

CG bench-press:
5x 20 kg
5x 50 kg
5x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg, 4. pracovní
dnes těžké a vytrápené, už od druhé série byly v závěru jedničky, pak jsem dal delší pauzu a čtvrté už bylo amrap rpe 10. Magumi makal pěkně, ale šetřil se, není divu po těch tazích :)

šel jsem si na benčovou lavici obout boty, pak koukám, kde je Magumi, a šteloval šikmý benč... ukázal mi na něj rukou, já ukázal rukou na svou osu, pak jsem k němu došel a povídám, "šikmý jsme dávali v pondělí", Magumi vzal pásek a šli jsme na úzký. cestou jsme míjeli místního avengera, stále-vtipného, který si nás z nějakého důvodu oblíbil a ten to komentoval: "právě proběhla bouřlivá hádka, na kterém stanovišti se bude cvičit." čímž docela vystihnul naši běžnou "pracovní" komunikaci, která je nulová :)

Hacken-dřepy: (HS stroj)
8x 120 kg
8x 160 kg, 1. pracovní
8x 160 kg
8x 160 kg
8x 200 kg, 4. pracovní, ou-jéé... poslední dvě pouze do počtu, už jsem nemohl.
první série klasicky těžká, všechno potřebovalo promazat a rozhýbat, další už se zlepšovaly, tak jsem se rozhodl na závěr přihodit... kotouče se téměř nevešly, nešly zajistit... ale šlo to líp, než jsem čekal :) Magumi mi dával pořád bulharský souhlas, když jsem přihazoval, ale v poslední sérii jsem ho zklamal, protože jsem pozdě přiskočil dozadu, abych mu odlehčil a parťáčka, který do toho dal všechno, mi to zavalilo :) naštěstí je to stroj, u kterého se nic nestane... mít Magumi legíny, tak je to žulová magína :D

Váhovka: 92.4 kg, stagnuji, protože jsem líný se hýbat a k tomu ještě:
1. včera praso-den, jedna studentská pečeť, bílá, s rozinkama :) a na večeři deset amolet.
2. ve sprše jsme se potkali s jedním mladým kultíkem, co se známe už dlouho od vidění a ten povídá - plánuješ dietu?
ne, plánuji teď nabírat :D ale už jsem zase rozumnější, tak to snad dopadne líp než loni.
seeya

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ten hacket to je brutalita uh..
Inak ja sa nikdy nenadychujem naplno pri mrtvole..to som mal vzdy ked som to skusel ako ty hovoris melonovu hlavu a sile to nepridalo..vzdy sa nadychnen iba tak na polovicu, do spodnej casti pluc
vlk#

PříspěvekZaslal: po březen 06, 2017 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6. března 2017, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, MII, W3D1

MOBILITA 25 minut

Dřepy: (high-bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg
5x 150 kg, opasek
5x 160 kg, RPE 9
3x 170 kg , PR max reps hi-bar , +1 opáčko, šloto
6x 155 kg, 1. AMRAP, šesté mě předklonilo, tak jsem odložil
6x 150 kg, 2. AMRAP dtto
6x 145 kg, 3. AMRAP dtto
10x 140 kg, 4. AMRAP, tak aspoň na závěr něco
shazované amrap moc nevyšly, ale zahřívání šlo dobře, od pátku jsem tři dny jedl a dnes to bylo poznat na váze i na síle :) Magumi mě pobil, když tam sázel devítky... budu muset více zabrat a méně se šetřit :) zdravotně už dobrý - nemoc o víkendu ustoupila, pravé stehno šetřím užším postojem - docela příjemné, žádné extrémní namáhání šlach.

INCLINE bench-press:
5x 60 kg
8x 80 kg, 1. pracovní
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg, 5. pracovní, osmé už stopka nahoře
8x 80 kg, a ještě jedna bonusová, poslední tři stopka nahoře
pumpička, žádné přidávání, middle-grip, ale levé předloktí stejně tahá, pomáhá nezalamovat zápěstí.

Pendlay rows:
8x 80 kg, 1. pracovní
8x 85 kg
8x 85 kg
8x 85 kg
8x 85 kg, 5. pracovní
závěry už dost těžké, není prostor na přihazování, i těch 80 by stačilo.

Trénink: 1:50

Váhovka: 93.3 kg, tři dny jídla... řídil jsem se pocitem hladu :)

seeya napsal:
ten hacken to je brutalita...

je to jenom stroj, ale baví mě, že to izoluje nohy a nemusíš řešit, že se zbortí něco jiného ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: st březen 08, 2017 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. března 2017, středa

MAN IN BLACK - Magumi je sick, World Class Václavák, MII, W3D2

MOBILITA 20 minut

Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
5x 80 kg, až potud se mi dařil setup á la Magumi - rovnal jsem se o konstrukci - a šlo to jak s prázdnou osou
5x 100 kg, a tady se to pokazilo a sotva jsem si podal činku :/
5x 110 kg
5x 120 kg, RPE10
3x 125 kg , -1 opáčko
4x 120 kg, 1. AMRAP, -1 opáčko
5x 115 kg, 2. AMRAP, -1 opáčko
6x 110 kg, 3. AMRAP, -3 opáčka
10x 100 kg, 4. AMRAP, zmizely placky, tak jsem shodil až na stovku a vůbec to nevadilo
nešloto, slabší než minulý týden, zpočátku to vypadalo, že jsem schopen se líp setupnout, ale pak to skokově ztěžklo a byl jsem rád, že jsem na těch váhách odjel vůbec nějaká opakování. jsem zvědavý na čtvrtý týden

Rumunské tahy:
8x 100 kg, 1. pracovní, nadhmat
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg, 4. pracovní, hook-grip
8x 100 kg, 5. pracovní, -50 kg
dětská váha, hamstringy rozbité ještě z minulého týdne a pondělka, soustředil jsem se, abych si je nenatáhl

Leg-press: (HS uni-lateral)
8x 120 kg
8x 160 kg
8x 200 kg
8x 240 kg, 1. pracovní
8x 240 kg
8x 240 kg
8x 240 kg
8x 240 kg, 5. pracovní
aspoň tohle jsem odjel nějak normálně, ale je to tedy s "odrážením", což dost pomáhá.

Trénink: 1:05, asi jsem zkracoval pauzy a neměl s kým kecat

Váhovka: 92.4 kg

udržovací trénink, klidně jsem se mohl ráno vyspat, vypadá to, že single-player mode mi moc nejde... pondělí bylo fajn a během dvou dnů takový sešup. pátek moudřejší středy ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 08, 2017 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako teraz suplementuješ?

Dnes ma čakajú benče, dúfam, že v Košiciach je teraz menšia gravitácia ako v Prahe

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: st březen 08, 2017 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Ako teraz suplementuješ?

blbě... teoreticky jsem to naplánované měl, ale prakticky zůstalo u toho, že jsem si namíchal před- a po- tréninkovou směs, rozpis jsem tu dával, to beru, protože se to snadno dávkuje, ale jinak nic, ani proťák : ( po dnešku důvod to brát podle plánu - namíchám si ještě večerní a ranní mimo-tréninkovou směs a začnu doplňovat bílkoviny.

decarabas napsal:
Dnes ma čakajú benče, dúfam, že v Košiciach je teraz menšia gravitácia ako v Prahe

určitě :) ať Ti to lítá... dobrý sparring je +10 na síle ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2017 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. března 2017, pátek

MAN IN BLACK - Magumi is sick, World Class Václavák, MII, W3D3

MOBILITA 25 minut

Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
5x 160 kg, hook-grip
5x 180 kg, trhačky, RPE8-9, vše už standardně s pokládánm
2x 200 kg , opasek + trhačky, dvě jsou strop, zatím není síla se přes to dostat
2x 190 kg, 1. AMRAP, nebo spíše 1+1, po prvním jsem úplně ztratil setup a 50% šťávy, zkusil jsem se srovnat, ale už to bylo vytrápené
3x 180 kg, 2. AMRAP, děs-běs, vypadá to, že s páskem neumím tahat...
4x 170 kg, 3. AMRAP, bez pásku, jenom trhačky, tak opravuji... vypadá to, že neumím tahat
6x 160 kg, 4. AMRAP, přes osu mi překročila černá kočka, tak na to můžu tenhle směšný výkon svést
mám smíšené pocity... při zahřátí to šlo dobře, s maxkem a opaskem se to zlomilo, začalo to být nechutně těžké a hodně to unavovalo... nevím čím to je, ale od příště končím na technické pětce se 180, dokud si to nezažiju.

INCLINE CG bench-press: (cca 40 cm)
8x 20 kg
8x 50 kg
8x 70 kg, 1. pracovní
8x 70 kg
8x 70 kg
8x 70 kg
8x 70 kg, 5. pracovní
zvolil jsem úzký úchop, abych pošetřil předloktí a shodil jsem kvůli tomu váhu, takže poměrně lehké RPE8 série.

Hacken dřepy: (HS stroj)
8x 120 kg
8x 160 kg, 1. pracovní
8x 160 kg
8x 160 kg
8x 160 kg
8x 160 kg, 5. pracovní
nebyl morál na přihození, tyhle pracovní úplně stačily.

Trénink: 1:20

Váhovka: 92.0 kg, včera jsem se nějak nedostal k jídlu a večer 600 g krkovičky

tento týden šly výkony dolů, i když to začalo slibně pondělními dřepy, příští půjdu podle plánu up-to technická pětka (SQ hb 160, BP 120, DL 180) a pak shazovat, žádné testy maximálek.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2017 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Váhovka: 92.0 kg

Dobré to je, budeš čoskoro fešák s vysekaným sixpackom. Pekne ti to klesá, potom niet divu, že sila sa udržiava horšie.

Ale dvojka s 200 nie je márna, neviem, čo sa zlostíš.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
bolgi

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2017 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie je umenie odtrenovat, ked to ide a dari sa, ale prave ked to nejde. Odmakal si si to poctivo a nabuduce to zas pojde lepsie. A nezabudaj, ze bez sparringa je -10 sila, takze buduci tyzden s Magumim to bude lietat
Pripadne ked vidis, ze tahy su problem, tak by si mohol skusit stvrtok pred treningom poriadne nacukrovat, aby si to prelomil. Vecer nejaku zmrzlinu, kolace (vela sachrov, malo tukov). Mne sa to prejavi vzdy na druhy den. A nie ze budes zas hladovat a potom das pol kila krkovicky
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2017 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
vlk# napsal:
Váhovka: 92.0 kg

Dobré to je, budeš čoskoro fešák s vysekaným sixpackom. Pekne ti to klesá, potom niet divu, že sila sa udržiava horšie.

to jo, když shodím ještě deset kilo, tak možná zjistím, že nějaký mám... ale asi těžko, když my to břicho nejezdíme :D váhu zase přes víkend doženu, spíš mi vadí, že není síla ani když supluju :/ snad to bude jako obvykle - chvíli seš dole a pak zase nahoře ;)

decarabas napsal:
Ale dvojka s 200 nie je márna, neviem, čo sa zlostíš.

Ty seš kamarád :) ale jinak samozřejmě ta dvojka marná je... při současné výkonnosti bych měl sumem tak 3-4x 200, 5-6x 190, 8-10x 180, ... alespoň jako místní BW80 (Moocha, bolgi, balbi, ...)

bolgi napsal:
Nie je umenie odtrenovat, ked to ide a dari sa, ale prave ked to nejde. Odmakal si si to poctivo a nabuduce to zas pojde lepsie. A nezabudaj, ze bez sparringa je -10 sila, takze buduci tyzden s Magumim to bude lietat

tak já zrovna píšu o vlku... :D dík za povzbuzení, většinou pak pochybuji, že mi takový trénink něco dává... ale testovat to nechci, svaly se musí trénovat, jinak krní :D
vlk#

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2017 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

13. března 2017, pondělí

MAN IN BLACK - magumi is sick, World Class Václavák, MII, W4D1

MOBILITA 25 minut

Dřepy: (high bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg
5x 150 kg, opasek, RPE8
5x 160 kg , tady se to v závěru zlomilo a síla šla do háje
6x 150 kg, 1. AMRAP, nešloto, -2 op.
6x 145 kg, 2. AMRAP
6x 140 kg, 3. AMRAP, pořád to nešlo, -4 op.
8x 135 kg, 4. AMRAP
8x 130 kg, 5. AMRAP
na ty shazované amrap série už opět nebyla síla, nevím proč, tak jsem odjel, co šlo. přitom ještě těch 160 začlo nadějně, ale čtvrté a páté už jsem vytuhnul.

CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 20 kg
5x 50 kg
5x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní
8x 100 kg, 2. pracovní
7x 100 kg, 3. pracovní, mělo být 8...
6x 100 kg, 4. pracovní, i teď bylo v plánu 8...
5x 100 kg, 5. pracovní, lineární pokles síly v praxi...
5x 100 kg, 6. pracovní
snaha byla, ale dnes ty osmičky odešly dost rychle.

Pendlay rows:
8x 80 kg, 1. pracovní
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg, 6. pracovní
ke konci delší pauzy, i malá váha utahá.

Váhovka: 92.4 kg, sobota neplánovaný cheat day

čtvrtý a závěrečný týden mesocyklu č. 2, pak asi týden deload, síla už jde do kopru od minulé středy, takže jsem se do tohoto programu nenapasoval podle představ.
maciak

PříspěvekZaslal: po březen 13, 2017 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten benc uz slusny objem, dost opakovani s 100kou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: