Víš, že ani nevím? Jsem prostě rozenej benčař , ta poloha mi je velmi příjemná a pohodlná sama o sobě, ani mi nepříjde že by ten most byl tak velkej ... Jediný co dělám, tak si před benčem zahřívám krom klasiky - ramena/prsa/tric i spodní záda, buď lehkýma goodmorningama, rumunama s JČ a tak...a potom když se rovnám do setupu, tak si v hlavě představuju, že vršek ramen/trapézů se musí dotýkat kolmo lavičky...
Dneska mrtvolkýýýý, a zase děsnej opruz ...
Magumi jásal předčasně...sice jsem přišla na to, kde je asi chyba, nicméně mi to dělá takovej problém, že to vypadá čím dál tím hůř ...Příjde mi, že je pro mě až fyziologicky nemožné se k tomu srovnat a udržet to, anebo jsem prostě jenom hrozně neschopná ...
Pak jsem zase vyzkoušela to sumo, jednak to bylo mnohem lehčí a záda jsem byla schopná držet 1000x tak líp... Tak asi půjdu cestou menšího zla...mrtvola asi nebude moje silná stránka, tak se budu muset naučet to tak nehrotit a jet to stylem - "naser se a zvedni to" ...
Tak jak mě posledně zničil Péťa svejma kardio dřepama, tak dneska jsme jeli dřepy podle mě ...Šlo to moc dobře, na zádech jsem měla 100kg poprvé od poloviny ledna (MČR), takže jsem se toho docela bála, ale nakonec celkem lehké ...Zbytek klasicky pumpovačka, rumuny pěkně tahaly, už jsem je dlouho nejela...
Zítra směr Lukov - MČR EQUIP, kde budu jako support, kameraman, podržtaška, nosič lístečků a hlavně psychycká podpora mému drahému --- držte pěsti!
Tak včera se zadařilo , co jsme si naplánovali tak padlo. Výkon byl na Mirka spíš průměrnej, hlavně na mrtvole...ale po podzimním fiasku na družstvech velkááá spokojenost ...
Dres, stopky
3x80kg - nízkej špalek
2x80kg - na hrudník
1x85kg - na hrudník
1x90kg - na hrudník - YESSSSS
3x85kg - nízkej špalek
3x90kg - nízkej špalek
3x95kg - vysokej špalek - docela už váha v rukách
Raw + nohy nahoře
2x10x40kg
Dřep
10x20kg
10x40kg
5x60kg
5x5x70kg - pauzy do 60 sec
15x70kg ...chtěla jsem AMRAP, ale kyslík došel dřív než síla - viz krapet rozmazané video ...
Benče luxuuuuus, těch 90kg tam už bylo s přehledem a zadek mega přilepenej na lavičce ... 95 kg celkem mazec, už se těším až budu mít v rukách 100 kg ...Dřepy dneska jenom lehce, jako kardio ...
Jo a u videa doporučuju zeslabit zvuk, ke konci dřepů už to krajně připomíná filmy pro dospělé ...
na tom videu ten zadek není pořádně vidět, ale rozhodčí to určitě uvidí líp :) pěkná váha!
a ty dřepy... nechceš dabovat? aji si byla věrohodně zadýchaná na konci :D
ps: na můj vkus to tam ale sázíš moc dynamicky, lehce nekontrolovaně.
Neeee, právěže tam je vidět naprosto perfektně , je to točené z úrovně lavičky, kdybych ho zvedla, tak tam prosvitne světlo ... a to že ho tam z části aktivuju vůbec nevadí, v kontaktu by měla dle pravidel zůstat alespoň polovina hýžďového svalu, nicméně zkušenosti říkají, že pokud se neodlepí od lavičky úplně, ale aspoň pidi kousíček zůstane v kontaktu, tak to je cajk ... viz nepohlídanej zvedlej zadek ze stejného úhlu s 80 kg...
No však pro tebe je všechno rychlé a dynamické nekontrolovatelné mi příjde ... já jsem to vnímala že to je pěkně plynulé, držela jsem to v napětí a chtěla jsem to mít rychle za sebou...však taková lehká váha taky, tam s tím nebudu tajtrlíkovat 10 min
No však pro tebe je všechno rychlé a dynamické nekontrolovatelné mi příjde
ok... tak opravuji... podíval jsem se znovu a vidím, že je to točené z ruky, což mě zmátlo... když si odmyslím pohyb mobilu, tak už to vypadá kontrolovaně a ještě k tomu dynamicky... samé plusy :D
No však pro tebe je všechno rychlé a dynamické nekontrolovatelné mi příjde
ok... tak opravuji... podíval jsem se znovu a vidím, že je to točené z ruky, což mě zmátlo... když si odmyslím pohyb mobilu, tak už to vypadá kontrolovaně a ještě k tomu dynamicky... samé plusy :D
Dnes jen lehce, příjemné, furt jsem zívala a chtělo se mi spát, a to jsem spala klasicky svých 8 hodin...asi jarní únava nebo nějakej bacil, v práci 4 kolegové lehli s angínou , já naštěstí zatím odolávám...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru