|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po březen 13, 2017 10:38 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | maciak napsal: | | Ten benc uz slusny objem, dost opakovani s 100kou |
To isté si vravím aj ja. Hlavne viem z vlastnej skúsenosti, ako pri benchi človek rýchlo vytuhne. Kor po drepoch. Bežne si ľudia dávajú AMRAP jednu sérku a Vlk s Magumim bez hanby idú AMRAP nie na opakovania, ale na série A potom sa tu Vlk diví, že vytuhol. Týždeň deloadu a jak sa telo spamätá, zas pôjde jak mašina. |
díky kluci za podporu, ale ten benč měly být všechny série po osmi... výkonnost na to je, jenom to teď prostě... nejde :/ a ty dřepy amrap série měly být o 2-4 op. více... taky to nejde :/ půlka fóra je nemocná nebo po nemoci, mě to jenom předminulý týden štrejchlo, teď jsem zdravý, ale výkonama si připadám jako bych prodělával nějakou nemoc. zas to přejde, a když si představím Magumiho, jak se vrátí o tři kila lehčí a bude to muset dohánět... tak jsem vlastně rád, že můžu trénovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 15, 2017 10:47 am Předmět: |
|
|
15. března 2017, středa
MAN IN BLACK - magumi je sick, World Class Václavák, MII W4D2
dnes jsem využil jeden z benefitů sólo tréninků... když jsem ráno vstal podle budíku, tak jsem byl jak praštěný pytlem, chvíli jsem váhal, ale pak jsem si hodinku přispal a bylo to mnohem lepší :)
MOBILITA 5 minut - jenom jsem rozhýbal ramena a pár dřepů než se uvolnil benč... prostě jsem to vypustil
Bench-press:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg, easy
5x 110 kg, furt to jde dobře
5x 120 kg, RPE 9.5, ale musím výš, protože pak bude 5 shazovaných...
3x 125 kg , nešloto
4x 120 kg, 1. AMRAP, mě ubývá sil...
5x 115 kg, 2. AMRAP
6x 110 kg, 3. AMRAP
9x 105 kg, 4. AMRAP, konečně trochu lehčí
10x 100 kg, 5. AMRAP, a víc už tam nebylo :)
benčovalo se dobře, ale kapacita baterie je omezená... mám pocit, že suplementace na to má znatelný vliv, projevuje se nějak takto:
1. po sérii se necítím příliš vyčerpaný, ani zadýchaný, během dvaceti sekund bych mohl nastoupit na další... ale nic bych nezvedl, protože baterie ještě není obnovená.
2. série do RPE9 jsou příjemné, jisté, rychlé
3. v amrap sérii přichází v posledním opáčku velký zlom, je pomalé, těžké, stále jisté, ale už mám ověřeno, že další opáčko nepadá v úvahu.
asi vyzkouším amrap - 1 a mělo by to vydat na slušný objem :)
vedle dřepoval jeden známý kluk - nevím, jestli je to taky trenér - je o něco menší, i se sluchátkama váží kolem sedmdesáti kilo, dřepuje technicky, hluboko, rovná záda, bez opasku, s rezervou, na čince měl 150 kg... a dřepuje čelňáky. kecám, těch 150 se zahříval, pracovní jedničky jel se 157.5 kg ;)
Rumunské tahy:
8x 100 kg, 1. pracovní
8x 120 kg, hook grip
8x 130 kg,
8x 130 kg,
8x 120 kg, pracovní váhu neshazovat! ... leda že seš teprve v půlce tréninku :)
8x 120 kg, 6. pracovní
s váhou jsem trochu hýbal, vědět to, tak zůstanu na 120, abych udržel rovná záda, v závěru už klouzaly prsty i při zámku. hamstringy si mákly pěkně.
přede mnou se chystala dřepovat holka, přinesla si tam neseséry a ještě se rozcvičovala vedle na balónu, po chvíli přišel kluk, že si nachystá činku, tak k němu došla, v klidu mu řekla, že se tam chystá cvičit, on se jí v klidu zeptal, kolik toho plánuje, podívala se do tabulky, odpověděla, on jí slušně poděkoval, rozloučili se a šli si po svém... pohodová kultivovaná domluva... nutno teda dodat, že oba mluvili anglicky. jiný kraj, jiný mrav a tohle se mi líbilo.
Leg-press: (HS uni-lateral)
8x 140 kg
8x 190 kg
8x 240 kg, 1. pracovní
8x 240 kg
8x 240 kg
8x 240 kg
8x 240 kg
6x 280 kg, 6. pracovní
docela to šlo, na ty osmičky budu muset pomalu zvýšit váhu, ať se někam posunu.
byl jsem pře-hackenován... vedle borec dostal na ten stroj 220 kg... psal jsem, že více než 200 se tam nevejde, ale on cheatoval a použil červené kotouče :) ale když jsem pak viděl poloviční rozsah, co umožňuje stroj - a ani ten není atg, ale spíš pod paralel - tak jsem byl v klidu.
Trénink: 1:20
Váhovka: 92.2 kg, po sprše v zrcadle už to nevypadalo na obvyklou Obezita I. stupeň, ale pouhá Nadváha... tak aspoň něco ;)
Magumi je živý a zdravý... opravuji, živý a po nemoci... a optimista, protože si chce v pátek přivstat a podívat se, jak to v tom našem komfitku žije ;) a v pondělí, že by možná něco lehce pocvičil... to budeme dva, mám planovaný deload, tak už se těším :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 17, 2017 10:21 am Předmět: |
|
|
17. března 2017, pátek
MEN IN BLACK - MAGUMI IS BACK... HALF-BACK  World Class Václavák, MII W4D3, konec druhého mesocyklu
MOBILITA 25 minut
Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
5x 160 kg, zámek
5x 180 kg, střídavý, páté už vytrápené, takže dnes slabší
4x 190 kg , opasek + trhačky, škoda toho pátého
4x 180 kg, 1. AMRAP, opět se to zlomilo a už není sílá
5x 175 kg, 2. AMRAP
6x 170 kg, 3. AMRAP
7x 165 kg, 4. AMRAP
6x 160 kg, 5. AMRAP, šlus, už začla klesat i opáčka, balbi tam sype desítky bez pásku... čas to zabalit :)
strategicky jsem šel na 190, kterou jsem stejně nezvládl a pak od 180 shazoval po pěti kilech, abych nehrozily žádné desítkové série... i tak mě to utahalo. Magumi si něco odtahal, něco oddřepoval, nějaké tlaky... vše striktně, rychle, žádný rosol :)
INCLINE bench-press:
5x 50 kg
8x 80 kg, 1. pracovní
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 80 kg
6x 80 kg, 6. pracovní, už předchozí byly vytrápené, ale tady už to nešlo, pravá ruka byla slabší
Hacken dřepy: (HS stroj)
8x 120 kg, uch-och všecko zatuhlé
8x 160 kg, 1. pracovní
8x 160 kg
8x 160 kg
8x 160 kg
8x 160 kg
6x 200 kg, 6. pracovní, přiložil jsem, abych nemusel osmičku :)
pěkná pumpa, na poslední sérii mě Magumi nahnal, když jsem ještě měl tepovku 128 :) ono, když člověk cvičí míň, tak mu ty pauzy mezi sériema připadají dlouhý... ale taky si dal nějaké série, takže dnes full-body a o víkendu ho bude bolet všechno :)
Trénink: 1:40
Váhovka: 91.2 kg, lokální výchylka - včera málo jídla a vyprázdněná střeva
druhý mesocyklus za náma, ty objemy ve čtvrtém týdnu už byly dost náročné, ale dnes to díky Magumimu uteklo lépe :) ještě musím zkontrolovat, jestli byl nějaký progres, ale něco se odcvičilo :) jo, a dnes jsem poprvé - na jednu sérii - zapnul pásek na 5. dírku... ale byl to boj ;) příští týden d.e.l.o.a.d... uááááá :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 17, 2017 10:47 am Předmět: |
|
|
Tie AMRAPy na mŕtvole, to je masaker. Na také čosi nemám gule a hlavne by som sa spamätával dva týždne
Teším sa, ako sa do toho vrhneš po deloade, keď si telo vydýchne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 17, 2017 11:13 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Tie AMRAPy na mŕtvole, to je masaker. |
kdyby v těch sériích bylo 2x tolik opáček... což v bys v pohodě dal... tak možná, ale na to teď nějak není síla, tak to tahám jenom do počtu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 20, 2017 9:42 am Předmět: |
|
|
20. března 2017, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, DELOAD D1
MOBILITA 20 minut
Dřepy: (high bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg, mohlo to být lehčí
5x 150 kg, opasek, šloto
5x 160 kg
3x 170 kg
výkonově standard, poslední opáčka na 160 a 170 už sice byla pomalá a finální, ale nijak zvlášť vyčerpávající... klidně bych ještě dřepoval, kdyby byla síla :D Magumi má sílu nemoc ne-nemoc... já bych byl úplně atrofovaný a Magumi dřepuje s obvyklou dynamikou :)
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x 50 kg
5x 80 kg
10x 100 kg
10x 100 kg, od šestého už po jedničkách, ale padlo to tam
příjemná pumpa, větší síla než posledně, asi že méně dřepů, ale další high-reps už by tam nebyly.
Pendlay rows:
8x 80 kg
8x 80 kg
moc ten cvik nemám rád, ale jak dnes nebyl žádný objem na dřepech a benčích, tak to šlo krásně. jenom mi to dost bere hamstringy, které pak mám společně se středečními rumuny trvale rozbité.
Trénink: 1:10
Váhovka: 92.4 kg, včera jsem měl každé dvě hodiny hlad :) ale opasek dnes opět na páté dírce ;)
po tréninku nezasloužená sauna... deload je potřeba si užít a nabrat sílu na další - vypadá to 4-týdenní mesocyklus. ve středu se do fitka nedostanu, tak buď to nahradím úterý/čtvrtek a nebo vynechám, když je ten deload a více odpočinu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 24, 2017 9:08 am Předmět: |
|
|
24. března 2017, pátek
MAN IN BLACK - World Class Václavák, DELOAD týden
MOBILITA 20 minut
Bench-press:
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg
4x 120 kg
do stovky to šlo krásně, pak to ztěžklo a pátou 120 jsem bez spottera nechtěl riskovat, když o nic nejde
Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, zámek, pak už klouzala osa
2x 180 kg, opasek + střídavý, těžké jak barák
1x 180 kg, opravná bez opasku...
netuším, nechápu, asi jsem se k tomu blbě rovnal, síla taky nebyla, u té první 180 jsem měl pocit, že za to může utažený opasek... nemohl, tak jsem to zabalil.
Leg press:
8x 140 kg
8x 180 kg
8x 220 kg
8x 260 kg
Trénink: 0:55
Váhovka: 91.4 kg
po týdenním deloadu se cítím slabý a nemohoucí... ale zase zdravotně mi to na různé bolístky dělá dobře... i když to by chtělo tak měsíc deload :) taky teď hromadu energie směřuji jinam... byť mentální, ale je dobře možné, že energie je jenom jedna a když se odčerpá, tak se zase musí doplnit. nechám se překvapit příští týden, až opět najedeme na amrapy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 27, 2017 9:37 am Předmět: |
|
|
27. března 2017, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, M3 - začínáme 3. mesocyklus, W1D1
MOBILITA 25 minut + 20 minut protahování a čekání na klec... Magumi trhal a šlo mu to hezky :)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg, mělo to být lehčí, ale do 120 to šlo hezky
5x 150 kg, opasek, troufnul bych si i bez, ale zbytečně bych unavoval střed
5x 160 kg , sice bez rezervy, ale dobrý, akorát po druhém opáčku bolest v levém boku
7x 150 kg, 1. AMRAP, tak po pátém jsem chtěl osm... ale sedmé vystavilo stopku :/
8x 145 kg, 2. AMRAP, a tady už jsem tu osmičku musel, když už to dřepuje i seeya :D
trochu obava, jestli tam bude síla, když ten deload končil tak tragicky, ale naštěstí byla. v tomhle cyklu jsem rozhodnutý nechodit nad původní plán a tím je max 5 technických opáček a pak shazované amrap a větší objem než posledně. bohužel při 160 jsem cítil, že se stalo něco, co nemělo... zřejmě jsem se naklonil a pomohl si silnější nohou, čímž jsem si natáhl něco v levém boku nebo zmáčnul žebro... nepoznám to od sebe, ale je to opakovaně stejné staré známé místo. taky jsem si na 160 o dírku povolil opasek, aby se lépe dýchalo a to byla asi chyba. na první amrap opět utažený opasek a vyzkoušeno, že pokud držím striktně dráhu, tak se dá, ale už jenom odložení činky z jedné nohy je za trest. dobře mi tak. Magumi sice prodělal černý kašel, záškrt a zápal plic, minulý týden se lehce mátořil, ale dnes už mě v pohodě předřepoval a těch 160 měl dokonce lehčích než 150. je to mutant :)
INCLINE bench-press:
5x 20 kg
5x 50 kg
8x 85 kg, 1. pracovní, přihodil jsem, aby tam byl progres...
8x 85 kg, 2. pracovní, ale už jenom 6 v sérii...
8x 85 kg, 3. pracovní, a teď jenom 5 a byl jsem rád, že jsem to nějak dotlačil.
budu muset přidat, progres musí být. Magumi pumpoval jak ďábel, až v závěru třetí série bylo poznat, že musí taky zabrat... asi jak mezi sériema běhal pomáhat slečně vedle :)
Pendlay rows:
8x 80 kg
8x 80 kg
8x 100 kg, radši ne e, technika šla do háje
Trénink: 1:20
Váhovka: 92.8 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 27, 2017 9:40 am Předmět: |
|
|
len sa smej! Este 10 rokov a dobehnem ta :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 30, 2017 3:43 pm Předmět: |
|
|
30. března 2017, čtvrtek
MAN IN BLACK - sólo náhradní trénink za středu, World Class Václavák, M3 W1D2
od pondělního tréninku mám něco s levým bokem, ale lepší se to, takže žádná akce není potřeba, asi žebro - nezvládám žádné "rotační" pohyby, jeden z důvodů proč jsem vynechal včerejší (středeční) trénink, dalším důvodem bylo náročné úterý, kdy jsem se pozdě dostal do pelechu, taky se mi s tím bokem hůře spí... prostě radši jsem se na středu dospal, abych aspoň v práci fungoval, když už na tréninku bych Magumimu ani tu činku na benči nepodal - v pondělí jsme měli incline a i těch 95 byl problém, natož 135, co včera Magumi dával... sorry parťáku, jsem teď mizerný podavač :) dnes jsem zkusil alespoň polední turbo-trénink, jak to půjde a zítra ráno už na place, ale tahy asi moc nepůjdou.
Bench-press:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg
5x 120 kg , mírná rezerva potěšila
8x 115 kg, 1. AMRAP, vyrovnaný osobák při nižší BW (-8 kg), osmé vzalo hodně šťávy
8x 110 kg, 2. AMRAP, předchozí série mě vycucla, tak aspoň tak
šloto, ještě tak +5 kg a budu téměř cara-badass :D
a jinak jsem asi jediný, kdo si při benči natáhne vnitřní hlavu kvadricepsu... zrovna v době, kdy už ho vnější přestala zlobit... chjo... ale vypadá to "light", dva tři dny a bude to cajk.
Rumunské tahy:
8x 100 kg
8x 100 kg
8x 100 kg
cíleně light-weight, dost mě tahá levý hamstring... jak to tak čtu, stává se ze mě hypochondr :)
Leg-press:
8x 160 kg
8x 200 kg
8x 240 kg, 1. pracovní
8x 240 kg
10x 240 kg, 3. pracovní
dnes jsem ještě nepřidával, stačilo.
a nechal jsem zavalit jednoho horníka... po sérii jsem šel, koukal dopředu, ale nic neviděl-neslyšel... jak si obnovuji životní funkce, tak to tak mám. až vidím, jak kolega přibíhá a jednou rukou sundává z černouška na benčové lavici činku 40 kg... chudák to přecenil a nedokázal zavěsit ani na první záchytný bod.
Trénink: 45 minut, prostě turbo, bez mobility, pouze plánované série
Váhovka: 91.5 kg, (odvodněno - včera při tom počasí jsem vzal rodinku na svou oblíbenou zahrádku do Tvrze :)
a v šatně jsem si cvaknul topless selfie... jak se to tady teď rozjelo, tak abych měl taky něco na srovnání... pokud bych třeba deset kilo zázračně sundal a trochu vyrýsoval... nebo zase deset kilo přibral jako loni, když jsme šli do objemu a nehlídal jsem to :D ještě to musím zkontrolovat na monitoru, kvalita mobilem a při tom osvětlení v šatně nebude nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 31, 2017 9:18 am Předmět: |
|
|
31. března 2017, pátek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, M3 W1D3
MOBILITA 20 minut
Mrtvý tah:
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
5x 160 kg, hook-grip
5x 180 kg , bez pásku + hook grip tři opáčka (na mě výkon a bez magnézka!), další dvě střídavým, ale už to nešlo RPE 9.5
6x 170 kg, 1. AMRAP, opasek + trhačky, jsem slabej, ani s výzbrojí to nejde
8x 160 kg, 2. AMRAP
nahoru to šlo celkem pěkně a u technické 5 RPM to jako obvykle zvadlo a pak už nebyla síla na nic. Magumi se naopak dostává do skvělé formy a když se opásal, tak mě i s trhovým úchopem převálcoval svými desítkami jak dorostenku :)
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x osa
5x 50 kg
5x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní
8x 100 kg
8x 100 kg, 3. pracovní
nakonec to šlo, ale rezervy nebyly.
Hacken-dřepy: (HS stroj)
8x 120 kg
8x 160 kg, 1. pracovní
8x 160 kg
6x 200 kg, 3. pracovní, sedmé opáčko jsem zvládl negativní fázi a někdy cestou dolů jsem to úplně vypustil :)
zpočátku problém dostat se dolů a udržet zadek, pak už lepší, hezky to vybetonuje stehna ;)
Trénink: 1:30
Váhovka: 92.4 kg
dobrý trénink, tahy byly slabší, ale zase po tom selhání minulý týden v deloadu to šlo a příští týden bude třeba líp ;) levý bok je lepší - dávám tomu ještě tak týden; pravé vnější stehno, které mě trápilo měsíce, už teď po deloadu skoro nevnímám, ale zároveň pořád držím u všech drepů užší postoj a špičky moc nevytáčím - nic při tom nebolí ani netahá, uvidíme v pondělí, jak nám to dřepování půjde ;) a dneškem se opět potvrdilo, že mám silnější tricepsy a kvadricepsy, což mi s velkou trojkou příliš nepomůže, ale takový je život.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 03, 2017 9:20 am Předmět: |
|
|
3. dubna 2017, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, M3 W2D1
MOBILITA 20 minut
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg
5x 140 kg
5x 150 kg, poprvé na téhle váze high-bar no-belt, takže potěšilo ;)
5x 160 kg, opasek
5x 165 kg PR 5RPM hi-bar , nechal jsem se hecnout Magumim a pak už jsem to musel vyždímat :)
8x 150 kg, 1. AMRAP, vyrovnané pr
10x 145 kg PR max reps hi-bar , 2. AMRAP, prvních pět drejpr-style, poslední dvě vydřené
12x 140 kg PR max reps hi-bar , 3. AMRAP, prvních sedm drejpr-style, poslední dvě nevidím-neslyším
jsou takové dny... vstávat se nechce, síla tam není... ale pak jsme to s Magumim nějak rozdřepovali, už minule jsem cítil sílu na 150 bez opasku, tak jsem to dnes zkusil - těžké, ale šloto, pak jsem se nechal hecnout na 165, to už nebyla moc technická pětka, ale takový je osud osobáků, no a amrap jsem dřel, co to šlo a Magumi za mnou hecoval... čímž si trochu naběhnul, protože sice vše dával, a s rezervou, ale u třetí amrap už se zapotil a vlk málem wolverina v rekonvalescenci uštval :D mákli jsme si luxusně, endorfiny prosím destilovat a zabalit na horší časy ;)
INCLINE bench-press: (middle-grip)
5x osa
5x 60 kg
8x 85 kg, 1. pracovní
8x 85 kg
8x 85 kg, 3. pracovní, pět v sérii a pak už po jedničkách
7x 85 kg, 4. pracovní, čtyři v sérii a osmá už tam nešla
tohle buď lítá nebo to nezvednu... snad byla, jedno opáčko chybělo.
Pendlay rows:
8x 90 kg, 1. pracovní
8x 90 kg
8x 90 kg
8x 90 kg, 2. pracovní
s Marussijou a anti-gravitačními kotouči :)
Trénink: 1:40
Váhovka: 92.1 kg, od pátku krásné počasí, více jídla a pití než je potřeba :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 03, 2017 9:29 am Předmět: |
|
|
No pekne vy obaja  Nechcem zasierať oba vaše logy, takže spamujem len tvoj, ale chválim a fandím obom rovnako
PRko poteší a motivuje k ďalším výkonom, drž sa toho! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: po duben 03, 2017 3:20 pm Předmět: |
|
|
Pekne PR! si ma prekonal o 5 kg :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|