|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Cvičíte zadní delty? |
| 2x týdně a více |
|
23% |
[ 11 ] |
| 1x týdně |
|
34% |
[ 16 ] |
| Občas |
|
23% |
[ 11 ] |
| Vůbec |
|
17% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: po září 03, 2007 9:22 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBLyingRearDeltRow.html
no presne toto som myslel, akurat to robim v sede a na stroji |
A s jakýma váhama to cvičíš přibližně? A počty opakování? Jedeš to kolikrát týdně? _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út září 04, 2007 2:55 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | g_dgrim napsal: | http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBLyingRearDeltRow.html
no presne toto som myslel, akurat to robim v sede a na stroji |
A s jakýma váhama to cvičíš přibližně? A počty opakování? Jedeš to kolikrát týdně? |
no tak je to na kladke takze ta vaha ti bude k nicomu, ale budiz - do 60kg a 8-12 reps, vacsinou 2x tyzdenne
tazsie nema zmysel chodit, je to rehab/doplnkovy cvik _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 04, 2007 5:17 am Předmět: |
|
|
1xtýdně je dávám. Tak 3, 4 sérky lehčí flákačka, prostě jen aby ty svaly neumřely. Přijde mi lepší je cvičit, protože ty 3minuty na konci tréninku mě nezabijou...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: út září 04, 2007 7:36 am Předmět: |
|
|
direct work, skor lahsi, vacsie volume (hlavne viac opakovani), teda aby direct bol direct a ne so spoluucastou neviem coho vsetkeho
indirect work, takze vahy, menej opakovani (aby si potreboval vsetko doradu)
direct work su cviky ako upazovanie v predklone, rear delt row atd
indirect work su cviky ako pritahy v predklone s velkou/jednoruckami, zhyby atd ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kuncek
|
Zaslal: čt září 06, 2007 5:34 pm Předmět: |
|
|
Tak asi na ty zadní delty naběhnu taky, líbí se mi ty supersérie, střídat to s něčím - pak to časově vychází a nemusím na to hledat čas navíc. _________________ Kdo nežere, neroste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt září 06, 2007 10:38 pm Předmět: |
|
|
Aspon 2x týdně vždy 1 cvik-rozpažky v předklonu,na lavičce.Někdy dávám velkou váhu,mín opak a prasackou techniku jindy opačně a nestěžuju si... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
henno

|
Zaslal: pá září 07, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
jedu je jako posledni cvik na ramena....3 serie, 8 opak. rozpazovani v predklonu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 24, 2017 8:46 am Předmět: |
|
|
Pardon za reinkarnaci, ale opět se mi potvrdilo, že nejefektivnější cvik na zadní ramena je silové přemístění z visu/hang power clean. Měl jsem potřebu to někde uvést, aby tady po mě něco zbylo. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|