|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:35 am Předmět: |
|
|
Dicky jednou za čas zkoušim kolik dám schybů za hodinu. Včera jsem dal
278 širokých schybů za hodinu při váze 93 . Samozřejmě z úplnýho propnutí pazour-né nějaký polovičáky. Jinak co sem poslední dobou v dietě tak rekordy jaksi nepadaj, tak aspoň ta hrazda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Batul

|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:40 am Předmět: |
|
|
| DAVID.LOPAN napsal: | Dicky jednou za čas zkoušim kolik dám schybů za hodinu. Včera jsem dal
278 širokých schybů za hodinu při váze 93 . Samozřejmě z úplnýho propnutí pazour-né nějaký polovičáky. Jinak co sem poslední dobou v dietě tak rekordy jaksi nepadaj, tak aspoň ta hrazda |
Tak to čumím, pošli nám sem foto, ať víme, jak vypadáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st únor 23, 2005 8:47 am Předmět: |
|
|
| Batul napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Dicky jednou za čas zkoušim kolik dám schybů za hodinu. Včera jsem dal
278 širokých schybů za hodinu při váze 93 . Samozřejmě z úplnýho propnutí pazour-né nějaký polovičáky. Jinak co sem poslední dobou v dietě tak rekordy jaksi nepadaj, tak aspoň ta hrazda |
Tak to čumím, pošli nám sem foto, ať víme, jak vypadáš. |
Bych se musel první vyfotit v plavkách bo tak něco, ale nějak extra nadřenej nejsem-mám i pupek bohužel a navíc sem naturál-zatim. Takže nic extra. Jediný co je celkem dobrý sou pracky 45cm za studena. Jinak dneska mě pěkně bolej záda a paznechtya taky mám puchejře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st únor 23, 2005 9:21 am Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | 278 shybu za hodku tim se nak moc nechlub.. slabota ..
ale muj nazor neni smerdatny.. ja sem horolezec a udelam shybu fakt hodne |
No jo, horolezci maji tohle v malíku a je to pro ně prd. Ale já sem si udělal velikou radost. Protože před půl rokem jich bylo jenom 200
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: st únor 23, 2005 9:58 am Předmět: |
|
|
Včera jsem z posilovny došel do 2 poschodí bez berlí a nakonec jsem ještě dokázal obšťasnit manželku . Vše za jeden večer.
Překonej sám sebe !
|
|
| nahoru |
|
 |
Johan

|
Zaslal: st únor 23, 2005 10:30 am Předmět: |
|
|
| Jirka napsal: | Včera jsem z posilovny došel do 2 poschodí bez berlí a nakonec jsem ještě dokázal obšťasnit manželku . Vše za jeden večer.
Překonej sám sebe ! |
Hmm,na tohle marně hledám radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: st únor 23, 2005 11:06 am Předmět: |
|
|
dnes jsem zkusil kliky psal myslim miguelito ze mel dat 200 za 12 min ?
jsem zkusil a 13:30 to je poradna zabiracka..jestli me budou tak palit prsa jak dnes zada z tech shybu tak to bude neco
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: st únor 23, 2005 11:09 am Předmět: |
|
|
Já sem dál něco podobného 200 kliků za 10 minut.
začne minuta-20 kliků počkám do konce minuty odpočívám.potom začne další a zase 20 kliků.atd. je to moc příjemný  Hlavně u 8 série...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st únor 23, 2005 11:18 am Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | Já sem dál něco podobného 200 kliků za 10 minut.
začne minuta-20 kliků počkám do konce minuty odpočívám.potom začne další a zase 20 kliků.atd. je to moc příjemný Hlavně u 8 série... |
Kdysi sem zkoušel kolik dám kliků za hodinu a dal sem jich 800 což teda neni moc a dalších asi 6 dní sem měl absolutně mrtvý záda a tricáky. Tricáky bych chápal ale záda mě dost překvapily...
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: st únor 23, 2005 11:31 am Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | Já sem dál něco podobného 200 kliků za 10 minut.
začne minuta-20 kliků počkám do konce minuty odpočívám.potom začne další a zase 20 kliků.atd. je to moc příjemný Hlavně u 8 série... |
ty ses trosku jine konstituce :)
ale vykon peknej
nevim co zkusim zitra :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: st únor 23, 2005 11:42 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | apis napsal: | | Apofis napsal: | Já sem dál něco podobného 200 kliků za 10 minut.
ty ses trosku jine konstituce :)
ale vykon peknej
nevim co zkusim zitra :)) |
Zkus..kdyz se na tebe divam,urcite udelas o jeden vice.. |
a co mam zkusit ? nevim co proti tomu mas..zmena je zivot ..tak sem jednou za rok odjel prsa takhle..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|