Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stan

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis,neverim,ze houzev typu Apofis,ci jak si rika,vubec udela 200kliku.
Taky je docela smesne to vase prirovnavani a kdyz ty vase kidy procitam,dekuju bohu,ze mi dal to,co ted mam,nebot ty vase detinske vykony zvladam po nekolika tydnech abstinence (pokud rozbite veci neboli)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Apofis

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevěř vid to je na tobě.Ale nechápu proč dětinské... tak nevim co plácáš až mi bude to co tobě tak to bude taky o něčem jinym...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
Taky je docela smesne to vase prirovnavani a kdyz ty vase kidy procitam,dekuju bohu,ze mi dal to,co ted mam,nebot ty vase detinske vykony zvladam po nekolika tydnech abstinence (pokud rozbite veci neboli)

Sice nevim jak Apofis vypadá-tipuju teda že je huběnější, ale 200 kliků neni moc. Spousta lidí jich udělá aniž by cvičily 30-40. A Stačí pár dní tréninku a uděláš 200 za 10 minut jak nic...
Jirka

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Apofis napsal:
Já sem dál něco podobného 200 kliků za 10 minut.
začne minuta-20 kliků počkám do konce minuty odpočívám.potom začne další a zase 20 kliků.atd. je to moc příjemný Hlavně u 8 série...

Kdysi sem zkoušel kolik dám kliků za hodinu a dal sem jich 800 což teda neni moc a dalších asi 6 dní sem měl absolutně mrtvý záda a tricáky. Tricáky bych chápal ale záda mě dost překvapily...

Tady si přihřeji polívčičku . Na webu , kde se dohadujem o hamstringách a jejich procvičení jsem upozornil na antagonisty (svaly které jsou protilehlé ) a v okamžiku procvičování protilehlých svalů , jsou tyto ve vysoké tenzi. Tys to potvrdil.
Já to vím , samozřejmě ! Ale chci aby to slyšeli i ostatní .
Stan

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Stan napsal:

Sice nevim jak Apofis vypadá-tipuju teda že je huběnější, ale 200 kliků neni moc. Spousta lidí jich udělá aniž by cvičily 30-40. A Stačí pár dní tréninku a uděláš 200 za 10 minut jak nic...

Hodne let zpatky jsem po hospodach delal paky a kliky o piva..
..proste kdyz se podivam na cloveka,tak vytusim,ze tech 200 kliku neda..a treba Apofisovi bych dal klidne pul hodky..ale mozna mluvime kazdy o jinem kliku..
DrLift

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Stan napsal:

Hodne let zpatky jsem po hospodach delal paky a kliky o piva..
..proste kdyz se podivam na cloveka,tak vytusim,ze tech 200 kliku neda..a treba Apofisovi bych dal klidne pul hodky..ale mozna mluvime kazdy o jinem kliku..

Stane, mne 200 kliku neprijde jako buhvi jaky vykon (netvrdim ze bych je dal ). Syn kamarada z posilovny dela kanoistiku a ve 12 letech jich udela pres 100.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pojdte radsi soutezit kdo udela kolik kliku najednou v jedny serii :-)

to je pro mne smeroplatny :-))))
apis

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:

50 vic ani prd,,ale je klik a klik
Bara

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwaca napsal:

Presne tak.Najednou bez prestavky.Byl jsem na vojne v Chrudimi a tam byl zvyk klikovat za dopis.Musel si jich nabouchat treba 50 i vic.Za balik treba 100.Samo,ze v kuse.200 kliku neni az tak moc,kdyz je trenujes.Na prumce jsme meli na intru takovyho trochu cikanka,ale dobrej kluk.Nebyl moc chytrej,ale vymakanej fest.Delal den co den pred spanim 1500 sed-lehu 10x150 a 500 kliku v tahu.Je faft,ze dvakrat propadl,protoze furt trenoval a neucil se.V televizi jednou ukazovali nejakyho klucinu z Ruska,bylo mu asi 7 nebo 8 let a udelal v tahu 1200 nebo vic kliku.Je to uz davno,ale vidim to jak ted.Tata ho trenoval,ale nemel svaly to ne,spis takovej atletek.
Apofis

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Stan:zdání klame
a je prvda že neni klik jako klik ale pořádných sem udál aspon 190 ale nakonec už ani nešlo dělat pořádný...
SCHWACA

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

de halvne o to ze z kliku ti velky svaly nenarostou , proto na ne seru. Je to spis o vytrenovanosti a vytrvalosti, kdyz je clovek bude cvidit denne jak magor tak se klidne dostane treba i na tech sto v jedny serii,ale na to ja fakt nemam cas jebat se s nejakejma klikama.
Udelam jich sotva 50 v serii.
Pro mne je dulezitej bench, MT, drep.
Hack

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

40 v jedný sérii.. Nesnášim je a necvičim je. Znám kluky co hulej chlastaj a fetujou a udělaj jich 60 a víc v jedný sérii, maj sice 50 kg, ale i tak...Kliky pro mě nejsou vůbec směrodatný.
Apofis

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhodou působěj na spoustu svalů.Triceps,záda,hrudník,břicho...Pro začátečníky naprosto ideální jako jsem já...:)
Hack

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, jo..S tím souhlasim, ale hodnotit podle toho sílu se fakt nedá:-)
Apofis

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2005 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To asi ne no.Spíš bych hodnotil bench a dřep, ale s tim bych se úplně stratil....:)Každopádně takovej Kájínek jich dal prej 1500... (taky co má dělat:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: