|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: st květen 31, 2017 6:19 pm Předmět: |
|
|
4x130 ? Od skutocneho powerlifera ta deli len posledny krok.. :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st květen 31, 2017 8:03 pm Předmět: |
|
|
Ale si aj pribral, či?  Každopádne super! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st květen 31, 2017 8:30 pm Předmět: |
|
|
neutesuj sa...praveze schudol sak vazil 100+ 😁 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 31, 2017 9:00 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | neutesuj sa...praveze schudol sak vazil 100+ 😁 |
Shit! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st květen 31, 2017 9:02 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | 4x130 ? Od skutocneho powerlifera ta deli len posledny krok.. :D |
to jo... ale který, resp. jak se pozná "skutočný" powerlifter
| Turakam napsal: | Ale si aj pribral, či? Každopádne super! |
no za poslední měsíc bohužel bojuju s 5. dírkou na opasku, kterou jsem už stabilně zapínal a to je pro mě podstatnější než váha. tak ať si jde klidně nahoru
| seeya napsal: | | neutesuj sa...praveze schudol sak vazil 100+ 😁 |
dobrá paměť když jsem loni zatlačil 3x 130, tak při nejnižší váhovce 99.8 kg teď v tom trochu lítám a nestíhám pořádnou stravu - postupné stěhování a zařizování nového bytu a spousty dalšího, ale až to zase dostanu pod kontrolu, tak chci ještě dolů - kolem BW85 by mohlo zmizet břicho a tuk bude zhruba rovnoměrně po celém těle - aspoň mám takovou naivní představu, a to mi bude úplně stačit
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st květen 31, 2017 9:09 pm Předmět: |
|
|
Kazdy skutocny powerlifter ten posledny krok pozna haha. [sypka]
85? Neblazni, to budes kost a koza. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 31, 2017 9:21 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | Kazdy skutocny powerlifter ten posledny krok pozna haha. [sypka]
85? Neblazni, to budes kost a koza. |
Však ty máš menej a si ako žula. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st květen 31, 2017 9:49 pm Předmět: |
|
|
Uz mam 87 a som ako zuvacka nie ako zula :)) ale som nad vecou, a neriesim. A uz to tu prestanme vlkovi svinit bo nas zozere jak tie 3 prasiatka hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: st květen 31, 2017 9:54 pm Předmět: |
|
|
Gratulace k osobáčku  Btw, dva měsíce na posun o jedno opakování není vůbec špatné, navíc do roka to můžeš otočit hned šestkrát, a desítka bude na dohled _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt červen 01, 2017 9:34 am Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: | Btw, dva měsíce na posun o jedno opakování není vůbec špatné, navíc do roka to můžeš otočit hned šestkrát, a desítka bude na dohled |
dobrý úhel pohledu... to jsem si nespočítal, takže za rok bych musel benčovat jako Magumi asi ne, ale schválně si teda počkám, za jak dlouho tam bude pět opáček
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 02, 2017 2:17 pm Předmět: |
|
|
2. června 2017, pátek
MAN IN BLACK - World Class Václavák, DELOAD
MOBILITA 5 minut
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x osa
5x 50 kg
5x 80 kg
13x 100 kg, 1. AMRAP, poslední tři stopky nahoře, RPE 9.5
10x 100 kg, 2. AMRAP
příjemné, první amrap určitě osobáček na úzký úchop - držím osu kolem toho hladkého středu, takže si tricepsy máknou.
Hacken dřepy:
20x 120 kg, eh... nemoh jsem to uchýchat
20x 120 kg, druhých deset už po dvojkách s pauzama
Trénink: 0:30
Váhovka: 92.8 kg
rychlý polední trénink, skoro to ani nestálo za to se převlíkat. byly v plánu i tahy, ale když jsem přišel, tak bylo vše zabrané - dostal mě týpek, který měl naloženy eleiko bumpery, takže činka vypadala i při těch 110 kg skoro plná :) k tomu rukavice, střídavý úchop... a po druhém opáčku to rovnou pouštěl. no divadlo. tak jsem si dal benčík a pak si řekl, že využiju deload, využiju toho, že už mám dva týdny natažený levý bok, což překáží při tazích i dřepech, a trochu ho pošetřím, když i Magumi je v opravně. no bez parťáka morál na nule, ale na hackenech jsem se přece jenom zapotil, jak nemám fyzičku :) a když jsem odcházel, tak už to vypadalo, že slečna po mně háže očkem... než jsem ji míjel a ona mě odchytla a oslovila... už jste skončil na těch hackenech? tak nic. a ještě jsem se jí omluvil, že jsem jí tam nechal koutouče a šel je sundat. pak jsem si dál páru, vylezl jak vařený rak a šel zase do rachoty. pokud bude dobrá konstelace, tak v pondělí dorazí Magumi a dáme si přípravný týden na nový silový trénink - i když nechápu, jak Magumi i po nemocech a po zraněních dokáže tak rychle naskočit, já bych potřeboval o dost více času.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po červen 05, 2017 9:33 am Předmět: |
|
|
5. června 2017, pondělí
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, zahřívací týden
MOBILITA 20 minut
Dřepy: (low-bar)
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg
5x 120 kg
5x 130 kg
10x 140 kg, 1. pracovní, dynamicky, bez stopek nahoře
10x 140 kg
10x 140 kg, 3. pracovní, od teď už jsem v závěru zpomaloval a mini stopky na srovnání
10x 140 kg
10x 140 kg, 5. pracovní, poslední stopka dole, PR 5x10 no belt
ladění techniky, osu se dařilo usadit nízko, ale zápěstí to nedávalo - Magumiho bandáže mě zachránily, trochu nezvyk jít do předklonu, ale pak už jsem chytil dráhu a šlo to. série odhadem 20-30 sekund, jak se to zpomalovalo a po páté už nebylo palivo do svalů, tak jsem to odpískal. jsem na to moc zvědavý, takto lehkých 140 jsem na zádech asi ještě neměl. Magumi šel opatrně, ale technicky a bez pásku... vůbec mu nezávidím, já bych z toho měl svalovku, ale on se dává rychle dokupy.
Bench-press:
5x 60 kg, uch-och, po těch dřepech bolí ruce, předloktí, zápěstí...
5x 80 kg, je potřeba to rozhýbat
10x 100 kg, 1. pracovní, v sérii bez stopky nahoře
10x 100 kg
10x 100 kg
10x 100 kg, 4. pracovní, poslední dvě už stopky nahoře a stačí, už poznám kdy je to před přetažením
další pumpička, mělo to být lehčí, ale benče po dřepech mi moc nesedí.
Stahování horní kladky, široký nadhmat, před hlavu:
8x 56 kg
8x 63 kg
8x 63 kg
8x 63 kg
8x 63 kg
na shyby jsem neměl morál, kladka striktně a byl čas řešit špatnou mobilitu, kdy nedokážu lokty pořádně zatáhnout dozadu.
Trénink: 2:00
Váhovka: 94.2 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st červen 07, 2017 9:04 am Předmět: |
|
|
7. června 2017, středa
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, přípravný týden na silovku
MOBILITA 20 minut
Čelní dřepy:
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 90 kg
5x 100 kg, 1. pracovní
5x 100 kg
5x 100 kg
5x 100 kg, 4. pracovní, RPE 6 (warm-up)
příjemné protažení, čelňáky jsem půl roku necvičil :) kdyby tak stačil takový objem, aby se člověk zlepšoval... ale pojedeme to doplňkově, tak si musím nastavit rozumné RPE.
CG bench-press: (cca 40 cm)
5x osa
5x 60 kg
5x 80 kg
6x 100 kg, 1. pracovní, RPE 6 (warm-up)
6x 100 kg
6x 100 kg
10x 100 kg, 4. pracovní, RPE 8.5
z pondělka ještě nejsem úplně opravenej, takže těžší než by mělo, ale příjemné protažení.
Mrtvý tah SUMO:
5x 70 kg
5x 100 kg
5x 140 kg, nadhmat
5x 160 kg, 1. pracovní, hook grip
5x 160 kg
5x 160 kg, 3. pracovní, hook grip, ale poslední dvě jsem přehmatával, slabý úchop :/
a do třetice příjemné protažení... i když hned u 140 jsem si natáhl levé tříslo... to sumo je pro mě zakleté, nemám takovou mobilitu a když se do toho dostanu přes váhu, tak se rádo tahá :/
Trénink: 1:20
Váhovka: 93.8 kg, včera večer jsem měl docela žravou... co dvě hoďky jídlo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 09, 2017 9:23 am Předmět: |
|
|
9. června 2017, pátek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, test 3RM před silovkou
MOBILITA 20 MINUT
Dřepy: (low-bar)
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 140 kg
3x 150 kg
3x 160 kg, RPE 6 (warm-up)
3x 170 kg, RPE 8.5 no belt
3x 180 kg, opasek, RPE 9
1x 190 kg, druhé fail, špatně odebráno, nemoh jsem dýchat, zbytečné, vyčerpávající
až na ten závěr spokojenost, plán splněn, chtít si dřepnout dvojku osobák byla blbost, ale za dva měsíce po silovce bych chtěl vidět na čince dvě kila... a ne jenom vidět :) Magumi se tradičně s přibývající váhou lepšil technicky i silově.
Bench-press:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 110 kg
3x 120 kg
2x 130 kg, dnes slabší, nesplněno
minulý týden osobák a od té doby nedokážu zregenerovat, navíc po těžkých dřepech se mi benčuje špatně - zápěstí unavené. Magumi s rezervou.
Mrtvý tah SUMO:
3x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg, nadhmat
3x 160 kg, hook grip, osa se protáčela
3x 180 kg, trhačky
3x 200 kg, opasek, RPE 8.5
3x 210 kg PR 3RM , s pokládáním (ale pod napětím)
0x 220 kg, beton, neodlepil jsem
0x 230 kg, klasika, střídavý, epic fail, jenom jsem napružil osu
aneb když sumo odlepím... tak už je to dobrý. Magumi je tahač.
Trénink: 1:50
Váhovka: 94.3 kg, velký boj s 5. dírkou, nedaří se, zatím
příjemný trénink, otestováno 3RM, základy pro silovku si dám SQ 160, BP 110, DL 180 a budeme začínat na 6 reps.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červen 09, 2017 9:31 am Předmět: |
|
|
Ale ale, tu sa ešte len začína a už lietajú váhy.
To bude zas osobákov _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|