|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
horse
|
Zaslal: čt únor 24, 2005 11:02 pm Předmět: |
|
|
já zas včera 15 piv.. a dneska sem zvýšil závaží na mrtvole
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 6:49 am Předmět: |
|
|
| horse napsal: | | já zas včera 15 piv.. a dneska sem zvýšil závaží na mrtvole | ....a zvedáš to taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Andrew
|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:30 am Předmět: |
|
|
ja dal behem dvou dnu ctvery chipsy ale vim ze to je slaby
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: pá únor 25, 2005 10:23 pm Předmět: |
|
|
to je nahodou dost dobry ja dam ctvery chipsy tak za dva mesice.  musim to zlepsit  *16* _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
horse
|
Zaslal: so únor 26, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | horse napsal: | | já zas včera 15 piv.. a dneska sem zvýšil závaží na mrtvole | ....a zvedáš to taky? |
NO, to je právě ten problém...
Ne, samozřejmě to zvedám, a těch 15 sem dal s powerlifterem, kerej pak den na to dřepoval, a uplně v poho, máme divnou posilku
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: ne červen 12, 2005 3:49 pm Předmět: |
|
|
DREP 230 KG. NEJVETSI ZASLUHU NA TOM MAJI SERIE PREDKOPAVANI O STO OPAKOVANICH (HLAVNE TO, ZE JE NECVICIM:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | DREP 230 KG. NEJVETSI ZASLUHU NA TOM MAJI SERIE PREDKOPAVANI O STO OPAKOVANICH (HLAVNE TO, ZE JE NECVICIM:-) |
Pekny, gratuluju! Pri tom predkopavani musis mit super genetiku zes to dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Fenix
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Apofis napsal: | | To asi ne no.Spíš bych hodnotil bench a dřep, ale s tim bych se úplně stratil....:)Každopádně takovej Kájínek jich dal prej 1500... (taky co má dělat:) |
Hej ty děláš karate????Wado-Ryu??V Kutné Hoře??
|
|
| nahoru |
|
 |
Apofis

|
Zaslal: ne červen 12, 2005 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Fenix napsal: | | Apofis napsal: | | To asi ne no.Spíš bych hodnotil bench a dřep, ale s tim bych se úplně stratil....:)Každopádně takovej Kájínek jich dal prej 1500... (taky co má dělat:) |
Hej ty děláš karate????Wado-Ryu??V Kutné Hoře?? |
Jo jasně...
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 12, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Gold napsal: | Bench 190
Drep 280
Mrtvola 245
Tlak ramena v Multipressu pred hlavu 180
|
Jelikoz mas v galerii, i to tu pises, napsano AS ne, tak by se mi musely zlamat prsty na rukou napsat takovouhle kokotinu.
Ps.:na bobkach tu mrtvolu bych snesl, drep...ja dal tusim 3x 230kg takze bych ti to taky asi veril, ale tema ramenama me nekrm. Nebo tam taky soupnu kreatin, ale ten emerickej tak pak davej bacha... _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červen 12, 2005 10:01 pm Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | | Gold napsal: | Bench 190
Drep 280
Mrtvola 245
Tlak ramena v Multipressu pred hlavu 180
|
Jelikoz mas v galerii, i to tu pises, napsano AS ne, tak by se mi musely zlamat prsty na rukou napsat takovouhle kokotinu.
Ps.:na bobkach tu mrtvolu bych snesl, drep...ja dal tusim 3x 230kg takze bych ti to taky asi veril, ale tema ramenama me nekrm. Nebo tam taky soupnu kreatin, ale ten emerickej tak pak davej bacha... |
Strabo,hochu reagujici se spozdenim ctvrt roku,tlum svoji vasen.Mike Tyson videl Golda nazivo a mozna uveri tomu co tam stoji.Ty nemusis.
Pro rypaly:Gold je v Parizi,proto si dovoluji reagovat za nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 12, 2005 10:06 pm Předmět: |
|
|
Ja tomu taky uverim, ale neverim rozhlasovani hej to je na kreatinu
Jinak je to ok, sam jsem tyhle vykony jeste nedal... _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne červen 12, 2005 10:19 pm Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | Ja tomu taky uverim, ale neverim rozhlasovani hej to je na kreatinu
Jinak je to ok, sam jsem tyhle vykony jeste nedal... |
To uz je na tobe,ale odpoved hodnotim jako rozumnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: ne červen 12, 2005 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | DREP 230 KG. NEJVETSI ZASLUHU NA TOM MAJI SERIE PREDKOPAVANI O STO OPAKOVANICH (HLAVNE TO, ZE JE NECVICIM:-) | na kultíka je to dobrý! ale zapracuj na přítazích v předklonu ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|