|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 11:16 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | decarabas napsal: | Horšie je, že cez víkend bola mizerná strava aj spánok, obávam sa, že dnešné drepy nebudú žiadne terno |
| decarabas napsal: | Nohy, hrudník
1x1x212,5kg PR!
|
Klasika gratulace! |
PŘESNĚ tohle jsem mu chtěl ještě včera večer vykopírovat... ale na mobilu se mi to nechtělo ťukat
gratulace Carabasi, my už víme, že za sub-optimálních podmínek podáváš nejlepší výkony
s těmi SBD jsi mě navnadil, akorát jsem si je vždycky chtěl vyzkoušet, ale přeměřím se a půjdu do toho - kdybys měl chvilku a změřil si obvod kolene, tak bych to porovnal s tím, co píšou v tabulce, když píšeš, že dostat to na koleno, využil bys i M-ko a ještě mě láká totéž na lokty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út červenec 25, 2017 11:30 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Chvilku som samozrejme mal, keď som si objednával ja Takže niekde okolo 38-39cm, záleží, ako krivo meriaš
Treba ale rátať s lýtkom, to mám nejakých 42 a Lko ešte prejde s malinkou rezervou. |
super, takže určo objednávat tu těsnější variantu, jak to chápu, změřím koleno a lýtko až se dostanu ke krejčovskému metru, ale já zas nejsem takový atlet ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st červenec 26, 2017 9:04 pm Předmět: |
|
|
Hrudník a chrbát a ramená
Bench press:
1x10x60kg
1x6x80kg
1x2x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
https://www.instagram.com/p/BXBXYMbHVJ6/?taken-by=pete_mad_lennack
1x1x145kg s dopomocou
4x2x130kg
Decline jednoručky:
1x10x40kg
1x7x45kg
1x4x50kg
Incline jednoručky:
2x6x35kg
1x5x35kg
Kliky na bradlách:
1x5xCarabas + 20kg
1x5xCarabas + 30kg
1x5xCarabas + 40kg
1x10xCarabas
Zhyby:
4x4xCarabas + 25kg
Premiestnenie + pushpress:
4x10x60kg
Upažovanie s JČ:
4x12x10kg
Hodnotenie tréningu: Relatívne spokojný s dneškom.
Včera som odpadol do postele už niekedy pred desiatou, takže som bol slušne vyspaný, celý deň som sa snažil jesť, čiže ozaj nemám výhovorku a musel som makať.
140ka šla tak, ako vidieť na videu, k tomu asi nemám čo napísať
Skúsili sme s Vadikom aj 145, úprimne, sila na to bola, ale netrafil som dráhu a zbytočne som sa vycukal, takže som zhodil na 130 a spravil pár dvoják s rezervou  Vadik nedal 145, lebo je fifinka, síce sa prsil, že dal 130ku až trikrát, ale keď som mu spomenul, že má 120 kilo, už sa mračil a funel a kýval ušami, z ktorých šla para.
Potom som už bol tak rozjetý, že som nevedel zastaviť, vyhodil kadejaké debilné zbytočné kladky a našupoval tam nejaké jednoručky a kliky na bradlách, ako keby za mnou stál Magumi s bičom a poháňal ma
Zhyby a tak. Premiestnenia tradičný upotený kardio hnus
Na recepcii kočka z druhej prevádzky, takže miesto VIVA HITS 1997 a výberovky Celine Dion a Gay Pride soundtracku konečne hrala HUDBA, metal, rock, starý aj nový, môže byť, že aj toto ma celkom heclo a bola úplne iná atmosféra plná testosterónu, chlpatých vajec a hrubých hlasov.
Do toho celého prišla MB, nasledovaná peknou frajerkou toho jedného Smutného chlapca (aj keď, pokiaľ ju má doma, smutný asi nebude  ).
Proste vyšlo úplne všetko, ešte aj Štúr si dal najvytrápenejšiu maximálku na svete:
https://www.instagram.com/p/BXBXblNlc43/?taken-by=jankoloksa
MBéčka sa pýtala, či dnes nenatáčame (hneď mi napadlo, čo by mohla točiť...), tak som jej povedal, že prišla neskoro  Ale aby nebola smutná, pozerala sa tajne, ako mi Štúr sfotil formu chrbta
Ktorá stála zahovno, lebo slabá pumpa, slabé svetlo, slabý chrbát.
Sebedeštruktor tam dnes benchoval 130ku akoby vážila ako jeho šlabikár. Ani nemám čo veselé k tomu napísať, vlastne je mi trochu aj smutno, že kvôli pár kilám na činke sa 17 ročný puberťák mrzačí a ešte sa z toho raduje.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá červenec 28, 2017 8:52 pm Předmět: |
|
|
Nohy, chrbát a ramená
Drepy LB pauzované:
2x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
3x6x140kg belt ON
https://www.instagram.com/p/BXGfIOvHxFa/?taken-by=pete_mad_lennack
Deadlift:
1x5x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x170kg belt on
1x1x190kg
1x1x210kg
1x3x220kg PR! hnusné jak prase, ale je tam
https://www.instagram.com/p/BXGYCPknCeM/?taken-by=pete_mad_lennack
1x1x230kg
2x3x200kg
Doťahy od kolien:
3x10x140kg
Veslovanie - kladka:
1x12x80kg
1x10x90kg
1x10x100kg
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x50kg
1x1x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg
5x1x90kg PR!
1x10x60kg
Hodnotenie tréningu: Uiiii jupí! No konečne sa za seba nemusím hanbiť! Teda... úplne.
Po celom týždni totálne ubitý, nevyspatý, v práci totál zničenosť a depresia, cvičiť sa mi nechcelo, tak som si povedal, že je čas na predtréningovku. A to svinstvo prekvapivo zabralo  Zježili sa mi chlpy aj tam, kde som netušil, že nejaké chlpy mám, žily na spánkoch navreli a nabudený som bol ako sadistická líška v plnom kurníku.
Začal som len zľahúčka, nejaké ľahké drepy so stopkou, na povel hore - neboli to nijak dlhé stopky, predsa len som obyčajná fifinka a nechcem sa unaviť alebo tak. Ale ako rozcvička pred mŕtvolami úplne dostatočné.
No a mŕtvola... Priznávam, že som to tak trochu plánoval vyskúšať... Že to ale bude takto hnusné a vytrápené, to mi ani nenapadlo
V mojej hlave sú maximálky vždy také pekné, ale keď na to príde, je to des bes. Ako naivná pubertálna panenská predstava romantického prvého milovania s tou pravou vysnívanou ženou, ktoré trvá celú noc, obaja vyvrcholia v rovnakú chvíľu a potom si v náručí zaspia - ale realita je iná, je to trápne upotené tápanie a keď po troch minútach je koniec, chlapec uslintane zaspí, žena v depresii pozerá do stropu a ráno o tom spolu nehovoria
Ale dal som to! Ten osobák, nie to milovanie. To už mám dávno za sebou. A ROZHODNE NEVYZERALO ako ten popis vyššie!
A dvíham pri tom frajersky obočie! Pri osobáku, nie pri milovaní. Aj keď, nevidel som sa pri tom... Hm, to je jedno!
Po tomto skvelom a pompéznom epickom osobáku som to už len tak nejak doťukal, ale sám seba som prekvapil a potešil piatimi jednotkami s 90kou na military  Ramená som dal len tak narýchlo, lebo zajtra sa do fitka nedostanem a ono puf, osobák. No nepoteší sa jeden nešťastník malý chudý bradatý?
A Štúr nezaostával, parádna maximálka military 70kilo pri 70kg bodyweight
Legíny dnes široko ďaleko žiadne, iba Amazonka a tá na sebe mala akési vyťahané kraťasy, aké nosil môj dedko a navyše sa po pár sériach drepov totálne zničila, takže bola celá červená, spotená, otlačená od činky, zadýchaná ako ja, keď si viažem šnúrky na topánkach, rozbitá a len sa povaľovala a čumela do stropu.
Hrozne ma rozosmial "Train, eat, sleep" tučko, ktorý cvičil lýtka vsede a samozrejme si doprial svoju nálož emotívnej hudby, takže sa vlnil, hmkal si a tváril sa tak, že vyzeral, akoby ho fajčila komiksová invisible woman
Dnes spokojnosť!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: so červenec 29, 2017 7:00 pm Předmět: |
|
|
Gratulacia, a prce dve opacka nadherna technika, to tretie uz trocha bolo vidno ze sa trapis.
skus to niekedy natocit aj zboku nech vidno chrbat.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červenec 29, 2017 7:29 pm Předmět: |
|
|
Že trochu  Skoro mi pukla hlava, bohužiaľ som zas ťahal spolu s činkou hore aj legíny, čo mi trochu ubralo paru.
Zboku niečo natočím nabudúce _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 31, 2017 11:18 am Předmět: |
|
|
Sú tu iné deadlift monštrá (zdravím širokú škálu či už silných zverov ako Ripper, Magumi alebo Maciak alebo ľahkých váh s heverom miesto chrbta ako Balbi, Seeya a naše dámy Scheila a e-Witch), ale ďakujem.
Dnes drepung, som zvedavý, čo vymyslím. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 31, 2017 8:51 pm Předmět: |
|
|
Nevymyslel som nič a stálo to zahovno
Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x190kg
2x1x200kg v jednej na mňa dokonca museli položiť ruky!!!!
5x2x180kg
1x5x150kg
Leg press:
3x6x420kg
Tlaky JČ na rovnej:
1x10x20kg
1x10x30kg
3x10x40kg no aspoň toto sa konečne podarilo
Lýtka vsede:
3x20x60kg
Hodnotenie tréningu: Aaaale, dnes teda deň blbec sadol na mňa. Od rána som sa tešil na drepy ako fekalista do toi-toiky a potom takýto fail. Nejaký som bol vytuhnutý, nevedel som sa pod tú činku nijak raz poskladať, potom sa ozvalo predlaktie, no a potom už to so mnou šlo dolu kopcom.
Počítam, že som sa od poslednej mŕtvoly ešte úplne nezregeneroval, ono miesto spánku nosiť kachličky a obklady na prerábku a potom ísť Vadikovi na svadbu asi výkonom nepomáha.
Úplne mizerne to šlo aj Štúrovi, takže to bol zjavne nejaký globálny výpadok.
Na legpresse sme si narvali 420 kilo, nech si to akože vynahradíme, ale to je tak, ako keď si predčasnú ejakuláciu vynahrádzam hodinovou masturbáciou. Výkon.. Vau.
Vo fitku inak vzduch stál ako na Sahare, nedalo sa dýchať a kyslík nespolupracoval. Keď som sa polial vodou, než na mňa stihla dopadnúť, zmenila sa na paru a obarila Štúra.
Po legdayovom utrpení trochu pumpa na cicky a potom už som šiel domov fňukať.
Ale kúpil som si nové plavky a aby sa tu neslintalo len nad Scheilou, e-witch a Ustinovom, pridávam si fotky!
Až do ďalšieho pondelka máme zatvorený gym kvôli rekonštrukcii, myslím, že mi toto nútené voľno len prospeje. Skočíme vonku na hrazdy a trochu sa poopaľujeme a zacvičíme na vzduchu a popozeráme na bežkyne
Dnes nás udivil nejaký nový funkčný chlapec až tak, že sme čumeli naňho miesto na MBčku a peknú frajerku Smutného chlapca. Malý tučnučký s bruškom, okuliarmi hrubými ako grónsky ľadovec robil výpady, pri každom zdvihol dvojkilovú činku nad hlavu a potom robil sideplank pri benchi, zavadzal, takže ho všetci prekračovali, ale on nedbal a dokonca sa pokúšal ešte zodvihnúť nohu, aby sťažil cvik sebe a prekračovanie iným _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: út srpen 01, 2017 9:20 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
1x3x220kg PR! hnusné jak prase, ale je tam
|
Krásná mrtvolka, gratulace k PR ...
Nicméně pózování ti jde ještě líp, a ten zasněný výraz...kdejaká bikina by se od tebe mohla ještě něčemu přiučit ...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st srpen 02, 2017 8:05 pm Předmět: |
|
|
Fullbody na preliezke
Superset
Zhyby:
4x10xCarabas
+
Kliky na bradlách:
4x10xCarabas
Superset
Zhyby paralel:
4x6xCarabas
+
Kliky:
4x10
Superset
Pazhyby:
4x10
+
Kliky na hrazde:
4x10xCarabas
Superset
Bulharské drepy:
4x10
+
Výpady:
4xďaleko
Drepy:
4x20
Pivo.
Hodnotenie tréningu: Naaaah, tak nanútený street workout. Bieda mizéria, ale aspoň niečo, trochu som to pumpol a z výpadov možno budem mať na riť svalovku
Myslel som si, že bude nuda, ale banda cigánskych feťákov to hneď oživila. Z nejakého dôvodu si jeden z tých zmrdov zdegenerovaných, toluénom vytuningovaný bezzubý škuľavý Gollum vybral mňa a zapriahol rozhovor:
"Pane! Pane! A vy toto ne? Box?"
"Ne."
"A koľko cvičíte?"
"Hodinu"
"Ale že akože koľko roky!"
"Tri"
"Pane, pane a vy robíte box?"
"Kapueru!"
"Miiiiiište! To čo je kapuera?"
"Vygoogli si."
"More, ale keby som mal také ruky! By som hneď frajerke ukázal"
"Ruky rastú od roboty!"
"Priškrtený cigánsky feťácky smiech skúseného harcovníka na sociálke"
A to už som nezvládal a skoro som mu jednu kapueru hneď predviedol, ale potom si všimol, že má Erik brušáky a hneď sa nalepil naňho
A pre veľký pózovací úspech jedna pre Scheilu
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|