|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: pá září 22, 2017 9:58 pm Předmět: |
|
|
Sumo DL ťažký - intenzita:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x160kg
3x3x185kg belt on
https://www.instagram.com/p/BZWbfPWDGoc/?taken-by=pete_mad_lennack
Bench press - objem:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x6x100kg stopky
Drepy ľahké:
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
3x5x120kg
Zhyby:
4x5xCarabas + 10kg
Klokov press:
4x6x40kg
Strečingy, mobility, váľačky po foam rolleri a masážnej lopte
Hodnotenie tréningu: Zatiaľ stále v pohode. Samozrejme cítim, že po celom týždni je únava, ale zatiaľ tie váhy sú detské a o nič nejde
Mŕtvola vyslovene pohoda a užíval som si ju, skoro mi aj bolo ľúto, že som to skončil tak rýchlo. Pracovné série som mal hotové za 5 minút a to som sa striedal so Štúrom  Ten mal, neborák smutný, objemový týždeň a tak ťahal 6ky, ale pretože je manták negramotný, dal si v jednej sérii 7 opakovaní  Chvíľu chcel dať v nasledujúcej sérii len 5 opakovaní, aby to zrovnal, ale nakoniec vyhrla hrdosť a poťahal pekné šestky.
Bench bol dnes asi najťažší - síce stále poctivé stopky, ale je cítiť, že to idem trikrát do týždňa, ramená, prsia, tricepsy sa tešia na víkend, kedy budem oddychovať pri maľovaní stropu a umývaní bytu
No a drepy, to bola samozrejme pohodka, hoci prehovoriť potuhnuté telo, ktoré sa počas benchu zabudlo úplne hýbať, aby niečo robilo, nebola vôbec sranda.
A potom pumpičky ako zhyby a klokov a teplošiny, čo ani nie sú skutočné cviky, lebo nie sú mŕtve ťahy alebo drepy
Okrem Rasputinky, ktorá svoje najväčšie plusy skrýva za barovým pultom, sa dnes v posilke nevyskytol žiaden pozerateľný objekt. Okrem mňa, bol som vyslovene pochválený, že mám peknú bradu. Nejakým borcom. No homo. Vraj.
A včera mi stolár povedal, lebo ma videl bez trička, že mám peknú atletickú postavu. Pre niekoho s powerlifterskými snahami celkom smutná lichôtka  .
Neskôr prišla Žulatína a ja som sa jej potešil, kým sa neotočila chrbtom a nevidel som tie pochmúrne trosky, žalostné ruiny a zúfalé zrúcaniny, čo zostali z jej kedysi výstavného zadného konca. Navyše vyzerala nejaká nabrúsená, Facehugger nebol nikde v okolí, zato ona po každej sérii zúrivo čosi boxovala do telefónu, tváriac sa ako ja, keď sa ma niekto pýta, či robím crossfit, takže predpokladám, že nad ich vzťahom sa prehnala nejaká tá Irma...
Update z bytu: Ešte lišty v kuchyni a hádam už to bude všetko. Byt vyzerá... No, napodiv, veľmi dobre  Možno neskôr pridám fotky pre zaujímavosť
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po září 25, 2017 9:13 pm Předmět: |
|
|
Drepy ťažké - objem:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x120kg
4x6x140kg
https://www.instagram.com/p/BZeRElJDGaA/?taken-by=pete_mad_lennack
Bench press - intenzita:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
4x3x110kg stopky
Deadlift klasika - ľahký:
1x6x60kg
1x4x100kg
4x4x115kg
Kliky na bradlách:
4x10xCarabas
Hodnotenie tréningu: Tak Vlk mal pravdu nakoniec  Fakt to bolo ľahké a skoro aj nuda. Holt 140 kilo je váha pre fitnessky a chudákov (neviem, kam patrím ja, ale dúfam, že som aspoň fitnesska!) a tak ma to nijak nevyčerpalo. Dúfam, že si niekto všimne, že som trochu zúžil postoj a kolená mi nepadajú dovnútra.
A ak si to nikto nevšimol, tak si pozrite video ešte raz a láskavo si to všimnite, robil som to len kvôli vám!
A nemal som ani opasok, až tak som riskoval!
Bench bol uuuž skoro takmer taký, že som mal pocit, že cvičím, ale mám podozrenie, že za to môžu dva dni divokého zbesilého penetrovania (penetračným náterom, ktorým som natieral omietku, pre nezrelých nedospelých puberťákov, ktorých je toto fórum plné!) a maľovania stropov. Keď som konečne vydrbal všetku farbu a nebolo už čo maľovať, pretože som natrel všetko vrátane Soraye, psa, susedy a policajtov, ktorých na mňa zavolala, nevedel som spustiť ruky pozdĺž tela a musela prísť sanitka. Ktorú som tiež natrel.
Takže bench asi ani nebol ťažký, len ramená už nechceli robiť nič a keď dnes Erik vo fitku spomenul, že sa chystá maľovať, už pri vyslovení toho slova sa moje malé biedne ramienka začali chvieť a mohutný gorilí porast, čo mi na nich v posledných rokoch vyrašil, celý zbelel, ako som si všimol v zrkadle. Síce som potom v sprche zistil, že sú to len zvyšky farby zo včera, ale aj tak ma to vyplašilo!
Mŕtvola pod 180 kilo nie je mŕtvola a tak si to sťažujem ťahaním aspoň klasikou, ale nepomáha to a stále sa pri takej váhe na činke cítim ako aktívny účastník dúhového pride. Taký ten v latexových nohaviciach s veľkým výstrihom na zadku, aby bolo vidno čipkované tangá, s koženou čiapkou, fúzami a červenou motorkárskou šatkou okolo krku.
Voľajaký manekýn s nablýskanými bicákmi dnes naklusal do stojanu a že teda ide drepy, od hlavy po päty underarmorovaný a všade samý gel a vybielené zuby, čakal som, čo z toho bude a moja intuícia ma nesklamala. Vytasil sa s nádhernými polodrepmi, bol nad paralelom tak vysoko, že si pod ním horolezci už rozkladali základný tábor a tešili sa na zdolanie tej nadmorskej výšky.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 27, 2017 9:04 pm Předmět: |
|
|
Bench press - ľahký:
1x15x20kg
1x6x60kg
1x5x85kg
3x4x100kg stopky
Drepy - ľahké:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x3x80kg
4x5x120kg stopky
Sumo mŕtvola - stredné:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
3x3x160kg stopky a belt on
https://www.instagram.com/p/BZjYeBenJJu/?taken-by=pete_mad_lennack
Military press:
1x6x40kg
1x6x50kg
4x3x65kg posledná podržaná hore
Biceps s VČ:
4x6x40kg
Hodnotenie tréningu: Jak sa človek normálne naje vo svojom skutočnom byte, bez toho, aby otec drbal do toho, že nejem chlieb a čo vymýšľam, až sa mu chce viac cvičiť.
Parádička, stále hodne ľahký trenál, tak som narval stopky, kam to len šlo  A pomohlo, bolo to malinko náročnejšie, nech nie je nuda.
Bench totál pohoda, zatiaľ všetko ide dobre, poctivé stopky a snažil som sa o dobrú dráhu, poriadny most... Uvidíme, keď budúci týždeň prihodím, keďže všetci vieme, že som na bench talent jak Michael Jordan na prednes poézie  Ehm.
Drep bez opasku - samozrejme - stopky dole. Postoj dávam taký, aby mi nepadali kolená dnu, lebo keď som videl Dejvove bicáky a Maciakovu formu, vyplašil som sa a radšej sa budem držať ich rád, aby si ma nenašli  ale nejak dramaticky som ho nezužoval, cítim sa v širokom postoji komfortne, tak len si strážim, aby som udržal kolená.
No a na záver mŕtvola, na videu je, čakám pripomienky
Na 160 kilo normálne opasok neberiem, ale netušil som, čo so mnou tie stopky narobia, tak som nechcel riskovať, lebo o chvíľu musím živiť rodinu a kupovať vaničku, ako mi odporúčal Cohen.
Štúr dnes pri premiestneniach nezvládol jemnú motoriku a tak mu činka cca od výšky hrudníka vyletela z prstov a jebla tam o zem tak mocno, že spoteného Gingera bez duše skoro vcucol bežiaci pás. Našťastie bol taký oslizlý a mokrý, že nejak vykĺzol a zvyšok tréningu prskal slaný, všetok kov hrdzavejúci, smardľavý pot pre istotu na rotoped. Dievčina na recepcii dokonca odtrhla oči od telefónu!!!
Akási zavalitá slečna sa dovalila, zaplatila si vstup, nasadila slúchadlá a potom vo fighterskej miestnosti robila nejaké aerobiky alebo čo, co by vlastne mohla aj doma, ale asi nechcela dupotom vystrašiť susedov  Nejak by som to normálne neriešil, každý pohyb je dobrý, ale jej do očí bijúci nedostatok pohybového talentu, nazval by som to možno dokonca až expresívne - poleno - ma miestami rozchechtal, ale keď začala tance klauna z TO, tak som sa seriózne nahlas rozosmial. Made my day.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 27, 2017 10:01 pm Předmět: |
|
|
Opasok si setri, budes ho potrebovat pri noseni juniora na rukach. Aby ta neseklo. A mozno aj pri kupani vo vanicke, detiska vsetkych mojich kamosov rastu ako... bambusy. Netusim, co davaju do tych prikrmov. Vlastne, prave som sam seba tak vyplasil, ze si idem nejaky objednat... pre istotu. 😱😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: čt září 28, 2017 8:43 am Předmět: |
|
|
ta mrtvola super ale davaj tam stopky trocha vyssie tesne pod kolenom.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 28, 2017 9:00 am Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | | ta mrtvola super ale davaj tam stopky trocha vyssie tesne pod kolenom. |
OK, ak este zvladnem buduci tyzden stopky, dam ich vyssie. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 29, 2017 9:42 am Předmět: |
|
|
Lahke pauzovane drepy.
Dufam, ze sirka uz je OK, zda sa mi to dobry kompromis medzi komfortom a technikou
https://www.instagram.com/pete_mad_lennack/ _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá září 29, 2017 8:59 pm Předmět: |
|
|
Mŕtvola sumo - ťažký objem:
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x140kg
4x6x160kg no belt, ľahké
Bench press - objem:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x6x100kg všetko stopky
Drepy ľahké:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x100kg
3x5x120kg bez stopiek, už som bol lenivý
Zhyby:
4x5xCarabas + 10kg
Klokov press:
4x6x40kg
Hodnotenie tréningu: Čakal som, že to bude ťažšie po celom týždni, ale odkedy som doma a stravujem sa normálne (čítaj hádžem do seba akýkoľvek sladký alebo mastný bordel ako do kontajnera, presypávam čipsami a podlievam proteínom), mám energie na rozdávanie. Prvých 5 minút tréningu, potom vädnem a už sa len motkám
Mŕtvola bez opasku, trvalo presne dva týždne silovky, než sa našiel čurák, čo povedal "Nejak málo dnes dvíhaš!", takže toto už máme za sebou  Zavrčal som, že som po chorobe, opatrne sa usmial a chvátal preč. Asi aby som ho nenakazil. Alebo si všimol šialený zlý záblesk v mojich očiach a správne vyhodnotil, že by medzi nami malo byť niekoľko strojov, aby bol v bezpečí, keby som po ňom tú ľahkú činku hodil
Bench už sťažkol, ramená toho mali tak akurát, ale stopky ešte šli a hoci sme nasadili rýchle tempo, zvládal som to pomerne dobre. Našťastie ramená regenerujem rýchlo, cez víkend sa hádam zahojím a prihodíme  A to už bude zaujímavejšie, keďže väčšie tlaky mávam ráno na záchode, než zvládam na benchovej lavici.
No a drepy, puf puf a boli, nemal som náladu na stopky a už som to chcel mať za sebou
Moje adidasy sa začali trhať na špičke  Tragédia škandál hrôza, určite za to môžu tie nabrúsené žiletky, čo mám miesto nechtov ako bonus k tým mohutným kučerám, čo sa mi vlnia po tele, ako sme tu minule preberali.
Žulatína sa pokúsila o optický klam, keď si omotala pás neoprénovým korzetom, ale neskočil som jej na to, navyše si zabudla omotať puding, čo nosí miesto zadku. Je to naozaj tragický pád bývalej hviezdy
Cohen: Ha, amatér, už máme vaničku, ani to nebolo ťažké. Musíš poslať tehotnú ženu s brušiskom hore dole po baráku a všade sa nájdu ochotné mladé mamičky s odrastenými deťmi, ktoré jej dajú plné tašky vecí  Máme komplet šatník od ľudí, o ktorých som ani nevedel, že v tomto dome vôbec bývajú a áno, je tam aj vanička
Celkom premýšľam, či by som ja dokázal s hladným výrazom v tvári takto nazbierať dosť bielkovín do objemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po říjen 02, 2017 12:48 pm Předmět: |
|
|
Pořád tak lehký jo? Jak moc sis ty maximálky podseknul na výpočet?
Jinak supr výkony na RPE 7 _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po říjen 02, 2017 1:16 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Cohen: Ha, amatér, už máme vaničku, ani to nebolo ťažké. Musíš poslať tehotnú ženu s brušiskom hore dole po baráku a všade sa nájdu ochotné mladé mamičky s odrastenými deťmi, ktoré jej dajú plné tašky vecí Máme komplet šatník od ľudí, o ktorých som ani nevedel, že v tomto dome vôbec bývajú a áno, je tam aj vanička
Celkom premýšľam, či by som ja dokázal s hladným výrazom v tvári takto nazbierať dosť bielkovín do objemu
|
Ano, takto podobne, len nie od random ludi z baraku, ale od kamaratiek a kamaratiek kamaratiek otcovho syna brata kona, sme prisli ku garderobe, nosicu, dvom postielkam... nukali nam aj vedierko na kupanie, aj vanicky ale manzelka si postavila hlavu, ze aspon nieco si chce kupit sama. A teda kocik sme tiez kupili od kamoskinej kamosky, a ako bonus sme k nemu dostali dve tasky pradla, perinky... a tri flase vina. Tie boli pre mna. Asi som vyzeral zufalo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po říjen 02, 2017 1:50 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Cohen: Ja som vino nedostal. Ale to nic, ja mam doma flasu whisky a ta je nad vsetko vino sveta
Teda, chcel som povedat, mne vino netreba, som sportovec... | Ver mi, tiez by som bol radsej za jednu flasu whisky ako za tri flase vina, ale na druhu stranu, to vinecko nebolo vobec zle!
Teda, chcel som povedat, keby mi aj ziadne nedali, vydrzim. Radsej knihu! Vlastne... radsej kettlebell! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 02, 2017 8:51 pm Předmět: |
|
|
Tréning s celebritným Ripperom
Drep lowbar:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x205kg ale už fakt na hrane
3x3x170kg fomin na dnes splnený
Mŕtvola klasika:
1x6x60kg
1x4x100kg
4x4x125kg a prísna kontrola od Nora
Bench press:
1x6x60kg
1x3x100kg stopky
4x3x115kg stopky a samozrejme prísna kontrola
Close grip bench press:
4x10x80kg
Hodnotenie tréningu: Noro alias Ripper bol taký zlatík, že sa so mnou dohodol na spoločnom tréningu, keď už zablúdil na Divoký východ. Spomenul som to Dominikovi a pretože on je Ripperov veľký fanúšik a sleduje každý jeho boj v Strength wars (a to ozaj nie je irónia či nadsázka), tak sa zúčastnil tiež.
Chvíľku som meškal a Noro už bol v gyme, keď som od recepcie nakukol, už tam lietali nejaké čísla na drepoch, ktoré ja neviem ani napísať, nie to ešte drepnúť. Do šatne došli miestni borci a jeden hneď na mňa spustil, že dnes tu je fakt zabijak, čo ti jebe, a ten drepuje aspoň 250 a dnes sa nedostaneš k drepom!  Tak... dostal som sa nakoniec, lebo Noro mi požičal činku...
Tak som postupne pod jeho vedením došiel po príšerne vytrápených 205 kilo, ale celkom ma to potešilo, netušil som, ako som na tom silovo, a potom som si ešte splnil aj fominovský drep, takže 3x3x170 a myslím, že celkom OK (uvidíme, čo na to Ripper  ).
Na mŕtvole som sa natrápil asi najviac. Klasika je zlo, techniku mám ako Quasimodo s nohami v sadre, ale keď Noro navrhol, že so zámkom by som mohol ťahať lepšie, na smrť som sa vydesil a v záujme záchrany mojich palcov, ktoré si frajersky strkám za opasok, aby som vyzeral drsne, som sa rýchlo polepšil, aby mi uznal tých pár opakovaní a mohol som ísť bench
Inak jak Noro vyzerá na yutuboch relatívne malý oproti niektorým príšerám zo Strength wars, môžem vás uistiť, že má nohy a prdel ako nosorožec a na chrbte by sa dal zahrať badminton  Ono niekde sa tie nadvíhané kilá museli prejaviť...
Navyše je to sympaťák a príjemný chlap, keby som bol žena, chcel by som chodiť buď s Norom, alebo so mnou. Asi by som si vybral mňa, lebo sa mi páči moja brada, ale bolo by to tesne!
Bohužiaľ sa Ripper nemohol zdržať dlhšie - aj tak sme na jeho vkus asi kecali až príliš  - a musel ešte odšoférovať domov, za čo tiež rešpekt, lebo to nie je práve blízko.
Dúfam, že sa ešte niečo podobné podarí dohodnúť, podobne ako pražské dvíhania to bolo veľmi motivujúce a inšpiratívne. Naviac mi Noro doniesol swaglift tričko!!!!
A spoločné foto:
Ja som ten s bradou.
P.S. Inak Ripper mal smolu, okrem Gingera a Štúra nevidel vlastne nikoho zábavného, potom, keď odišiel, došla aspoň Žulatína a Facehugger, ale zas boli rozhádaní, takže okrem jeho techniky drepu a jej makeupu sa nedialo nič zábavné. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|