|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 5:50 pm Předmět: |
|
|
Piráti s ANO nikdy nepůjdou. A když jo tak jsou ulhaní. No a Praha to jako tradičně dojebala. Mám na mysli TOP09 a Piráty. Jinak se opět ukázalo, jak jsou průzkumy absolutně k ničemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Nikdy-není-pozdě

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:04 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | No a Praha to jako tradičně dojebala. Mám na mysli TOP09 a Piráty. Jinak se opět ukázalo, jak jsou průzkumy absolutně k ničemu. |
Mohu-li poprosit nějaký podrobnější rozbor, vysvětlení? Co vlastně Praha dojebala?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:11 pm Předmět: |
|
|
| Nikdy-není-pozdě napsal: | | prochm napsal: | | No a Praha to jako tradičně dojebala. Mám na mysli TOP09 a Piráty. Jinak se opět ukázalo, jak jsou průzkumy absolutně k ničemu. |
Mohu-li poprosit nějaký podrobnější rozbor, vysvětlení? Co vlastně Praha dojebala? |
No prosit klidně můžeš ale zbytečně :D Nebýt Prahy tak by TOP09 vůbec neprošla což by drtivé většině lidí udělalo velkou radost. No a Piráti by se také nedostaly přes 10%. Jo a jinak mě také mrzí taková malá účast. Čekal jsem mnohem víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:20 pm Předmět: |
|
|
Největší bizarností i překvapením těchto voleb pro mne osobně bylo, když Bureš políbil tu botoxem odulou osobu s vzezřením velice inteligentní "společnice", kterou označil jako svou paní.
+Já, jako volič třetích pirátů jsem nadšený. Když ještě vemu v úvahu, jaké množství lidí považovalo fakticky ještě pár hodin z5 hlas pro Piráty minimálně za promrhaný a naopak se oháněli například svobodnými nebo realisty, kteří jsou bůhví kde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:25 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Piráti s ním nepůjdou ... na to bych si vsadil a klidně i hodně.
|
Což je podle mě škoda. Při rozumném nastavení pravidel by mohli ukázat co v nich je. Ať v tom dobrém či špatném.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:30 pm Předmět: |
|
|
Pochopím 5,3 pre Kalouska a s privretými očami aj 30 pre Babiša. Kde nabral STAN 260 tis. hlasov ale nechápem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:36 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Roper dne so říjen 21, 2017 11:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Nikdy-není-pozdě

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:47 pm Předmět: Chyba |
|
|
... evidentně silnější pes nem*dá, ale zaplatí dardu v jedné z rozmnožovacích klinik agenta Bureša z fondu Hartenberg ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Nikdy-není-pozdě

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:51 pm Předmět: ... |
|
|
| prochm napsal: | | Nikdy-není-pozdě napsal: | | prochm napsal: | | No a Praha to jako tradičně dojebala. Mám na mysli TOP09 a Piráty. Jinak se opět ukázalo, jak jsou průzkumy absolutně k ničemu. |
Mohu-li poprosit nějaký podrobnější rozbor, vysvětlení? Co vlastně Praha dojebala? |
No prosit klidně můžeš ale zbytečně :D Nebýt Prahy tak by TOP09 vůbec neprošla což by drtivé většině lidí udělalo velkou radost. No a Piráti by se také nedostaly přes 10%. Jo a jinak mě také mrzí taková malá účast. Čekal jsem mnohem víc. |
... drtivé většině???
...Piráti ... nedostal"y" ... ti piráti, měkké "i"
... tím se to asi vysvětluje ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Pochopím 5,3 pre Kalouska a s privretými očami aj 30 pre Babiša. Kde nabral STAN 260 tis. hlasov ale nechápem. |
Já si přál, aby Kalousek dostal pod 5%...zasr**á Praha.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 7:01 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Nikdy-není-pozdě napsal: | | prochm napsal: | | Nikdy-není-pozdě napsal: | | prochm napsal: | | No a Praha to jako tradičně dojebala. Mám na mysli TOP09 a Piráty. Jinak se opět ukázalo, jak jsou průzkumy absolutně k ničemu. |
No prosit klidně můžeš ale zbytečně :D Nebýt Prahy tak by TOP09 vůbec neprošla což by drtivé většině lidí udělalo velkou radost. No a Piráti by se také nedostaly přes 10%. Jo a jinak mě také mrzí taková malá účast. Čekal jsem mnohem víc. |
... drtivé většině???
...Piráti ... nedostal"y" ... ti piráti, měkké "i"
... tím se to asi vysvětluje ... |
No jasně, přeně to jsem čekal, že na tu chybu upozorníš A ano, drtivé většině
Naposledy upravil prochm dne so říjen 21, 2017 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so říjen 21, 2017 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Roper napsal: | | Dante Flyshit napsal: | | Pochopím 5,3 pre Kalouska a s privretými očami aj 30 pre Babiša. Kde nabral STAN 260 tis. hlasov ale nechápem. |
Já si přál, aby Kalousek dostal pod 5%...zasr**á Praha. |
Přesně tak. Nejsi zdaleka sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nikdy-není-pozdě

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 7:11 pm Předmět: ... |
|
|
| prochm napsal: | | Roper napsal: | | Dante Flyshit napsal: | | Pochopím 5,3 pre Kalouska a s privretými očami aj 30 pre Babiša. Kde nabral STAN 260 tis. hlasov ale nechápem. |
Já si přál, aby Kalousek dostal pod 5%...zasr**á Praha. |
Přesně tak. Nejsi zdaleka sám. |
No jo no. Smůla.
A úplně nejvíc je označit svojí chybu za promyšlený, důmyslný chyták.
Ech, dostal´s mne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: so říjen 21, 2017 7:12 pm Předmět: Re: Chyba |
|
|
| Nikdy-není-pozdě napsal: |
... evidentně silnější pes nem*dá, ale zaplatí dardu v jedné z rozmnožovacích klinik agenta Bureša z fondu Hartenberg ... |
Šetři slzy na následující čtyři roky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|