Chvilu som cakal na stojan, frajer tam robil mrtvolu a strasne krical, fucal, hadzal to o zem, no super, ale pri 100? Njn.
Drepy gut, som si makol. Pistole uz som bol dost rozobraty na suciastky. Po drepoch je vsetko strasne tazke.
Bench vynechavam, pobolieva ma rameno z benchovania a nemam rad ked ma nieco pobolieva, proste mne ten zasraty bench vobec nesedi. Skusim chvilu robit len sikmu a hotovo. To mi sedi viac.
Krize mam stale dake rozjebane. Citim to ked spim na bruchu, po nejakej dobe take zvlastne pnutie, musim sa otocit, uz to trva dost dlho, muselo tam byt dake zranenie aj ked si niesom vedomy nicoho konkretneho. Pri drepoch to nijak necitim, skor mi to robi dobre, v podstate ani pri mrtvole ale aj tak ju vynecham kym to nebude 100% Som taky lazar, co uz so mnou :D
Dobry trenal
Spomenul som si na prvu kazetu ktoru som si kupil este ako decko, uplne nahodne medzi stovkami dalsich, bola to skvela trefa. Teraz na tom ficim znova :))
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Lezanie/spanok na bruchu je samo o sebe namaha pre krize, skus akukolvek inu polohu, ulavi sa ti.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Lezanie/spanok na bruchu je samo o sebe namaha pre krize, skus akukolvek inu polohu, ulavi sa ti.
JJ, a ono to jde, celej zivot jsem usinal a spal na brichu, neveril jsem, ze se to odnaucim, ale po operaci zad pred cca 2 roky jsem zacal usinat na boku nebo zadech. Trvalo to, ale da se to, a je to lepsi na zada.
Bleeeeh, drepy posledne 2 serie ocistec, uz ma nechutne naklapalo dopredu ale co, objemove pr.
Hura deload. Ostatne cviky nebola uz ziadna stava. Moto konecne zazimovana, uz teraz ma sere jaky budem v maji dreveny hehe
Predny drep:
2x40
2x50
2x60
2x70
2x80
2x90 az sem vsetko stopky, bez ruk
4x80
4x80
5x60
5x60
Sikmy bench mp:
6 serii
Bruchostroj:
3 serie
Scottovka bici:
3 serie
Jc bic:
3 serie
Goodmornings:
Up to 2x8x80
Bradla:
3x10
Bajseps som teochu pocvicil, bench na multiprese celkom dobry pocit, goodmorningy som nejak zosilnel tusim. Celkovo ok, ziadny znicujuci trening, skor trochu oddychovka.
Hrozne dlho som spal a aj v posilke som bol jak sipkova ruzenka, pripadne neprebudeny od kukucina, proste pytalo si to nejaku ultra silnu kavicku ktora nikdy neprisla
Sakra som odhaleny, tak ja padam, za milion rokov, ked si to odsedim dojdem znova :D
Inak ako sa zda, 200 je tu taky rozumny zaklad pre kazdeho. Ja si idem pofukat svoju ubolenu vaginu haha
Krize sice este citim pri urcitych pohyboch (agresivne vytacanie do stran, dlhe statie na mieste)ale odkedy som ich par krat vyhrieval na radiatore a v aute, znacne sa to zlepsilo, uz mozem spavat normalne na bruchu a celkovo progres.
Toto bol taky velmi opatrny nastrel a odsledujem ako sa budem citit zajtra. Bolo to strasne lahucke, musel som pozret ci tam je vobec 100 takze fajn.
Z posledneho kundostroja mam epicku svalovicu na triesla alebo co to tam je.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru