Opět tady byly nějaký zprávy od Hromového vládce, který je zablokován, takže to byl někoho druhý účet. Tímto bych tyto nesmyslnosti ukončil....
SOBOTA 25.11.
Čelní dřepy
60-6
90-4
110-3 ... belt on
120-1
130-1 ... RPE 9
110-4x3 ... RPE 8
Floor press
60-6
90-9
100-5x6 ... RPE 8
Rumun MT
90-4x8
Military press
40-10
55-8
55-7
55-7
Střední+zadní delty
4 superserie
Biceps+triceps
4 superserie
Foam, strečink
Parádní trénink. První 3 cviky jsem jel opět po půl roce, takže byl problém zvolit optimální váhu, ale povedlo se. Dneska (den po tréninku) mám z rumunů totálně rozsekaný hamstringy. To je důsledek toho, že je neumím používat při hlavních cvicích, což si beru za úkol to natrénovat. Slibuju si od toho zlepšení dřepu i tahu.
Hacken
80-10
100-8
100-4 ... nepřijemně mně pichlo v kolenu, kašlu na hackeny, naštěstí vše v pořádku
Výpady s osou
80x12
80x12
Břicho, foam, strečink
Sice druhý týden a váhy se zvýšily, ale paradoxně se to zdálo lehčí. Je to tím, že tělo si zvyklo a aklimatizovalo se na ty cviky, takže příští týden to posunu ne o 5 kg nahoru, ale o 7,5-10 kg.
U hackenů mě nepříjemně pichlo v koleni tak jsem se na to vykašlal. Naštěstí planý poplach. Ke konci jsem spěchal, nebyl jsem svým autem a tlačil mě čas. Perfektní, svižný trénink.
Parádní trénink. Carabas sice dřepuje s takovou pauzou moje maximálky, ale každý je na nějakým levlu a já doufám, že až budu v jeho věku, třeba budu mít taky takovou bradu a sílu jako on. To ale ještě musím makat... pro tu sílu, bradu bohužel neovlivním. Ale pokud to bude pokračovat jak doteď, světlou bradu si nechávat nebudu : (
SOBOTA 1.12.
Po celodenním výletě na vánočních trzích v Olomouci jsem se po nacukrování trdelníkama a punčem rozhodl, že si půjdu večer zacvičit. Jenže veškeré vybavení (boty, opasek) jsem měl v jiné posilovně. Tak jen bez bot a opasku
Čelní dřepy
50-8
70-5
92,5-5
92,5-5
92,5-5
92,5-5 ... RPE 8
92,5-10 (asi PR)... sice to hrozilo zlomením zápěstí, ale desítku jsem tam narval!
sranda je, jak ti (nám) píše urážky, který jsou mířený přímo na nás (tebe), ale nikdy si to nedovolí svým jménem... strašně by mě zajímalo, jestli by dokázal něco z toho vykoktat do očí a ne z teplého domova od klávesnice.
vtipné je, že víme, že to píše ten paskvil, co chodí do Eaglu ve vtipných podkolenkách, prostě kokos
sranda je, jak ti (nám) píše urážky, který jsou mířený přímo na nás (tebe), ale nikdy si to nedovolí svým jménem... strašně by mě zajímalo, jestli by dokázal něco z toho vykoktat do očí a ne z teplého domova od klávesnice.
vtipné je, že víme, že to píše ten paskvil, co chodí do Eaglu ve vtipných podkolenkách, prostě kokos
I když se opět pleteš v tom, kdo je kdo, tak ve výsledku je to pořád lepší, než nemít na vstup do posilovny a trénovat někde v kůlně s plísní na zdi, jak už ti někdo vtipně a trefně napsal.
carabas: škoda, že jsem ti to neposlal před dvěma týdny
Náhodou, veď mňa mrdlo v piatok a v pondelok som už skúšal na drepy osobák! Čo na tom, že nevyšiel a vypol mi chrbát na ďalších 14 dní! Takže jednoznačne som postupoval podľa neho.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru