vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maciak

PříspěvekZaslal: pá srpen 24, 2018 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
22. srpna 2018, středa
parodie/tragedie na maciaka:
"mozem mat teraz tak 27-27.5% chcel som to dat na 25 ale niesom ochotny tomu vsetko prisposobit"

si zabil :)
urcite nemas 27% uber aspon 10%
ono tie percenta vyzeraju pekne ale u mna to je tak ze nato aby som bol pod 10% znamena to ze jem len maso, zeleninu,ryzu,zemiaky, orechy, ziadne polotovary, ziadne sladkosti, minimum ovocia
junkfood som mal tento rok raz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: so srpen 25, 2018 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. srpna 2018, sobota

Scheila & Peter Ustinov & vlk - minisraz Eagle Fitness

MOBILITA 15 minut, na to, jak je to velké fitko, tak se není kde rozcvičit

Dřepy: (high-bar, no belt)
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 100 kg
4x 120 kg
4x 130 kg
4x 140 kg
4x 150 kg
2x 160 kg, stačilo
Scheila benčovala... to je most, že si tam děcka můžou hrát na prolejzky :D a ještě to zapření nohama... umět to, tak hned benčuju o kotouč víc ;) *** PU při sériích jistil, já očum... kontroloval, jestli je Scheila na mobilu správně v záběru a mezi sériema jsem PU ukecal, že si dáme lehký high-bar. šlo to dobře, až jsem si pak úzkým úchopem opět zmastil levé rameno, které o sobě překvapivě od včera nedávalo vědět. taky zrcadlo přidává +10 kg, víme... a kdo ví, tak ví, že tady zrcadla nemají :D PU bojoval statečně - dřepoval bez bot, naúzko, atg, hi-hi-bar a došel výš, než vídám v jeho logu ;)

Military press:
4x 20 kg
4x 30 kg
4x 40 kg
4x 50 kg
4x 60 kg
4x 65 kg
4x 70 kg
2x 75 kg
1x 80 kg
Scheila pořád benčovala... tak jsme přešli na tlaky a teprve někdy v půlce se přesunula na tahy. ani jeden tenhle cvik (tlaky) pořádně necvičíme, ale když jsem v logu viděl, co předvádí s kládou... mně došla šťáva u 70 a těch 80 jsem bojoval fakt hodně dlouho, ale bylo mi blbý tuhle váhu nedotlačit. nutno dodat, že to načnuté levé rameno značně sabotovalo odebrání a pak rozjezd, takže mě ty tlaky ani nebavily. PU přešel od 70 na push-press a to byla paráda. došel někam na 100+ a všechno striktně, žádné přetlačování.

Mrtvý tah: (no belt, hook grip)
4x 125 kg
4x 130 kg
4x 160 kg
4x 180 kg
Scheila tahala, tak jsem se přidal, protože na push-pressy s PU nebyla skrze to rameno chuť. mrtvola v Eagle je le-gen-da-ry... Scheila si vybrala Ivanko osu, která byla o něco užší, ale pocitově se taky nehla ani o mm. a platforma výborná. co mám odsud zkušenosti, tak když odlepíš, tak dotáhneš. tady neexistuje, že jsou kotouče zabořené v mechu nebo gumě, pod tebou pruží nějaká dřevotříska a osa se prohne, takže tu váhu zvedáš postupně. až mě překvapilo, jak šlo těch 180 dobře a jsem zvědavý, co předvedu v pondělí se 190 u nás.

Shyby: (nadhmat, širší)
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
mno... tady jsem nemohl ani jednomu konkurovat, ale chtěl jsem to vidět naživo :) PU má monstrózní vršek a každý shyb trvá pouze zlomek vteřiny. a bez řetězu by ho to ani nebavilo, takže na sebe postupně věšel kotouče, pak přešel na kettlebelly, až si dotáhl i ten nejtěžší, co tam měli, 48 kg a i s tím se dostal třikrát bradou na tyč. Scheila taky shybuje víc než já a po zahřátí si na sebe ještě pověsila desítku a pokračovala. takže se shybům začnu věnovat seriózněji.

pak jsme šli na gáblík, kolik toho sní PU prozrazovat nebudu, ale vidět to na něm není, tak nevím, jak to spaluje :D pěkný trénink, došel jsem domů a dal si šlofíčka ;) oba jsou super a makají poctivě.

jo, a byla tam i Zlatka... no já bych ji nepoznal, štíhlá, krásná kočka ;)

Váhovka: 99.9 kg, včerejší půst vyšel tak skoro... s pauzou od 20:00 do 20:30 :D a nějakým proteinem
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2018 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

27. srpna 2018, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, Form Factory Václavák, čtvrtý zotavovací týden

MOBILITA 20 minut

Čelní dřepy: (no belt)
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 100 kg
4x 120 kg, 1. pracovní
4x 120 kg
4x 120 kg
4x 120 kg, 4. pracovní
šlo to dobře, ale nějaké vyšší počty by se mi nechtěly.

Bench-press:
4x 60 kg
4x 80 kg
8x 100 kg, 1. pracovní
8x 100 kg
8x 100 kg, 3. pracovní
lehčí váha, protože levé rameno je pořád načnuté a mám pocit, že ho budu muset nechat odpočinout, jinak se neopraví.

Mrtvý tah: (klasika, no belt, hook-grip)
2x 195 kg, 1. pracovní
2x 195 kg
2x 195 kg, 3. pracovní
kolega jel čtyřky, tak jsem se přidal, ale víc než dvojky tam nebyly, každopádně zatím se to zlepšuje.

Shyby: (nadhmat, naširoko)
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
3x BW
Magumi ještě cvičil, tak jsem shyboval, abych byl silný aspoň jako holka :)

Váhovka: 101.0 kg, o víkendu nějaká ta oslavička

od září jsem už chtěl rozjet nějaký program, ale teď zase to rameno... musím si natlouct do hlavy, že jakmile něco začne špatně bolet, tak nesmím pokračovat, protože to pak násobně déle trvá. omezím dřepy a benče na komfortní váhu, tahy snad půjdou, a vrazím tam nějaké stroje, i když na těch se mi nikdy moc nedařilo udržet výkonnost.
Olejnas

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2018 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc se omlouvám za víkend, já byl úplně marnej :[
cohen999

PříspěvekZaslal: po srpen 27, 2018 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk: a suplementujes teraz klbovku, alebo ani nie?
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2018 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. srpna 2018, středa

MAN IN BLACK - s kolegou Marťasem, Form Factory Václavák, čtvrtý zotavovací týden

MOBILITA 20 minut

Dřepy: (low-bar, no belt)
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 100 kg, no weight
4x 120 kg, easy weight, nice
4x 140 kg, ten reps would be possible
4x 160 kg
4x 170 kg, hard, but...
4x 180 kg, RPE 10
1x 190 kg, RPE 10
levé rameno se opakovaně rychle zregenerovalo na 90%, tak jsem se rozhodl, že dnes nebudu tlačit na pilu... šel jsem širokým úchopem - až pár čísel za prstýnky, bandáže skoro od začátku - bez nich to zápěstí vůbec nedává, a low-bar jsem budoval postupně, jenom co to šlo... váha dnes byla příjemně lehká, do 100 jsem se zvedal jako bez činky (aneb i bez činky už se zvedám pomalu :), 120 už šlo poznat, se 140 čtyři opáčka a kdybych se chtěl hodně zadýchat a zapotit, tak by desítka měla jít, až padlo 170 jako minule a podle plánu bych měl dát ještě jednu čtyřku a hotovo. závěrečný trénink dřepů v cyklu. ale to by byla nuda a když posledně padla dvojka se 180, ta jsem ji chtěl zkusit překonat. povedlo se a že mě kolega jistil, tak jsem dal ještě i čtvrté, ale to už bylo po centimetrech. pak už síly nebylo na zbyt, tak jsem ještě otestoval 190, taky ultrapomalý zdvih, tak jsem to zabalil. ale je příjemné, že síla se vrací. akorát u těch 180 už jsem si opět načnul rameno a těch 190 jsem šel úchop na prstýnky, protože jsem měl respekt a výsledek je, že se opět trochu poruchalo. ale míň než obvykle.

kolega dnes končil čtyřky na 185, ale protože mu to šlo výborně a dvě pracovní nejsou osm pracovních... tak až si orazil, tak jsem ho hecnul, že to má zkusit po jedničkách nahoru a uvidí, 190, 195... a 200. všechno nové osobáky a zvláště těch 200 v končinách s našimi metrickými měrami potěší :) měl tam ještě rezervu, ale to už si nechal na pondělí, až pojede v deloadu po dvojkách nahoru a pokud mu vydrží forma, tak bude možná i 2x 200 ;)

CG bench-press:
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 100 kg, 1. pracovní
6x 100 kg
6x 100 kg, 3. pracovní
jenom lehce, ani jednomu se nám příliš nechtělo, kolega natažené úpony bicepsu, já poruchané rameno, které bylo při špatně trefené dráze hodně cítit.

Pendlay rows:
4x 60 kg
4x 90 kg, 1. pracovní
4x 90 kg
4x 90 kg
4x 90 kg, 4. pracovní

Váhovka: 100.5 kg

zotavování zatím probíhá úspěšně, čtvrtý týden a pořád to jde nahoru - krom benče, kde se do toho pořádně nemůžu opřít, ale i tam se síla vrací. v pátek bych si měl ještě potáhnout 200 a tím cyklus zakončíme. od příštího týdne pak změna - prázdniny končí, začnu princeznu vodit do školky a do fitka se dostanu tak o třičtvrtě hodiny později, což nebude dávat prostor na nějaký volnější trénink, budu se muset vejít do hodiny, max hodiny a čtvrt, takže to vše poběží podle plánu. jenom ještě nevím jakého :D

Olejnas napsal:
Moc se omlouvám za víkend, já byl úplně marnej :[

aspoň je vidět, že trénuješ poctivě :D nic se nestalo, akorát neměl kdo s těma dvěma shybovat ;)

cohen999 napsal:
Vlk: a suplementujes teraz klbovku, alebo ani nie?

dobírám Alavis (mám ten pro lidi a dávám odměrku) a když se nad tím zamyslím, tak možná funguje, protože kolena nebolí a to rameno se taky regeneruje v řádu 1-2 dní, i když ne úplně, to by chtělo tak 1-2 týdny klidu. ono když kolena nebo něco bolí, tak si toho člověk hned všimne... ale když nebolí, tak se nad tím musí zamyslet, aby si uvědomil, že vlastně nebolí :D ale chci teď zkusit Animal Flex, který mi kdysi hodně pomohl. a to rameno není tak špatné, když ho šetřím... jenom se zdá, že ho tím low-barem, užším úchopem a špatnou výškou stojanu mechanicky poškodím, zvláště pak po několika sériích. ale s tím je tento týden konec a od příštího už to vymyslím lépe.
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. září 2018, pondělí , první školní den

MEN IN BLACK - já a Magumi, Form Factory Václavák, W1D1

MOBILITA 15 minut

Dřepy: (low-bar, opasek)
warm-up
3x 170 kg, 1. pracovní, opasek
3x 170 kg
3x 170 kg
3x 170 kg
3x 170 kg
3x 170 kg
3x 170 kg
3x 170 kg, 8. pracovní, RPE už asi 8+
neumím to při low-baru odebrat, ani z nízkého stojanu, už při šesté sérii jsem měl natažené úpony bicepsu a pomačkané levé rameno tak, že jsem si říkal, jestli to stojí za to, ale spoléhám na regeneraci, tak jsem to docvičil. Magumi spároval a bylo to super, navigoval co kde utíká.

Military press:
warm up
3x 70 kg, 1. pracovní
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg
3x 70 kg, 8. pracovní, RPE 9

bw 103.2 kg, fat 28.1 %, muscle 33.6 % (34.7 kg), visc 15, opasek 2. dírka - prázdniny byly kruté, je co napravovat

páteční trénink a mrtvoly jsem vynechal - ve čtvrtek slavil kamarád vnučku... to jsem už starý... nebo mám staré kamarády? :D a i když příjem tekutin jsem zpočátku hlídal, tak rundy panáčků přicházely bez schvalování a zapít se holka samozřejmě musí ;) takže pokud bude tak zdravá, jak jsme my byli v pátek nemocní... což manželka po návratu domů komentovala slovy, jo, ona tak bude zdravá jenom proto, že vy jste se ožrali! :D

tak jsem ten vynechaný trénink využil k regeneraci a naplánoval si od pondělka nový cyklus, který bude odpovídat cílům a časovým možnostem v průběhu školního roku. cíle - letos ještě nepadnul žádný osobák, ani malý (max reps), natož velký, tak zkusím aspoň ten malý - asi dřepy nebo tahy, protože benče jsou teď úplně pod stav. časové možnosti - 3x týdně hodina čistého času na trénink, což není mnoho a je potřeba to využít. plán - vyšší intenzita, ale rozumné RPE a tím i přestávky, ať se vejdu do hodiny. hlavní cviky začnu na 8x3 a chci týdně přihazovat +2.5 kg a ubírat sérii. vedlejší cviky 4-8 sérií.
seeya

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

definitivne prechadzas do kategorie chlapisko 110+ ? :DD
Turakam

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Týmto tréningom chýbajú doplnky, to je orezané na dreň.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepší doplňkový cvik pro dřep je dřep u tlaku ve stoje taky nejsou žádné extra doplňky. Za mě celkový ten rozpis je celkem v pohodě má tam slušný objem práce i u vyšších vah. Vypadá to dobře. Jen možná dle slov vlka že nějak stagnuje na benchi bych vyměnil tlak nad hlavu za bench/bradla.
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. září 2018, středa

MAN IN BLACK - Form Factory Václavák, W1D2

MOBILITA 20 minut

Bench-press:
warm-up to 3x 110
3x 115 kg, 1. pracovní
3x 115 kg
3x 115 kg
3x 115 kg
3x 115 kg
3x 115 kg
3x 115 kg
3x 115 kg, 8. pracovní, RPE 9.5
po prvních dvou sériích začala bolet levá paže nad loktem - úpony bicepsu a pod ramenem, klasika, na třetí a čtvrtou sérii jsem si nechal omotat bandáž na zápěstí nad loket čímž jsem bolest eliminoval, trochu to omezovalo pohyb, ale pomáhalo, dokud jsem bandáž nesundal, pak to byla tortura, po šesté sérii jsem zvažoval, že toho nechám, že plán se sice musí plnit, ale ne za cenu, že příště už nebude čím, měl jsem se poslechnout, před sedmou sérií pauza pět minut, pak jsem si půjčil od kolegy rehband na loket, přišlo mi, že moc nestahuje, pomohlo to, ale když jsem ho sundal, tak opět tortura, stupňující se bolest a dalších 5+ minut jsem odležel na zemi, protože už zbývala pouze osmá série a horší, než ji vynechat bylo, že ji nedám, ale zklidnilo se to, opět jsem natáhl bandáž, dal osmou, bandáž sundal a pak se natáhnul na zem sám. aktuálně 2-3 hodiny po tréninku už je to stejně zklidněné jako před tréninkem. v pondělí bude velké dilema, jestli dávat low-bar dřepy, resp. budu si velmi hlídat, abych vše držel zády.

Pendlay rows:
warm-up
6x 75 kg, 1. pracovní
6x 75 kg
6x 75 kg
6x 75 kg, 4. pracovní
technicky, proto nižší váha

Biceps, jednoručky:
6x 15 kg, 1. pracovní, střídavě
6x 15 kg
6x 15 kg
6x 15 kg, 4. pracovní
doplněk! :D

Váhovka: 100.5 kg, ostatní nepíšu, protože dokud člověk ráno něco nenachodí a voda se v těle správně nerozloží, tak to měří fat/muscle špatně, resp. fat postupně ubývá a muscle přibývá

seeya napsal:
definitivne prechadzas do kategorie chlapisko 110+ ? :DD

to ses přepsal, ne? :D zatím pouze 100+ a ještě to nevzdávám, že tam bude jednou 90 ;)

Turakam napsal:
Týmto tréningom chýbajú doplnky, to je orezané na dreň.

to se mi na tobě líbí, jak několika slovy vystihneš podstatu a jiný by o tom napsal dva odstavce ;)

IronAndrew napsal:
Jen možná dle slov vlka že nějak stagnuje na benchi bych vyměnil tlak nad hlavu za bench/bradla.

na benči stagnuju, protože mám opakované problémy s levou paží a zvláště low-bar dřep jí nakládá, takže tam nemůžu dávat žádné větší objemy a síla jde do háje.
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou rukou si skoč na fyzio. Ona to bude beztak len nejaká blbosť, len nech to neprerastie do niečoho väčšieho, alebo aby si si nepustil 120 kilo na hlavu, to by celkom zamrzelo, keď si taký fešák usmievavý

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
S tou rukou si skoč na fyzio. Ona to bude beztak len nejaká blbosť, len nech to neprerastie do niečoho väčšieho, alebo aby si si nepustil 120 kilo na hlavu, to by celkom zamrzelo, keď si taký fešák usmievavý

to už mě napadlo, ale nevím, jestli mi s tím nějak pomůže, když jsem (jí) posledně vysvětloval, co se dělá při silovém trojboji... ale zkusit to můžu. ortopeda stejně neznám, ani bych se k němu rychle nedostal.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 07, 2018 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7. září 2018, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, Form Factory Václavák, W1D3

MOBILITA 15 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg, 1. pracovní, opasek
3x 130 kg
3x 130 kg
3x 130 kg, 4. pracovní
původní odhad byl, že začnu na 120, ale to by mě nikam neposouvalo, tak jsem přihodil na 130 a to už bylo tak akorát, těžké ale jisté.

Mrtvý tah: (klasika, opasek, hook-grip)
3x 110 kg
3x 140 kg
3x 180 kg, 1. pracovní, opasek, hook-grip
3x 180 kg
3x 180 kg
3x 180 kg
3x 180 kg
3x 180 kg
3x 180 kg
3x 180 kg, 8. pracovní, RPE 9
čekal jsem, že to bude lehčí, ale v malých sériích a s dostatečnými pauzami se toho dá odtahat hodně :) ani nevím, jestli jsem někdy tolik opakování se 180 dal. navíc hook-grip na tři opáčka je v pohodě.

teď měl být ještě doplněk, nějaká kompenzace, např. CG bench-press, ale i při těch tazích jsem cítil, jak se ozývají úpony na levé ruce, tak jsem to nechal, ať se do pondělka co nejvíce zotaví.

Váhovka: 101.2 kg
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 10, 2018 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

10. září 2018, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, Form Factory Václavák, W2D1

Dřepy: (high-bar, opasek)
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 140 kg
3x 160 kg
3x 172.5 kg, 1. pracovní, opasek
3x 172.5 kg
3x 172.5 kg
3x 172.5 kg
3x 172.5 kg
3x 172.5 kg
3x 172.5 kg, 7. pracovní, RPE 10, ale to už tak od 2. série :/
strategicky jsem přešaltoval na high-bar, že pošetřím levou paži - povedlo se, i když něco zabrat stejně dostala, akorát ta základní váha minulý týden byla projektovaná na low-bar a high-bar u mě znamená -10 kg, takže to byla výzva, které jsem se ani nechtěl postavit, ale byl tam Magumi, poctivě za mě na každou sérii chodil a hecoval, třetí opáčka byla hnusná, pomalá, ohýbala mě, ale překvapivě jsem to dodřepoval.

Military press:
3x 40 kg
3x 60 kg
3x 72.5 kg, 1. pracovní
3x 72.5 kg
3x 72.5 kg
3x 72.5 kg
3x 72.5 kg
3x 72.5 kg, 6. pracovní, RPE 9
oťaželo, ale zatím jisté tlaky, na víc už nebyl čas.

Váhovka: 100.4 kg, opasek 2. dírka

ráno jsem byl nedospaný, princezně se nechtělo ani vstávat ani do školky, takže do fitka jsem nabral značný skluz a už jsem byl smířený s tím, že dnes toho moc neodcvičím, ani silově... ale použil jsem starou dobrou taktiku "zkusíme-uvidíme" a teď jsem rád, že jsem ten trénink nevypustil. Magumi zvažoval deload, ale protože je to dříč, tak makal jako obvykle a nakonec toho nazvedal více než čekal, tak byl taky spokojený :)

včera jsem si vystrojil nové kolo na tradiční každoroční Tour de Grunt, která mě čeká o víkendu, což byly prozatím jediné tři dny v roce, které jsem jezdil na kole a podle toho to vždy dopadlo :) testovací jízda cca 7 km po žižkovských kopcích skončila kotrmelcem i s kolem přes obrubník, na který jsem chtěl "vyskočit"... jenže nejsem zvyklý na odpruženou vidlici, takže přední kolo nikam nevyskočilo a udělali jsme i s kolem parádní přemet. naštěstí jenom odřeniny, takže v pátek vzhůru do lůna Jeseníků ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: