Zaslal: ne září 23, 2018 4:32 pm Předmět: serie a opakovani
ahoj kdyz mam u cviku napsano pauza 60s , 4 serie , opakovani 8,8,12,12. tak mam udelat cvik 8krat pak pauza 60s a to je jedna serie nebo mam udelat 8,8,12,12 a pak pauza 60s a to je jedna serie dekuji
To máš trénink od Lamky? Jestli jo tak si vyhodil 2800.
Napadlo mě úplně to samé...
Jojo tohle napsal kámošovi taky jen nechápu jako mám jet 8x 8x a pak se hecnout a 2x napálit 12 nebo jak to ten koumes myslel to nevím. Měl by se zeptat te osoby co mu ten trénink napsala.
Nemáte někdo ten Lamkův trénink, rád bych se na něj koukl, když je tu na něj takovej hate. Viděl sem pár videí na youtubu a přišlo mi, že ví o čem mluví a na naturála vypadá hodně dobře. Ale je pravda že série 8 8 12 12 vypadá dost divně.
Nemáte někdo ten Lamkův trénink, rád bych se na něj koukl, když je tu na něj takovej hate. Viděl sem pár videí na youtubu a přišlo mi, že ví o čem mluví a na naturála vypadá hodně dobře. Ale je pravda že série 8 8 12 12 vypadá dost divně.
Měl jsem ho na starém telefonu klasickej trénink abcd áčko dřepy další 2 cviky na nohy potom mrtvý tahy
Bcko benche a doplňky a pak ramena triceps a pak
CD což jsou až na drobné detaily totožné jako AB.
V tréninku by nebyl problém problém je v lidech co utratí 3 litry za trénink a jidelak co jim vyhodí i Google. Hlavně lamka nedělá osobní tréninky prej se mu máš natáčet a on ti bude opravovat techniku. Kamarádovi jsem vylepšil mrtvolu kde dělal chyb od pozice nohou, úchopu startovní pozice směr tahu. A trvalo mi to asi 30 minut než tahal tak abych byl spokojen s tím že u těžších vah samozřejmě takovou techniku mít zatím nemohl. A teď si vem, že tě opravuje na základě slov a rad jak by to mělo vypadat to může trvat i 2 měsíce a nenaučíš se to... Tohle je prostě špatně.
Kámošovi Lamka nasliboval soukromku. Jakmile zaplatil tak řekl dobrý to ti budou stačit videa.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru