serie a opakovani

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - serie a opakovani  Úvodní stránka -> Trénink -> serie a opakovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petrkopecky92

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 4:32 pm    Předmět: serie a opakovani Odpovědět s citátem

ahoj kdyz mam u cviku napsano pauza 60s , 4 serie , opakovani 8,8,12,12. tak mam udelat cvik 8krat pak pauza 60s a to je jedna serie nebo mam udelat 8,8,12,12 a pak pauza 60s a to je jedna serie dekuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
IronAndrew

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš trénink od Lamky? Jestli jo tak si vyhodil 2800. Ale ber to prostě tak že pojedeš váhu pro 8-12 opakování s rezervou na 1-2 opačka pro 4 série
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

IronAndrew napsal:
To máš trénink od Lamky? Jestli jo tak si vyhodil 2800.

Napadlo mě úplně to samé...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8 reps
60sec
8reps
60sec
....

jinak by to nebylo 8 reps
IronAndrew

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
IronAndrew napsal:
To máš trénink od Lamky? Jestli jo tak si vyhodil 2800.

Napadlo mě úplně to samé...

Jojo tohle napsal kámošovi taky jen nechápu jako mám jet 8x 8x a pak se hecnout a 2x napálit 12 nebo jak to ten koumes myslel to nevím. Měl by se zeptat te osoby co mu ten trénink napsala.
kujin

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáte někdo ten Lamkův trénink, rád bych se na něj koukl, když je tu na něj takovej hate. Viděl sem pár videí na youtubu a přišlo mi, že ví o čem mluví a na naturála vypadá hodně dobře. Ale je pravda že série 8 8 12 12 vypadá dost divně.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2018 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kujin napsal:
Nemáte někdo ten Lamkův trénink, rád bych se na něj koukl, když je tu na něj takovej hate. Viděl sem pár videí na youtubu a přišlo mi, že ví o čem mluví a na naturála vypadá hodně dobře. Ale je pravda že série 8 8 12 12 vypadá dost divně.

Měl jsem ho na starém telefonu klasickej trénink abcd áčko dřepy další 2 cviky na nohy potom mrtvý tahy

Bcko benche a doplňky a pak ramena triceps a pak

CD což jsou až na drobné detaily totožné jako AB.

V tréninku by nebyl problém problém je v lidech co utratí 3 litry za trénink a jidelak co jim vyhodí i Google. Hlavně lamka nedělá osobní tréninky prej se mu máš natáčet a on ti bude opravovat techniku. Kamarádovi jsem vylepšil mrtvolu kde dělal chyb od pozice nohou, úchopu startovní pozice směr tahu. A trvalo mi to asi 30 minut než tahal tak abych byl spokojen s tím že u těžších vah samozřejmě takovou techniku mít zatím nemohl. A teď si vem, že tě opravuje na základě slov a rad jak by to mělo vypadat to může trvat i 2 měsíce a nenaučíš se to... Tohle je prostě špatně.

Kámošovi Lamka nasliboval soukromku. Jakmile zaplatil tak řekl dobrý to ti budou stačit videa.

Rychle na stránku:

Přejdi na: