Trénink ráno nalačno v oběmu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink ráno nalačno v oběmu  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink ráno nalačno v oběmu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trenalos

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2019 7:17 pm    Předmět: Trénink ráno nalačno v oběmu Odpovědět s citátem

Zduř, mohli by jste mi poradit. Jedu objem, snažím se budovat svalovou hmotu, jím 3x denně a cvičím v odpoledních hodinách (tím pádem mám za sebou snídani). Nedávno jsem kvůli spěchu cvičil ráno nalačno a popravdě dost by mi to vyhovovalo časově a hlavně pocitově mi to přišlo lepší cvičit ráno nalačno než po jídlech ... o co ale jde je to, že jedu objem a snažím se budovat ty svaly, tak nevím, jestli je vhodné v takové situaci jen nalačno 1,5 hodinový trénink.

Otázka teda zní - vadí to něčemu pokud cvičím ráno nalačno a po tréninku to dojím jídlem normálně, nebo hrozí ztráta / prostě hrozí nějaký negativní vliv na budování hmoty tím , že cvičím ráno aniž bych cokoliv snědl ? Dík předem za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2019 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Jedu objem
...
jím 3x denně"

Aha.

Hele, můžeš být naprosto v klidu. Ať uděláš cokoliv, výsledek bude prakticky stejný.
Trenalos

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2019 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
"Jedu objem
...
jím 3x denně"

Aha.

Hele, můžeš být naprosto v klidu. Ať uděláš cokoliv, výsledek bude prakticky stejný.

Je něco špatně na třech jídlech ? :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2019 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste rekni jaka jidla a jaky trening
Ja bych bezprostredne po treningu nacno volil nejaky gainer nebo aspon velmi rychly protejn
Za me neni na treningu nalacno nic špatného pokud to dojis ve zbytku dne
Trenalos

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2019 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Jeste rekni jaka jidla a jaky trening
Ja bych bezprostredne po treningu nacno volil nejaky gainer nebo aspon velmi rychly protejn
Za me neni na treningu nalacno nic špatného pokud to dojis ve zbytku dne

Trénink 3x týdně fullbody , jídla klasika bez cheatu (vločky, rýže, ovoce , zelenina //// maso, vejce, protein/// ořechy,seminka,oliváč) jinak po tréninku si dávám klasika 80% whey + přisipu cca 30g maltodextrinu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2019 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přisypu
Objem

Trénink nalačno ničemu nevadí, pokud to Tobě nevadí a netrpíš v průběhu tréninku nedostatkem energie, tak proč ne. Drtivá většina cvičenců ať udělá co udělá, tak výsledek bude velmi podobný, takže bych se nestresoval nějakým potencionálním krátkodobým katabolismem. Na funkci to nebude mít vliv.

Rychle na stránku:

Přejdi na: