Zaslal: út leden 22, 2019 7:17 pm Předmět: Trénink ráno nalačno v oběmu
Zduř, mohli by jste mi poradit. Jedu objem, snažím se budovat svalovou hmotu, jím 3x denně a cvičím v odpoledních hodinách (tím pádem mám za sebou snídani). Nedávno jsem kvůli spěchu cvičil ráno nalačno a popravdě dost by mi to vyhovovalo časově a hlavně pocitově mi to přišlo lepší cvičit ráno nalačno než po jídlech ... o co ale jde je to, že jedu objem a snažím se budovat ty svaly, tak nevím, jestli je vhodné v takové situaci jen nalačno 1,5 hodinový trénink.
Otázka teda zní - vadí to něčemu pokud cvičím ráno nalačno a po tréninku to dojím jídlem normálně, nebo hrozí ztráta / prostě hrozí nějaký negativní vliv na budování hmoty tím , že cvičím ráno aniž bych cokoliv snědl ? Dík předem za odpovědi
Jeste rekni jaka jidla a jaky trening
Ja bych bezprostredne po treningu nacno volil nejaky gainer nebo aspon velmi rychly protejn
Za me neni na treningu nalacno nic špatného pokud to dojis ve zbytku dne
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Jeste rekni jaka jidla a jaky trening
Ja bych bezprostredne po treningu nacno volil nejaky gainer nebo aspon velmi rychly protejn
Za me neni na treningu nalacno nic špatného pokud to dojis ve zbytku dne
Trénink 3x týdně fullbody , jídla klasika bez cheatu (vločky, rýže, ovoce , zelenina //// maso, vejce, protein/// ořechy,seminka,oliváč) jinak po tréninku si dávám klasika 80% whey + přisipu cca 30g maltodextrinu
Trénink nalačno ničemu nevadí, pokud to Tobě nevadí a netrpíš v průběhu tréninku nedostatkem energie, tak proč ne. Drtivá většina cvičenců ať udělá co udělá, tak výsledek bude velmi podobný, takže bych se nestresoval nějakým potencionálním krátkodobým katabolismem. Na funkci to nebude mít vliv.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru