Bench-press:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 110 kg
1x 120 kg
4x 130 kg , hmmm... Carabas má tři koňské délky náskok :D
8x 120 kg, a stačilo, osmé bylo na hraně a levé rameno nějak přeskočilo
už při zahřívání to bylo těžší, než má být, ale nepřátel se nelekejme... zázrak se nekonal a při 120 jsem neudržel setup, takže teď levou ruku nezvednu nad hlavu. ale nevypadá to na dlouho. další série jsem vypustil, stejně tak KB - těžko bych ho mohl držet nad hlavou a swingování taky nevypadalo schůdně. příště začnu nový mesocyklus a trochu jinak.
Dave1913 napsal:
Ty tvoje high-reps serie jsou fakt neskutečný. Ještě k tomu, když to zopakuješ třikrát fakt paráda vlku!
díky! hrnu to, co nejdál... aby pak bylo z čeho ubírat ;)
Tak chvíľku pri DJ výzve "Všichni ruce nahoru!" na letnej disko párty v obkľúčení mladých podnapitých radodajných dievčeniec v sporom oblečení budeš fungovať len tak na polovicu, no...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Form Factory Václavák, já a Marťas, polední trénink, poněvadž jsme ani jeden ráno nemohli
Dřepy: (low-bar, no-belt)
3x 60 kg
3x 100 kg
3x 140 kg
11x 160 kg, 1. pracovní
11x 160 kg
11x 160 kg , 3. pracovní, 3x 11 BIG PR a tím bych jedenáctky ukončil. první série mě ještě baví, tam mám šťávu na n+1 opakování, ale pak už je to čirý grind. a dneska by nebyl, nebýt Marťase, který výborně hecoval ;) ostatně taky plánoval deload :D příště už to začnu tavit, ať z toho taky ve finále něco je.
CG bench-press: (cca 40 cm)
3x 60 kg
6x 105 kg, 1. pracovní, stopky
6x 105 kg
6x 105 kg
6x 105 kg, 4. pracovní, stopky
stopky od 4. opáčka ztěžkly, ale ještě to dopadlo, tak dobrý.
nečekaně příjemný aprílový trénink, díky Marťasovi, a že jsme se hecli :) když připočítám tu dnešní dlouhou noc, kdy jsem držel pohotovost, protože to vypadalo, že pojedeme s princeznou a středním uchem... ale nakonec to zaspala a před devátou ráno hlásila, že dobrý. tak snad dobrý ;) akorát jsme tam nechali Magumiho ráno samotného. v pátek jsem měl dovču, prodloužený víkend byl parádní a v součtu pěkných pět dnů od posledního tréninku :)
decarabas napsal:
vlk# napsal:
teď levou ruku nezvednu nad hlavu
Tak chvíľku pri DJ výzve "Všichni ruce nahoru!" na letnej disko párty v obkľúčení mladých podnapitých radodajných dievčeniec v sporom oblečení budeš fungovať len tak na polovicu, no...
úplně živě jsem si to představil, jak jsi to vykreslil... tak tohle mě minulo :D a už teda opět zvedám... tu ruku ;)
Bench-press:
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 110 kg
5x 120 kg, 1. pracovní
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
5x 120 kg
4x 120 kg, 7. pracovní, RPE 9.5, a stačilo, protože bez sparinga
ramena nefungujou, síla není, tak aspoň takto až do selhání, resp. byly tam dvě superlegíny, jedna vedle na benčové lavici, nějaká kámasútra, druhá pak moje oblíbená squatterka v racku, tak jsem to selhání raději... odložil :)
KB swing:
20x 32 kg, 1. pracovní
20x 32 kg
20x 32 kg
20x 32 kg
16?x 32 kg, 5. pracovní, technické selhání
po shlédnutí videa, které postoval Cohen do logu Scheily, jsem se snažil držet techniku... ale ještě to není ono a nějak mě to zmohlo. na chození s KB nedošlo, páč zase nezvednu levou ruku, teda na 3/4, což není moc praktické. ale už se těším, až zkusím ten jednoruční clean z videa, zatím jsem to zvedal všelijak :)
má oblíbená squatterka mi projevila důvěru, když jsem swingoval, protože šla mezi mnou a zrcadlem vrátit podložku a byla si zjevně jistá, že mám tu bulinu pevně v rukou :)
měl jsem jít ráno s Marťasem, ale co je malá princezna nemocná, tak se v "normální hrací době" nevyspím, takže si beru prodloužení. ale snad už se zlepší a v pátek podle plánu ráno s klukama.
KB swing:
20x 32 kg, 1. pracovní
20x 32 kg
20x 32 kg
20x 32 kg
16?x 32 kg, 5. pracovní, technické selhání
po shlédnutí videa, které postoval Cohen do logu Scheily, jsem se snažil držet techniku... ale ještě to není ono a nějak mě to zmohlo. na chození s KB nedošlo, páč zase nezvednu levou ruku, teda na 3/4, což není moc praktické. ale už se těším, až zkusím ten jednoruční clean z videa, zatím jsem to zvedal všelijak :)
Taaak teda este dve pre inspiraciu (swing, clean&press). Technicky precizne prevedenie od elitnej instruktorky.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Taaak teda este dve pre inspiraciu (swing, clean&press). Technicky precizne prevedenie od elitnej instruktorky.
díky! ty jsou super!
Zdravím, log sledujem pravidelne ako pasívny čitateľ. Pridám sa ku Cohenovi a dám ešte jednu rada k swingu ohľadom krku. Ak som správne pochopil swingoval si pred zrkadlom. Pri swingu nie je ideálne stáť pred zrkadlom kvôli zalamovaniu v krku. Krk by ma byť v dolnej pozícii swingu v miernej extenzii a pohľad v spodnej pozícii tak 2-3 metre pred seba :) Teda ani nie do zeme, ani nie kolmo pred (čo môže pri swingovaní pred zrkadlom zvádzať k tejto polohe pretože človek má tendenciu pozerať sám na seba).
Zdravím, log sledujem pravidelne ako pasívny čitateľ. Pridám sa ku Cohenovi a dám ešte jednu rada k swingu ohľadom krku. Ak som správne pochopil swingoval si pred zrkadlom. Pri swingu nie je ideálne stáť pred zrkadlom kvôli zalamovaniu v krku. Krk by ma byť v dolnej pozícii swingu v miernej extenzii a pohľad v spodnej pozícii tak 2-3 metre pred seba :) Teda ani nie do zeme, ani nie kolmo pred (čo môže pri swingovaní pred zrkadlom zvádzať k tejto polohe pretože človek má tendenciu pozerať sám na seba).
Nech to cvičí aj naďalej !
díkes, do zrcadla nekoukám celou dobu, jenom občas kontroluji horní pozici, taky je tam prostě přes celou stěnu... a taky se hodí pro kontrolu provozu kolem, holt se tam motají cvičenci všelijací.
S tym pohladom do zrkadla by som to nevidel az tak striktne, maloco dokaze cloveka lepsie "zrovnat" nez zrkadlo, aj pri swingu, ked nemate inu moznost. Za tych desat rokov s bulinou som si vyskusal vsetky pozicie hlavy a je to v zasade uplne jedno, podobne ako pri deadlifte neexistuje idealna pozicia hlavy, niekto preferuje tak, iny zas inak, z roznych dovodov. Telo samotne reaguje odlisne pri tazkych swingoch a pri lahkych, pri vyssich poctoch a pri nizsich, tych premennych je tam viac.
Samozrejme standardy existuju, clanok od P. Tsatsoulina tu:
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Form Factory Václavák, Tres Hombres - já, Magumi a Marťas
MOBILITA 15 minut
Čelní dřepy: (no belt)
4x 117.5 kg, 1. pracovní
4x 117.5 kg
4x 117.5 kg
4x 117.5 kg, 4. pracovní
dnes jsem přišel brzo, ale stejně později než Marťas, tak jsem stihl jenom čtyři pracovní, ale už je ta váha dost cítit a není to čistě "aktivace" na tahy :)
Bench-press:
3x 60 kg
3x 100 kg
6x 117.5 kg, 1. pracovní
6x 117.5 kg
6x 117.5 kg
6x 117.5 kg, 4. pracovní
co asi po středě... ramena pořád nefungují, tak jsem rád, že jsem to nějak dal a jenom tiše mohl závidět, jak si to Marťas vychutnával se stopkama :)
Mrtvý tah: (klasika, no belt, hook-grip)
3x 70 kg
3x 110 kg
2x 150 kg
4x 180 kg, 1. pracovní
4x 180 kg
4x 180 kg
4x 180 kg
4x 180 kg
4x 180 kg, 6. pracovní
na první pracovní jsme si naložili frajersky tlusté kotouče... což mělo ten efekt, že při položení narazily na kovový okraj platformy (příliš široké) a bylo to jako položit činku na beton :/ uff, to jsme si oba protrpěli, hlavně naše ruce. takže před druhou pracovní pit-stop a přezouvali jsme na klasické kotouče. pak už to šlo, ale v závěru už to nešlo, šestou už jsem nemohl. čekal jsem to dnes lehčí a další příhozy budou challenging.
zase po dvou týdnech ve třech, tak to bylo fajn, Magumi se nechal hecnout a dal si dva osobáky clean&jerk, nejprve 2x 100 kg no belt, a pak 1x 107.5 kg. a při tom přemístění má teda sílu... protože to netrefil, bylo to moc od těla, ale stejně to urval ;) v pondělí uvidíme, jestli si dá Marťas konečně deload :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru