|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 5:23 pm Předmět: Trenink Upper/Lower |
|
|
Ahoj,chci se zeptat zda tento trénink zameření na upperbody je dobře poskládanej nebo něco mám změnit.Snažím se především o hypertrofii.Budu rád za jakoukoliv radu.
Upper body:
Hrudník :
Benchpress: 3 serie po 8-10 opakovaní
Tlaky hlavou nahoru: 3 serie po 8-10 opakovaní
Ramena:
Tlaky na multipressu na ramena : 3 serie po 8-10 opakovaní
Superserie na zadní a přední ramena: Předpažovaní v předklonu 3 serie po 8-10 opakovaní
Předpažovaní 3 serie po 8-10 opakovaní
Záda:
Stahovaní kladky na záda: 3 serie po 8-10 opakovaní
Přítahy obouručky v předklonu : 3 serie po 8-10 opakovaní
Veslovaní v sedě : 3 serie po 8-10 opakovaní
Biceps:
Kladivové zdvihy : 3 serie po 8-10 opakovaní
Bicepsové zdvihy s vytačením s jednoručkami : 3 serie po 8-10 opakovaní
Triceps:
Superserie : Uzkej bench 3 serie po 8-10 opakovaní
Stahovaní kladky 3 serie po 8-10 opakovaní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olejnas

|
Zaslal: st září 04, 2019 5:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj to co jsi napsal není trénink, ale vypsané cviky. To chceš jet v jednom dni tohle všechno?
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Ahoj to co jsi napsal není trénink, ale vypsané cviky. To chceš jet v jednom dni tohle všechno? | Jj, jezdím to měsíc a zatím vpohodě.. akorát někdy mám problém to odcvičit do hodiny.. ale zase se bojím když uberu pár cviku tak nebude sval dost šokován
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 04, 2019 6:07 pm Předmět: |
|
|
tvl, ty mas 36serii v treningu a davas to za hodinu? a to tam nemas rozcviceni, to nemas ani minutu na serii, myslim, ze to moc na hypertrofii nebude _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tvl, ty mas 36serii v treningu a davas to za hodinu? a to tam nemas rozcviceni, to nemas ani minutu na serii, myslim, ze to moc na hypertrofii nebude |
Jaké bych měl podle tebe cviky vyřadit? nebo myslíš že by byl lepší jezdit tenhle trenink? > https://forum.ronnie.cz/post1270091.html#1270091
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 04, 2019 7:20 pm Předmět: |
|
|
| HonzaP napsal: | | Peter Ustinov napsal: | tvl, ty mas 36serii v treningu a davas to za hodinu? a to tam nemas rozcviceni, to nemas ani minutu na serii, myslim, ze to moc na hypertrofii nebude |
Jaké bych měl podle tebe cviky vyřadit? nebo myslíš že by byl lepší jezdit tenhle trenink? > https://forum.ronnie.cz/post1270091.html#1270091 |
ten co navrhujes taky neni zadny zazrak ale je o dost lepsi
vazne ten co jsi napsal jedes mesic???
ja se nedovedu predstavit ty vahy aby to slo stihat, to jsou pauzy tak dvacet vterin, to bych benchoval tak padesat kilo max, z toho bych vazne neporostl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | HonzaP napsal: | | Peter Ustinov napsal: | tvl, ty mas 36serii v treningu a davas to za hodinu? a to tam nemas rozcviceni, to nemas ani minutu na serii, myslim, ze to moc na hypertrofii nebude |
Jaké bych měl podle tebe cviky vyřadit? nebo myslíš že by byl lepší jezdit tenhle trenink? > https://forum.ronnie.cz/post1270091.html#1270091 |
ja se nedovedu predstavit ty vahy aby to slo stihat, to jsou pauzy tak dvacet vterin, to bych benchoval tak padesat kilo max, z toho bych vazne neporostl |
No u mě to bylo vpohodě.. Zvedal jsem čím dal tím víc a nabiral silu ale svalově nic moc... Tak zkusím ten druhej nebo myslíš že bude nejlepší si od někoho nechat udělat na míru? třeba enžl nebo grznar.. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | HonzaP napsal: | | Peter Ustinov napsal: | tvl, ty mas 36serii v treningu a davas to za hodinu? a to tam nemas rozcviceni, to nemas ani minutu na serii, myslim, ze to moc na hypertrofii nebude |
ja se nedovedu predstavit ty vahy aby to slo stihat, to jsou pauzy tak dvacet vterin, to bych benchoval tak padesat kilo max, z toho bych vazne neporostl |
Nebo znáš nějaký lepší trenink ? Který bych mohl cvičit 4x týdně
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 04, 2019 7:36 pm Předmět: |
|
|
| HonzaP napsal: |
Nebo znáš nějaký lepší trenink ? Který bych mohl cvičit 4x týdně |
tenhle by jsi sice mohl prvni tyden 4x ale po sedmem dnu bych dal den pauzu a cvicil to jako 1+1
proc trvas na treningu 4x tydne? je lepsi nez 3x? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | HonzaP napsal: |
Nebo znáš nějaký lepší trenink ? Který bych mohl cvičit 4x týdně |
tenhle by jsi sice mohl prvni tyden 4x ale po sedmem dnu bych dal den pauzu a cvicil to jako 1+1
proc trvas na treningu 4x tydne? je lepsi nez 3x? |
Víc mi vyhovuje.. A myslíš že by bylo nejlepší si sestavit trenink na miru např.od Grznára nebo Enžla?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 04, 2019 7:45 pm Předmět: |
|
|
PM _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 7:50 pm Předmět: |
|
|
Nejde mi odepsat PM :/ jsem registrovanej mín jak 24hodin..
No a kolik by mělo být podle tebe tak max serii za trenink celkově.. Protože když jsem se díval tak skoro všady u Upper body je přes 30 serii za trenínk
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 04, 2019 8:00 pm Předmět: |
|
|
| HonzaP napsal: | Nejde mi odepsat PM :/ jsem registrovanej mín jak 24hodin..
No a kolik by mělo být podle tebe tak max serii za trenink celkově.. Protože když jsem se díval tak skoro všady u Upper body je přes 30 serii za trenínk |
zalezi kolik toho procvicis v jedne jednotce
takovy korte ma 15 pracovnich, GVT 20
podle me staci 5 pracovnich na velke partie ( nohy, zada), 4 na prsa, 3 na ramena a triceps, 2 na biceps a lytka
Vrsek- bench + pritahy
Spodek - drepy + ruce
Volno
Vrsek- tlaky jednorucek + pritahy na kladce
Spodek - predkopy zakopy lytka (a nejake pumpovani)
Pondeli a utery tezsi
Ctvrtek a patek lehci a vic opakovaní
Vice k tomuhle najdes kdyz zadas " tezko lehky split" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
HonzaP
|
Zaslal: st září 04, 2019 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | HonzaP napsal: | Nejde mi odepsat PM :/ jsem registrovanej mín jak 24hodin..
No a kolik by mělo být podle tebe tak max serii za trenink celkově.. Protože když jsem se díval tak skoro všady u Upper body je přes 30 serii za trenínk |
zalezi kolik toho procvicis v jedne jednotce
takovy korte ma 15 pracovnich, GVT 20
podle me staci 5 pracovnich na velke partie ( nohy, zada), 4 na prsa, 3 na ramena a triceps, 2 na biceps a lytka
Vrsek- bench + pritahy
Spodek - drepy + ruce
Volno
Vrsek- tlaky jednorucek + pritahy na kladce
Spodek - predkopy zakopy lytka (a nejake pumpovani)
Pondeli a utery tezsi
Ctvrtek a patek lehci a vic opakovaní
Vice k tomuhle najdes kdyz zadas " tezko lehky split" |
Ok děkuji hned zítra zkusím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|