Zaslal: ne březen 29, 2020 10:13 am Předmět: Pořád nehubnu
Ahoj
tak píšu zase, teď ze začátku o "prázdninách" mi nějak všechno bylo jedno. Jedl jsem jak chtěl a jen ležel doma. A schodil jsem 1 kg. Potom jsem si řekl že se budu cvičit i o tomhle volnu. Tak jsem začal být aktivní. Běhám, cvičím doma, a dělám těžkou práci na zahradě. Skoro se nezastavim😅. Ale váha mi stoupla na 96. Přitom jsem ještě před týdnem měl 95. Nějaká rada ?
Nic noveho uz se k tomu dodat neda. Jedine snad, ze pokud nezvladnes zhubnout ted, tak uz asi nikdy. Tohle jsou idealni podminky, muzes jist dokonale jak potrebujes, nic te neomezuje. Hromada casu na domaci cviceni.
Zaslal: ne listopad 29, 2020 7:54 am Předmět: Cvičení
Hlavně se nestresuj. Vážení navíc není směrodatný. Můžeš nabírat svalovou hmotu, tudíš přibírat. Radši si měř obvod, to je při hubnutí nejdůležitější. Pohled do zrcadla ti řekne, jestli má cvičení smysl, nebo se ti to nedaří.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru