Pořád nehubnu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pořád nehubnu  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Pořád nehubnu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jacob1369

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2020 10:13 am    Předmět: Pořád nehubnu Odpovědět s citátem

Ahoj
tak píšu zase, teď ze začátku o "prázdninách" mi nějak všechno bylo jedno. Jedl jsem jak chtěl a jen ležel doma. A schodil jsem 1 kg. Potom jsem si řekl že se budu cvičit i o tomhle volnu. Tak jsem začal být aktivní. Běhám, cvičím doma, a dělám těžkou práci na zahradě. Skoro se nezastavim😅. Ale váha mi stoupla na 96. Přitom jsem ještě před týdnem měl 95. Nějaká rada ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2020 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přečíst si ten svůj minulý topic.
Rad, a dobrých, tam máš až po kokot.
A stejně to bylo marné ...

Ale třeba se teď někdo hodně nudí a pokusí se o zázrak a začne ti to vysvětlovat znovu. Sice úplně zbytečně, ale co ...
Italský hřebec

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2020 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nic noveho uz se k tomu dodat neda. Jedine snad, ze pokud nezvladnes zhubnout ted, tak uz asi nikdy. Tohle jsou idealni podminky, muzes jist dokonale jak potrebujes, nic te neomezuje. Hromada casu na domaci cviceni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Gymjimcz

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2020 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přísná strava a kardio by měly pomoci
Lucie_Rouskova8

PříspěvekZaslal: ne listopad 29, 2020 7:54 am    Předmět: Cvičení Odpovědět s citátem

Hlavně se nestresuj. Vážení navíc není směrodatný. Můžeš nabírat svalovou hmotu, tudíš přibírat. Radši si měř obvod, to je při hubnutí nejdůležitější. Pohled do zrcadla ti řekne, jestli má cvičení smysl, nebo se ti to nedaří.

Rychle na stránku:

Přejdi na: