|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st listopad 18, 2020 2:21 pm Předmět: |
|
|
U nas pocas zakazu mali skoro vsetky fitka folie/kartony na oknach, lebo "malovali a prerabali"  Mozno aj u vas to je tak _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st listopad 18, 2020 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | U nas pocas zakazu mali skoro vsetky fitka folie/kartony na oknach, lebo "malovali a prerabali" Mozno aj u vas to je tak |
Pěkně vyřešeno .
U nás to tak bohužel ale není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne listopad 29, 2020 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | U nas pocas zakazu mali skoro vsetky fitka folie/kartony na oknach, lebo "malovali a prerabali" Mozno aj u vas to je tak |
Tak jako to možná cvičí majitel a pár známých/kámošů.
Dost pochybuju že by to majitele fitek nějak finančně vytrhlo, pro veřejnost si to otevřít nikdo nedovolí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 29, 2020 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 29, 2020 8:54 pm Předmět: |
|
|
Iná pecka, mi to na nejakom feede vyskočilo, skvelé, mám kamoša, čo by to zbastlil raz-dva. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 29, 2020 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
Iná pecka, mi to na nejakom feede vyskočilo, skvelé, mám kamoša, čo by to zbastlil raz-dva. |
Jeste jsem videl jednu
Sklapeci postel a kdyz se vyklopila.nahoru, byl tam rack
Kdybych mel moznost, tak nevaham a takovou skrin zkusim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
Zaslal: po listopad 30, 2020 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|