|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 6:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
OukyDouky
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 6:56 am Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | V infrasauně se dá něco si dokazovat? :)))))) |
Vyzkoušej někdy 64°C a uvidíš. Ale já to sem nepíšu, aby jsi to zkoušel, je to můj blog a tudíž chci mapovat celou tu cestu. Mám z výsledku radost a proto sdílím. |
Hele infrasauna je fakt pohodička na hodiny, hodiny a hodiny. Zkus si saunu na dřevo vytopit na 110 stupnu a pak se ozvi jestli to dáš déle než 10 minut. Machrování s infrasaunou, lol |
Je vážně vtipné, jak se na to díváš, nejde mi absolutně o to zde machrovat či cokoliv jiného. Píšu si to pro sebe už poněkolikáté.
Jinak v klasické jsem zkoušel asi 15 minut teplotu okolo 100°C a jako všude, není to o výkonu, je to o tom prožitku, to stejné platí u otužování. Buď se budeš chovat jako ... a budeš hrotit čas a všude se tím chvástat a tím dokazovat, že to děláš kvůli výsledkám a nikoliv prožitku a to co ti to může dát, tělo budeš extremně stresovat a nebo ???? Půjdeš na pocit a užiješ si to. |
Píšeš že jsi vydržel brutálně dlouho a já ti píšu že to je u infrasauny jako machrovat že jsi vydržel dlouho na kolotoči.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 8:07 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | V infrasauně se dá něco si dokazovat? :)))))) |
Vyzkoušej někdy 64°C a uvidíš. Ale já to sem nepíšu, aby jsi to zkoušel, je to můj blog a tudíž chci mapovat celou tu cestu. Mám z výsledku radost a proto sdílím. |
Hele infrasauna je fakt pohodička na hodiny, hodiny a hodiny. Zkus si saunu na dřevo vytopit na 110 stupnu a pak se ozvi jestli to dáš déle než 10 minut. Machrování s infrasaunou, lol |
Je vážně vtipné, jak se na to díváš, nejde mi absolutně o to zde machrovat či cokoliv jiného. Píšu si to pro sebe už poněkolikáté.
Jinak v klasické jsem zkoušel asi 15 minut teplotu okolo 100°C a jako všude, není to o výkonu, je to o tom prožitku, to stejné platí u otužování. Buď se budeš chovat jako ... a budeš hrotit čas a všude se tím chvástat a tím dokazovat, že to děláš kvůli výsledkám a nikoliv prožitku a to co ti to může dát, tělo budeš extremně stresovat a nebo ???? Půjdeš na pocit a užiješ si to. |
Píšeš že jsi vydržel brutálně dlouho a já ti píšu že to je u infrasauny jako machrovat že jsi vydržel dlouho na kolotoči. |
Každý máme tu brutalitu jinde, za mě vydržet přes 2 hodiny v infrasauně je výkon, který bych bez půstu nedal. Toť asi k tomu. Každý máme limity jinde. Hezký den
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 9:32 am Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | Ale vies, mily Lukasko, ze sebalaska a narcizmus je to iste, vsak? "Narcizmus alebo sebaláska i samoľúbosť je patologický stav charakterizovaný nadmerným záujmom o vlastnú osobu; nazvaný podľa Narcisa. V psychoanalýze stav, v ktorom sa Ja stalo vlastným sexuálnym objektom; u E. Fromma obranný mechanizmus proti strate sebaúcty; v súčasnej psychiatrii druh psychopatie u človeka, ktorý vníma len seba a svoje záujmy." |
V pořádku, nebudu ti to brát. Já se měnit nehodlám. Hezký den. | Nemusis sa menit, ale skor si trosku uvedomit, ze tie tvoje dristy by mohol nejaky mlady neskuseny cvicenec zacat brat vazne. Preto sem radsej vsetci pisu, co presne robis zle, co presne je uplna hovadina a preco by ta vsetci co sem nahodou pridu si pocitat tvoj log, mali brat skor ako trosku odstrasujuci priklad. Podobne ti prajem pekny den. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 11:22 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
Menší množství vody v těle, lepší zvládání stresu, žádný glykogen ani přepumpování- menší prokrvení ve svalech. Vše jsem cítil skrze saunu. Rozehřáty tam kde jsem byl za 20 minut, jsem teď byl na 60minutách. Proto se vše prodloužilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 11:25 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | Ale vies, mily Lukasko, ze sebalaska a narcizmus je to iste, vsak? "Narcizmus alebo sebaláska i samoľúbosť je patologický stav charakterizovaný nadmerným záujmom o vlastnú osobu; nazvaný podľa Narcisa. V psychoanalýze stav, v ktorom sa Ja stalo vlastným sexuálnym objektom; u E. Fromma obranný mechanizmus proti strate sebaúcty; v súčasnej psychiatrii druh psychopatie u človeka, ktorý vníma len seba a svoje záujmy." |
V pořádku, nebudu ti to brát. Já se měnit nehodlám. Hezký den. | Nemusis sa menit, ale skor si trosku uvedomit, ze tie tvoje dristy by mohol nejaky mlady neskuseny cvicenec zacat brat vazne. Preto sem radsej vsetci pisu, co presne robis zle, co presne je uplna hovadina a preco by ta vsetci co sem nahodou pridu si pocitat tvoj log, mali brat skor ako trosku odstrasujuci priklad. Podobne ti prajem pekny den. |
Tomu nezabráníš, že si nějaký mladý chlapec ze mě vezme příklad. Za mě, neříkám tu vůbec nic, za co bych se v životě styděl, což se o VÁS říct nedá, ale každý máme své hodnoty a úroveň jinde. Já se nikdy neponížím k tomu, abych urážel ostatní a ponižoval ,snižoval.
Z toho už jsem VYROSTL.
Nemyslím si, že co dělám je hovadina, jak říkám, pro tebe bude nejlepší log nesledovat a všichni budeme šťastní, aby jsi nakonec ze mě neměl vysoký krevní tlak.
Ať mě berou jakkoliv, každý si může vzít něco z mého vyprávění a textu.
Díky za přání, já ho mám dnes nádherný.
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 12:30 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
Menší množství vody v těle, lepší zvládání stresu, žádný glykogen ani přepumpování- menší prokrvení ve svalech. Vše jsem cítil skrze saunu. Rozehřáty tam kde jsem byl za 20 minut, jsem teď byl na 60minutách. Proto se vše prodloužilo. |
To nedává smysl, absolutně, možná tak ten stres. Jinak jsou to pavědecké ptákoviny. Hlavně s tou vodou je to uplně naopak
PS: Tenhle log sledovat budu a taky zareaguju na každou hovadinu co napíšeš, aby se tím náhodou nikdo neinspiroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 2:44 pm Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
Menší množství vody v těle, lepší zvládání stresu, žádný glykogen ani přepumpování- menší prokrvení ve svalech. Vše jsem cítil skrze saunu. Rozehřáty tam kde jsem byl za 20 minut, jsem teď byl na 60minutách. Proto se vše prodloužilo. |
To nedává smysl, absolutně, možná tak ten stres. Jinak jsou to pavědecké ptákoviny. Hlavně s tou vodou je to uplně naopak
PS: Tenhle log sledovat budu a taky zareaguju na každou hovadinu co napíšeš, aby se tím náhodou nikdo neinspiroval. |
Pozoruji menší tepovku a díky tomu mám i nižší tep během saunování, lepší zvládání průběhu.
Mysli si co chceš, je to tvůj názor, já ho mám jiný a tím bych to uzavřel a začal bych tu zase zapisovat své věci. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 2:45 pm Předmět: |
|
|
Nakonec jsem se rozhodl pro 5 denní půst, dnes mi končí a začínám to postupně pomalu rozjídat!
Tělo se pročistilo, hlavně střeva a je čas zase o kus posunout silovou přípravu.
Covid je zamnou, tak mě už nic nezastaví!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 2:45 pm Předmět: |
|
|
Nakonec jsem se rozhodl pro 5 denní půst, dnes mi končí a začínám to postupně pomalu rozjídat!
Tělo se pročistilo, hlavně střeva a je čas zase o kus posunout silovou přípravu.
Covid je zamnou, tak mě už nic nezastaví!
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 5:50 pm Předmět: |
|
|
| lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
PS: Tenhle log sledovat budu a taky zareaguju na každou hovadinu co napíšeš, aby se tím náhodou nikdo neinspiroval. |
Pozoruji menší tepovku a díky tomu mám i nižší tep během saunování, lepší zvládání průběhu.
Mysli si co chceš, je to tvůj názor, já ho mám jiný a tím bych to uzavřel a začal bych tu zase zapisovat své věci. Díky |
What the fuck? Ty mícháš asi 3 věci dohromady a to ještě totálně popleteně. Bavíme se ještš pořád o půstu a sauně? Protože Intermittent fasting naopak zvyšuje tepovku, což pro saunu není moc dobrý.
Stejně tak voda, to není o názoru, ale tom že jsi totálně mimo. Fighteři v saunách kolabují protože jsou vysekaní a bez vody. A ty napíšeš, že ti pomáhá odvodnění Tohle opravdu není o názory, ale že popíráš jednu ze základních funkcí vody v těle - termoregulace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 6:03 pm Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
Mysli si co chceš, je to tvůj názor, já ho mám jiný a tím bych to uzavřel a začal bych tu zase zapisovat své věci. Díky |
What the fuck? Ty mícháš asi 3 věci dohromady a to ještě totálně popleteně. Bavíme se ještš pořád o půstu a sauně? Protože Intermittent fasting naopak zvyšuje tepovku, což pro saunu není moc dobrý.
Stejně tak voda, to není o názoru, ale tom že jsi totálně mimo. Fighteři v saunách kolabují protože jsou vysekaní a bez vody. A ty napíšeš, že ti pomáhá odvodnění Tohle opravdu není o názory, ale že popíráš jednu ze základních funkcí vody v těle - termoregulace. |
Ono to tady v tomhle "logu" tak moc smrdi pozerstvim, ze lidi muzou vetrat jak chtej, ale stejne se to nevyvetra :) .... smutny je, ze tahle poza je do nebe volajici tragikomedie - aneb kdyz se vazne bere jen autor logu a vsichni ostatni z nej maj prd*el ..... ostatne by si mohli s Randem zalozit nejakej klub samolibejch macho borcu, kteri maji svuj svet :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
OukyDouky
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2020 6:25 pm Předmět: |
|
|
Exoti tu byli odjakživa
Ale tyhle rady mi už fakt přijdou nebezpečný, odvodnit se a po delším půstu jít na dvě hoďky do sauny, magor fakt.
Ale pamatuju tu diskuze o nahazování ketózy slivovicí po x dnech bez sachrů.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 05, 2020 5:07 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | | lukinobr napsal: | | OukyDouky napsal: | Omlouvám se, ale od tohodle nejdu. Na základě čeho jsi přišel na to, že ti půst pomáhá vydržet v infrasauně? |
.
Stejně tak voda, to není o názoru, ale tom že jsi totálně mimo. Fighteři v saunách kolabují protože jsou vysekaní a bez vody. A ty napíšeš, že ti pomáhá odvodnění Tohle opravdu není o názory, ale že popíráš jednu ze základních funkcí vody v těle - termoregulace. |
Poznám u sebe kdy mám menší retenci vody v podkoží. ( Držím méně vody než obvykle).
Když znáš své tělo tak ledacos poznáš.
Když to říkám, tak si to i myslím. Zároveň já s tebou nesouhlasím.
Sval který v sobě má glykogen, DRŽÍ VODU..Na několikadenním půstu ztrácíš všechen GLYKOGEN. KDYŽ SI TO NEKDY ZKUSÍŠ, TAK ZAZIJES SAM..BYE
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|