|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 5:53 pm Předmět: |
|
|
Trening 13/164, utorok
Drepik . 5x4x80kg
Mrtvola . 5x5x110kg
Bencik . 4x4x70kg
Ramenolopatka trosku podrazdena, snad sa do dalsieho treningu ukludni... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 7:32 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | vlk# napsal: | | cohen999 napsal: |
Maly Krivan, 18km, 6:35, 1250m prevysenie . pekna makacka, ... |
frajer, na 18 km tam a zpět je to převýšení jako hrom! | Nene, to je prevysenie iba smerom hore. Cca to iste som aj naklesal. 😅 |
no to je mi jasné psal jsem to proto, že jsi to zřejmě nastoupal na půlce, tj. 9 km a to je stoupání jako kráva... cestou zpět si to pak vychutnají kolena
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 7:52 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | cohen999 napsal: | | vlk# napsal: | | cohen999 napsal: |
Maly Krivan, 18km, 6:35, 1250m prevysenie . pekna makacka, ... |
frajer, na 18 km tam a zpět je to převýšení jako hrom! | Nene, to je prevysenie iba smerom hore. Cca to iste som aj naklesal. 😅 |
no to je mi jasné psal jsem to proto, že jsi to zřejmě nastoupal na půlce, tj. 9 km a to je stoupání jako kráva... cestou zpět si to pak vychutnají kolena |
Jj, proto na kopecky kaslu, nahoru bych si nicil achylovky a dolu kolena. Bohuzel vecina zavodu je v terenu a kopcich, nechapu co na tom vidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Jj, proto na kopecky kaslu, nahoru bych si nicil achylovky a dolu kolena. Bohuzel vecina zavodu je v terenu a kopcich, nechapu co na tom vidi. |
taky to silně zvažuju... a vymyslel jsem si pro sebe termín "rovinový turista" :D v létě jsem si dal pár stoupáčků v Krkonoších (svižná chůze), člověk se při tom hezky zapotí, ale jak píšeš... nahoru to odnášejí achilovky a dolů, když je prudké klesání a kvadricepsy by měly brzdit, tak už jsou unavené a doplácí na to kolena. jenže turistika, většinou, rovná se kopce :/
sorry za spam, Cohen, ale když už jsi podal takový pěkný výkon ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 15, 2020 11:29 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Judson napsal: | | Jj, proto na kopecky kaslu, nahoru bych si nicil achylovky a dolu kolena. Bohuzel vecina zavodu je v terenu a kopcich, nechapu co na tom vidi. |
taky to silně zvažuju... a vymyslel jsem si pro sebe termín "rovinový turista" :D v létě jsem si dal pár stoupáčků v Krkonoších (svižná chůze), člověk se při tom hezky zapotí, ale jak píšeš... nahoru to odnášejí achilovky a dolů, když je prudké klesání a kvadricepsy by měly brzdit, tak už jsou unavené a doplácí na to kolena. jenže turistika, většinou, rovná se kopce :/
sorry za spam, Cohen, ale když už jsi podal takový pěkný výkon ;) |
Kludne piste co chcete, mam aspon na chvilu hrejivy pocit marnosti, ze mi ide aspon nieco lepsie nez vam, mocnym Miesizelezom, Valivrchom a Lomidrevom. 😂😅
@Judson . je to dost aj o technike a priprave, kazdy bezec by mal aspon raz tyzdenne behat kopce, aby si zvykol na tento druh zataze. Turistika potom ide "sama". 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 16, 2020 8:48 am Předmět: |
|
|
Ježíííš, máš pracovať na MO-BI-LI-TE, nie NO-BI-LI-TE! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2020 8:15 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 2 (t7, m43) . Nuz. Uz som sa zacinal tesit, ze nas vlada zavrie do okresu a nebude treba ist (chlastat) na Sever a budem mat krasny, striedmy, asketicky a duchovne vyplneny zaver roka... Igor!!! Preco?!!! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2020 7:33 pm Předmět: |
|
|
Trening 14/165, stvrtok
1R ktb press . zopar pressov s 20kg, 24kg 4x1, 2 L/P . zhybovat nemozem, takze pomaly a opatrne opat rozhybem pressy s bulinou.
Beh 3km 0:21:32 . beh detto, trosku vytrasiem sadlo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2020 12:52 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 3 (t10, m46)
Trening 15/166, piatok
Ranny trening.
drepiky . 7x60kg, 5x70kg, 5x80kg, 5x90kg, 100kg 5, 4, 4, 4, 3 . vyzivne, po dvojtyzdnovej pauzy od tazkych drepov aj nejaky maly progresik, zeby turistika pomohla? No keby aj nie, aspon neuskodila. :D
benciky . up to 80kg 5, 5, 5, 5, 4 . no bieda, biedaaa
Aspon lopatkorameno prezilo trening bez podrazdenia, takze sa nestazujem. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2020 11:30 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Jsi jen obeti dnesni doby.... kazdy spravny muz se ma starat jen o svuj sixpack a dostatek vitaminu D, jedine pak nabyde zivot toho spravneho smyslu | Dlho som rozmyslal nad odpovedou, pretoze dostatok D-cka po vyse roku suplovania urcite mam a sixpack urcite tiez, aj ked skor v zmysle sirenia legendy o pekaci buchiet dlhodobo prekrytom ochrannymi nanoimplantatmi maskovanymi ako sadlo, tuk a smalec. Tieto mimikry mi pomahaju prezit v tejto "dobe" ktora by si priala, aby som bol jej obetou,v skutocnosti sa mi vsak dari vec otacat na svoju stranu a dobu ako taku rozptylovat pochybnostami o vlastnej maskulinite, s cielom pri vhodnej prilezitosti bodnut jej hrdzavu dyku pod rebra. 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2020 7:41 pm Předmět: |
|
|
Trening 16/167, nedela
Beh 3km 0:19:55, tep avg 145bpm . No fuj, kedze som sa trosicku prezral svieckovej na obed, a este som z nejakeho dovodu bezal ostrejsie tempo, vyzerali podla toho aj tepy a celkovy pocit nic moc. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 21, 2020 7:49 am Předmět: |
|
|
vaha: 91,6kg . udaj zo vcerajsieho rana, dnes som sa musel zo spalne doslova vyplizit, lebo juniorova skolka je uz zatvorena, tak nech si pospi. 8)
alkojednotky: 4, 3 (t17, m53) . minuly tyzden kazdy den nejaky alkohol, ale to uz su tie prichadzajuce sviatky, zdobenie stromceka, pocuvanie kolied, prechadzky v zimnom sychravom pocasi s potrebou tekutych svetrov... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 21, 2020 6:48 pm Předmět: |
|
|
3. vlna, trening 1/168, pondelok
1R ktb press 20kg . 3x5+5
Kliky . 20x, +35kg band 9, 9, 9, 9, 7 . bol to oddych iny, bol to masaker. 😂
SLDL's ktb 32+36kg 5x2+2 a na lavu este dva bonusove. Tazke jak prasa, ale na to, ze by som momentalne nepotiahol ani 150kg,close enough.
Goblet Squat 36kg 3x9
Drep ktb homebar 32+36kg 5x . Par opaciek na skusku. Stacilo priviazat bells na palicu 😂 Nejaky objem s tym urobim.
Pomalicky sa psychicky pripravujem na homegym. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|