|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 11:15 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal ... jednak mi to bylo jasné poměrně brzy, jednak mi to Draper kdysi dávno řekl. Sám od sebe když jsme se bavili o tréninku, nikdy jsem jej na to neptal.
Že se o tom s někým třeba bavit nechtěl ... asi pro to měl své čistě osobní důvody. Což dokážu jak respektovat, tak pochopit. Taky se s každým nebavím o všem.
V každém případě trvám na tom, že se v jeho případě o žádné pokrytectví nejednalo a fakt mi nepřijde košer tu o něm podobné věci tvrdit. Ostatně, ta jeho férovost, právě i v tomhle, je taky jedním z důvodů proč jsem jej měl vždy rád a vždy ho budu brát jako fajn chlapa. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: út prosinec 22, 2020 11:19 pm Předmět: |
|
|
Poznal si ho osobne, beriem, mnohí z nás však len z fóra, nemal problém o tom napísať súkromne ani so mnou, ale na fórum otvorene čo in len v náznakoch až do daného incidentu nedal ani ťuk. A reakcie mnohých stálych čitateľov sú toho dôkazom. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:21 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | OK, to mi staci. Ucitel ziadny, capslock riadny. |
Učitelů jsem měl desítky.Podívej se např. na Adam Raw a uvidíš co tam najdeš.
To je pro mě člověk, který ví co říká a dělá to co říká! | Preeesne som si myslel, ze to bude na sposob "Ja poznam Adama Raw-a, ale on mna nie." |
Teď tomu nerozumím s Adamem jsem v kontaktu a mám s ním domluvený trénink.
Chci se poznat s lídry, jako je např. Adam.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:31 am Předmět: |
|
|
| since napsal: | Tak v tom případě ti u fotky nesedí počty - v 16ti si něměl blonďaté fotky a vypadal si jinak - teda alespoň podle fóra co už neexistuje. Proč lhát ? :-)
Jenže ty nemáš ani rok praxe , nebo máš snad svou psychologickou ordinaci ? Pokud vím, psal si, že pracuješ ve strojírenství.
Myslím, že řezník si taky neodskočí k chirurgickému stolu. Lékaři se taky postupně musí systematicky vzdělávat a prokousávat od lehčího k težšímu aby mohli provádět složitejší výkony.
Tvé odpovědi jsou naopak plýtké a nepřemýšlíš nad tím co ti píšou ostatní.
Škoda, že si tak lehce ovlivnitelný a když ti někdo něco nakuká jdeš za tím jako pes za čubou :-)
Nicméně ať se daří, starší provedení Lukáše jsem měl radši (ikdyž to byl taky narcis). |
Vážně nelžu, v ten moment jsem dokončoval základku a muselo mi být víc jak 15 let. Jestli už 15 nebo 16 neřeším. Kdybych např. řekl, 18 let, tak ano, to je LEŽ A FAIL. Ale za mě, řešíš celkem věci, které v tomto nejsou důležité, takto jsem prostě vypadal. Jednou zasdílím svojí cestu , mám to na youtube jako video, ale zatím je nedostupné, tam uvidíš ten progress.
Nemám ani rok praxe, vůbec nevíš jakou já mám mezilidskou komunikaci a s kolika lidmi vědomě pracuji. Mým cílem je BÝT KOMPLEXNÍ A TO UŽ TEĎ JSEM. DOKÁŽU OTEVŘÍT JAKOUKOLIV ŽIVOTNÍ TÉMATIKU - POZOR- KTERÁ MĚ BAVÍ A ZAJÍMÁ A VĚDĚT O NÍ 80% TOHO DŮLEŽITÉHO.. NEPOTŘEBUJI BÝT MISTR V JEDNOM OBORU, TO NENÍ MÉ POSLÁNÍ. JÁ RADÍM A BUDU RADIT VŽDY KOMPLEXNĚ A ANO PSYCHOLOGIE MĚ HODNĚ BAVÍ A VYUŽÍVÁM JÍ JAK U KLIENTŮ, TAK V PRÁCI A KDEKOLIV JINDE. :)
nYNÍ ZDE MÍCHÁŠ JABLKA S HRUŠKAMI. LÉKAŘ.. BÝT LÉKAŘ JE 8-9 LET intenzivního stuia - mistrovství.. lidi tomu obětuj život.. to já být nechci..
Všímej si té odbornosti.. všímej si kvality informací.. a začni číst knihy aby jsi poznal, že realita je na světě trochu jiná, než KAŽDÝ DRUHÝ POVÍDÁ.
Já , že jsem lehce ovlivnitelný.. mm, jsi po delší době první člověk, co mi tohle říká.. . Asi bych měl začít teď brečet, aby to bylo IN. Sám právě ovlivněný okolí nejsem, je to jedna z mých předností, kterou mám na sobě rád, vždy se rozhodnu podle svého nitra a okolí je druhořadé, proto jsem tak ,,oblíbený´´. Samozřejme z toho plyne jediné,, okolí si potom vybírám sám, protože mnohdy se stane, že mi nesedí a proto si MŮJ ČAS ZASLOUŽÍ POUZE LIDI, KTERÉ RESPEKTUJI JAKO OSOBY, LIDI, KTEŘÍ MAJÍ CHARAKTER, LIDI , KTEŘÍ NELŽOU A JSOU ZA KAŽDÉ SITUACE UPŘÍMNÍ. ¨
Starší provedení Lukáše se už nevrátí, bylo to hodně amaterské a zároveň to mělo klasický průběh. Jednou jsem ale věděl, kde budu , jak se budu chovat a co budu dělat, vždy jsem to měl v hlavě a PROTO VÍM, ŽE MĚ V TOMTO NIKDO NEZASTAVÍ.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:34 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | Kdybys nepůsobil jako arogantní hovado, tak tu do tebe možná lidi tolik nešijou a mají tě tu rádi a uznávají, třeba za tu Sněžku. Ostatně pamatuju, že tu měli lidi větší úspěch za daleko méně 10+ let zpátky.
Možná bys pak měl na Youtube více shlédnutí než 45 lidí maximálně tak 570 nebo kolik měla Sněžka. To ti píšu jako marketér a především člověk.
A hlavně nepiš jak je ti to jedno a jsi nad věcí a bla bla bla. Není. Jsi ukázkový narcis, co si myslí že si z něj každý sedne na prdel. Nesedne, pokud se nezměníš. |
Úspěch, co je to úspěch ? Jak se hodnotí, ? Kdo ti ho dá? Co ti dá? Co ti přinese? POTŘEBUJI HO? Neříkám, že jsem úspěšný, neříkám o sobě žádné superlativum, které by podporovalo moje ,,EGO ´´. Shlednutí roste, na YOUTUBE JSEM NOVÝ. :) Jsem s tím naprosto v pořádku.. ¨stejně jako s finanční gramotností.. koukni se na lidi, kteří vyhrají JACKPOT.. JAK SE CÍTÍ? ZA JAK DLOUHO UTRATÍ SVÉ PENÍZE ? ¨kOLIK JIM TO PŘINESE? UTRATÍ TO DO PŮL ROKU, PROČ? NEJSOU NA TO PŘIPRAVENÍ, MUSÍŠ POSTUPNĚ NAČERPÁVAT INFORMACE, VĚDOMOSTI A SPOUSTU DALŠÍHO. Jednou to pochopíš až si to zažiješ, jen bych ti chtěl říct jednu věc.. MOC TI TO PŘEJI.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:36 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | To by bolo, aby nebol vianočný lynč
Na druhú stranu zas by som to nehrotil. Luki ma právdu minimálne v tom, že to nikto z nás nemusí čítať a sledovať |
Začínáš se mi čí dál víc líbit decarabasi, cítím z tebe konečně muže.. super.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:38 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Pozri, prečo chodia ľudia do panoptika alebo cirkusu? |
Cirkus, co je cirkus.. co vidíš v cirkuse.. LIDI , KTEŘÍ DRILUJÍ SVOJI PRÁCI.. LIDI , KTEŘÍ TOMU OBĚTUJÍ ŽIVOT!!!
A ty to tady takto laxně napíšeš.. co si potom mám o tobě myslet Turakame? :)
Četl jsi někdy vůbec knížku.?
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:40 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | No já nevím proč si tu vede log on, ale já když to dělal před lety, tak abych byl pod dohledem a kritikou. Člověk, který se uzavírá ve vlastních polopravdách, se nikam neposune.
A opravdu nesouhlasím s tím, že kdo s něčím nesouhlasí, ať to nečte. Je to diskuzní fórum, ať si každý reaguje na co chce a zrovna on tam měl už pár docela nebezpečných věcí an které si myslím, že je povinnost upozornit, kdyby si to přečetl někdo kdo tomu věří. |
Dříve jsem log vedl, kvůli tomu, abych se tu něco naučil.. neříkám, že teď vše vím,, jen jsem PRASKL SVOJÍ BUBLINU.. O SVALECH.. O EGU A O VŠEM CO TU JE NA DENNÍ BÁZI.. jediná věc, co Vám tento log při čtení je, upřímnost, dostatečná sebeláska- sebehodnota a celkově začnete lépe vnímat sami sebe, když uvěříte, že to takto jde. .
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:42 am Předmět: |
|
|
| OukyDouky napsal: | No já nevím proč si tu vede log on, ale já když to dělal před lety, tak abych byl pod dohledem a kritikou. Člověk, který se uzavírá ve vlastních polopravdách, se nikam neposune.
A opravdu nesouhlasím s tím, že kdo s něčím nesouhlasí, ať to nečte. Je to diskuzní fórum, ať si každý reaguje na co chce a zrovna on tam měl už pár docela nebezpečných věcí an které si myslím, že je povinnost upozornit, kdyby si to přečetl někdo kdo tomu věří. |
Reagujte. Jen jsem tím mým popiskem chtěl zjistit, jak moc jste v této diskuzi otřevření.. Děkuji ti za komentář a děkuji ti za vyjádření. Máš v sobě taktéž muže.
Jen říkám jednu věc, SVŮJ NÁZOR změním jen , když budu sám chtít a to je potřeba pochopit.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:44 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | OukyDouky napsal: | | A opravdu nesouhlasím s tím, že kdo s něčím nesouhlasí, ať to nečte. Je to diskuzní fórum, ať si každý reaguje na co chce a zrovna on tam měl už pár docela nebezpečných věcí an které si myslím, že je povinnost upozornit, kdyby si to přečetl někdo kdo tomu věří. |
Ano, jenomže tady mu pořád ti samí lidé dokolečka píšou, že je narcis, patří do panoptika atd......což nemá s upozorněním na nebezpečné věci nic společného.
Je to prostě zatvrzelost proti zatrvzelosti - na jedný straně Lukin, co není schopen přijmout jedinou kritiku, na druhý straně jste ale stejně tak zatvrzelí vy, kdo tady do něj pořád hustíte a urážíte ho......ani mně se jeho přístup zrovna dvakrát nezamlouvá, ale vážně nevím, jaký má smysl ho tady pořád urážet. |
NENÍ SCHOPNÝ PŘÍJMOUT JEDINOU KRITIKU.. chci to uvést znovu na pravou míru.. pokud je KRITIKA - KONSTRUKTIVNÍ.. beru jí všemi deseti a UČÍM SE.. :) JINAK TO PŘEHLÍŽÍM. ANO. Takto to dělají všichni.. přečti si nástroje titánu od Tima Ferrise a určitě pochopíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:46 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | ygg napsal: | Podobné pokrytecké modly ako Draper
Cywe, v čem byl Draper jako pokrytec? |
Mozna mysli tu sypku? |
Tak, tak, roky som to s ním riešil a doťahoval sa ako partyzán, až...
Smiešne mi je doteraz, ako si Ustinov myslel, že Drejp i Cizo ťahajú také balíky načisto... |
Trochu offtopic,, ale jako v pohodě.. Mám Váš rád chlapi.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:49 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | ygg napsal: | | Fakt jsem netušil, že by tohle pro někoho tady bylo nějaké tajemství. |
bylo, makal jako blázen, tříhodinové tréninky, vysekaných 115 kg nebo kolik měl... jak píše seeya, tak nějak to korelovalo s jeho výkonností a nebyl důvod ho nutně podezřívat, že píše jenom část reality. v průběhu let se toho samozřejmě člověk, i který se tolik nezajímá, dozvěděl více, bylo více informací a zdrojů, a dal si jedna a jedna dohromady. samozřejmě, kdo byl v obraze už dříve, si tohle dovodil, ale já taky viděl Drejpra v jiném světle a naštěstí to nijak nevadilo, bylo to fajn hecování.
nechtěl jsem teda reagovat v tomhle logu, protože sem to nepatří, ale jinde jaksi reagovat nejde :)
což taky znamená, že to tady čtu, vidím jak do Lukina šijete, znám i jeho starší log, ale k pranýři se nepřipojuji, úplně stačí to tady sledovat :D |
Tebe jsem taky dříve sledoval a musím říct, že jsem se v tobě nezmílil. Už tenkrát jsi dřel velice čistě a svědomitě a je to vidět.. Prožil sis své a jede se dál. Krásný přistup a za mě perfektní práce.
Klobouk dolů !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:50 am Předmět: |
|
|
| JENDA10 napsal: | | Turakam napsal: | | Podobné pokrytecké modly ako Draper.... |
Nepatří to sem, takže se Lukinovi omlouvám za OT, ale tady fakt prrr.....
Ani já si vůbec nevybavuju, že by Draper kdy nějak zatajoval, že sype.....jo, možná o tom nechtěl diskutovat s tebou - fanatikem na AS, co tu roky lustroval, jestli ten či onen sype a jestli ten či onen tlak je nebo není naturální. S tebou se o tomhle tématu totiž ani rozumně bavit nedá....
.....většina zdejších lidí se o sypání, myslím, nebavila ne kvůli pokrytectví, ale právě kvůli tomu, že se o tom s mnoha lidmi otevřeně prostě mluvit nedá. S fanatickym farářem taky nebudeš rozebírat předmanželský sex, protože to prostě nemá smysl...... |
V pořádku, chápu, že je nutné reagovat, uvedl jsi to hezky.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: st prosinec 23, 2020 10:53 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Chlape, pokoj, si vysadil či čo? Ja ti názor neberiem, osobne som v danej oblasti postoj nezmenil, neuberám z výkonnosti daných športovcov, sám milujem súťaže v sil. športoch, len som za otvorený postoj, ku ktorému sa mnohí dostali až rokmi. A zároveň som striktne proti tomu, aby sa niečo podobné dostalo do rúk mladým, to chce prevenciu a otvorený diskurz. |
Kdo chce ,tak si k AS cestu najde.. je to jen další pozlátko. .a další KRÁTKODOBÉ ŘEŠENÍ.. NAKOUPENÝ ÚSPĚCH, OBDIV.. POKUD to neděláš.,, protože sám chceš být velkej.. ale spoustu lidí si tím NAKOUPÍ ROKY TVRDÉHO CVIČENÍ.. nsštěstí rovnováha existuje.. proč.? protože to je jen na měsíc, rok dva.. .:) vysadíš a hra končí.. za odměnu se cítíš pak dva roky jak holka.. kvůli svému TST a jeho nižší hladině a to VYLOŽENĚ CHCEŠ.
Ale každý.. ať má to co chce.. :) Ať si prožije co chce.. nehodnotím, jen konstatuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|