|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukinobr

|
Zaslal: čt prosinec 24, 2020 2:25 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | | lukinobr napsal: | | cohen999 napsal: | OK, to mi staci. Ucitel ziadny, capslock riadny. |
Učitelů jsem měl desítky.Podívej se např. na Adam Raw a uvidíš co tam najdeš.
To je pro mě člověk, který ví co říká a dělá to co říká! | Preeesne som si myslel, ze to bude na sposob "Ja poznam Adama Raw-a, ale on mna nie." |
Teď tomu nerozumím s Adamem jsem v kontaktu a mám s ním domluvený trénink.
Chci se poznat s lídry, jako je např. Adam. |
Som rad, ze si potvrdil, ze Adam NIEJE tvoj ucitel. |
Adam je pro mě inspirace. Je to člověk, kterému věřím, i když ho neznám, protože charakter, protože upřímnost.. protože vím, že žije to co DOOPRAVDY CHCE.. ŽÁDNÉ OMÁČKY, HNED K VĚCI..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukinobr

|
Zaslal: čt prosinec 24, 2020 2:39 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | lukinobr napsal: | | decarabas napsal: | To by bolo, aby nebol vianočný lynč
Na druhú stranu zas by som to nehrotil. Luki ma právdu minimálne v tom, že to nikto z nás nemusí čítať a sledovať |
Začínáš se mi čí dál víc líbit decarabasi, cítím z tebe konečně muže.. super. | Ach, zacinajuca romanca! |
Začínající závist???
Jako vážně mě moc nebaví hrát tady s Vámi hru.. o to, kdo vymyslí čím dál trefnější a vtipnější příspěvěk..
Očividně nejste dostatečně zapracování..
Dnes se snad už konečně dostanu k dopsání svého tréninku z dneška..
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: čt prosinec 24, 2020 2:44 am Předmět: |
|
|
Nohy s kamarádem.
Dřepy - lowbar
5x80kg
5x100kg
3X110KG trochu ztěžklo ale v pohodě
2x120kg- opasek- lehké
1x130kg- šlo to
2x140kg - druhé opak těžší , ale dalo se.. vše jsem šel lowbar bos.
1x145kg - po delší době na zádech, neříkám, nebylo to tam nějaké těžké , ale vyšel jsem z toho. teď budu chtít vše střídat.. High bar a low bar.
Rumunský mrtvý tah
5x10 80-90kg
Split squat
3x10
Výpony na lýtka + vznosy
Mobilita kyčlí
Perfektní trénink, na to , že jsme ho jeli až někde kolem 19:20 a celý den jsem byl na nákupech, nebo stříhal video a nebo měl nějaké schůzky , tak pohoda. Daří se a to je hlavní!!
Klidné Vánoce.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so prosinec 26, 2020 8:51 pm Předmět: |
|
|
Dneska opět jeden z náročnějších tréninků a dnů.. Od včerejška jsem makal na projektu co se týče střihu a videí pro klienta. cca 14-15 hodin intezivního focení, natáčení, stříhání přes noc.. potom na 3h vyspat a potom natočit video, kde jsem byl již delší dobu domluvený na tréninku s Tuanem, týpek, kterému spoustu lidí nebude věřit, že je naturální.. Vypadá fakt skvěle.. Bude video na youtube společně s ním a celým tréninkem, proto se zde nechci úplně extra rozepisovat, co jsme jeli, ale jeli jsme fullbody. Více uvidíte na videu.
Ale na to , že jsem spal tak málo, tak to padlo hezky a poté ještě na regeneraci splav a otužování. .Takže za mě, luxus.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2020 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: po prosinec 28, 2020 10:22 am Předmět: |
|
|
Včera další trénink trochu neplánovaný.
Přední dřepy
do 1x105kg
Shyby podhmat
do 50kg
Kliky klasické s přidanou zátěží
do 70kg - na 1 reps.
9x50kg
Přemístění
do 105kg
Mobilita, stretch, výpony na lýtka a tak. ¨
Za mě super trénink a teď se jde regenerovat.
Včera nakonec ještě splav v 1°C, opět super zážitek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: po prosinec 28, 2020 5:22 pm Předmět: |
|
|
Narcismus nebo také narcisismus charakterizuje v běžné řeči člověka s přehnaným obdivem k sobě samému, často s arogantním vystupováním (neplést s asertivním vystupováním) a nedostatkem pochopení pro druhé, které chápe jen jako nástroje pro vlastní cíle. V patologickém kontextu se jedná o narcistickou poruchu osobnosti (anglicky narcissistic personality disorder (NPD)), tj. jev, kterým se zabývá jak klinická psychologie, tak psychiatrie. Narcismus se dá léčit psychologickou terapií, v krajních případech je někdy nutná i hospitalizace postiženého
|
|
| nahoru |
|
 |
since
|
Zaslal: po prosinec 28, 2020 6:20 pm Předmět: |
|
|
Ty tu místnost s čínkama máš někde v bytě, nebo máš dům ?
Dle těch fotek vypadá, že tam máš víceméně vše co je třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 29, 2020 9:26 am Předmět: |
|
|
| Radyn napsal: | | Narcismus nebo také narcisismus charakterizuje v běžné řeči člověka s přehnaným obdivem k sobě samému, často s arogantním vystupováním (neplést s asertivním vystupováním) a nedostatkem pochopení pro druhé, které chápe jen jako nástroje pro vlastní cíle. V patologickém kontextu se jedná o narcistickou poruchu osobnosti (anglicky narcissistic personality disorder (NPD)), tj. jev, kterým se zabývá jak klinická psychologie, tak psychiatrie. Narcismus se dá léčit psychologickou terapií, v krajních případech je někdy nutná i hospitalizace postiženého |
Pochopení pro druhé mám a to si myslím velice rozšiřené. Jen nebudu nikdy chápat lenost, přehnáné ego a zbytečné urážení. To si dělejte jinde. Vesměs všechny tři aspekty zde na fóru jsou, tak se není čemu divit, proč reaguji asertivně.
Ve svém těle se cítím perfektně, nejlépe, kdy jsem se kdy cítil a to, že mi to někdo bude závidět, to je jednou jasné, ale za mě. MŮŽETE TO MÍT KAŽDÝ, JEN SE PŘESTAT BÁT A ŘÍKAT PRAVDU, ŘÍKAT VŠE TAK JAK CÍTÍTE.. Kdo to dnes z Vás dokáže? mmm?
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 29, 2020 9:30 am Předmět: |
|
|
| since napsal: | Ty tu místnost s čínkama máš někde v bytě, nebo máš dům ?
Dle těch fotek vypadá, že tam máš víceméně vše co je třeba. |
Mám to u sebe , ano, mám vše potřebné, hrazdu 200kg záváži bumber kotoučů- takže mužu s tím bouchat o zem jak se mi zlíbí, např. při přemístění , do toho infrasaunu na regeneraci plus lavici , jednoručky a nějaké expandery a další pomůcky.. Za mě top strop a vejdeš se do cca 40-50 tisíc.
Ještě mám k tomu dva kettlebelly , ty jsem teď půjčil kamarádům , jak je korona.
Ale rád cvičím spíše sám nebo jen s klienty, než abych chodil do fitka. Dělám to pro sebe a nepotřebuji se ukazovat ostatním, někdo chodí do fitka právě kvůli tomu aby se ukazoval. Já už 5 let cvičím ve sklepě. Asi ,,pravý narcismus´´ mmm moc Vám to nesedí chlapy.. Každopádně díky Vám za info. Krásný den přeji.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 29, 2020 11:33 am Předmět: |
|
|
"Nie som narcis, preto plnim pravidelne youtube, instagram a ronnie vsetkymi svojimi sra*kami." 😂
Skusal som pozerat to tvoje posledne video, cisto zo studijnych dovodov, ale je tak zle, ze som musel od svojho planu upustit. Niekedy sa vzacne stane, ze su veci tak zle, az su dobre, ale ani to nie je tvoj pripad... 🤷 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 29, 2020 12:10 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | "Nie som narcis, preto plnim pravidelne youtube, instagram a ronnie vsetkymi svojimi sra*kami." 😂
Skusal som pozerat to tvoje posledne video, cisto zo studijnych dovodov, ale je tak zle, ze som musel od svojho planu upustit. Niekedy sa vzacne stane, ze su veci tak zle, az su dobre, ale ani to nie je tvoj pripad... 🤷 |
Může to být pro tebe sračka, já se narozdíl od ostatních nestydím za svůj život a za to co žiju, proto nemám problém to dávat a prezentovat ven, pokud se ti na tom něco nelíbí, BUDU SE OPAKOVAT, ALE NESLEDUJ MOJI CESTU. DÍKY ¨
V pořádku , neberu ti tvůj názor o tom, že mám zlé videa, já si to osobně nemyslím, každý se má vždy v čem zlepšovat, já nejsem výjimkou, ale jsem spokojen s tím co dávám ven. Příští rok , budu posílat na youtube o dost více ,,sraček´´ jak ty říkáš, tak se připrav pane dokonalý.
BUDE TO JÍZDA.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 29, 2020 12:30 pm Předmět: |
|
|
Nepremejslel jsi treba o vlastnim merchi? Tricko, na kterym bys byl ty jen v trenkach, nebo klidne i nahatej bys mohl bejt... to by si podle me koupilo hodne lidi.... a kdyz ne, ty bys to urcite unosil sam ... pripadne by to mohlo bejt jako hlavni vyhry v soutezich na youtube, myslim, ze pristi rok uz se budes pohybovat ve vyssich stovkach shlednuti a to by si zaslouzilo nejaky souteze o merch s tvym obrazkem .... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: út prosinec 29, 2020 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Nepremejslel jsi treba o vlastnim merchi? Tricko, na kterym bys byl ty jen v trenkach, nebo klidne i nahatej bys mohl bejt... to by si podle me koupilo hodne lidi.... a kdyz ne, ty bys to urcite unosil sam ... pripadne by to mohlo bejt jako hlavni vyhry v soutezich na youtube, myslim, ze pristi rok uz se budes pohybovat ve vyssich stovkach shlednuti a to by si zaslouzilo nejaky souteze o merch s tvym obrazkem .... |
Pokud to měl být pokus o vtip, nejde ti to upřímně. Zároveň své trička s mým logem getstronger budou, nevím, jestli příští rok, ale budou a nic s tím neuděláš, to stejné bude i to, že i já budu existovat a tím pádem budu neustále konfrontován s lidmi jako jsi ty pane GRIMLEY.
Těší mě tvá přítomnost a zároveň mě děší to, že se nechceš měnit a jít trochu lepší cestou, než sis určil, ale hold, každý podle svého, že?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|