|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
Zaslal: čt únor 04, 2021 7:17 pm Předmět: |
|
|
4.2.2021
Dnes to moc nesedlo
1.dřep s gumou kolem kolen - 5x110kg, 3x5x120kg - tak lepší je to bez gumy
2.pritahy v předklonu - 4x10x70kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spekounP
|
Zaslal: po únor 08, 2021 3:03 pm Předmět: |
|
|
6.2.2021
1.bench - 6x75kg, 5x85kg, 2x5x87,5kg, 4x5x80kg
2.pritahy v předklonu - 8x70kg, 5x8x80kg
3.tlaky ve stoje - 8x45kg, 8x50kg, 3x8x40kg
4.zadni ramena v předklonu s ruckama - 4x15
tak rameno je víc v prdeli, než jsem myslel, že začátku to vypadalo dobře, ale pak mi v něm zase něco kruplo, musel jsem snížit váhu a jet to s extrémní kontrolou. Bohužel jsem pak celou noc skoro nespal kvůli bolesti
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po únor 08, 2021 3:04 pm Předmět: |
|
|
8.2.2021
1.lowbar drep - 5x5x150kg - dalo zabrat
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá únor 12, 2021 7:19 pm Předmět: |
|
|
12.2.2021
1.lowbar drep - do 5x110kg na rozhybani
2.tahy klasikou - 5x160kg, 5x180kg, 5x190kg - urvanej kus palce a konec
3.tlaky ve stoje - 10x40kg, 4x8x50kg
rezervovat do eagle stanu se musí člověk čím dál s větším předstihem, kouknul jsem na to v pondělí a už jsem měl smůlu až do dneška.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá únor 19, 2021 2:51 pm Předmět: |
|
|
nechci tu moc brečet, nicméně jsem tak nějak fpiči
všechno mě poslední dobou strašně sere
15.2.2021
1.lowbar dřep - do 3x3x160kg - měl jsem rezervaci do eagle stanu víc, jak 6 dní, kdo mohl tušit, že v pondělí bude extrémní zima -8°C, nešlo se vůbec zahřát, při druhý sérii mi cuklo v pravym třísle a od toho okamžiku šlo všechno zase do kelu - problém kolem kyčle, který vypnul práci zadku na pravé straně a nastartoval přetížení spodních zad, prostě součinnost svalů u dřepu zase totálně rozhozená
16.2.2021
1.bench (nohy na lavici - bez opory nohou pracuje líp vršek a stabilizace lopatek) - 3x3x80kg, 6x6x70kg - rameno není gut, v noci mě budí bolest ze spaní, uvidíme, u posledních sérií vysvitlo světlo na konci tunelu
2.přítahy v předklonu - 8x70kg, 4x8x80kg, 3x6x90kg
18.2.2021
1.lowbar dřep (pauza v díře a v návratu - snaha o nastartování správné součinnosti svalů) - 5x3x140kg
2.tahy klasikou s pauzou - 3x5x160kg
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 19, 2021 2:55 pm Předmět: |
|
|
Možno trochu rúhanie, ale nebolo by fajn na nejaký čas si dať voraz od váh a intenzity a zamerať sa na rehabky a úpravu dysbalancií? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkas8
|
Zaslal: pá únor 19, 2021 3:40 pm Předmět: |
|
|
A k tomu rybí olej a kloubní výživu?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá únor 19, 2021 5:09 pm Předmět: |
|
|
A k tomu kombinaciu voltarenu a guajacuranu 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá únor 19, 2021 7:24 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Možno trochu rúhanie, ale nebolo by fajn na nejaký čas si dať voraz od váh a intenzity a zamerať sa na rehabky a úpravu dysbalancií? |
Věř, že různým kompenzacím a pomocným cvikům, který sem nepíšu, věnuju doma spoustu času.
Chtěl jsem dát na podzim na nějakou dobu nějakou kulturistiku, ale za současný situace člověku zbývají spíš jen variace základních cviku.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá únor 19, 2021 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Jirkas8 napsal: | | A k tomu rybí olej a kloubní výživu? |
Nějaký základní doplňky používám, ale moje problémy jsou spis mobilita a dysbalance.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so únor 20, 2021 12:57 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Možno trochu rúhanie, ale nebolo by fajn na nejaký čas si dať voraz od váh a intenzity a zamerať sa na rehabky a úpravu dysbalancií? |
Jenze problem je v tom, ze takovy trenink ti proste nic neda.
Zadna hormonalni odezva, zadny vyplaveny endorfin, zadna psychicka vzpruha, nic.
Takze Pajase v tomhle chapu...nemluve o tom, ze ne uplne dobra mobilita a disbalance tu budou v nasich letech uz naporad, protoze nejsme nagelovany estrogenem nafetovany instaLukasove a nezijeme nicim jiny, nez abysme za rok spachal sebvrazdu pri autoasfixii ve skrini ve svem podkrovnnim pokojicku u rodicu.
Proste nezbyva nez makat. I kdyz to stoji za hovno, cim dal vic. Dobre uz bylo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkas8
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so únor 20, 2021 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: |
Jenze problem je v tom, ze takovy trenink ti proste nic neda.
Zadna hormonalni odezva, zadny vyplaveny endorfin, zadna psychicka vzpruha, nic.
|
To ja samozrejme chapem, mam to podobne. Na druhu stranu viem, ze Pajas ma narocne zamestnanie, kde sa nachodi az az. Nechat telo trochu oddychnut by nemuselo byt na skodu.
Ale pocitam, ze uz urcite vyskusal kadeco, lebo sa s niektorymi problemami potyka uz dost dlho. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne únor 21, 2021 6:40 pm Předmět: |
|
|
20.2.2021
1.lowbar drep (dvojitá pauza + miniband přes kolena) - 5x5x130kg cesta za nápravou, cítil jsem to celkem dobre
2.spoto bench - 5x5x75kg
3.nejaky rehab srandy
Musím to zaklepat, ale ta kycel se začíná lepšit, u drepu zase pocit kordinovane spolupráce svalu
U benche při zastavení nad hrudnikem cítím, jak ujíždí levá lopatka, takže práce na aktivaci + nějaký pullovery přes válec na protažení
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út únor 23, 2021 4:57 pm Předmět: |
|
|
23.2.2021
1.lowbar drep (dvojitá pauza) - 5x3x150kg
2.tlaky ve stoje - 50kgx6,7,8,8 opak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|