|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: čt březen 25, 2021 1:45 pm Předmět: |
|
|
@maca . urcite to bude presnejsie, s hrudnym pasom beham roky a je to citelny rozdiel. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 26, 2021 9:16 am Předmět: |
|
|
vaha: 91,0kg
alkojednotky: 0 (t0, m22)
tep: najnizsi nocny 50bpm, priemerny nocny 58bpm . regeneroval som intervaly a vcerajsie drepy, vyssie tepy to pekne ukazali
ANS (autonomny nervovy system) charge: OK. To znamena cca stred.
hlboky spanok: 1:22, 14% . spal som vyse 9 hodin, z toho vacsinu hlbokeho spanku som nahonobil na gauci, kym som sa presunul do postele.
Vcera som poobede este siel kocikovat cca 5km, potom do obchodu a vysledny vecerny stav sa da vystihnut jedinym peknym slovom - do*ebanost. Takze po vyzivnom spanku sice citim nozicky, ale tazke mrtvoly dnes pojdu. Premudrele hodinky samozrejme uplne mimo realitu tvrdia, ze by som mal ist idealne okamzite spachat harakiri intervalmi.
Dnes ziadny Ludevit, vecer tam poslem aspon tri penive, rege nerege, askeza neaskeza. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 26, 2021 12:39 pm Předmět: |
|
|
Plague hole trening 31/63/53
Uz mam za sebou cca 20 treningov v plague hole, tesim sa stale. #lovemyplaguehole
mrtvola 132,5kg . 5, 5, 4, 4, 3 . OK, o dva tyzdne 5x5.
rows 52,5kg 4x9 . pim pam rychlo
seated OHP 7x32,5kg, 5x36,5kg, 5x42,5kg, 3x46,5kg PR _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 26, 2021 2:46 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | hlboky spanok: 1:22, 14% . spal som vyse 9 hodin, z toho vacsinu hlbokeho spanku som nahonobil na gauci, kym som sa presunul do postele. |
já tak chytré hodinky nemám, obyč náramek, ale na dnešek 7 h spánku, 1:57 hluboký (28 %) a pocitově to odpovídá. nevstávat na trénink, tak asi ještě něco přidám :D
ale je pravda, že když jsem svého času chodíval spát mezi desátou a půl jedenáctou, tak do půlnoci jsem toho naspal nejvíce. nejlepší a nejkvalitnější spánek.
| cohen999 napsal: |
seated OHP 7x32,5kg, 5x36,5kg, 5x42,5kg, 3x46,5kg PR |
pěkný, Magumi mě na to taky lákal, že prý se tím omezí zaklánění, tak to vyzkouším... ale teda s menšíma váhama než ty :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 26, 2021 9:02 pm Předmět: |
|
|
To maa celkom dost hlbokeho spanku, ja som sa cez 20% este nedostal. Junior zaspi o deviatej, takze potom mam dve hodky pre seba, malokedy zaspim pred jedenastou.
OHP na lavicke je v pohode, trosku mi pri nom praskaju ramena, ale druha seria uz byva fajn, ked sa stary stroj premaze. Zacinal som na 32,5kg, easy. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so březen 27, 2021 9:25 am Předmět: |
|
|
vaha: 91,5kg
alkojednotky: 5 (t5, m27) . volajako mi vcera zachutilo
tep: najnizsi nocny 53bpm, priemerny nocny 59bpm . chlast urobil svoje 😅
ANS (autonomny nervovy system) charge: POOR.
hlboky spanok: 1:26, 17% . OK _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 28, 2021 12:12 pm Předmět: |
|
|
alkojednotky: 5 (t10, m32) . aj vcera chutilo
tep: najnizsi nocny 57bpm, priemerny nocny 63bpm . chlast urobil opat svoje 😅
ANS (autonomny nervovy system) charge: POOR.
hlboky spanok: 1:13, 17% . OK
Plague hole trening
Zhyby 4x5
Beh 5km za Juniorom na biku 0:39:09, tep avg 144, running index 43 . bezal som s hrudnym pasom, pohodka. 😍💪😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 29, 2021 8:01 am Předmět: |
|
|
vaha: 93,0 . povikendova klasika, kolacov plna prdel, k tomu ten alkohol... :D
alkojednotky: 0 (t10, m32) . aj vcera by bolo byvalo chutilo :D
tep: najnizsi nocny 49bpm, priemerny nocny 53bpm . OK
ANS (autonomny nervovy system) charge: GOOD
hlboky spanok: 17% . kratsi, ale percentualne v pohode.
Dobre to s ludom pospolitym majster Ludevit mysli.
"Škoda, ktorú niektorí z prestávania pitia pálenky pocítia, s časom sa im istotne nahradí, lebo majetnosť v krajine sa rozšíri a keď táto sa zmôže, všetci v nej účasť na ten alebo iný spósob mať budú; zemské panstvá nebudú dostávať, pravda, od krčmárov toľké árendy, zato ale ich poddaní budú majetnejší a statočnejší, ktorí i povinovatosti svoje lepšie splácať i roboty poriadnejšie vykonávať budú; priemyselníci iní, ktorí na svoju ruku pálenku pália a dávajú, budú musieť niečo inšieho pred seba vziať a obchod ich pri rastúcej majetnosti ľudu a krajiny lepšie sa im bude dariť, potrieb životných budú si tiež lacnejšie nakúpiť môcť, keď sa tá veľká sila dreva a zbožia páleniciam ujme, nádenníkov tiež dostanú poriadnejších a svedomitejších atď. Preto nielen mravná povinnosť, ale aj úžitok každého vyhľadáva námery spolkov miernosti najochotnejšie napomáhať." _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po březen 29, 2021 11:43 am Předmět: |
|
|
Plague hole trening 33/65/55
drepik . 5x4x85kg . easy
bencik . 92,5kg 4, 3, 3, 3, 2 . oops, trosku tazke, od minuleho tyzdna +1 opacko, hanbaaa
seated OHP 32,5kg 3x7
rows 52,5kg 3x10
ab wheel 3x7
jeff curls 2x10x20kg
Nasral ma ten bencik, ale to asi ze som neprihodil v easy day co som mal a dnes to tam chybalo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 30, 2021 7:48 am Předmět: |
|
|
vaha: 92,0 kilo dole
alkojednotky: 0 (t0, m32) . nech to uz skonciii!
tep: najnizsi nocny 49bpm, priemerny nocny 53bpm . to iste ako vcera
ANS (autonomny nervovy system) charge: GOOD, ale na hranici s very good
hlboky spanok: 14% . kratsi a este aj na prd.
A Ludevit? Ten mal byt fararom...
"Preto k slovu a k skutku: slovo zachytí, skutok utvrdí človeka. Ale účinkovanie musí byť vytrvanlivé, lebo hlboko sa už tá nákaza do ľudu nášho prežrala, a kto by len začal a zase prekážkami alebo odporom ľudu odstrašený dielo svoje nechal, ten by nielen nič neosožil, ale zadal hlbokú ranu veci dobrej, lebo by ľud len zase, a to po hromžení na výstupok jeho vo výstupku utvrdil a nedôveru k sebe i k popraveniu svojmu vzbudil." _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 30, 2021 10:09 am Předmět: |
|
|
jj, marec má 31 dní :D ale držíš to perfektně 1/den je skoro Sahara ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st březen 31, 2021 7:14 am Předmět: |
|
|
vaha: 91,7 kg
alkojednotky: 0 (t0, m32) . Neviem, co si prajem aby skoncilo skor. Ci pandemia, alebo moj post.
tep: najnizsi nocny 49bpm, priemerny nocny 53bpm . to iste uz tri dni
ANS (autonomny nervovy system) charge: GOOD
hlboky spanok: 15% . asi ta ritterska o desiatej vecer zauradovala.
Ej veru, dobri boli stari Slovaci v opisovani ucinkov palenky, dobri. Dobri odrbavaci. Nastastie ich majster Ludevit prekukol (alebo si na nich sam takuto palicu pripravil) :D
"Predsudky, ktoré hlavne pri ľude našom pálenke oddanom krušiť a ničiť treba, sú: že pálenka pri robote posilňuje a že v lete chladí: ale jakoby mohlo posilňovať to, čo celý človeka život, jeho zdravie a silu podrýva? Či tie tváre vypálené, tá suchota tela na posilňujúci nápoj ukazuje ? Dobre jeden rečník toto domnelé posilňovanie zrovnal s rozdráždením mravcov, keď im kto palicou do mraveniska pichne. Že by pálenka v lete chladila, je nerozum: či nerozdráždi pálenka vždy všetky žily a nerozhorúčí krv človeka? Skadiaľže pochádza v človekovi pálenke oddanom tá váhavosť a neogabalosť tela, či nie od spálenej krvi? A čože prepálilo krv človeka, či nie pálenka?" _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st březen 31, 2021 6:19 pm Předmět: |
|
|
Plague hole trening 34/66/56
Beh 5km za Juniorom na biku + futbal s Juniorom cca 25 minut, dohromady 0:59:44, tep avg 129bpm. 😂
Este by som mal nejake zhyby dat, ale uz som zozral pol plechu kvaskovej pizze. 🤣 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 01, 2021 8:07 am Předmět: |
|
|
alkojednotky: 0 (t0, m32) . fuuurt nic, ale koniec je blizko!
tep: najnizsi nocny 50bpm, priemerny nocny 57bpm . telo s niecim bojuje, vcera som bol strasne vyflusnuty, ale strasne. A asi aj to teplo.
ANS (autonomny nervovy system) charge: COMPROMISED . tfuj, zlota.
hlboky spanok: 12% 1:04 . a to som spal 8 a pol hodiny.
Dnesne drepy zas budu peklo. Ale ak by to nahodou neslo, nebudem vahat s neplanovanym deloadom a odmakam ich v pondelok. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|