Máčův kondiční log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 277, 278, 279  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Máčův kondiční log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Máčův kondiční log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Máča

PříspěvekZaslal: pá květen 07, 2021 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičo
kliky/shyby/dřepy - 4 kola
kliky-51,34,33,29x
shyby nadhmat-7,6,5,5x
dřepy-42,35,32,31x

kliky-32x
shyby-nadhmat-4x, paralel-6,5x podhmat,6,5x

břicho natahování nohou vleže na zádec,plank-5,5,4x každá

celkem:
kliky-180x
shyby-50x

No cvičení dobré, ale noha na hovno.Šel jsem se projít a při chůzi cítím bolest od pravého vnitřního kotníku až nahoru podél holenní kosti Takže s běháním to bohužel moc nevidím když to cítím i při chůzi nemá to asi cenu, leda bych to víc zkurvil
Možná je stávající kilometráž na moje tělo prostě už moc, nevím..je fakt že prakticky každý víkend dávám dvacítku, to jsem dřív nedával..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Máča

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2021 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo
Brod-Nivnice-Suchá Loz-Bánov-Nezdenice-Šu ice-újezdec-bro-veletiny-vLČNOV-bROD

fAJN VYJÍŽĎKA, DNES O NĚCO KRATŠÍ, ALE ZASE KOPEČKY.Zvlášť ten závěrečný stál klasicky za to
Napadla mě taková teorie (možná je to blbost) jestli může nějak souviset to,jak při běhu i na kole nenávidím kopce a trpím u nich s tím, že mám nízkou tf max oproti normálním smrtelníkům?
Máča

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2021 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby/dřepy-4 kola
kliky-52,33,34,29x
shyby nadhmat-7,6,5,5x
dřepy-42,35,32,32x

kliky-32x
shyby-nadhmat-4x paralelně-6,6,5x podhamt-5x

spodní záda planky balon-7 sérií

celkem:
kliky-180x
shyby-50X

Ve 4:30 ráno v nedělu.. blázen
Máča

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2021 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh

No tak je to v prdeli, noha na hovno.Při běhu jsem ji cítil na každém kroku, pobolívala.Nijak extrémně ale cítil jsem to celou dobu (oblast u pravého vnitřního kotníku až směrem nahoru po lýtkové kosti).
Běžet s tím šlo ikdyž to běh dost otravovalo.Po doběhnutí to zatuhlo a bolí.Myslím ,že je zase na čas doběháno, bude to chtít pauzu
Fakt mě to sere, od poslední nucené pauzy kdy bolelo pro změnu pravé chodidlo to jsou ani ne dva měsíce a je to tu zas..
Nevím čemu to přisuzovat, kde může být příčina toho, že je ta pravé noha pořád dokola prostě špatná..pravděpodobně budu mít vliv i to, že je o nějaký 1,5cm kratší oproti levé a tím pádem samozřejmě víc namáhaná.Otázka jestli je to jenom tím, nebo je pes zakopaný ještě v něčem dalším, ale to bohužel asi nijak nezjistím..Taky mě celkem překvapuje že pokaždá na ní začne bolet nějaké jiné místo (koleno,achilovka,lýtko, teď ten kotník)...nevím no.
Takže pauza a uvidí se..snad ne moc dlouho a bude to zase OK.
P.S. Toto je taky jeden z důvodů proč se mě pravděpodobně nikdy nepodaří natrénovat na maraton.Obávám se, že by takové dávky prostě moje tělo nevydrželo..
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2021 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale vydrzalo, pohoda. Je to vacsinou len o doslednom strecingu danej oblasti. Vzdy ked citim, ze sa ide nieco "pokazit", venujem tomu viac pozornosti a natahujem po vykone viac. Ci uz po behu, alebo po silovke. Skus si to lytko povalcovat tvrdym valcom alebo tvrdou loptou, musis tam poslat podnet na vacsie prekrvenie.
Máča

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2021 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cohen díky za povzbuzení, fakt mě dodals optimismus!Kolikrát i maličkost stačí..
Jj zkusím poválcovat a zítra jdu i na masáž tak uvidíme..každopádně ta pravačka není dlouhodobě 100%

workout lapač
kliky bradla/shyby (nadhmat,podhmat,paralel)
bradla-celkem 80x (série po 5-13 op.)
shyby-celkem 50x (po 5-7op.)

horizontální přítahy-18,16x
kliky na adaptérech (nebo jak to nazvat )-18,15x

břicho planky-5x
před cvičením ráno:
kliky-52x
shyby-paralel-10x, nadhmat-7x
Máča

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2021 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[color=white] cvičení /color]
kliky-20x
shyby-5x (prvních 5 kol nadhmat, pak paralel a podhmat)
dřepy-15x
10kol

čas:27 minut

spodní záda planky balon - 9 sérií

Tak konečně jsem vymyslel jak to cvičení trochu obměnit a zpestřit.Budu to obča stakto zařazovat páč je to jinak prakticky furt jedno a to samé schéma furt dokola a tím pádem trochu nuda, bylo to příjemné zpestření.
Snažil jsem se o co nejmenší pauzy ikdyž čas bude pro hodně z vás asi směšný.
Dokázal bych o něco zrychlit ale nějak jsem se neflákal.Dechově v pohodě, jako první začaly pro mě trochu překvapivě odcházet ruce u shybů, pak u kliků.Dřepy úplně na pohodu u těch jsem si vyloženě vždycky odpočinul

Jinak včera jsem byl na masáži (nohy a záda) u chlapa, který mmj. masíruje i prvoligové fotbalisty (takže by měl sportovním problémům snad rozumět) a tak trochu jsme kecali o těch mojich problémech s nohou co mě občas trápí.Říkal, že podle něho není příčina v kratší noze (podle něho by mě jinak bolela i záda, případně krční páteř což vůbec naštěstí nebolí), ale problém bude spíš v tom, že tělo nestačí mezi tréninkama dostatečně zregenerovat.Takže mě doporučil mmj. zobat nějaké vitamíny a minerály (což teda už dělám - možná zkusím o něco ještě navýšit dávky) a taky zkusit brát BCAAčka na lepší regeneraci - vyzkouším a uvidím.
Celekm mě potěšilo že to nemusel být "mechanický" problém způsobený od zad ale spíš tady toto, s čímž by se dalo něco dělat.
No a s tím mmj. taky může i souviset doposavaď příliš vysoká tepovka při většině běhů..
Máča

PříspěvekZaslal: so květen 15, 2021 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolo
Brod-Kunovice-UH-starák-kostelany-kunovice-Brod

Tak jelo se parádně, úplně lehoučce fakt super.Bohužel ale cca od 43km začalo pršet, nejdřív jenom drobně, ale za chvilku už fest takže jsem to musel oproti původnímu plánu o něco zkrátit.Škoda zrovna dneska když to šlo tak pěkně.No i tak jsem dojel durch promočený.
Máča

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2021 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak pro zajímavost:
Toto se mě včera udělalo na noze v místě kde mě poslední dobou bolí při běhání po dojezdu z kola.Vůbec to nebolelo všiml jsem si toho když jsem se převlíkal.Vypadalo to podobně jako škrábanec podélně přes celou holeň ale přitom jsem se určitě nikde v tomto místě neškrábl.Za pá r hodin to zmizelo..
Nikdy jsem nic takové neměl, nevím jestli to nějak vůbec souvisí s tím bolestivým místem..
Nevíte někdo co by to mohlo být?
cohen999

PříspěvekZaslal: ne květen 16, 2021 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzera to ako praca pre exorcistu 😱🤪😂
Máča

PříspěvekZaslal: út květen 18, 2021 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičba
kliky/shyby/dřepy-4 kola
kliky-52,33,32,29x
shyby nadhmat-7,6,5,5x
dřepy-42,35,32,32x

kliky-32x
shyby-nadhmat-4x paralel-6,5x, podhmat-6,5x

břicho svíčka-5x10-14

celkem:
kliky-180x
shyby-50x
Máča

PříspěvekZaslal: čt květen 20, 2021 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby/dřepy - 4 kola
kliky-51,34,34,30x
shyby nadhmat-7,6,5,5x
dřepy-42,35,32,32x

kliky-32X
shyby-nadhmat-4X paralel-6,6x podhmat-5,5X

spodn záda planky balon-7 sérií

Tak tento týdem je co se aktivit týká takový slabší, nechávám odpočívat nohu takže mám běžeckou pauzu, ale aspoň si trochu odfrknu a od příštího týdne se chci do toho zase obout.
A zítra hokej a pivko, víno atd...konečně po dvouleté pauze mistrovství
Máča

PříspěvekZaslal: ne květen 23, 2021 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby/dřepy-4 kola
kliky-52,34,35,29x
shyby nadhmat-7,6,5,5x
dřepy-45,37,32,32x

kliky-32x
shyby-nadhmat-4x paralel-6,6x podhmat-5,5x

břicho zkracovačky balon-5x8-13
Máča

PříspěvekZaslal: po květen 24, 2021 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Běh stadion Lapač

po běhu ještě krátký workout:
bradla/shyby - 5x
bradla-12,10,8,7,7
shyby-5x5

Tak jsem se byl po dvoutýdenní pauze zkusit proběhnout a bohužel noha furt bolí. Při chůzi o ní vůbec nevím ale hned od prvních kroků po rozběhnutí jsem cítil okolí pravého vnitřního kotníku (o něco nad kotníkem směrem k lýtkové kosti) při každém kroku.Nebyla to sice nijak ostrá bolest přes kterou by se nedalo běžet, ale prostě dobré to není.Běh to jednak otravuje a taky po doběhnutí i ještě teď po několika hodinách to cítím i při chůzi..
Tak nevím no co teď.Zas holt bohužel bude muset být pauza (bůhví jak dlouho) a zkusím to znovu.Přes bolest běhat pro mě nemá význam..Dost mě to nasralo, tak nějak jsem doufal že to bude OK
Máča

PříspěvekZaslal: st květen 26, 2021 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvičení
kliky/shyby
kliky-200x (53,35,35,28x ráno-51x)
shyby-60x (nadhmat-6,5,5,5,4x podhmat-6,6,5x ráno nadhmat-9x paralel-10x)
dřepy-40,35,32x
spodní záda planky balon-10 sérií

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Máčův kondiční log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 277, 278, 279  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: