|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: ne listopad 14, 2021 8:41 pm Předmět: |
|
|
chlapci, chlapci... takto sa naj*, řekl bych, že Štúrova frajerka tuto radostnou událost neoslavovala stejným způsobem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bucco
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 15, 2021 7:54 pm Předmět: |
|
|
Bieda bieda, pri drepoch som skoro zdochol. Mŕtvola v piatok oproti tomu bola úplná pohodička. To rebro proste nie je ready... Zapol som opasok, zišiel do drepu a vybavené, ako keby ma niekto nabral sekerou.
Tak nútený deload na všetko okrem bench pressu, ten teraz ide a bola by škoda to zahodiť. Našťastie tam rebro nerobí problém.
Zvyšok... Počká.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 16, 2021 12:17 pm Předmět: |
|
|
Tak som sa ako bonus zobudil s plným nosom, z ktorého mi nonstop tečie. Tak asi na pár dní radšej pauza.
Ale zas som vyhral tipovačku, čo je cool, doplnky som nekupoval ani nepamätám, ak nerátam nejaké vitamíny. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 16, 2021 4:00 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Ale zas som vyhral tipovačku, čo je cool, doplnky som nekupoval ani nepamätám, ak nerátam nejaké vitamíny. |
nevyhráváš nějak často? buď soutěží málo lidí... nebo seš tak dobrej
a jinak koukám, že sis to chytře naplánoval a rebro i nádchu vezmeš jedním vrzem to rebro je snad pouze mechnická závada, která odezní.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 16, 2021 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 16, 2021 5:11 pm Předmět: |
|
|
Hej, hej, posuplementuje, ehm, hlavne tak maslami _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 24, 2021 9:08 pm Předmět: |
|
|
Tak po niečo vyše týždni Plague pit again. Už bolo načase, celý som si už pripadal zošúverený a scvrknutý ako penis v ľadovej vode. Choroba sa ma otravne držala celkom dlho, z nosa sa mi liali záplavy alebo naopak bol vzduchotesne zabetónovaný, ale test tvrdohlavo tvrdil, že som negatívny, aj keď sa to tu zas v baráku melie. Tak ktovie, už som OK, karanténu som dodržal, čiže v podstate to je asi aj jedno.
Drepy:
1x10x12,5kg
1x3x62,5kg
1x3x112,5kg belt on, čo povie rebro
2x3x145kg
1x1xKATASTROFA
1x1xADRENALÍN
1x1xPOČÍTANIE ŠKôD
1x1xDEZINFEKCIA
3x3x145kg
Bench press:
1x4x62,5kg
5x4x95kg
Deadlift:
1x3x62,5kg
1x3x112,5kg
5x3x150kg beltless. trhačky
OHP v sede:
3x6x62,5kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CWq3uREDyrl/
Budúci otecko Štúr sa nemohol dostaviť, lebo je ZAS v karanténe, tentoraz covid priniesol jeho brat z pracovných kávičiek s nemeckými kamarátmi  Tak neborák zas musí sedieť na prdeli. Erik sa sľúbil, ale splnil to tak spoľahlivo, ako vždy a ostal som sám. Dnes šlo hlavne o to otestovať rebro a tak som bol pri drepoch veeeeľmi opatrný. Cítil som to, príjemné to nebolo, ale už by som to asi ani nenazval bolesťou. Len taký debilný pocit a psychický blok. Nakoniec to ale celkom dobre šlo a jak som dával extra pozor na rebro, katastrofa prišla úplne z inej strany
Po druhej sérii som odkladal činku a prisahal by som, že som položil tyč na stojan. Ale asi som to položil len na tú gumu, ktorou to je potiahnuté a tá samozrejme povolila. Výsledok vidieť na videu
Činka sa zdrbala dolu, ja som uskakoval, ale popri tom mi stojan jednu prijebal na cestu, aby som sa nenudil, potom som sa spamätal a snažil zbrzdiť činku. Tá si išla svoje a v byte nado mnou bolo asi pár infarktov, lebo to znelo ako keď odpadne slon v brnení. Schytal to aj elektrický radiátor, ten celý ohlo a kolečká, na ktorých stál, z neho lietali krížom krážom. Našťastie z neho nič netieklo, to by bol ešte prúser, keby sa tam lial horúci olej
Tak som to trochu pospratoval a ako opadal adrenalín, začal som cítiť poriadnu hrču na hlave a dorezanú ruku - tie hrany na kotúčoch sú nakoniec seriózne ostré a odniesli si to obe ruky, aj keď si nevybavujem, kedy k tomu došlo
Pretože sú kotúče vyrobené z ocele a špiny v pomere 50:50, vybehol som si hore vydezinfikovať ranu domácou 52kou, to mi zas koplo adrenalín a mohol som ísť ďalej drepovať. To už šlo bez nehody, sila bola
Zvyšok tréningu cool a pohoda, zistil som, že týždeň v chorobe a bez činky nemá veľký dopad na silu, čo ma trochu ukľudnilo. Deadlift som si radšej dal bez opasku. Bolo to len 150 a nechcel som to rebro ešte viac pokúšať. Potrebujem, aby sa dostalo doporiadku čím skôr.
Video z nehody som pôvodne nechcel nikam dávať, ale nasrať, to sú veci, čo sa dejú a ja sa na nič nehrám (napísal týpek, čo má v skrini viac kostýmov jak civilu) a že si zo mňa niekto robí prdel ma nijak zvlášť netrápi. Chvalabohu aj Soraya to prešla len prekrútenými očami a začínam sa desiť toho, že keď ju neprekvapí, že som si skoro odtrhol hlavu, niečo so mnou nebude úplne OK
Po tréningu som len tak v elasťáčkoch venčil Leelu. Stretla ma škuľavá babka s nohami do O a rozhorčene mi hovorí: "No ale ja vás musím zastaviť! Budete chorý, keď budete starý!" a ja na to "To je OK, ja sa práve doliečujem po chorobe" a ona dodala pohoršene "No hotovo!". Baba ma nenávidí od chvíle, čo sa snažila Leele dať len tak na ulici piškóty a ja som chcel naraz na Leelu zakričať "NE!" a povedať "Nedávajte jej prosím nič" a vyšlo z toho "NEDÁVAJ JEJ NIČ!!!!!"
Okrem toho dobre mienené rady do života sú super, ale vzhľadom na to, že jej syn, 45ročný podvyživený alkoholik s pečeňou ako diamant, čo vyzerá, že bojoval proti trpaslíkom v Morii, s ňou stále býva v jednom byte a ona mu z dôchodku platí dlhy za automaty a chľast, beriem jej výchovné metódy s rezervou.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 24, 2021 10:10 pm Předmět: |
|
|
Nechcem byt skodoradostny, lebo sa mi moze hockedy stat to iste... ale nasrat, nemoze, ja sa vzdy pozriem na obe strany a skontrolujem. Mna skor ta cinka zapuci. 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 24, 2021 11:11 pm Předmět: |
|
|
po bitvě... už by se dalo i napsat, že štěstí stálo při tobě
tedy nevypadalo to hezky... i když viděl jsem pouze jednou, podruhé už se mi tvůj post-covidový, ale jinak pěkný a pocitvý, trénink sledovat nechtělo :) dobrý střihač by to dal zvlášť a ještě jednou slow-motion ;)
tak si říkám... možná je dobře, že na ten trénink už nikdo další nepřišel.
nedávno se mi stala podobná drobnost na benči, odložil jsem činku aniž bych se pořádně podíval, protože už bych přece dokázal benčovat i poslepu... inu, opět jsem zjistil, že jak jsem křivý, kdo není, tak jedna ruka odkládá více dozadu. což by nevadilo, tam se to zarazí. horší je, když odloží více dopředu a ta druhá neodloží. tedy chvíli si myslí, že odložila, ale ve zlomku sekundy zjistí, že ne. naštěstí tam bylo devadesát, včas jsem začal brzdit a nic si nenatáhl. ještě, že existují reflexy :D tys to měl asi horší v tom, že ta činka možná chvíli vypadala jako odložená... tak si říkám - přesně jak to vystihnul Cohen - odteď vždy oční kontakt ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 25, 2021 7:55 am Předmět: |
|
|
Na moju obhajobu - video som kvôli obmedzenej dĺžke videa strihol tak, že to nevidieť, ale poctivo som pozeral, či je činka odložená. Vždy odložím najprv jednu stranu, potom otočím hlavu a položím druhú. Fakt som mal dojem, že je to správne, ale ako som písal, trafil som to len na tú gumovú podložku a tá to podržala akurát toľko, aby ma zblbla
Správny strihač dal celý incident zvlášť do instastory, ale to neuvidíš, keď tam nemáš account
Chvalabohu sa nič vážne nestalo ,mám len hrču a nejaké malé rezné rany po rukách, keby tam bol Štúr a fláklo by to naňho, asi by sme sa dosmiali, pri jeho momentálnom šťastí _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 25, 2021 7:59 am Předmět: |
|
|
Sprav gifko, zaslúži si to. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 25, 2021 8:50 am Předmět: |
|
|
Jaaj, krása, ale som rad, že si ok a tréning si dokončil, iné by som ani nečakal. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|