|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 13, 2021 10:57 am Předmět: |
|
|
dokud se nevyhrabou obě... všechny děti ze školky, tak si nepomůžeš, ve škole to není o moc lepší, i když je fakt, že teď, během covidu, o něco jo... to už si rodiče nedovolí tam posílat viditelně infekční děti, protože jim je učitelé obratem vracejí, ale i tak bacilonosiči procházejí. my poctivě doléčujeme, takže máme od září poměr 1 : 2, škola vs. nemoc/karanténa.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 15, 2021 9:07 pm Předmět: |
|
|
Štúr je tehotný, tak som aj ja. Cohen sa sťahuje, tak sa aj ja sťahujem. To je kurva LOJALITA!!!
Teda, ja sťahujem len fitko. A aha, vyzerá to nejako takto:
Ešte pribudne stacionárny bike pre ľudí, ktorí nevedia, čo je dobré. Inak je to ale viacmenej komplet. A je to kurva sexy. Až som neodolal, vzal zo stojanu 100 kilo a len tak si s tým urobil jeden pauzovaný drep. A bolo to... Ahhhhhh...
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st prosinec 15, 2021 9:28 pm Předmět: |
|
|
Kde si dáš hlavu na tom mučiacom zariadení na stene vpravo? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st prosinec 15, 2021 9:33 pm Předmět: |
|
|
Si charakter a uznavam ta. 😁💪 Ale napriklad mna osobne Plague hole irituje tym, ze musim stale menit vysku stojanov a manipulovat s lavickou... keby som mal takyto luxusny priestor, tak by som si urobil zvlast flek na bencik a zvlast na drepik. 😍 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkas8
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 15, 2021 10:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkas8
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá prosinec 17, 2021 8:26 pm Předmět: |
|
|
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x140kg
1x1x170kg
1x1x200kg belt on
1x1x220kg mačacina
Zhyby:
5x6xCarabas
Drepy:
1x5x60kg
1x5x100kg
3x5x150kg belt on
Incline bench press:
1x10x60kg
1x4x100kg
2x6x100kg
1x20x60kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CXmEG-Dj0uk/
A je to tu. Nový Plague pit. Stále chýba spojazdniť kladku, niekam strčiť stacionárny bike pre prípadného kardio nadšenca (a keď budem robiť formu na leto, možno sa bude hodiť  ) a doriešiť stojan na kotúče, nech sa len tak nepovaľujú po gyme.
Všetko ostatné ťažký luxus. Včera dorazila ešte jedna silovejšia tyč s nosnosťou 910kilo, čo som rád, lebo dnes som vyskúšal obe a s tou pôvodnou z forward fitness by mohol byť problém pri ťažkých drepoch, lebo už pri 150ke som cítil, že pruží. Normálne mi to až tak nevadí, ale pri 200+ kilách by to mohlo byť celkom nemilé.
Našťastie tá novšia tyč je naopak absolútne nepružná skaza, pri deadlifte sa ani nepohla  Tam naopak mäkšia tyč môže pomôcť, ale to by bol cheating.
Týždeň som samozrejme netrénoval, po tom presranom a pregrcanom víkende som sa potreboval dať dokopy. Žalúdok stále nie je stopro, počítam, že zo mňa vyleteli všetky užitočné baktérie a potvory, čo pomáhajú tráveniu  Takže som jedol tak 2000kcal denne, tlačil do seba nejaké enzýmy a probiotiká, vitamíny aj minerály, ale spadol som o ďalšie kilo dole a bol som slabý a mátožný... Napriek tomu sila dnes celkom bola, čo ma ozaj potešilo.
Deadlift síce nič moc, potiahol som ešte zhrbených 220 kilo, ale rád som to potom odložil a šiel na zhyby. Tie naopak šli výborne, ten cvik môžem ísť každý deň alebo ho na pol roka vynechať a stále ide dobre
Drepy len so 150kou. Ako som spomínal, os popružila, ale inak drepy ľahúčke a tam som vôbec necítil nijaký problém s podvýživou  Naopak, všetko premazane šlapalo, nič nebolelo, pekne hrubá tyč dobre sedela na chrbte a stojan bol stabilný a bezpečný. Úplný luxus.
A na záver incline tlaky, to som tiež nerobil už pol roka. Zajtra bude neskutočná svalovka na vršok  Teším sa.
Tak pokiaľ by to šlo takto aj naďalej, bude sila, bude forma, budú výsledky a hlavne sme sa tam narvali štyria (ja, Erik, Rišo aj Štúr) a bez problémov sme sa pomestili, pritom Erik išiel svoj vlastný tréning súbežne s nami. Až sa spojazdní kladka a doriešia nejaké ďalšie drobnosti, bude to celkom seriózny gym a môžu si chodiť kovidové vlny ako chcú  Navyše to mám 50m od baráku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 20, 2021 8:33 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x10x60kg
1x10x100kg belt on
3x10x150kg
Bench press:
1x6x60kg
3x10x100kg posledné opakovanie poslednej série dopomoc
Príťahy s expanderom jednou rukou:
3x12
OHP vsede:
3x10x40kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CXtw4rRDifi/
Aaaah, ako dobre a pohodlne sa zapisujú okrúhle váhy na činke  A stačí tak málo, o trochu väčší priestor a normálne tyče.
Stále idem bez programu, od budúceho týždňa sa asi zase vrátim ku korte. Až na tú nudu to bol celkom dobrý program a s normálnou výbavou by som z neho mohol vyžmýkať nejaké to kilo k totalu
Pretože nemám program, tak mi zas jeblo a dal som si tri desiatky drepov. Super nápad a skoro vôbec sa mi potom nechcelo bľuť po celý zvyšok tréningu, ako sa grilovaný losos z obeda snažil dostať zo žalúdka späť na slobodu. Výdatne mu pomáhali zemiaky, ale hecol som sa a zalievajúc ho vodou som ho opakovane splachoval nazad do bezodných hlbín môjho tráviaceho systému.
Nohy som si teda uvaril do mäkka a očakávam pár dní výdatnú svalovku. Cítim, že telo sa ešte spamätáva z tej nešťastnej žalúdočnej virózy a horko ťažko malo z čoho brať. Tak som teda rýchlo skočil na benche. Aaaa, lavička jeden luxus, úplná paráda. Mostovanie dokonalosť, legdrive ideál, tyč super, akurát svalovka ešte z piatkového incline mi dávala červenú. Snažil som sa ignorovať, že moje tlakové systémy sú očividne pretlakované, ale vôľa vie zvíťaziť nad hmotou len do určitej miery. V poslednej sérii holt došli baterky a skončil by som pod činkou prikovaný ako Prometheus, ale Štúr pohotovo zakročil a ľahkovážne jedným prštekom drcol do činky, než mu došlo, že ma fakt naozaj vážne na totálku vyplo a vytreštil oči a začal to zo mňa naozaj zdvíhať
Na deadlift nebol morál. Teda, spočiatku bol, zohol som sa k činke, losos vykukol z hrdla a pomaly už mi kontroloval plomby na stoličkách, tak som sa zase rýchlo vystrel a losos sa zošmykol dole ako po tobogáne. Tak som si teda v rámci bezpečnosti radšej vzal gumu (dvojzmysel naschvál).
Aby sme využili lavičku, tak sme si dali ešte ramená podsediačky a to bolo super a epické. Človek je až pyšný, ako dokázal dva roky cvičiť v pravekých podmienkach, ale predsa len kvalitná výbava má tiež niečo do seba. Napríklad stojan, ktorý pri malej nepozornosti nedekapituje hlavu alebo lavička, ktorá stojí rovno a človek na nej nemá pocit, že benčuje na Santa Marii cestou do Nového sveta...
https://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Mar%C3%ADa_ (ship) pre istotu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 23, 2021 9:44 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x5x60kg
1x5x100kg belt on
1x3x150kg
4x3x180kg
Príťahy v predklone:
4x10x70kg
Tlaky JČ na rovnej:
4x10x27kg
Superset
Rozpažky JČ:
4x10x22kg
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
4x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CXy86paBXWO/
Rišo nemohol, lebo mal sračku,Štúr nemohol, lebo mama potrebovala pomoc, takže len vo dvojici s Erikom. Zavolal by som MILFku, je teraz na sviatky v Košiciach, ale mám tušenie, že by asi nechcela skončiť zamknutá v suteréne s 2 skoro cudzími chlapmi. Divné precitlivené dnešné ženy.
Ale aspoň to šlo rýchlo.
Ešte pred tréningom sme dovliekli stacionárny bike (pozostatok po mojom tatovi, ktorý si medzitým zohnal nový, lepší, vesmírny stacionár a k tomu veslovací trenažér, lebo sa rozhodol, že mu ťahá na 70 a on chce mať najlepšiu kondičku v živote, čiže na tom poctivo každý deň maká, k tomu robí 300 klikov a 300 brušákov a podobné vylomeniny, takže nechápem, po kom som. A to s ním ešte cvičí aj mama, lebo verí, že najazdiť 30km denne na bicykli jej pomôže doliečiť zlomenú ohu spred pár rokov) takže kardio by bolo poriešené. Nie že by niekto niekedy ten stacionár použil, ale je pekné to mať vo fitku a vyzerá to dobre na fotkách
Keď už sme boli vo švungu, poskladali sme ešte jednu veľmi dôležitú súčiastku, ktorá nám ušetrí plno miesta a zranení:
Najprv sme sa zľakli, lebo Erik sa snažil naložiť na stojan tú vypaľovanú underground 25ku a nešlo to. Začal nadávať, že je ten stojan jaksi kokotský a že kotúče sú napiču a že vyhodené peniaze a drámy a kokotiny. Tak ja som vzal na skúšku 15ku a v pohode som to tam dal. Nedalo mi, vzal som Erikovu 25ku a bez problémov som to tam naložil  Takže klasika, občas stačí nebyť hneď vytočený a poplašený a skúsiť veci s rozumom. Okrem toho mám očividne lepšie skúsenosti, čo sa týka strkania tvrdých podlhovastých vecí do tesných otvorov.
Potom prišiel iný problém, ja som si pamätal, že stojan má nosnosť 300 kilo. My sme zistili, že máme 360 kilo a že teda.. hups. Než Erik zas dostal záchvat, skontroloval som stránku a zistil som, že nosnosť je v skutočnosti 400 kilo a teda sme zahojení  Takže to by sme mali, ešte dokončiť kladkostroj a sme hotoví, potom už ostávajú len detaily, ako sú tricepsové lano na kladku, zopár kotúčov na jednoručky a také prkotinky.
Nohy som mal utavené z pondelka, tak som zvolil len nejaké trojky so 180 kilami. Vyšlo to tak akurát, že som si aj zacvičil, aj sa nezničil úplne.
Nejaké ťažšie tlaky sa mi nechcelo, dali sme si s Erikom len jednoručky, pričom som použil jeho váhy. Aj tak, s tým vytáčaním rúk a pomalým pohybom to bolo vcelku produktívne.
Na záver ešte sťahovanie kladky rovnými rukami. To som nešiel asi pol roka. Pravda, rozsah pohybu nebol nijaký divoký, aj kladka malinko drhla, ale napriek tomu je to veľmi vítané rozšírenie repertoáru cvikov. Až to spojazdníme, tak sa bude dať priťahovať aj ako veslo, čo už bude úplne mega.
Takže zatiaľ teda veľká spokojnosť, fitko funguje, vybavenie funguje, my fungujeme, takže nás čakajú slnečné zajtrajšky  Od pondelka korte.
Krásne sviatky vám prajem, nech to rastie! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 27, 2021 8:57 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x5x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg belt on
5x5x145kg
Lýtka:
3x15x70kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
8x6x95kg
Deadlift:
1x5x70kg
5x5x150kg belt on, trhačky on
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CX_2-cBByKf/
Nové korte započaté, takže sa tešte na nekonečne dlhé nudné tréningy, ktoré sú jeden ako druhý až kým sa nezraním. Navýšil som malinko očakávané maxká, tak som úprimne zvedavý, či to pôjde aj tentokrát tak dobre, ako prvýkrát, hoci som vtedy mal kadejaké zranenia a zdravotné problémy, ktoré ma brzdili.
Včera sme boli na turistike so Sorayou, malým Pepkom a Erikom s jeho frajerkou, ale museli sme to rýchlo odpískať, lebo malý Pepek bol úplne mimo  Je po chorobe, takže sa desne rýchlo unavil a viac plakal ako chodil. Deti sú radosť. Ale svalovku na lýtka som si uhnať stihol, takže pecka. Zároveň to bolo solid kardio, nosiť jeho veličenstvo na chrbte v snehu do kopca.
Drepy ľahké, ale viem, že to je len počiatočný klam. V treťom týždni už budem hovoriť inak  Každopádne, dnes som to pekne triafal technicky, sila bola, svaly nakŕmené zemiakovým šalátom a koláčmi si išli jedna radosť. Ako druhý cvik na nohy som zvolil lýtka, ale tie som dal len ľahko - dôvodom bola včerajšia túra, aj to, že som skrátka zabudol, že mám ísť výpony a spamätal som sa, keď sme poskladali závažia z činky a ostalo len 70 kilo
Benche easy, ale tých 8 sérií je otravný zabijak. Chvalabohu bol Erik lojálny a dal si to so mnou, takže som sa jednak necítil sám znudený tym nenormálnym objemom, jednak sme boli dve hlavy na počítanie sérií. takže sa mi nestalo, že som omylom urobil 10 pracovných sérií, ako keď som to šiel sám pred pár mesiacmi.
No a klasicky na záver klasický deadlift. Ľahký a pohodový s trhačkami, akurát na video som natočil sériu, kde som si pri poslednom opakovaní epicky prdol, až sa otriasli múry a popadala omietka  Normálne by som sa pred Rasputinkou v gyme cítil trápne, keby som si zahnedil trenky, ale keďže som bol v pivnici a bol tam so mnou len Erik, všetko dopadlo výborne  Výhoda súkromného gymu.
Štúr sa nezúčastnil, lebo musel zoznamovať rodičov so svokrovcami  Verím, že si to užil úžasne. Rišo sa nedostavil, lebo vo svojej dielni vyrába sekeru alebo čo, nepochopil som to tak celkom. Ale už sa aspoň rozhýbal a požiadal tú jeho 90kilovú vílu o ruku a dve brady. Čo mu ona ochotne sľúbila, pridala aj jednu bradu navyše a kilo celulitídy  Ale ja im len závidím romantickú a úprimnú lásku a 35% bodyfat.
Ach a vyskúšal som si nové Titan podkolienky, ktoré mi pod stromček kúpila moja svokra po tajnom tipe od mojej drahej ženy. Tieto podkolienky a výborná pečená morka o veľkosti tyranosaura, ktorou nás pohostila svokra, ma s ňou skoro aj zblížili _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 9:48 am Předmět: |
|
|
Logicky, si tvoj kamarat vyraba obrannu sekeru pre pripad, ze by sa jeho nadrozmerna nezna vila pred svadbou prilis rozvasnila... ibaze by to bolo cele inak a dal si nam nespravne vstupy. 🤷😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 28, 2021 12:45 pm Předmět: |
|
|
ten stojan na kotouče vypadá parádně... a fakt to šetří místo a je to pohodlnější. líbí se mi, jak jste to vymakali ;)
a na počítání sérií je nejlepší... počítadlo! :D základ garage-gymu ;)
tak ať ti korte šlape a vyhýbají se zranění, s profi výbavou a prostorem do toho dáš více.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|