|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Amatér33
|
Zaslal: út září 07, 2021 10:37 pm Předmět: Restart cvičení |
|
|
Ahoj,
mám v plánu začít po 2 letech opět s cvičením a chtěl být poradit od zkušenějších s plánem na začátek..
Svalová hmota není žádná, 186cm, 75kg, 25 let, aktivní sportovec..
Jídelníček už mám sestavený, chtěl bych nabrat minimálně 10 kg nahoru do půl roka.
Snažím se za den do sebe dostat 3100 kcal (170g bílkovin, 380g sacharidů), ale reálně dávám kolem 2500 kcal..
Nicméně sem chtěl začít cvičit prvních pár týdnů full body abych se aspoň do toho trošku dostal.. Cvičit mám v plánu 3-4x týdně
Pokud je to správná volba, poradil bych mi někdo jak sestavit tréninkový plán cviků, případně poslal název nějakého známého plánů? Nebo full body vůbec nezařazovat..
Cením si jakékoliv rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 08, 2021 7:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Amatér33
|
Zaslal: čt září 09, 2021 9:38 am Předmět: |
|
|
Super, díky za tipy..
jen pár hloupých otázek..
"AB" znamená prosím co"
Jinak zkusím začít tím Bearem
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt září 09, 2021 9:51 am Předmět: |
|
|
Trening A nohy, trening B vrsek, pak volno
Bear je super, ale fakt ten zaklad: drep+bench, shyby+presy, mrtvola+bradla _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Amatér33
|
Zaslal: so prosinec 18, 2021 12:52 pm Předmět: |
|
|
Bear splněn i s menší pauzou.. jinak výsledky jdou určitě znát.. 3 kg nahoře a každým týdnem zvyšující se síla.. takže určitě spokojenost.. věřím, že s trošku poctivějším dodržováním jídelníčku by ta váha určitě byla i o trošku vyšší..
Dávám si teď týden volno a následně bych chtěl najet na něco dalšího, co si mi tady doporučil..
Přemýšlím o tom FESTu.. Je to vhodná volba po tom Bearu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so prosinec 18, 2021 2:51 pm Předmět: |
|
|
Fest je dobra volba jednicka i dvojka (jenom musis hodne postřelit vahy)
Tezko lehky split je dobrá volba
Ale.pokud ti slape Bear, proc ho menit, jde jet i 12 tydnu v kuse a z 20*5*80 na bench se dostanes na 8*5*100
Osobne bych hlasoval za Simmonse "BbB", nebo watterburyho 10*3 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|