posilovacia veza

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - posilovacia veza  Úvodní stránka -> Začátečníci -> posilovacia veza
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lemberk

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2021 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrazda do zárubní, na ně pověsit kruhy, ab roller a stalky. Vše zabere minimum místa.
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2021 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť je to tak snadné...

Chceš cvičít? Tak se nejprve nauč jak a pak teprve řeš s čím.
Když na to přijde, tak velice efektivně se dá cvičit i s vlastním tělem.
Posilovací věž pro začátečníka je ůber nesmysl.

Buď investuj hromadu času do samostudia a doufej, že jsi natolik inteligentní, aby ti to k něčemu bylo, nebo za to někomu zaplať a poslouchej ho alespoň tři měsíce a pak si vyhodnoť, zda to pro tebe má nějaký smysl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2021 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lemberk napsal:
Hrazda do zárubní, na ně pověsit kruhy, ab roller a stalky. Vše zabere minimum místa.

Nein!
To je zlo, az se to s nim urve, bude te žalovat 😁
Hrazdu hezky do zdi
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2021 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak schválně ... byl jsi úplný začátečník, který nemá prakticky nic odcvičeno a tedy začíná od nuly?
Nebo jsi byl spíš pravý opak a ktb jsi zařadil do tréninku jako další prvek?

S tím průmyslem to tady raději nechám být.

Tak mas recht, pridaval jsem to asi po patnacti letech zvedani

Ten prumysl me.ale.zajima, povidej
Humanic145

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2022 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lemberk napsal:

a nohy udělá na fotbale :D. Ale je hezký jaky je tu mix rad a kdo co vlastně preferuje :)
lemberk

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2022 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
lemberk napsal:

a nohy udělá na fotbale :D. Ale je hezký jaky je tu mix rad a kdo co vlastně preferuje :)

pistole
ygg

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2022 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PU ... bulina je prostě v zásadě jen tupý odlitek, zatímco taková kvalitní olympijská osa, to je konstrukčně úplně jiný level. Fakt je, že i cenově:-). Mně prostě ta železná koule s držátkem vždy přišla, jak když vyleze Ivan ze zemljaky:-))). Ale samozřejmě, změna je život a slušně se dá odcvičit i s tím, ostatně jako s kde čím. Pokud dotyčný ví co a jak, tak kvalitně potrénuje kdekoli a s čímkoli.
Nicméně v případě začátečníků-samouků je podle mne jistější se držet ne moc komplexních a z hlediska mechaniky pohybu jednodušších cviků. Protože málokdo je takový pohybový talent, aby to dělal prakticky na první dobrou dobře a než cvičit blbě, to je často lepší necvičit vůbec.

Hrazda do zdi a stropu, tady není vo čom, to je jasná volba ... do dveří jsme taky měli, ale na houpačku pro špunty, když měli tak do 20 kilo:-))).
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 01, 2022 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
PU ... bulina je prostě v zásadě jen tupý odlitek, zatímco taková kvalitní olympijská osa, to je konstrukčně úplně jiný level. Fakt je, že i cenově:-). Mně prostě ta železná koule s držátkem vždy přišla, jak když vyleze Ivan ze zemljaky:-))). Ale samozřejmě, změna je život a slušně se dá odcvičit i s tím, ostatně jako s kde čím. Pokud dotyčný ví co a jak, tak kvalitně potrénuje kdekoli a s čímkoli.
Nicméně v případě začátečníků-samouků je podle mne jistější se držet ne moc komplexních a z hlediska mechaniky pohybu jednodušších cviků. Protože málokdo je takový pohybový talent, aby to dělal prakticky na první dobrou dobře a než cvičit blbě, to je často lepší necvičit vůbec.

Hrazda do zdi a stropu, tady není vo čom, to je jasná volba ... do dveří jsme taky měli, ale na houpačku pro špunty, když měli tak do 20 kilo:-))).

Na tu prvni cast bych odpovedel timhle: https://www.strongfirst.cz/2016/11/kettlebell-ak-47-nastroji-cviceni/
Jinak, co jsem slysel, jde prapuvodne o nejake lodni zavazi ( stare 400let)
Zacatecnik se zkurvi na vsem: at jde o drepy, nezapakovane ramena u benchce, blbe tahani kladky ( shybu )
Místo cviceni svalu bude napodobovat pohyb
Podle.me je lepsi cesta (vzit si trenera) a naucit se par pohybu, co procvici cele telo
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2022 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To srovnání super ... zejména s ohledem na to, co je ákáčko za klumpr:-) .
Že vydrží kde co, resp. prakticky všechno, je samozřejmě pravda, ale ... doba už trochu pokročila a nejsme uprostřed Afriky;-))).

Kde se to vzalo těžko říci a jako u spousty těchto dávných věcí se to asi nikdy nedozvíme, když člověk prohlíží dobové fotky, nebo dokonce jen ilustrace, tak fantazie byla vždy veliká.

Se zbytkem v podstatě souhlas, ale těžko polemizovat s tím, že čím složitější cvik je, tím je větší prostor pro chyby. To už tak na světě bývá ... u všeho. Na to se ten příměr s ákáčkem hodí úplně krásně:-).

Že nej je mít k sobě někoho, kdo cvičit umí a navíc to dokáže předat ... o tom samozřejmě není sporu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2022 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ciste o kverech :
Radši bych to AK nez M16
A v nouzi radši ktb nez takovou vez
ygg

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2022 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je nějaké srovnání z dob, kdy byl svět ještě v pořádku a mlád, jo:-)?
Jako nic proti historii, třeba Tatraplán byl taky fajn, Hanzelka se Zikmundem by mohli vyprávět:-))), ale dneska už bys z něj asi úplně happy nebyl ... samozřejmě na silnici, ne v garáži:-).

A pokud by byla řeč o tom echt původním AK-47, tak ten se navíc až tak úplně nepovedl (viz. AKM).

BTW ... až jsem se zastyděl, jak tu zasíráme vlákno, ale s ohledem na to, že gusto chce věž a všichni mu tu píšeme, že to je spíš blbost, je to asi jedno.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2022 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ak74?
To odpovida ktb od rouge
ygg

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2022 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ona je nějaké převodní tabulka, jo?
Takový HK416 je třeba co:-)))?

A vodlitek je furt vodlitek, to máš marný:-))) ... tohle je krása ... http://www.eleiko.cz/1-Eleiko-weightlifting-soutezni-osa-muzi--11857

Ale už budu hodný a nechám toho.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2022 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super
32 tisic a muzes se s tím leda protahovat
Za nejlevnější bumpery das aspon 15 a 5 zw vez
Jsi na padesati tácech
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 04, 2022 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Super
32 tisic a muzes se s tím leda protahovat
Za nejlevnější bumpery das aspon 15 a 5 zw vez
Jsi na padesati tácech

No hej, ale sú aj ďaleko lacnejšie možnosti, ktoré mi prídu ako lepšia varianta, než kettlebell (nakladacie jednoručky napr). Nehovorím, že to nie je dobrá súčasť tréningu, ale ak chceš s tým plnohodnotne odcvičiť, tiež ti nebude stačiť jeden. Keď kúpiš nejaký ťažký na drepy a mŕtvoly, neodcvičíš s tým trebárs ramená a donekonačna robiť swingy je tiež nudný bullshit. Koniec koncov, ty tiež necvičíš len s bulinou

No a čo sa týka konštrukcie, tak súhlasím s yggom. Je to proste len gula s uchom, primitívnejší je už len kus kameňa. Čo samozrejme nie je zlé, práve naopak. Skôr sa divím, prečo sú tie kettlebelly tak skurvene drahé, keď je to totálne primitívny odliatok. Asi materiál?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - posilovacia veza Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: