|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po únor 14, 2022 12:11 pm Předmět: |
|
|
můj brácha se švagrovou taky, před třemi měsíci, neočkovaní, v podstatě si covid vzali od dětí, aby měli "razítko" a nebyli omezováni... lehký průběh, "rýmička", pohoda. teď ve středu jsme spolu byli na tom pivě - časově to sedí, nikde jinde jsem nebyl, taky to byl první den, kdy se nevyžadovalo žádné potvrzení... oni v pohodě a já to chytil na první dobrou.
ale pak jsou tu statistiky a to jsou pro mě tvrdá data a tam vychází posilující dávka stále nejlépe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bolgi
|
Zaslal: po únor 14, 2022 1:13 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | ale pak jsou tu statistiky a to jsou pro mě tvrdá data a tam vychází posilující dávka stále nejlépe. |
to je presne ono - nikto nevie ako to vypali pri danom jedincovi, ale statisticky mas proste vyrazne vyssiu sancu, ze to bude lepsie ked si ockovany, ako ked nie si. Aj pri autonehode sa obcas stane, ze ten co bol priputany zomrie a nepriputany nie, ale kazdy z nas sa (dufam) priputava, lebo vie, ze mu to zvysuje sancu na prezitie.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po únor 14, 2022 2:49 pm Předmět: |
|
|
My sme zas v novembri este pred decembrovym boostrom deltu od deciek nechytili, ale omicron je zas ina kawicka, tazko povedat. Tiez som radsej zaockovany, statistika nepusti. Nezaockovany kamos mal sice dobry priebeh omicronu, ale prve tri dni vraj masaker, bolesti hlavy, klbov, cele zle.  Proste je to nepredvidatelne. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po únor 14, 2022 5:40 pm Předmět: |
|
|
Už jsem slyšel teorie, že každá další dávka spíše snižuje přirozenou imunitu, už nevím čemu mám věřit. Každopádně jim na třetí dávku seru.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po únor 28, 2022 2:04 pm Předmět: |
|
|
28. února 2022, pondělí
šestky, první post-covid trénink, Mag's Garage Gym
Bench-press: (poslední stopka)
6x 6x 80 kg
Dřepy: (high-bar)
6x 6x 40 kg
Čelní dřepy:
6x 6x 40 kg
Military press:
6x 6x 40 kg
Shyby: (nadhmat, naširoko)
6x 2x BW
váhovka: 92 kg
konečně jsem se toho po dvou týdnech zbavil, téměř, teď už by se hodilo souvislejší období, ať ten trénink má smysl.
v pátek, 10 týdnů po operaci, jsem dostal do kolene opět výživu, kys. hyaluronová, 3.3 tis., žádná láce, prý, vy si to platíte sám, tak nemusíme čekat, až budete mít nárok na další od pojišťovny... koleno mám týden šetřit a přechodně může bolet. divil jsem se, proč by mělo bolet, posledně, v půlce listopadu, pohoda a po pěti dnech znatelné zlepšení... no, tak změna, sotva jsem vyšel z ordinace a šel po schodech dolů, tak začalo v koleni píchat na vnitřní straně, stejně, jako po zranění, zhruba v místě jizvy po operaci. po třech dnech to není lepší, tak doufám, že je to tou injekcí a dá se to dohromady. je pravda, že od pátku jsem zase začal krokovat, takže koleno v klidu není, ale chůze se snad nedá brát jako námaha. další kontrola za šest týdnů, kdy by již měla být injekce plně vstřebaná a pak už to musí být lepší, než před operací. na to se mě pokaždé ptá ortopedka :)
taky dnes "úspěšně" končím "suchej únor", s plánovaným selháním 9. 2., ze kterého jsem si odnesl covid, takže to pak bylo jednodušší :) bylo to prospěšné, další plánované selhání za týden, na horách, o jarních prázdninách :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 01, 2022 2:38 pm Předmět: |
|
|
1. března 2022, úterý
nohy, šestky, Maximus, letos poprvé ve fitku ;)
Dřepy: (high-bar, OT2M)
6x 6x 60 kg, před zrcadlem, dobrá věc, hloubka tam ještě chvíli nebude, ale to časem
Čelní dřepy: (OT2M)
6x 6x 50 kg
Zákopky:
4x 10x 24-30 kg
Biceps:
4x 10x 7 kg, svaly zmizely
čas: 40 minut, stačilo
po dvou a půl měsících a zase od nuly... po kolikáté už? :) ve fitku mě přivítali jako doma, trenér Martin Skuhra si hned všimnul, že jsem si dal pauzu a zakončili jsme to slovy "to je pořád něco". koleno ještě není ve stavu, že bych ho chtěl zatížit, ale doufám, že to je pouze po té injekci a dočasně.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 02, 2022 11:43 am Předmět: |
|
|
2. března 2022, středa
prsa, záda, šestky, ranní trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT1.5M)
6x 6x 80 kg, RPE 9, šestý nástup až po 2 minutách, abych to vůbec dal
Military press: (OT1.5M)
6x 6x 45 kg, RPE 9
Spodní záda, veslo:
4x 10x 80 kg, první lehká, čtvrtá peklo
Horní kladka: (široký, na hruď)
4x 8x 42 kg, první lehká, čtvrtá akorát
Břicho, přednožky:
4x 10x, zpočátku přednožky, pak co to šlo
Triceps: (stahování lana, volná kladka)
4x 10x 42 kg, první easy, čtvrtá stačilo
čas: 50 minut
třetí trénink po covidu a bolí mě úplně, všechno, ale to se jako vždy poddá a po jarňákách zase začnu supplovat a půjde to. ráno sluníčko, -4 °C, a celkově 40 minut chůze.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 03, 2022 1:51 pm Předmět: |
|
|
3. března 2022, čtvrtek
nohy, čtyřky, ranní trénink Maximus
6x 4x 70 kg, pohodové nástupy, ale odolal jsem to zkrátit na 1.5 min. ;)
6x 4x 60 kg, opět pohodové pauzy, dost času zaměřit se na techniku, dráhu a záda
Rumunské tahy: (hamstringy)
6x 6x 60 kg, moc mi to nesedlo, mám pocit, že většina stojí na levé noze, dám něco jiného
Biceps: (jednoručky ve stoje)
4x 8x 12 kg, pomalý návrat, jak poroste síla
+40 minut chůze
váhovka: 92.0 kg, po tréninku, před jídlem a prázdný
pomalu si zvykám, začal jsem suplovat a zdá se, že to okamžitě podpořilo regeneraci. váhy na dřepy budou nízké, dokud nebude koleno v pořádku, budu se na něj moci spolehnout a mezitím stihnu doplnit svalovou hmotu na pravou nohu :) zítra navštívím Magumiho, je od soboty marod a zatím ještě není ready na trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 04, 2022 2:37 pm Předmět: |
|
|
4. března 2022, pátek
prsa, čtyřky, polední trénink Maximus
Bench-press: (stopky, OT1.5M)
5x 4x 85 kg + 6x 85 kg, RPE 8, už to začíná fungovat, jak to má
Military press: (OT1.5M)
6x 4x 50 kg, RPE 8, najisto
Spodní kladka: (veslo)
4x 8x 80 kg, raději osmičky
Horní kladka: (naširoko, na hruď)
4x 8x 48 kg, bezpečná váha
Triceps: (lano, stahování volné kladky)
4x 8x 54 kg, akorát
Břicho: (přednožky)
3x 8x + 10x
ranní trénink u Magumiho z logistických důvodů nevyšel, tak jsem byl rád, že jsem si alepoň přes poledne mohl zaběhnout do Maxima. na recepci už od začátku týdne usměvavá zrzka, která ještě nevím, jak se jmenuje :)
dnes by tam měl Magumi kamarádku, vzpěračka, mladá, elastické kusy oblečení pouze v nezbytném množství, pěkná technika, OHS jsem tiše záviděl, jenom se s ní nedalo náhodně komunikovat, protože si do uší pouštěla nějaký randál... a zatímco já jsem oběhl vše, co bylo v plánu, tak ona vydržela pořád na tom jednom stanovišti a dělala tam ty Magumiho cviky, to už poznám, to mám nakoukané, tak snad příště, ale kdoví, když chodím spíše ráno a brzo mi skončí home office.
taky jsem potkal Malou kobru, ta byla standardně oděna do tetování, a jestli má teda Kulich 4.5% tuku, což mi připadá u holky jako nesmysl, tak Kobra vypadá podobně vyseklá.
zítra a v neděli uvidím, jak budu trénink stíhat, jedeme na týden na hory, máme jarňáky, tak už se těším, letos vychází jak sníh, tak počasí. taky prubnu hotelové fitko, i když vypadá, že je tam spíše na ozdobu, ale wellness funguje dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 04, 2022 6:05 pm Předmět: |
|
|
Som rád, že sa pomaly rozbiehaš. Tieto zápisy vyzerajú o dosť lepšie ako tie o rezaní kolien a rehabilitáciách
A Kulich nedávno dávala na insta, že naozaj ma 4,5% body fat, merané kaliprom, čiže to asi bude dosť presné. Ak je to pravda, je to dosť psycho _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so březen 05, 2022 2:09 pm Předmět: |
|
|
5. března 2022, sobota
nohy, dvojky, polední trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, stopky, OT1.5M)
6x 2x 80 kg
Čelní dřepy: (stopky, 0T1.5M)
6x 2x 70 kg
Good mornings: (hamstringy, OT2M)
4x 6x 60 kg
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 6x 15 kg
Legpress šikmý: (pravá noha, kompenzace)
4x 10x konstrukce, pravá noha na středu s dopomocí levé, samotná pravá to ještě nezatlačí
| decarabas napsal: | | Som rád, že sa pomaly rozbiehaš. |
jj, pomaly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 06, 2022 12:01 pm Předmět: |
|
|
6. března 2022, neděle
prsa, dvojky, polední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OTM)
5x 2x 90 kg + 6x 90 kg
Military press: (OTM)
5x 2x 55 kg + 6x 55 kg
Horní kladka: (naširoko, na hruď)
4x 8x 54 kg
Triceps: (stahování lana, volná kladka)
4x 8x 54 kg
Břicho: (přednožky)
4x 8x
na spodní záda nedošlo, všude plno, střídalo se to, tak jsem vlastně rád, že jsem odjel základ. na recepci byla vzpěračka z pátku, tak jsem jí pochválil techniku... že prý už se to učí měsíc :D tak v tom případě je to talent. balím, jedeme na pět dní na hory, sníh i počasí parádní... akorát mi došlo, že si ještě nezalyžuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so březen 12, 2022 2:22 pm Předmět: |
|
|
12. března 2022, sobota
nohy, šestky, dopolední trénink, Maximus
6x 6x 70 kg, RPE 8
6x 6x 55 kg, RPE 8
Good mornings: (OT2M)
4x 6x 60 kg
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
3x 10x 12 kg + 8x 15 kg
váhovka: 96.1 kg, +4 kg za 6 dnů, čeká mě velikonoční půst...
koleno už žádný znatelný pokrok, bolest, která mohla být týden po injekci, ani po dvou týdnech neustoupila, takže ve srovnání před operací, po 12 týdnech, jsem zatím v mínusu, protože hmota na stehně viditelně chybí a silově je to zatím výrazně slabší. budu na tom dále pracovat, kontrola za 4 týdny a pokud tomu něco nebrání, tak se to musí zlepšovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 13, 2022 12:54 pm Předmět: |
|
|
13. března 2022, neděle
prsa, šestky, dopolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT2M)
6x 6x 85 kg, RPE 8-9
Military press: (OT2M)
6x 6x 47.5 kg, RPE 8-9
Horní kladka: (naširoko, na hruď, OT2M)
4x 8x 54 kg, čtvrtá akorát
Spodní kladka: (veslo, OT2M)
4x 8x 80 kg, čtvrtá akorát
Triceps: (lano, volná kladka, stahování, OT1.5M)
4x 8x 54 kg
Břícho: (přednožky)
4x 10x
čas: 55 minut
+3 km chůze do fitka a zpět, venku je nádherně, sluníčko, teplo
zítra zkusím navštívít Magumiho v tom jeho kutlochu, pokud je zdráv a při síle ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po březen 14, 2022 7:56 am Předmět: |
|
|
Ten vršek máš pořád docela slušně silnej, když vezmu v potaz ty veškerý pauzy a výpadky ve cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|