|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po březen 14, 2022 9:18 am Předmět: |
|
|
Hoši, nič v zlom, ale na militárko dávať po tolkých rokoch okolo 50kg, ako ozaj? To mi príde ako najväčšia z disbalancií. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po březen 14, 2022 9:47 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Hoši, nič v zlom, ale na militárko dávať po tolkých rokoch okolo 50kg, ako ozaj? To mi príde ako najväčšia z disbalancií. |
OK Turku, máš zjevně pravdu
z tvého příspěvku bych vypíchl sousloví "po tolkých rokoch"
po tolika letech, kdy jsem sral na mobilitu hrudní páteře a ramen
po tolika letech, kdy jsem neustále řešil jen objem benche a nekompenzoval tréninkem vrchních zad
výsledek je bohužel ten, že mám neustálý problémy, který se mi ted už po tolika letech, respektive v mých letech, pořád vrací a asi je už nespravím a to i přesto, že různý cviky na mobilitu ted už poctivě cvičím
cca před týdnem jsem měl tak přetížený delty, že jsem je cítil celý den, nemohl jsem zase pořádně spát a problém byl i dostat se pod činku na dřep
neber to jako výmluvy, rád bych zase drtil tréninky, abych mě výsledky a sílu
pokud ti tělo neumožní trénovat, jak potřebuješ, nemůžeš se zlepšovat
necht je tento příspěvek výstrahou pro ostatní
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 14, 2022 11:01 am Předmět: |
|
|
14. března 2022, pondělí
nohy, čtyřky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, OT2M)
6x 4x 80 kg, RPE 8, nic moc, koleno bolí pod čéškou a to už by snad nemělo
Čelní dřepy: (OT2M)
6x 4x 65 kg, RPE 8
Good mornings: (hamstringy, OT2M)
4x 8x 60 kg
Biceps: (jednoručky, ve stoje, OT2M)
3x 6x 15 kg + 8x 15 kg
Leg-press šikmý: (pravá noha kompenzace, OT2M)
4x 10x konstrukce, pravá noha na středu s dopomocí levé, pravou to ještě pořád nevytlačím
čas: 50 minut
váhovka: 94.5 kg, po tréninku, takže +2.5 kg tuku během jarních prázdnin... no, pěkné
| spekounP napsal: | | Ten vršek máš pořád docela slušně silnej, když vezmu v potaz ty veškerý pauzy a výpadky ve cvičení. |
jj, ten by měl fungovat, takže ho teď musím dát dohromady... a samozřejmě to bude chvíli trvat, protože jak píšeš, všechny ty pauzy a výpadky... ale snad už, konečně, na to bude klid :) zatím benčuju méně než každý-trénink-PR-Cohen :D ale to se rozběhne a další postupný cíl bude Big-but-Boring-Ustinov, který má teď slušné dřepy i benče ;)
| Turakam napsal: | | Hoši, nič v zlom, ale na militárko dávať po tolkých rokoch okolo 50kg, ako ozaj? To mi príde ako najväčšia z disbalancií. |
není to tak hrozné... dej mi chvíli času, a uvidíš ;) ty pauzy a výpadky byly dlouhé a tak opět začínám na 40 a budu postupně přidávat. nic lepšího na to nevymyslím.
| decarabas napsal: | No a to si predstav, že ja militarko ani necvičím |
když se v tom nesoutěží :D mě to docela baví, připadá mi to praktické mít tuhle tlakovou sílu ;) a bez tréninku mi rychle odchází.
| spekounP napsal: | | výsledek je bohužel ten, že mám neustálý problémy, který se mi ted už po tolika letech, respektive v mých letech, pořád vrací a asi je už nespravím a to i přesto, že různý cviky na mobilitu ted už poctivě cvičím |
ale spravíš... jenom to "chvíli" trvalo cestou tam, tak to zase bude chvíli trvat cestou zpět, mechanický problém to není, tak to spravíš!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 15, 2022 2:32 pm Předmět: |
|
|
15. března 2022, úterý
prsa, čtyřky, ranní trénink, Mag's Garage Gym, já a Magumi
Bench-press: (stopky, OT2M)
6x 4x 90 kg, RPE 8
Military press: (OT2M)
6x 4x 52.5 kg, RPE 8
Pendlay rows:
4x 8x 60 kg
Shyby: (nahdmat, naširoko)
6x 3x BW
váhovka: 94.8 kg
společný trénink s Magumim, má to teď volnější, tak mu to bylo jedno, přivítal mě slovy, "ahoj kamaráde, naposledy jsme se viděli před válkou...", tak mě teď napadlo, že by bylo fajn, kdybychom se příště viděli už "po válce".
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 15, 2022 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 16, 2022 11:32 am Předmět: |
|
|
16. března 2022, středa
nohy, dvojky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, stopky, OT2M)
6x 2x 90 kg, easy, ale dvouminutové nástupy jsem radši nezkracoval
Čelní dřepy: (stopky, OT1.5M)
6x 2x 70 kg, easy
Good mornings: (OT2M)
4x 8x 80 kg, nedrží mi to na zádech a pěkně je hobluje
Mrtvý tah: (OT2M)
4x 6x 60 kg, taková váha se snad ani nepočítá... to je zvedání nákupních tašek :D
Biceps: (jednoručky, ve stoje, OT2M)
4x 8x 15 kg, čtvrtá těžká, ale už jsem alespoň na 15
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 17, 2022 10:55 am Předmět: |
|
|
17. března 2022, čtvrtek
prsa, dvojky, ranní trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OTM)
6x 2x 95 kg, rychlá práce
Military press: (OTM)
6x 2x 57.5 kg, rychlá práce, ale ne že by to bylo lehké
Spodní kladka: (veslo, OT2M)
4x 8x 80 kg, konečně to nebylo těžké, příště asi desítky než půjdu na 90
Horní kladka: (naširoko, na hruď, OT2M)
4x 8x 54 kg, první easy, čtvrtá akorát, tak asi taky zkusím desítky, 60 by bylo hodně
Triceps: (lano, volná kladka)
4x 8x 60 kg
Břicho: (přednožky)
4x 10x
zítra se do fitka nedostanu a pozítří další mini-cyklus šesti tréninků, dřepy posunu zbytečně opatrně jenom na 75, ono je rozdíl, když člověk ví, že to může tlačit na sto pro a když je "v záběhu", a benče jenom na 87.5 kg, rozbíhá se to pomalu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so březen 19, 2022 1:45 pm Předmět: |
|
|
19. března 2022, sobota
nohy, šestky, dopolední trénink, Maximus
6x 6x 75 kg, RPE 8, nijak těžké, soustředil jsem se, aby i pravá noha zvedala
6x 6x 60 kg, RPE 7
Good mornings:
4x 8x 60 kg
Mrtvý tah:
4x 6x 70 kg
Biceps: (jednoručky, ve stoje)
4x 12x 12 kg, patnáctky mi sebrali, sedmnáctku mi sebrali.. a čtvrtá série mě utavila :)
během dřepování se vedle na monoliftu objevila super-atletka a že by ho potřebovala trochu zvednout. byla skoro tak vysoká jako já, kolem pasu snad neměla ani 60, musím se při vhodné příležitosti zeptat, prsa vyhrála v loterii (nebo vyhrála v loterii, aby měla taková prsa), dřepovala striktně bez buttwinku, dřepovala objem... no mohl jsem na ní v pauzách mezi nástupy oči nechat. samozřejmě nenápadně a s využitím zrcadel.
ale jenom do chvíle, než se za mnou na benči objevil super-gymnasta, takoví jak dělají ty sestavy na hrazdách a na bradlech a přeskoky a tak. tílko takové, že nic nekrylo, no bylo vidět, že kdyby ho někde zavěsili, tak ještě druhou rukou může pohodlně svačit. to byla těžká konkurence, tak mi to intimčo v lifterně trochu zkazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne březen 20, 2022 11:56 am Předmět: |
|
|
20. března 2022, neděle
prsa, šestky, dopolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT2M)
6x 6x 87.5 kg, RPE 8-9, končí legrace, už mě to utavuje
Military press: (OT2M)
6x 6x 50 kg, RPE 8-9, dtto, čtyřky snad půjdou líp
Shyby: (nadhmat, naširoko, OT2M)
6x 3x BW, trojky, jako tři pokusy
Spodní kladka: (veslo, OT2M)
4x 10x 80 kg, příště už tedy 90
Triceps: (lano, volná kladka)
4x 8x 60 kg
Břicho: (přednožky)
4x 10x
ve fitku opět super-gymnasta, tentorkát v dresu a s opaskem vel. S, na kterém si zřejmě ještě musel vyrazit dírku, silueta něco jako Rampa McKvak, kdo si ještě pamatuje ze Skrblíka, ale jinak vypadá, že by netrhal partu.
co nechápu, je, že někdo bere do fitka děti, jeden čtyř-pětiletý klučina čučel do mobilu a pohyboval se takovou tou chůzí nevidím, neslyším, vždycky, když tatínek změnil stanoviště. druhá čtyřletá princezna se pohybovala během, ale aspoň při tom koukala. nechci nikoho prudit, ale taky nechci být u toho, až se něco, neúmyslně samozřejmě, stane. a nechápu ani recepci, pokud to nemá potvrzené od vedení. ale třeba mám jen bujnou fantazii, co všechno se může stát.
zítra zase u Magumiho, snad to vyjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po březen 21, 2022 1:14 pm Předmět: |
|
|
21. března 2022, pondělí
nohy, čtyřky, ranní trénink, Mag's Garage Gym
6x 4x 85 kg, RPE 8
6x 4x 70 kg
Mrtvý tah:
4x 6x 80 kg, zatím pořád to jde, zvykám koleno
Biceps: (velká činka)
4x 8x 30 kg, je to rozdíl proti jednoručkám, které se dají vytáčet
váhovka: 95.8 kg
Magumi dorazil, když jsem měl naloženou první pracovní, hned se zapojil a do mých dvouminutových nástupů tam sázel se stejnou váhou desítky a po třech sériích mi říká, že se nějak zadýchává :D :D a když jsme pak šli na čelňáky, tak tam ještě pořád stíhal osmičky, no, dnes měl tedy pěkné kardio ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 22, 2022 11:33 am Předmět: |
|
|
22. března 2022, úterý
prsa, čtyřky, ranní trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT1.5M)
6x 4x 92.5 kg, RPE 8, s jistotou a dalo se to udýchat
Military press: (OT1.5M)
6x 4x 55 kg, RPE 8, práce to byla, ale opět se dalo udýchat
Spodní kladka: (veslo, OT1.5M)
4x 8x 90 kg, ani jsem tak nevytuhnul, jak jsem se bál... pomalý návrat na loňských 110
Horní kladka: (naširoko, na hruď, OT2M)
4x 8x 60 kg, po takovém šestém, pátém, čtvrtém opáčku, jak přibývají série, už se nedotknu hrudi, protože asi nedokážu stáhnout lopatky nebo nevím
Triceps: (lano, stahování, volná kladka, OT1.5M)
4x 8x 66 kg, budu muset zkusit francouzáky nebo něco míň teplého než tohle
Břicho: (přednožky, OT1.5M)
4x 12x, krátké pauzy na dvanáct opáček, six pack pod vrstvou tuku trpěl :)
jaro je tady, nádhera, už ráno před osmou svítilo a jakože i hřálo sluníčko, ze školy do fitka mám dvacet minut čas než ofiko otevřou a chůzí to stíhám za patnáct minut, takže si můžu dovolit jít volně, v parku sledovat, jak se probouzí příroda, usmívat se na lidi, jak spěchají s dětma do školy, jdou na tramvaj nebo venčí psy, tuhle část dne mám rád, v klidu naběhnou všechny systémy a tělo se mobilizuje na trénink, jak by potvrdil pan Pavlov :D
dnes už jsem se dokonce na trénink těšil! tělo si opět zvyklo, zvládá regenerovat, zatím to držím kolem RPE 8, občas 8.5, takže žádný stres... tedy u třetího cviku mě to nadšení přešlo, jak byly kratší nástupy, minuta a půl, ale krásně to odsejpalo, ve fitku známé tváře, Malá Kobra, Malý Shrek (bez urážky, mně je sympatický, ale kdybyste ho viděli, tak chápete, že ta postava není zcela smyšlená :), na recepci zrzka, která tam bývá v pracovní dny ráno a usmívá se na mě... mám rád recepční, kteří se usmívají, i když třeba profesionálně, a která se při odchodu koukala do mobilu, nevšimla si, že už tam není sama, řekla si pro sebe něco jako "ty krávo" a když si pak všimla, tak se krásně červenala a usmívala ještě víc :)
a endofriny se vyplavily, cestou domů pěšky jsem koukal, jak to tam zase kolem tramvajové tratě opravují a kolony jsou od semaforu k semaforu, a řidiči, kteří spěchají si najíždějí do odbočovacích pruhů a pak se snaží vecpat zpět do průběžného a tím samozřejmě zvyšují celkovou plynulost už tak dost ucpaného provozu, a lidé vystupují z tramvaje a hledají zastávku náhradní autobusové dopravy... krásná dopolední špička a moderátor v rádiu hlásil pouze "pětky" (stupně provozu) a říkal, že kdyby měl hlásit ještě čtyřky a trojky, tak pak může jít rovnou domů :) krásný začátek dne a já byl zcela ready na své sedavé zaměstnání ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st březen 23, 2022 10:44 am Předmět: |
|
|
23. března 2022, středa
nohy, dvojky, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (high-bar, stopky, OT1.5M)
6x 2x 95 kg, RPE 8, stopky jsou divné, nechám je jenom na druhé opáčko
Čelní dřepy: (stopky, OT1.5M)
6x 2x 80 kg, RPE 8, tady jsou stopky ještě horší, hlavu jsem měl jak hellboy
Good mornings: (OT2M)
4x 8x 60 kg
Mrtvý tah: (OT2M)
4x 6x 90 kg, ještě pár kilo a budu tahat jako evička
Biceps: (jednoručky, OT1.5M)
4x 8x 15 kg
málo spánku, připadal jsem si jak na průtahové myčce, na prvním stanovišti jsem se zaháknul za osu, protáhlo mě to všema pracovníma sériema, vyplivlo a hned si mě přebralo další stanoviště, a tak pořád... padesátiminutový program na konci kterého jsem byl mokrý a neumytý :) inu, každý den není posvícení.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 24, 2022 10:08 am Předmět: |
|
|
24. března 2022, čtvrtek
prsa, dvojky, ranní trénink, Maximus
Military press: (OTM)
6x 2x 60 kg, RPE 8, mělo to být lehčí, ale nebylo
Shyby: (naširoko, nadhmat, OT1.5M)
6x 2.5x BW, nešloto
Spodní kladka: (veslo, OT1.5M)
4x 8x 90 kg
Triceps: (lano, stahování, volná kladka, OTM)
4x 8x 60 kg
Bench-press: (stopky, OTM)
6x 2x 97.5 kg, RPE 8, konečně se uvolnil, mělo to být lehčí, ale nebylo
Břicho: (přednožky, OT1.5M)
4x 10x
náramek mi ráno prozradil, že jsem měl delší čas hlubokého spánku než 2 % lidí. to by odpovídalo. klidová tepovka (zhruba noční průměr) úplně mimo. ta hodina navíc o víkendu se bude hodit ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 24, 2022 1:28 pm Předmět: |
|
|
Bench press nebude lahsi po militarku a tricepse _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|