Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 336, 337, 338 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2022 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jejda, zas som zabudol zapísať piatok Nevadí, nič také sa nedialo, ale cvičil som.

Dnes:

Drepy:
1x10x20kg
1x1x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg
1x1x240kg

Bench press:
1x3x70kg
3x3x110kg

Superset
Tlaky JČ vsede:

3x10x22kg
+
Facepulls:

3x12

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CbGEeqCD-GD/

Nemal som po kovide a s boľavým kolenom veľké očakávania, ale tak vyše dvoch mesiacov som sa mordoval s kortem, tak by bolo fajn neurobiť si úplne hanbu na jeho konci. Dokonca Štúr bol taký zlatík, že ma prišiel pospotovať a tiež, aby identifikoval moje telo, keby som to nezvládol.
Popravde som necítil nijaký extra progres, táto silovka bola veľmi prečudesná. Niekoľkokrát som cvičil cez chorobu alebo cez bolesť, úplný záver poznačil zabijácky vírus, takže som absolútne netušil, čo sa mi (ne)podarí. Posledné korte som inak končil rovnako s 240, pre porovnanie:
https://www.instagram.com/p/CXJvjonDhl3/
Samozrejme, aj tamtú prípravu mi pokurvili choroby a zranenie Lebo očividne je to tak najlepšie asi. Ale marí sa mi, že dnes som lepšie trafil hĺbku, tak hádam aspoň niečo. 240kilo nie je úplne hanba, ale asi som dúfal vo viac. All time maxko mám 245kg, to sa mi podarilo tesne pred covidom v Prahe, to som mal natrénované poriadne. Ale asi by som mal byť rád, že som to s tým kolenom dnes vôbec mohol drepnúť a nič som si neurval. Posledný týždeň kolienko rozcvičujem aj mažem aj rehabilitujem, ale nezdá sa mi, že by sa zlepšovalo, skôr viac tuhne. Chvalabohu od 220 kilo vyššie som odobral činku a telo bolo okamžite komplet rozboľavené a utrápené, tak som sa nemusel sústrediť len na jedno koleno. Bolesť začínala tesne pod ušami, prechádzala celým telom a končila kdesi v topánkach.
Takže nejakej návšteve ortopéda sa asi nevyhnem. Dúfajme, že sa nezaradím do klubu k Vlkovi a Kellymu Phobosovi, to by bolo hádam ešte priskoro...

Po drepoch nejaké pauzované úzke tlaky a potom ľahké ramená s jednoručkami a vrch chrbta/zadné ramená. V stredu ma čakajú benche, tak uvidíme, ako ma tam obmedzí covid a rameno a v piatok deadlift. Tam cítim, že bude najväčší trapas a fail, deadlift v tejto príprave vôbec nešiel a len som sa s ním trápil Ale nechám sa prekvapiť.

Soraya sa mi smeje, že som seriózne tučný a má pravdu. Od pondelka nový tréning a od apríla začínam škrtiť kalórie. Asi nepôjdem tak radikálne ako minulý rok, kedy som z 3500 skočil na 2600-2800 a dva týždne som chodil hladný ako somálska dedina, než si telo zvyklo. Pekne pomaly a stabilne, nech v lete môžem zas spamovať holými fotkami, keď už Lukino neprispieva

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2022 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Este to nevesaj na klinec, cakam na teba v masters! 😅
vlk#

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2022 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na to zapomeň! na to jsi ještě mladý... do klubu bereme až 40+

a hloubku na dřep máš krásnou... s takovou váhou na zádech, krásná práce!
bucco

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2022 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Viem si ako tak predstaviť, aké je to asi ťažké ťahať 240kg, ale drepovať 240kg je pre mňa úplné scifi wau klobúk dole.

PS: prečo cvičíš so suspenzorom? keby si náhodou zas zle položil činku?
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2022 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bucco: To nie je suspenzor. To je môj plodiaci systém. Jedno z mnohých miest na mojom tele, ktore ma dvojnásobne väčší obvod, ako moje lýtka

Update kolena: Po 240ke to nie je o nič horšie, ako predtým. Znie to divne, ale beriem to ako dobré znamenie. Keby to bolo nejaké mechanické zranenie, zrejme by sa to po takomto drepe ešte zhoršilo.
Včera som si zohnal nejaké protizápalové lieky, nejaké mazanie a ďalšiu (drahšiu a kvalitnejšiu) kĺbovku plus vyhrievam koleno infralampou. Mám dojem, že pohyblivosť je lepšia a bolestivosť menšia. Ale to môže byť tým mazaním, ktoré je protizápalové, ale aj protibolestivé. Každopádne tento týždeň nohy už robiť nebudem, v piatok deadlift, ale pri tom to obvykle necítim a tak by mal byť dostatok času na regeneráciu.
Tak hádam sa to podarí vyriešiť.

Od pondelka začnem niečo takéto, ale vyhradzujem si právo na zmeny, keď bude niečo veľmi otravné, nudné alebo bolestivé alebo nebude mať výsledky (niektoré veci sú tam len z dôvodu, ako je zariadený gym):

Jo a dohodli sme sa s Erikom, že kúpime adaptér na t-tyč. Je to easy systém a nie je to ani drahé a zas nám to mega rozšíri možnosti:

spekounP

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2022 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

uvažuju, že si ten adapter koupim na chatu
decarabas

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2022 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

uvažuju, že si ten adapter koupim na chatu

Dik za to video, par veci ma tam hned zaujalo. A ak mas na to miesto a zdroje, urcite chod do toho. V tom videu je plno moznosti silovych aj funkcnych, vyskladas si z toho cely trening

vlk#

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2022 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak teď už aspoň vím, jak se to jmenuje :D ve fitku to máme a je to hodně populární... furt se kolem toho pletou lidi a překážejí.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2022 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x2x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x165kg PR ha!
1x0x170kg no ok, ok, tak zas až taký frajer nie som

Incline JČ:
3x10x32kg

Chest press:
3x15

Rozpažky JČ:
3x15

Aaaa hotovo!

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CbLVFZAAVEV/

Fajn, benchovací plán splnený, spokojnosť. Toto bola presne cieľová váha, na ktorú som staval celú silovku. Doprial som si poctivú rozcvičku, poriadne som prekrvil ramená, pumpol som gumami chrbát, aby bola dobrá opora pri tlakoch, všetko šlo úúúúplne krásne a cítil som sa dobre.
Cítil som, že sila je, už som viackrát spomínal, že ten brutálny objem na benchi mi parádne zaberá, takže to nebol problém. Najslabší článok tlakov je obvykle moje pravé rameno. Jak sa raz vyosí, je šmitec. Dal som si preto kua záležať, aby sa nevyosilo Toľko rehabiek a stabilizácií a aktivácií som si nedal za celý život, ako včera pred benchom.
Pri tlaku so 150 som necítil ab so lút ne nijaký problém so stabilitou ramena, jasný hever odposdu, že by som zatlačil aj menšie osobné auto. To ma celkom natešilo a keď 160ka vyletela ako prd otvoreným oknom, vedel som, že to pí árko tam bude.
165ka veľmi pekne, s pauzou, rezervou, sebavedomie tritisícpäťsto Jo no, pri drepoch som posraný, pri deadlifte v depresii, ale tlaky ma hneď nakopnú, keď sa trochu daria. Tak som sa nechal hecnúť Štúrom (tradične) a neposlúchal Riša, ktorý ma posielal za fyzioterapeutom a k ortopédovi a oddýchnuť si a dať si osem mesiacov pauzu (tradične), naložil 170 a po tuhom boji (hoci bez pauzy, ako neskôr ukázalo video) na paraleli som zlyhal. Škoda, myslím, že 167,5 by tam bolo, ale už som mal proste veľké oči a málo sily. Nevadí, spokojnosť aj tak ohromná, pred pár rokmi by mi takéto čísla ani nenapadli a aha, dnes si to zatlačím hocikedy prvýkrát v živote včera
Pretože nohy odpočívajú a chrbát dostane na prdel v piatok, tak som pokračoval už len v pumpičkách hrudníka. Bola to radosť, triko sa trihalo, žily a pumpa všade, že som mal skoro väčšie kozy ako brucho. Ale len skoro

V piatok teda ešte failnem/zraním sa na mŕtvole a od pondelka už kulturistika. Ak pustia kolená. Tie si zijú vlastný život. Jeden moment sú OK a klušem si jak laňka, v druhý sa potácam ako nafetovaná zombie.

Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2022 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Brutál, môžeš byť maximálne spokojný, čo do tréningov dávaš, to sa ti vracia!
vlk#

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2022 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda, velké PR na velkém benči to není každý den! spíše čím dál méně častěji :) tak si to užij, jednoznačné potvrzení progresu ;)
bucco

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2022 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ľahko to šlo, až si človek prerátava tie kotúče ale nie, paráda gratulujem
cohen999

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2022 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako hovori Vylupok: Juchuu, kjasa! 😂
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2022 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně těch 165 vypadá fakt celkem s rezervičkou, ale občas pak stačí 5kg a najednou je z toho beton...Pěkný.
decarabas

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2022 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, to bolo ešte pekné píárko... Ovšem včera...

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x1x230kg ehm, malo byť 240
1x1x255kg PR

Zhyby:
3x6xCarabas

Príťahy JČ v predklone:
3x10x22kg

Facepulls:
3x15

Veslo - kladka:
3x20

Tlaky VČ vsede:
3x10x40kg

Brucho:
3x20

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CbQZyo-DcIy/

Tak toto bola haluz Na pláne, samozrejme, bol max pokus na deadlift. Snažil som sa na to namotivovať, ale celý deň som riešil nejaké sračky, takže mi hlava lietala kade tade. Strava torchu pokrivkávala tiež, tak som sa dolial proteínom a predtréningovkou a šlo sa na vec. Keď som do seba otočil ten predtréningový drink, v ktorom bolo VŠETKO, bol hustý ako sirup a skoro som sa pobľul, ale po chvíľke som cítil, ako mi žilami prúdi chuť cvičiť a ušká mi príjemne brneli
Už od začiatku som ťahal brutálne netechnicky a zhrbený ako Lagardér (https://www.csfd.cz/film/36665-hrbac/prehled/), ale nejak sa mi to darilo bezbolestne a vcelku dynamicky a so značnou rezervou. Potom som sa začal dostávať do váh a vravím si OK, naložím si 240, to je taký medzník, ktorý mi ukáže, ako na tom som! Naložím 240, potiahnem relatívne v pohode a hovorím chalanom: "Dpč, z toho bude maxko jak oči, lebo šalené rezervy aspon 15 kilo!!!" A potom pozriem na činku a olalá, tam len 230 V ten moment som pohasol, lebo na 230 to teda bolo pomerne ťažké
Ale, samozrejme, počúvajúc Štúra, ktorý prahne po mojom zranení a ignorujúc Riša, ktorý ma posielal domov oddýchnuť si a zavolať sanitku, som si naložil 255 a povedal, že teraz, alebo nikdy.
Teraz alebo nikdy ste videli na videu. Teraz viem povedať, že už nikdy to nechcem takto ťahať Hýbalo sa to, nie že nie. Ale koľko úponov som si tým kočičákom utrhal a koľko stavcov som poslal do offsidu, to nespočítam Nemusíte mi nijak špeciálne písať, že to bol hnusný ťah. Mám oči A som rád, že môžem chodiť. Bol to fakt hnus, ale jebať, maxko +5kg.
Zvyšok som pocvičil už len zľahka a od pondelka, chvalabohu, že som sa dožil, prechádzam na kulturistické pumpičky. Včera som šiel spať iba s 2400kcal, ale už mi to bolo fuk, diéta sa blíži, silovka je hotová. Spravil som 2/3 maximálnych pokusov, čo zas nie je také zlé,berúc do úvahy, že raz som mal nejakú bežnú virózu a raz covid Drep zamrzí, ale tak s tým kolenom (mimochodom je lepšie, ale furt žiadna sláva, tam je nejaký seriózny pokurv) som rád aj tak. Ako inak, korte sa mi najviac osvedčilo na benchi. Čo znamená, že môj bench ľúbi veľký objem.
Teraz nechcem ťažkú činku nejaký čas ani vidieť. To znamená, že o tri týždne budem plakať, že ma nebavia pumpy a že som slabý.
Chrbát mám drevený a keď sa mám zohnúť, vydávam také veselé zvuky ako moja babka tesne pred 80 narodeninami, keď sa musela obuť.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 336, 337, 338 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: